Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
veljaca

#1676 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

Delboy.Trotter wrote:
spreca wrote:
Delboy.Trotter wrote:Ja stvarno ne vidim razlike između, recimo Dodika i Silajdžića. Ili bilo kojeg drugog nacionalnog lidera.
Obojica vode nacionalne politike, koje su u suštini u potpunosti suprostavljene.
Prvi ima jake karte u rukama, zalaže se za status quo, a koliko je vidljivo iz trenutne situacije,izgleda da i nema baš previše posla da ga sačuva. Usput proba i nešto politički i ušićariti, pa ako uspije - uspije, a ako ne, nema veze, u pozitivnoj je nuli. Finansijski se napunio k'o tanker, politički je još uvijek neprikosnoven u RS-u i u idućem periodu misli se više baviti protokolarnom politikom- na mjestu predsjednika RS, na mnogo ležernijoj i zaklonjenijoj poziciji
Hare ima jako težak posao, gotovo nemoguć, i pošto nema nikakvih jačih karata u rukama, i osuđen je na stalno blefanje. Pravilo u kartanju glasi da onaj koji prečesto i bezrazložno blefira, a i dugo je u partiji, na kraju postaje providan i svi ga uzimaju. Već su ga prokužili da je blefer i nimalo ne cvikaju. A inače ga se živo jebe za lokalnu sredinu, folove i golove. Čovjek je utuvio da ima viziju, želi je pošto-poto odraditi i jedino što mu je još ostalo je žestoka borba za još jedan mandat, čime bi i naredne 4 godine gledali onaj cirkus od blefiranja.

lahko je tudim qrcem mlatiti po koprivi,probaj malo svojim samo da se ubjedis da nije isto ko tudim.Svako izjednacavanje ove dvojice u najmanju ruku je cinicno s obzirom kako si opisao Dodolfa.

Da si na mjestu Siladzica kako bi ti reagovo na Dodu i na njegovu Velikosrpsu politiku u BiH?
A možemo i izokrenuti: Da si ti na mjestu Dodika, kako bi ti reagirao na Silajdžića i njegovu politiku?
E, pa to je to.Tu je poenta. Zašto ih ne bih izjednačio? Koja je razlika u njihovim političkim konceptima?
Idemo gledati objektivno.
Kažeš Dodikova velikosrpska politika. Pa sad da li je velikosrpska, ne znam bi li se složio. Prije bih je nazvao ''betonirajuća'' s tendencijom jačanja armature. Čovjek ima ono što im je Haris lijepo pred svjedocima poklonio u Dejtonu, i nije valjda lud da to sada vrati. Nećeš naći ni jednoga političara u RS koji bi bio spreman o tome razgovarati. U tim stvarima tamo nema lijevi-desni, svi su jednoglasni. I kako sad dalje?
Kakva je politika Silajdžića? Koja je razlika? Najradije bi im svima u RS leđa vidio. Bili bi mu najdraži kada bi svi kolektivno preselili u Srbiju. A njima se ne ide, i još ga ne fermaju. I šta sada. Pat pozicija.
A sve su prilike još ćemo gledati taj cirkus koju godinu.
Bolja je i pat pozicija - nego MAT pozicija - zar ne trotter-u ....

( jedino ako nisi luzer u zivotu ) ....
Delboy.Trotter

#1677 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Delboy.Trotter »

veljaca wrote: A možemo i izokrenuti: Da si ti na mjestu Dodika, kako bi ti reagirao na Silajdžića i njegovu politiku?
E, pa to je to.Tu je poenta. Zašto ih ne bih izjednačio? Koja je razlika u njihovim političkim konceptima?
Idemo gledati objektivno.
Kažeš Dodikova velikosrpska politika. Pa sad da li je velikosrpska, ne znam bi li se složio. Prije bih je nazvao ''betonirajuća'' s tendencijom jačanja armature. Čovjek ima ono što im je Haris lijepo pred svjedocima poklonio u Dejtonu, i nije valjda lud da to sada vrati. Nećeš naći ni jednoga političara u RS koji bi bio spreman o tome razgovarati. U tim stvarima tamo nema lijevi-desni, svi su jednoglasni. I kako sad dalje?
Kakva je politika Silajdžića? Koja je razlika? Najradije bi im svima u RS leđa vidio. Bili bi mu najdraži kada bi svi kolektivno preselili u Srbiju. A njima se ne ide, i još ga ne fermaju. I šta sada. Pat pozicija.
A sve su prilike još ćemo gledati taj cirkus koju godinu.
Bolja je i pat pozicija - nego MAT pozicija - zar ne trotter-u ....
Pat je šahovskom žargonu 75% izgubljene, odnosno dobivene partije. Zavisi ko je šta htio, na šta je išo.
U ovom slučaju Dodik je taj kojem odgovara pat.
Mislim da bi remi možda bio najbolje rješenja. Nema ti u ovom meču golova jarane. Talašika obje ekipe, fale centarfori.
veljaca

#1678 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

Delboy.Trotter wrote:
veljaca wrote: Bolja je i pat pozicija - nego MAT pozicija - zar ne trotter-u ....
Pat je šahovskom žargonu 75% izgubljene, odnosno dobivene partije. Zavisi ko je šta htio, na šta je išo.
Mislim da bi remi možda bio najbolje rješenja. Nema ti u ovom meču golova jarane. Talašika obje ekipe, fale centarfori.
Eh, da sam jucer umro - ne bih ovo znao, da moze nesto biti 75% izgubljeno, a ujedno 75% dobiveno .... :lol: :lol: :lol:
Treba reci onako kako je - PAT pozicija - nema pobjednika , znaci 50% izgubljeno, 50% dobijeno. To je ustvari REMI ( oba igraca po pola poena - a pat u sahu nastaje kada se vise nemogu vuci potezi ) ...
Nisam siguran da u ovom slucaju i Dodiku odgovara pat. Cak naprotiv ...... Da ti to slikovito opisem: ti igras partiju, doveo svoje navijace, nahvalio se kako sigurno dobijas, kako si glavni i onda: pat. Da li bi ti to odgovaralo ?
Opet ponavljam - bolji je i remi ( iliti pat ) nego MAT ..... Jer kad pretrpis MAT - gotovo je ... donji si ....
Delboy.Trotter

#1679 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Delboy.Trotter »

veljaca wrote:
Delboy.Trotter wrote:
veljaca wrote: Bolja je i pat pozicija - nego MAT pozicija - zar ne trotter-u ....
Eh, da sam jucer umro - ne bih ovo znao, da moze nesto biti 75% izgubljeno, a ujedno 75% dobiveno .... :lol: :lol: :lol:
Treba reci onako kako je - PAT pozicija - nema pobjednika , znaci 50% izgubljeno, 50% dobijeno. To je ustvari REMI ( oba igraca po pola poena - a pat u sahu nastaje kada se vise nemogu vuci potezi ) ...
Nisam siguran da u ovom slucaju i Dodiku odgovara pat. Cak naprotiv ...... Da ti to slikovito opisem: ti igras partiju, doveo svoje navijace, nahvalio se kako sigurno dobijas, kako si glavni i onda: pat. Da li bi ti to odgovaralo ?
Opet ponavljam - bolji je i remi ( iliti pat ) nego MAT ..... Jer kad pretrpis MAT - gotovo je ... donji si ....
Bojim se da se ne razumiješ u šah najbolje.
Kada si čuo na šahovskom prvenstvu da je meč završio patom? Nikada.
Igrač koji povuče zadnji potez i tako dovede suparnika u pat poziciju je IZGUBIO. Jednostavno ga ne smije povući.
I ono 75%, mislio sam s aspekta DVA igrača.... Ali nema veze, neću o šahu.
Meni se čini da je ipak Hare dobio izbore na priči o 100%, dok je Dodik manje-više šutio, nije bio referendum još ni u jajima. Ipak je Hare doveo svoje navijače, nahvalio se i ostali folovi, no međutim, ništa.
Dodik je, kad mu je dojadio s pričom, samo zaprijetio referendumom i bila stvar. Čak je i zakon pripremio za njega, da ne gubi vrijeme kada mu zatreba. I na kraju čak je dobio neki dan ono tugaljivo Inzkovo uvlačenje u guzicu pričom o neupitnosti RS-a kao trajne tvorevine i bla bla bla.
Ipak ovo nije ni remi čak. Ko zna hoće li Hare i politički preživjeti ove izbore, koliko će moći okupiti saveznika-kada nije dobar ni sam sa sobom, a ne s nekim drugim. Ako se i provuče u predsjedništvo (stranka će mu krahirati vjerovatno) opet ga čeka Dodik s istom pričom. A i to u najboljem slučaju, jer ko zna, možda Dodik i kompanija izgube daljnji interes za svađom i bilo kakvim pričama o ustavnim promjenama i zatvore se u svoju ljušturu.
Šta će onda Haris? S kim će se svađati, to ga jedino i drži u medijima.
ibizza

#1680 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ibizza »

@Delboy.Trotter

A de nam ti reci,zasto to Hare nece prezivjeti izbore?Da cujem ko mu je konkurencija?
veljaca

#1681 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

Delboy.Trotter wrote: Bojim se da se ne razumiješ u šah najbolje.
Kada si čuo na šahovskom prvenstvu da je meč završio patom? Nikada.
Igrač koji povuče zadnji potez i tako dovede suparnika u pat poziciju je IZGUBIO. Jednostavno ga ne smije povući.
I ono 75%, mislio sam s aspekta DVA igrača....
Da ti repliciram na ovo: Zasto onda postoji nesto sto se zove PAT ? ..... A koliko se ko razumije u igranje saha - eh volio bih sa tobom odigrati jednu partiju - sigurno bi ti dozivio MAT :D o patu bi mogao samo sanjati ... :D

Sto se tice Hareta - a to je tema - mescini da ga ti ne podnosis i tako pises o njemu. Mescini .....

Ali to je tvoj odabir - imas pravo ...

btw - lik ciji si nick uzeo - mi je veoma drag i njegove "mucke" .....
Delboy.Trotter

#1682 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Delboy.Trotter »

bermiin wrote:@Delboy.Trotter

A de nam ti reci,zasto to Hare nece prezivjeti izbore?Da cujem ko mu je konkurencija?
Glasačka mašina SDA. Isuviše je usamljen i izgubljen da bi smio više biti u politici.
Na momente mi ga je žao kao čovjeka. Podsjeća me na Alija pred kraj karijere, kada su ga udarali kao vreću.
Veljača.
Da ti repliciram na ovo: Zasto onda postoji nesto sto se zove PAT ? ..... A koliko se ko razumije u igranje saha - eh volio bih sa tobom odigrati jednu partiju - sigurno bi ti dozivio MAT :D o patu bi mogao samo sanjati ...
O Harisu bi mogli raspravljati, tu nema pobjednika.
Ali nemoj mi o šahu očiju ti. Prije, dok sam imao vremena čak sam išao i na takmičenja. Otac mi je bio jedan od boljih šahista u državi.
Da skratim: dao bih ti lovca ili konja prednosti, i opet bih te razvalio, doduše s malo više muke nego inače - i to s ljevom. :D
veljaca

#1683 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

Delboy.Trotter wrote:

Glasačka mašina SDA. Isuviše je usamljen i izgubljen da bi smio više biti u politici.
Na momente mi ga je žao kao čovjeka. Podsjeća me na Alija pred kraj karijere, kada su ga udarali kao vreću.
Veljača.
Da ti repliciram na ovo: Zasto onda postoji nesto sto se zove PAT ? ..... A koliko se ko razumije u igranje saha - eh volio bih sa tobom odigrati jednu partiju - sigurno bi ti dozivio MAT :D o patu bi mogao samo sanjati ...
O Harisu bi mogli raspravljati, tu nema pobjednika.
Ali nemoj mi o šahu očiju ti. Prije, dok sam imao vremena čak sam išao i na takmičenja. Otac mi je bio jedan od boljih šahista u državi.
Da skratim: dao bih ti lovca ili konja prednosti, i opet bih te razvalio, doduše s malo više muke nego inače - i to s ljevom. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne odgovori ti meni da ne postoji PAT u sahu ... Zasto bi nesto sto u sahu ne postoji imalo naziv ?????
To sto ti je otac bio dobar sahista - ne znaci nista. Eto vidis Bakira i Aliju ....
Za razliku od Harisa :D
7cokanja

#1684 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

Lijepo te molim još jednom da mi se ne obraćaš, ne zato što ne želim da diskutujem sa forumašem, već zato što ne želim da raspravu o političkim temama spuštam na nivo mahalaškog govora, nevještih jezičkih konstrukcija i podsmijavanja na ličnom nivou. Ako to do sada nisi shvatio iz mojih postova, evo sad ti to napominjem, direktno i iz najbolje namjere: nemoj mi se obraćati takvim tonom, ništa nećeš postići, jer tako ne želim da razgovaram.
Zbogom i ne vidimo se.
..o, dragance, prijatelju moj, kak'a ti je to onda emokratija..Dodova bezbeli, smijes cuti samo ono sto tvom uhu pase ..jal' si i ti "ulovio" komadic one dodove "specijalne pomoci" medijima, i to ko slucajno, sad pred izbore pa sad odradjujes..ha dragance..ee, moj dragance, znam ja, bolan, i to poodavno, da je tebi i ostalim zagovornicima i braniocima "lika i dela, velikoga vodje" rasa rasomora, kojega i citav svijet ima priliku vidjeti u pravom izdanju, konacno, kroz njegova nebulozna negiranja svega zivog sta se god iznese kao dokaz protiv njegovog monstruoznog, bolesnog, genocidnog uma i tog genocidnog brloga koji vam je ostavio u amanet, glavni problem sto se danas intenzivno govori i dokazuje o svim onim gnusnim, neljudskim djelima, koja su ispod svakog nivoa vrste koja se zove "homo-sapiens", a koja su pocinjena da bi taj genocidni brlog, takozvana republika cpncka postojala..
..znam ja, dragance, da vi nastojite isplivati i izaci iz tog zlocinackog kruga, koji ste oko sebe napravili, i da zelite sebe danas prikazati i kao demokrate i kao intelektualce, moderne buduce europljane, ali, nazalost dragance, moram te razocarati..djela vam govore protivu vas..djela i svjedoci moj dragance..pa pogledas li katkad cime vam se takozvani intelektualci bave ..eno ga onaj cavoski, isplakanog mozga, opet ovodi u pitanje i citavu svjetsku pravosudnu garnituru, i sve svjedoke, i sve ucvijeljene porodice, od kojih mnoge nemaju ni jenog zivog potomka, sa svojim tezama o broju i nacinu na koji su umrle zrtve vaseg najcrnjeg zlodjela koga pamti moderno covjecanstvo, onoga u Srebrenici..moj dragance, rekao sam ti davno, na tvoju srecu ti ipak mozes mirno da spavas..i pored svih ovih dokaza od kojih se kosa na glavi podize svakom normalnom ljudskom bicu, ti mozes mirno spavati a iz jednostavnog razloga, jer moj dragance, imas ti jatake svoje, i ti i Dodo i cavoski i karadzic..imate jatake i to medju onima koji se godinama deklarisu kao zastitnnici i predstavnici upravo onih zrtava koje je taj karadzicev zlocinacki brlog pocinio, diljem Bosne ponosne da bi isti, taj genocidni brlog, takozvana republika cpncka, mogla ugledati svjetlo dana..moj dragance, zato je vazno govoriti i pisati, pa makar to pisanje i ne zadovoljavalo tvoje "akademske norme", o svemu, o tom zlocinu i pokazivati svijetu ko i kako nastoji da izadje iz svoga genocidnog obruca, a da bi se predstavio demokratom..slaba ti demokratija dragance, slaba joj gradja..slaba..vehda ;-)
7cokanja

#1685 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

Banja Luka
SNP obilježio rođendan haškog optuženika Karadžića
U organizaciji nevladine organizacije Srpski narodni pokret (SNP) "Izbor je naš" danas je na ulicama Banje Luke obilježen rođendan bivšeg predsjednika Republike Srpske i haškog optuženika Radovana Karadžića
..dragance, jel' ovo ta demokratija koju nastojis prezentirati ..moj dragance, neg' pomiluj po glavi malo jatake svoje, Ti'ica , Cerica & Co, kad ti padnu da ti noge ljube..i ja kuju svoju pomilujem, kad god dodje i noge mi ljubi, nadajuci se da ce dobiti ono "po' koke"..moj dragance, lahko je tebi..
7cokanja

#1686 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

inhibitor wrote:
Delboy.Trotter wrote: Igrač koji povuče zadnji potez i tako dovede suparnika u pat poziciju je IZGUBIO. Jednostavno ga ne smije povući.
I ono 75%, mislio sam s aspekta DVA igrača.... Ali nema veze, neću o šahu.
Nema sad veze sta je pat, al toliko me zanima sta ti znaci ovo sa aspekta DVA igraca, da moram trazit pojasnjenje?

@cokanja
Jel to bio zvanicno odobren skup ili nije?
Imam utisak da te ne zanima sta se odista desava, vec samo trazis priliku da siris mrznju.

..prijatelju dragi, prije nego sto mi kazes da "sirim mrznju", upitaj me, da li pristajem da mi djeca imaju rodni list sa ulicom nazvanom po cetnickom koljacu, jal da u drzavnoj skoli slusaju o svetom savi..a sto se skupa tice, ako je bio "nenajavljeni" pa valjda bi smo vidjeli jedno 600 policajaca tamo, da zastite "pravni poredak drzave" i pohapse bagru, a djecu poc'eraju sa puskom na gotovs, u besike..
..slaba ti analogija..
MrMaliJoe

#1687 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by MrMaliJoe »

Navedi ti nama, šta je ispunio Hare od onoga što je obećao, da bi mu neko osim tebe dao svoj glas !!!!
spreca

#1688 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by spreca »

MrMaliJoe wrote:

Navedi ti nama, šta je ispunio Hare od onoga što je obećao, da bi mu neko osim tebe dao svoj glas !!!!

Navedi Ti koja je to stranka ili politicar ispunio svoja obecanja?dobro je to vec neko rekao cim ga ovi drugi mrze znaci da je dobar.Koji to politicar iz rs nije radikalan a samo ako je jedan federacije i trunkicu radikalan odma se postavlja pitanje a gdje kompromis?
MrMaliJoe

#1689 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by MrMaliJoe »

spreca wrote:
MrMaliJoe wrote:

Navedi Ti koja je to stranka ili politicar ispunio svoja obecanja?dobro je to vec neko rekao cim ga ovi drugi mrze znaci da je dobar.Koji to politicar iz rs nije radikalan a samo ako je jedan federacije i trunkicu radikalan odma se postavlja pitanje a gdje kompromis?
Ma navedi mi barem jedno ako nije problem, samo jedno!!!
Sporders

#1690 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Sporders »

I ja imam zelju da cujem to "JEDNO" koje je Hare ispunio, pa molio bih doticnu osobu da nam argumentuje svoje postove ....
7cokanja

#1691 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

MrMaliJoe wrote:

..zaboravi, prijatelju, za trenutak imena i obrati paznju na osnovni postulat a to jedrzava BiH i zastita njenih interesa..zastita tih interesa se ne moze ostvariti jacanjem destruktivne komponente a sto je u ovom slucaju "pc"..samo naivna osoba moze pomisliti da ce "nekad u buducnosti" zagovornici "pc"-ja doci "tobe" i postati lojalni gradjani BiH..njihov plan, kroz stvaranje "pc"-ja genocidom od 92-ge do 95-te je samo faza u ostvarenju njihovih ciljeva..najteze "Ashdownove" godine su prezivjeli, a uz veliku pomoc takozvanih Bosnjackih stranaka kao sda, u kojemu su, umjesto prioriteta zastite interesa drzave, uvijek bili prioriteti zastite interesa stranke i borba protivu svih, koji su eventualno mogli ugroziti sda dominaciju medju Bosnjackim glasacima, a bez obzira koliko ce to negativno utjecati na polozaj drzave..pa cetnicko pomagao Ti'ic je sve ove godine, c'oravo i bjesomucno napadao upravo zagovornike 100% BiH, a u svakom aspektu i svakoj mogucoj situaciji pomagao rusioce BiH a sto su "pc" zagovornici..bilo bi neodgovorno tvrditi da je Ti'ic samo ljubomoran i zavidan jer je 2006-te pobijen do nogu i ostao drugi, jer savkom ko iole drzi do opstanka BiH, to ne moze biti validan razlog da se sistematski unistava drzava ..to moze ciniti samo infiltriran element, izdajnik, a sto je u ovom slucaju Sulejman Ti'ic..
Sporders

#1692 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Sporders »

7cokanja wrote:
MrMaliJoe wrote:

..zaboravi, prijatelju, za trenutak imena i obrati paznju na osnovni postulat a to jedrzava BiH i zastita njenih interesa..zastita tih interesa se ne moze ostvariti jacanjem destruktivne komponente a sto je u ovom slucaju "pc"..samo naivna osoba moze pomisliti da ce "nekad u buducnosti" zagovornici "pc"-ja doci "tobe" i postati lojalni gradjani BiH..njihov plan, kroz stvaranje "pc"-ja genocidom od 92-ge do 95-te je samo faza u ostvarenju njihovih ciljeva..najteze "Ashdownove" godine su prezivjeli, a uz veliku pomoc takozvanih Bosnjackih stranaka kao sda, u kojemu su, umjesto prioriteta zastite interesa drzave, uvijek bili prioriteti zastite interesa stranke i borba protivu svih, koji su eventualno mogli ugroziti sda dominaciju medju Bosnjackim glasacima, a bez obzira koliko ce to negativno utjecati na polozaj drzave..pa cetnicko pomagao Ti'ic je sve ove godine, c'oravo i bjesomucno napadao upravo zagovornike 100% BiH, a u svakom aspektu i svakoj mogucoj situaciji pomagao rusioce BiH a sto su "pc" zagovornici..bilo bi neodgovorno tvrditi da je Ti'ic samo ljubomoran i zavidan jer je 2006-te pobijen do nogu i ostao drugi, jer savkom ko iole drzi do opstanka BiH, to ne moze biti validan razlog da se sistematski unistava drzava ..to moze ciniti samo infiltriran element, izdajnik, a sto je u ovom slucaju Sulejman Ti'ic..

Ja konto ovo tema o Harisu, kad ono Tihic :S treba onda promjeniti naziv :S :S
MrMaliJoe

#1693 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by MrMaliJoe »

7cokanja wrote:
MrMaliJoe wrote:

Ah da upravu si, priznajem. Doveo je Mital u Zenicu pa građani Zenice imaju čist zrak, napravio je virtuelni 5C, zaposlio je više ljudi na birou za zapošljavanje da mogu primiti toliki broj (ne)zaposlenih! Tokom ove 4 godine otvoreno je puno novih firmi(fiktivnih). Ima toliko stvari koje je čovjek100% i njegova 100% stranaka uradila, zajedno sa koalicionim partnerima, da je to čudo! Upravu si, ja sam skroz zaboravan. Nemoj mi zamjeriti, molim te !!! :bih:
7cokanja

#1694 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

inhibitor wrote:
7cokanja wrote:a sto se skupa tice, ako je bio "nenajavljeni" pa valjda bi smo vidjeli jedno 600 policajaca tamo, da zastite "pravni poredak drzave" i pohapse bagru, a djecu poc'eraju sa puskom na gotovs, u besike..
..slaba ti analogija..
Nikakvu analogiju nisam pominjao.

Ne razumijem, kako bi 600 policajaca doslo na nenajavljen skup?

Ako sam dobro razumio, bilo je 10 auta, te nigdje nisam vidio da je okupljanje uredno najavljeno i odobreno od gradskih vlasti (sto ne znaci da nije).
Ako je 20 budala sjelo u auta i vozilo se malo kroz grad to samo pokazuje da Banjaluka ne podrzava Karadzica. Naravno ti ces to tumacit krivo jer ti ne pase da postoje Srbi koji ne podrzavaju Karadzica.

..prestani, bolan, izigravati naivcinu..razumijes ti fantasticno sta znaci "600 policajaca"..a, sto kazes za "srbe koji ne podrzavaju karadzica", nesto im se glas slabo cuje..zato su nebitni..nisu vrijedni pomena..a i sto kontinuirane cetnicke provokacije nazivas "20 budala u autima", bolan, pa pogledaj samo sliku na ovom forumu i naslovnoj..kamion auto skole, na kojemu je napisan transparent, nije "20 budala u autima"..auto skola, i ako je privatna, ima vlasnika, pravno je tijelo..treba biti tuzena i uhapseni njeni vlasnici ..ali tebi, kao i mnogim jatacima, to je "20 budala u autima" , a meni ces reci, k'o i mustafa ceric, cetnicki jatak "dobro je Bosnjacima u republici srpskoj" i traziti mi rodni list djetetu sa imenom cetnickog koljaca..il' meni, dokaz o identitetu na kojemu ce isto tako pisati ime tog cetnickog koljaca..fuj..
Last edited by 7cokanja on 19/06/2010 17:07, edited 1 time in total.
7cokanja

#1695 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

Ah da upravu si, priznajem. Doveo je Mital u Zenicu pa građani Zenice imaju čist zrak, napravio je virtuelni 5C, zaposlio je više ljudi na birou za zapošljavanje da mogu primiti toliki broj (ne)zaposlenih! Tokom ove 4 godine otvoreno je puno novih firmi(fiktivnih). Ima toliko stvari koje je čovjek100% i njegova 100% stranaka uradila, zajedno sa koalicionim partnerima, da je to čudo! Upravu si, ja sam skroz zaboravan. Nemoj mi zamjeriti, molim te !!!
..a, da sta si neg' zaboravan..ja ti govorim o jednoj temi - tj. interesima drzave, a ti places sto ti mama nije na vrijeme pelene promijenila..znaci, bespredmetno je raspravljati sa tobom.. ;-)
7cokanja

#1696 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

inhibitor wrote:
7cokanja wrote: ..prestani, bolan, izigravati naivcinu..razumijes ti fantasticno sta znaci "600 policajaca"..
Ne znam o kom cetnickom koljacu pricas, slazem se da ima neprimjerenih naziva ulica sirom gradova RS.

Al sta ti smeta Sveti Savo?

..hahaahah..od ovoga cu da pocnem..pa bolan, pitaj sve srbe, svaki ce ti reci "Sveti Sava"..to im je slang.. ;-) crnogorci ce reci "Sveti Savo", al' crnogori, danas , po cetnickim arsinima nisu pravoslavci..izdali su "svetu veru" jer su branili svoj identitet i vratili svoju drzavu ..a sto kazes "sto mi smeta", pa, to moze biti opet, samo stav jednog cetnickog provokatora, koji je infiltriran da siri isto tako cetnicku politiku i ideje...ti, a i svi koji vole i ljube svetog savu, mogu da ga vole i ljube koliko god hoce..od neba do zemlje i obratno, ali moj provokatoru, nemas pravo meni da kazes dal' da ga volim il ne volim i zbog toga nemas pravo da mi kazes da priznam i priznajem tvoje cetnicke ulice, paradrzave i ostalo smece, a sto upravo cinis insistirajuci da je ime genocidnog brloga "samo ime" , k'o sto rece i otac iliti tvorac tog brloga, onomad, prije 15 godina, takozvani borac za BiH, izdajnik alija iliti ilija izetbegovic, onima koje je kobajagi stitio i predstavljao a cije se kosti danas otkopavaju cim zakopas trnokopom, na bilo kojem pedlju njegove krvave ostavstine, koju ti danas hoces legalizovati i prikazati normalnom..fuj....
7cokanja

#1697 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

inhibitor wrote:
7cokanja wrote:ti, a i svi koji vole i ljube svetog savu, mogu da ga vole i ljube koliko god hoce..od neba do zemlje i obratno, ali moj provokatoru, nemas pravo meni da kazes dal' da ga volim il ne volim ...
Koliko teksta, a nisi ni pomenuo zasto ti smeta Sveti Savo/Sveti Sava. Jesi li zaboravio da dogovris u naletu inspiracije, ili nemas sta da kazes?

..koliko napora da se istraje u jatakovanju..prebaci malo ta "tihovanje", daj moralnu podrsku svome idolu.. ;-)
7cokanja

#1698 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

inhibitor wrote:
7cokanja wrote: ..koliko napora da se istraje u jatakovanju..prebaci malo ta "tihovanje", daj moralnu podrsku svome idolu.. ;-)
Priznajem da je citanje tvojih poruka veliki napor, al opet racunam tebi je josh veci napisati ih. :P

Jednostavno me zanimalo zasto ti smeta Savo, on je tebi kao monoteisti (pretpostavljam) daleko blizi nego meni kao ateisti, pa kad meni ne smeta, ne bi smio ni tebi.

..vid' kako co'ek zna sve..ko koga mrzi, ko koga voli, ko je ateist, ko je monoteist..de bogati, reci de mi hocel' mi se oteliti krava..okisla je neki dan, onaj grad je ubio kad ono dodovci dobise naredjenje da ne razbijaju oblake, jerbo kazu, jazuk streljiva, svakako ce "tuca" pasti na balijsku ljetinu.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#1699 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by dr.gog »

inhibitor wrote:
7cokanja wrote:ti, a i svi koji vole i ljube svetog savu, mogu da ga vole i ljube koliko god hoce..od neba do zemlje i obratno, ali moj provokatoru, nemas pravo meni da kazes dal' da ga volim il ne volim ...
Koliko teksta, a nisi ni pomenuo zasto ti smeta Sveti Savo/Sveti Sava. Jesi li u naletu inspiracije zaboravio da odgovoris, ili nemas sta da kazes?
Cveti Cava Cvojoj Cestri Cavki Cnio Cepet Cuhih Cljiva...dječja nekakva...i , šta ispade, bi li Hare u pravu ili ne? :D
7cokanja

#1700 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by 7cokanja »

dr.gog wrote:
inhibitor wrote:
Koliko teksta, a nisi ni pomenuo zasto ti smeta Sveti Savo/Sveti Sava. Jesi li u naletu inspiracije zaboravio da odgovoris, ili nemas sta da kazes?
Cveti Cava Cvojoj Cestri Cavki Cnio Cepet Cuhih Cljiva...dječja nekakva...i , šta ispade, bi li Hare u pravu ili ne? :D

..nazalost, nije djecija..Sveti Sava, kao i sva ostala vjerska ikonografija ima pravo bivstvovanja u religijskim objektima i privatnim kucama..nikakvo pravo, medjutim, nema na bivstvovanje u drzavnim skolama, ustanovama u jednoj sekularnoj drzavi..no, razni "demokrati na cetnicki nacin", nastoje dokazati da je ta ikonografija jedini izbor..i to su dokazivali kamom. a sada dokazuju "vozanjem 20 idiota u autima"..49% teritorije Bosne i Hercegovine nije srpsko i ne moze biti predstavljeno tom ikonografijom..
Post Reply