da napomenem da sam ga odmah updateovo, ako to ista znaci
snasao sam se
Moderator: Benq
Potraži preko google KMS Activation....Felidae wrote:Ima li za mene neka varijanta kms aktivacije za w8 enterprise 64bit preko pm?Imala sam negdje neki sajt ali izgubila...istice mi sad krajem maja pa da se obezbjedim....Hvala!
Registrujete WIN sa neprovjerenim aktivacija koje traju od danas do sutra, Dok lik po imenu "DAZ" ne izbacia aktivaciju sve ostalo je fula.Bubalo1 wrote:Ja udjem da vidim kad mi istice registracija i pojavi mi se dole x crveni da moram registrovati ..Pise da je security iskljucen .. A tamo pise da istice 22.07. Onaj kljuc sa zadnjim j8ck4 je u pitanju ..Ima li sta novo
U mom slučaju radi, ali ne i trajno.Felidae wrote:Googlaj Microsoft Toolkit
Pa iz svih dosadasnjih njegovih radnji, samo od njega i ocekujem taj potez. Sve ovo dosad je trenutno rjesenje.escobar__ wrote:DAZ neće praviti ono što je napravio za Windowse Vista i 7 jer je ovog puta aktivacija nešto drukčija nego ranije.
Ne očekuj, čovjek je rekao da loadera za Windows 8 neće biti.celeron wrote:Pa iz svih dosadasnjih njegovih radnji, samo od njega i ocekujem taj potez. Sve ovo dosad je trenutno rjesenje.
Qurajber wrote:Will Daz's Loader work to activate Windows 8?
No, Daz's software was not intended to work for Windows 8.
Is Daz working on an activation solution for Windows 8?
Only he knows the answer to this question. He has stated that he is interested in the OEM activation process and that it is a very complicated. He has also stated that should he work on a tool it will only be after a safe reliable process is discovered.
Sa "oficijelnog" foruma...
E ovo je bilo u 2om mjesecu, taman kada sam novi komp kupio.Instalirao demo 8cu, taman da odem kupiti full verzijushiljak wrote:nije baš prije koji mjesec, nego prije 5-6 mjeseci
Sad je Microsoft u škripcu, sad gleda samo da ljudi koriste windows 8, bio legalan ili ilegalan
To moras sam probati, hoce li ili nece moci. Nemas sta izgubiti. Izvadis hdd na kojem imas instaliranQler wrote:Vala sam se i ja ratzrahatio kako sam kupio original. Samo na jednom kompu nemam original i tu je sedmica, ostalo svesa licencom. Drago mi sto nemam zezancija sa aktivatorima. Nego zanima me da li je neko probao reinstalirati win8 kupljen na ono snizenje preko piratske sedmice? Radi li to? Planiram uskoro kupovati ssd p hocu jedan clean install na novi disk pa d onda mogu rahat raditi onaj njihov refresh ili kako se vec zove umjesto formatiranja i ponovne instalacije.