Šveđanin wrote:Zbog čega je ovaj francuski film loš, molim objašnjenje..
dobro si se naučio da moliš i kamčeš u šveckoj.
zezam se.
dakle...u kratkim crtama
seoska lola i bogalj
film pretendira da bude drama. volim drame.
al jok...već od samog početka, od one bjesomučne vožnje 400 na sat na početku istog, film je SF- science fiction dakle.
naime....šumaher za volanom je crnac koji u nekoj od narednih scena dobija nogu iz svog vlastitog doma jer mu je materešina rekla da je nesposoban za život i jelte privređivanje. on je...onakav krupan i žvaljav pokušao da staru podmiti kinder jajetom al mu nije pošlo za rukom.
avaj....preobražaj uhljupa u schumachera je ravna preobražaju Petera Parkera u Spidermana.
scena u kojoj ga bogalj prima u službu je očajno plitka , trash i neuvjerljiva poglavito zbog načina na koji su prikazani drugi pretedenti na mjesto dadilje.....ono kao...sve su to ljigavci, šminkerčići ,pederčići i metroseksualci...samo je seoska lola onaj pravi, zajebani mrgud u kojem čuči dadiljski talenat.
film sam prekinuo kod scene u kojoj crnac na terasi gazdine vile ždere svoj sendvič i prilazi mu gazdina kćerka sa momkom (sve plava krv- vidi se). on ih otjera....onako krkanski....nepopravljivo.
meni je ovaj film bezvezan u svakom pogledu i nije vrijedan moje pažnje osim onih 20-tak uvodnih minuta koji su mi bili dovoljni da ga spakujem tamo gdje mu je i mjesto...u kategoriju loših filmova.