U sta gledas, (kasike, viljuske, grah)?Nogatrans wrote:Dortmund za 2-3 sezone ce se boriti za opstanak,tako da bi mu bilo dobro tamo da predje jer ipak ima iskustva u tome..
Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#1676 Re: Bundesliga
- simonese
#1677 Re: Bundesliga
Nogatrans wrote:Dortmund za 2-3 sezone ce se boriti za opstanak,tako da bi mu bilo dobro tamo da predje jer ipak ima iskustva u tome..
-
Baudelaire
#1678 Re: Bundesliga
Kako to, ti Bavarac, a lokacija ti Sarajevo?Nogatrans wrote:Dortmund za 2-3 sezone ce se boriti za opstanak,tako da bi mu bilo dobro tamo da predje jer ipak ima iskustva u tome..
- ReD aka Socijalista
#1679 Re: Bundesliga
Cuj BavaracBaudelaire wrote:Kako to, ti Bavarac, a lokacija ti Sarajevo?Nogatrans wrote:Dortmund za 2-3 sezone ce se boriti za opstanak,tako da bi mu bilo dobro tamo da predje jer ipak ima iskustva u tome..Nešto tu ne štima
- alijagoro
#1680 Re: Bundesliga
Hvala Basler,znam da sam negdje to procitao za Reusa i usput je u tom intervju rekao da kao gotivi ArsenalBasler wrote:nisi pogrijesio imealijagoro wrote:Pa zar nije ovaj Reus izjavio da nikad nece potpisati za Bayern ili sam ja pogresio ime?istina je da je ta vijest (uslovno receno) bila plasirana u nekim medijima, e sad, da li je bila izmisljotina ili se marco ujeo za guzicu sto je tako nesto izjavio, ne znam. uglavnom, sve je brzo gurnuto pod tepih, reus pjeva drugu pjesmu i tako to.
nije tolika stvar u tome ko bi se brze probio i da li neko ima vise internacionalnog iskustva, jer i jedan i drugi bi imali sigurno jesto - na klupi!BHF_Manijak wrote: Misljenja sam da bi se Goetze brze probio i imao vece sanse nego Reus, ne zato sto je Goetze toliko bolji igrac, oni su za mene u pet deka, obojica vec sad odlicni fudbaleri, ali Goetze ima vise tog internacioalnog iskustva iako 2 godine mladji, ima cak iskustva igranja za reprezentaciju, postignut gol Brazilu itd...Mada, kad ukupno gledam, najbolje je obojici da jos uvijek ne prelaze u Bayern!slazem se sa tobom da im nije jos mjesto u bayernu (u svojim klubovima su glavni i uvijek igraju) i toga su svi svjesni u bayernu (kalle, uli, franz). tek kada se vidi sta ce biti sa robbena i kako ce se dalje odvijati situacija sa dvojicom talenata iz bundeslige, onda mozemo biti pametniji. mislim (po trenutnom stanju) da bayern treba igraca kojem nece biti mrsko sjediti na klupi i da, kao takav, ne unosi nemir u ekipu. druga je stvar sto se i oni boje da njemacke vedete neko drugi ne uzme (stranci) i da se onda ne pokaju. bit ce interesantno vidjeti kako ce se situacija dalje odvijati. meni nece biti uopste krivo ako reus zavrsi u dortmundu. dok bi odlazak u ausland smatrao gubitkom za bundesligu.
inace, slazem se sa drugim dijelom tvoga posta, kao i sa ovim posljednjim.
dobar si ti, moram te upamtiti (ako budem cesce navracao ovdje).
- simonese
#1681 Re: Bundesliga
Ja,wenn ich Ihn sehe(Gott)ReD aka Socijalista wrote:Cuj BavaracBaudelaire wrote:Kako to, ti Bavarac, a lokacija ti Sarajevo?Nogatrans wrote:Dortmund za 2-3 sezone ce se boriti za opstanak,tako da bi mu bilo dobro tamo da predje jer ipak ima iskustva u tome..Nešto tu ne štima
Grüß Gott
- ReD aka Socijalista
#1682 Re: Bundesliga
Watzke nije htio danas demantirati da se ne vode pregovori s Reusom
Prica se da se ceka samo ponuda za Bariosa i da ce se ugovor finalizirati s Reusom.
Prica se da se ceka samo ponuda za Bariosa i da ce se ugovor finalizirati s Reusom.
- Nogatrans
#1683 Re: Bundesliga
Baudelaire wrote:Kako to, ti Bavarac, a lokacija ti Sarajevo?Nogatrans wrote:Dortmund za 2-3 sezone ce se boriti za opstanak,tako da bi mu bilo dobro tamo da predje jer ipak ima iskustva u tome..Nešto tu ne štima
Sto jel to ne mogu navijati za Bayerna a da u Sarajevu zivim??
-
Baudelaire
#1684 Re: Bundesliga
Pa prvo pokušaj sam sebi objasniti pojam navijanje i sve što on podrazumijeva, pa onda reci je li moguće da navijaš za Bayern. Bar po mom mišljenju, navijanje znači da si na stadionu, da dereš grlo i dlanove za svoju ekipu, a ovo praćenje preko TV-a i streama je nešto drugo i može se podvesti pod simpatiziranje.
- Basler
#1685 Re: Bundesliga
jao kako vam se da vise oko ovog raspravljati? normalno da si ti "na prvu" u pravu, ali ovakve slucajeve moras individualno razdvojiti. u njemackoj ima preko 10 miliona bayernovih navijaca, mislis li ti da svako od njih pogleda bar jednu utakmicu uzivo? isto tako sam siguran da ima dosta ljudi iz bosne koji pogledaju, tu i tamo, poneku utakmicu bayerna uzivo. simpatizer je preblaga rijec (uslovno receno) za pojedine fanove bayerna. kuzis?Baudelaire wrote:Pa prvo pokušaj sam sebi objasniti pojam navijanje i sve što on podrazumijeva, pa onda reci je li moguće da navijaš za Bayern. Bar po mom mišljenju, navijanje znači da si na stadionu, da dereš grlo i dlanove za svoju ekipu, a ovo praćenje preko TV-a i streama je nešto drugo i može se podvesti pod simpatiziranje.
-
Baudelaire
#1686 Re: Bundesliga
Ma hajd ok, ja imam neko svoje viđenje, vi svoje i beze bi bilo da se raspravljamo ako ni vi ni ja nećemo promijeniti mišljenje. Inače, mene to ne zanima plaho, nego mi je bilo interesantno što je on uzeo ismijavati Borussiu Dortmund ovdje kao nekog ličnog rivala, pa sam reagovao. Kao mi ostali na forumu kad se prepucavamo između sebe na relaciji Sarajevo - Željo.
- Gandalf
#1687 Re: Bundesliga
Ma meni nije jasno kako neko uopće može ismijavati Borussiju koja u zadnja tri međusobna susreta bubne Bayerna i kod kuće i na strani a budžet im bar 5x manji od Bayernovog - i u ovoj sezoni strašni Bayern smiješnoj Borussiji bježi grandiozna tri boda - razlog više da se slatko smijemo smiješnoj Borussiji kada na proljeće ponovo podere strašnog Bayerna, ovaj put na svom terenu - al' obzirom i da Schaalke zaostaje za Bayernom nevjerovatna tri boda hajmo se i njima smijat'.Baudelaire wrote:Ma hajd ok, ja imam neko svoje viđenje, vi svoje i beze bi bilo da se raspravljamo ako ni vi ni ja nećemo promijeniti mišljenje. Inače, mene to ne zanima plaho, nego mi je bilo interesantno što je on uzeo ismijavati Borussiu Dortmund ovdje kao nekog ličnog rivala, pa sam reagovao. Kao mi ostali na forumu kad se prepucavamo između sebe na relaciji Sarajevo - Željo.
- Nogatrans
#1688 Re: Bundesliga
Baudelaire wrote:Pa prvo pokušaj sam sebi objasniti pojam navijanje i sve što on podrazumijeva, pa onda reci je li moguće da navijaš za Bayern. Bar po mom mišljenju, navijanje znači da si na stadionu, da dereš grlo i dlanove za svoju ekipu, a ovo praćenje preko TV-a i streama je nešto drugo i može se podvesti pod simpatiziranje.
Postovani kolega mislim da ste bas na pogresnog naletili. Ipak sam ja navijac Bayerna
P.S. Toliko je utakmica i sarajeva bilo,doduse to je vise do okolnosti oko kluba i navijaca koja meni ne gode p mi se i ne ide na utakmice.
Pozdrav
Last edited by Nogatrans on 02/01/2012 11:05, edited 1 time in total.
- Nogatrans
#1689 Re: Bundesliga
Gandalf wrote:Ma meni nije jasno kako neko uopće može ismijavati Borussiju koja u zadnja tri međusobna susreta bubne Bayerna i kod kuće i na strani a budžet im bar 5x manji od Bayernovog - i u ovoj sezoni strašni Bayern smiješnoj Borussiji bježi grandiozna tri boda - razlog više da se slatko smijemo smiješnoj Borussiji kada na proljeće ponovo podere strašnog Bayerna, ovaj put na svom terenu - al' obzirom i da Schaalke zaostaje za Bayernom nevjerovatna tri boda hajmo se i njima smijat'.Baudelaire wrote:Ma hajd ok, ja imam neko svoje viđenje, vi svoje i beze bi bilo da se raspravljamo ako ni vi ni ja nećemo promijeniti mišljenje. Inače, mene to ne zanima plaho, nego mi je bilo interesantno što je on uzeo ismijavati Borussiu Dortmund ovdje kao nekog ličnog rivala, pa sam reagovao. Kao mi ostali na forumu kad se prepucavamo između sebe na relaciji Sarajevo - Željo.
To je navijacka stvar. Sarajevo, Zelju nije dobilo oko 5 godina pa smo opet imali dosta stvari kako da ismijavamo Zelju,tako je isto i kontra bilo.
Mada po meni je bitno ono 34 kolo kad i gdje se pehar digne i tada sve ostalo pada u zaborav...
- simonese
#1691 Re: Bundesliga
moj Nogatrans,sve je divno samo kako mozes navijat za BordoNogatrans wrote:..
- Jeff Bingham
#1692 Re: Bundesliga
sta ces, gadljiv covjeksimonese wrote:moj Nogatrans,sve je divno samo kako mozes navijat za BordoNogatrans wrote:..
- fatality
#1693 Re: Bundesliga
http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... .bild.html
dodje cica na kolica
jedva cekam tandem reus-götze
dodje cica na kolica
- ReD aka Socijalista
#1694 Re: Bundesliga
5 godisnji ugovor bravo za Borussiju, koji ce to biti trindemfatality wrote:http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... .bild.html
dodje cica na kolica![]()
Reus-Kagawa-Götze
- fatality
#1695 Re: Bundesliga
al zanimljiva stvar, cim su iz bayerna shvatili da ode u dortmund, odma je pocela prica kako im ne treba i kako se ne bi uklopio, valjda da ublaze bol svojim navijacimaReD aka Socijalista wrote:5 godisnji ugovor bravo za Borussiju, koji ce to biti trindemfatality wrote:http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... .bild.html
jedva cekam tandem reus-götze![]()
Reus-Kagawa-Götze
- Gandalf
#1696 Re: Bundesliga
fatality wrote:http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... .bild.html
- ReD aka Socijalista
#1697 Re: Bundesliga
Transfer 17, 5 mil eura 
- simonese
#1698 Re: Bundesliga
ta'ce Reus pored Robberya 
- simonese
#1699 Re: Bundesliga
a sta mislite gdje ce Goetze zavsiti?
- ReD aka Socijalista
#1700 Re: Bundesliga
Tamo gdje ima preko 40 mil eurasimonese wrote:a sta mislite gdje ce Goetze zavsiti?