Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni zao, samo jos jedna epizoda, nastavak tek negdje u 2019. godini
lako je kritikovati, i meni je zasmetalo da su u zadnje dvije epizode Lorcu pretvorili u karikaturu bez dubine, ali nakon toliko godina cekanja na kvalitetnu SF seriju, od mene imaju jedno veliko
ma serija je ok. konacno pederacija igra kako bi trebala igrat u univerzumu bez prevelike patetike.
ratuju sa svima a drze neki moral hajgraund.nema toga.ili ili..
to mi je uvijek smetalo, prikazuje se nauka u najboljem izdanju a moral je po knjigama starim 2 3 hiljade godina meeeeeeh
nidje veze.
rokacina taslacina pucacina dabome. metallica kill em all
Serenity (film) me je kupio svojim likovima, pogotovo ženskim karakterima, to mi je bilo svjevrsno osvježenje u moru akcije i sf-a. Sada mi se to dešava i sa STD, imaju šmek prvog ST...I ona muzika iz špice, na samom kraju me podsjeti na Chicken Invaders, roštiljanje batkova i pravljenje omleta
Dugo smo čekali, ali smo i to dočekali (što bi rek'o general Atif Dudaković): pravi bošnjački Star Trek. Ne zna se, čovječe, ko je od njih veći paćenik u životu, al' bukvalno.
Generalni štrajk na 84 zvjezdanoj stanici Usvojene akcize na micelije i gljive: Discovery sprema iznenađenje Vulkanci sasvim logično: Sarek jeste Vulkanac, ali je izabran glasovima Zemljana! Posljednji izvještaj: Klingonci u Federaciji za 10 godina, Pahvo možda za 150 Zajednička pretnja ujedinila Federaciju i Klingonsko carstvo: Srbi dolaze!
...
arzuhal wrote:Dugo smo čekali, ali smo i to dočekali (što bi rek'o general Atif Dudaković): pravi bošnjački Star Trek. Ne zna se, čovječe, ko je od njih veći paćenik u životu, al' bukvalno.
Ja bih se zbog interstelarnog mira uklinčio sa ovom klingonkom. Captain Cooper sa USS Lyncha je spreman
za svaku žrtvu da se izbjegnu nepotrebni gubici života.