Tijana_NS wrote:
Ma nemoj... pa komentarisao je Ozi Open samo tako....... mozda je on expert samo za Grand Slamove i Challengere, a Matrersi i ATP 250 i 500 ga ne zanimaju ...

Dosao IW i s njim Tijana da nam malkice i 'srbuje' zbog njenog Djokice. Peke. Pravo je pitanje da si se 'rodila' u vrijeme Gorana Ivanisevica, da li bi za njega navijala tako recimo zdusno kao za Djokicu? Bojim se da je u pitanju naklonost, sve mi se vise cini, samo zato sto je lik Srbin, a principijelno sam prigovarao za ono mahanje zastavama Srbije dok odnosi izmedju dvije zemlje nikako nisu dobri a ti nam to uradis ovdje, pored toliko srbijanskih portala itd. Marketing za Srbiju u BiH uopce nije potrebno raditi kad imamo imamo cijelu svitu placenika Laktashenka iz Banjaluke koji to rade na institucionalnom nivou.
Helem, i dalje mislim da ce Murray jednog dana biti No.1, to bi se i desilo da nije Fedex bio onako surov prosle godine na AO, naravno ukoliko ga zaobidju povrede, da ce se Amer Delic vratiti ubrzo na nivo na kojem ce moci isprasiti Srbijance, bar Tipsu kao onomad, prije 4 godine (mozda to bude vec u Houstonu u aprilu) tako da i moji komentari ne ostanu na challenger nivou.
Mene zanimaju bosanski teniseri koji je krste/krizaju i s tri prsta kao i cijelom sakom i ne pravim razliku, to mi je posve nevazno. BiH uz malo srece do kraja godine bi mogla imati dva igraca u Top 200, da zaigraju ponegdje i na najvisem nivou i naredne godine napadnu Top 100. To navijaci Amera Delica, Mirze Basica, Aldina Setkica svakim danom sve vise vjeruju.