Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Loulou

#1676 Re: Haram im bilo.....

Post by Loulou »

HAVANA wrote:Spava li iko ovde? :D
Super je bilo :thumbup:
Para ko šodera. :D
Ovce,krave,štala,stipendija,prozori,motokultivator,kanalizacija,bunar,zaposlenje...
Hebo poljoprivrednu zadrugu kako mi to. :D :thumbup:
Neka poljoprivredne zadruge... Možda se i pretvori u istu (ili nešto jače) ;-)
kurty

#1677 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

i meni je veceras super blo....lijepih se para skupilo, malo smo prodiskutovali sta kako....
Sad poziv za sve da se malo raspitate oko motokultivatora ...koji su najbolji, sta se kod njih gleda....znaci obavezno da ima i oracicu i frezu i kosilicu i prikolicu...
sutra pisem sve sta sam zapisao u notes koji mi je kod Emira bio....svaka cast svima vama....
lerdi

#1678 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

Evo ovako. Pošto je naš drug Kurty u velikom poslu svi oni koji su u Sarajevu, a žele da daju lično pare mogu se i meni javiti, pa da se nađemo. Nemože ni Kurty sve sam. Nije fer
kurty

#1679 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

jos nesta...za raju iz Sarajeva...ako zelite novac mozete dati i lerdiu...dobar momak...malo prije se ponudio da pomogne takodje...pa eto da znate i to
HAVANA

#1680 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

I još nešto, ako neko ima slučajno zamrzivač ili frižider da može donirati, neka javi.
lerdi

#1681 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

HAVANA wrote:I još nešto, ako neko ima slučajno zamrzivač ili frižider da može donirati, neka javi.
Za jedan zamrzivač ču znati u ovih par dana. Hoče jedna žena da ga izbaci, al ga je htjela nekome drugom dati. Pa ako taj drugi nehtjedne naš je :D :D :D
HAVANA

#1682 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

lerdi wrote:
HAVANA wrote:I još nešto, ako neko ima slučajno zamrzivač ili frižider da može donirati, neka javi.
Za jedan zamrzivač ču znati u ovih par dana. Hoče jedna žena da ga izbaci, al ga je htjela nekome drugom dati. Pa ako taj drugi nehtjedne naš je :D :D :D

Ako valja vidi,platičemo.
kurty

#1683 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

isto tako vrijedi za bojler...njihov je od kad je kuca napravljena pokvaren
lerdi

#1684 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

HAVANA wrote:
lerdi wrote:

Ako valja vidi,platičemo.
Što se tiče zamrzivača on je dobar. Žena hoće da ga izbaci jer joj smeta. Vidjet ću ja jošsa njom. Mislim da nećemo imati potrebe ništa plaćati :-D
sanelaga

#1685 Re: Haram im bilo.....

Post by sanelaga »

Selam i vozdra raja,

evo prije par sati slucajno naleti na Facebook-u na ovu temu i tako da sam sada malo brzinski prelistao samo po koji post i pregledao snjimke na youtube.
Nadam se da akcija jos nije zavrsena i da se moze jos ucestovati u njoj. Imam nijet da ovdje kod mene skupim love od raje koju poznajem pa da insAllah preko western union-a uplatimo te pare.
Imam i par pitanja i nadam se da mi mozete odgovoriti:
1. Ovaj momak sa nikom "kurty" jel to Ajdin Curbo?
2. Koliko ima para nakon vecerasnjeg okupljanja pred Palmom?
3. Koliko jos para fali? Nemoj te me pogresno shvatiti para uvijek moze faliti pogotovo u ovom slucaju, ali to pitam jer me interesuje koliko bi trebalo jos para, da bih se ta Edisova porodica mogla oporaviti koliko toliko i da mogu odraditi najvaznije i najbitnije radove u i oko kuce?

kao sto sam vec rekao uspjeo sam procitati samo par komentara i zapao mi je za oko komentar od @lukavca i iskreno se nadam da ce njegov prijedlog ugledati svjetlost dana i da necemo/te stati na ovome, jer ovakvih slucajeva ima sirom nama nase drage i jedine Bosne i Hercegovine!!!!
OVO MORA POSTATI TRAJNA AKCIJA!!! InsAllah se nadam da ce tako biti!

unaprijed hvala na odgovor i usput da se i ja zahvalim svim dobrim ljudima koji su pomogli i onima koji bih zeljeli pomoci a i samima je mozda pomoc potrebna (kao sto u casnom Kuranu pise)
neka vam Dragi Allah podari svako dobro koje pozelite i da vas obiljno nagradi, i hoce insAllah

selam i pozdrav
Last edited by sanelaga on 20/04/2009 00:54, edited 1 time in total.
HAVANA

#1686 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

amrica

#1687 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

@lerdi
:thumbup:

a sad je kasno, mozda se ujutro jave i zamrzivac i frizider, i bojler, i nesto namjestaja, i stolarije (prozora, vrata...) jer, koliko sam skontala, samo je ona jedna soba u kuci zatvorena, sve stalo "na ledini" bez prozora i vrata...
kurty, je li tako?
HAVANA

#1688 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

kurty wrote:isto tako vrijedi za bojler...njihov je od kad je kuca napravljena pokvaren

Koliki bojler?Imam ja nov, al onaj manji.
lerdi

#1689 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

HAVANA wrote:Vidite kako se skupljaju. :D

http://www.youtube.com/watch?v=klObyJY1 ... re=related
Jel ovaj prvi Kurty? Radi čovjek ko crnac. :D
HAVANA

#1690 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

lerdi wrote:
HAVANA wrote:Vidite kako se skupljaju. :D

http://www.youtube.com/watch?v=klObyJY1 ... re=related
Jel ovaj prvi Kurty? Radi čovjek ko crnac. :D

Pik ja onaj mahniti na klupi. :D
lerdi

#1691 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

sanelaga wrote:Selam i vozdra raja,

evo prije par sati slucajno naleti na Facebook-u na ovu temu i tako da sam sada malo brzinski prelistao samo po koji post i pregledao snjimke na youtube.
Nadam se da akcija jos nije zavrsena i da se moze jos ucestovati u njoj. Imam nijet da ovdje kod mene skupim love od raje koju poznajem pa da insAllah preko western union-a uplatimo te pare.
3. Koliko jos para fali? Nemoj te me pogresno shvatiti para uvijek moze faliti pogotovo u ovom slucaju, ali to pitam jer me interesuje koliko bi trebalo jos para, da bih se ta Edisova porodica mogla oporaviti koliko toliko i da mogu odraditi najvaznije i najbitnije radove u i oko kuce?

kao sto sam vec rekao uspjeo sam procitati samo par komentara i zapao mi je za oko komentar od @lukavca i iskreno se nadam da ce njegov prijedlog ugledati svjetlost dana i da necemo/te stati na ovome, jer ovakvih slucajeva ima sirom nama nase drage i jedine Bosne i Hercegovine!!!!

unaprijed hvala na odgovor i usput da se i ja zahvalim svim dobrim ljudima koji su pomogli i onima koji bih zeljeli pomoci a i samima je mozda pomoc potrebna (kao sto u casnom Kuranu pise)
neka vam Dragi Allah podari svako dobro koje pozelite i da vas obiljno nagradi, i hoce insAllah

selam i pozdrav
Selam i tebi. Odgovori na tvoj pitanja su:
1. Jeste
2. 11067,65
3. Pare se skupljaju do 10.5. Od para koje se skupe kupit će se sve što je potrebno da bi se porodica postavila na noge. Dakle nemamo neke određene cifre do koje idemo nego što se skupi skupilo se
amrica

#1692 Re: Haram im bilo.....

Post by amrica »

sanelaga wrote:Selam i vozdra raja,

selam i pozdrav

Dobro jutro i tebi oko 1h :-D

Akcija skupljanja novca traje do 10.05.
kurty, divni mladi covjek koji je na sebe preuzeo teret skupljanja novca, i dao sve svoje podatke, jeste Ajdin Cubro

para ima oko 11.000 KM

a sto se ostalog tice, trebao bi procitati malo vise postova, i pogledati video linkove, nema ih puno, ali ce ti sve kazati.

Ne postoji cifra treba toliko i toliko novca, pocelo se od ideje da se deckovoj porodici obezbjedi hrana, a njegova zelja je bila par ovaca.... sad imamo i za puno vise od toga... ali sam si napisao, puna je Bosna Edisa....
kurty

#1693 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

kakav je bojler ne znam
Kurty jeste Ajdin Cubro
ukupno imamo oko 11000km
koliko treba ne znam...znaci treba-motokultivator, krave, ovce, bunar, malo u i oko kuce, alat, frizider , motokultivator...etc
kurty

#1694 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

HAVANA-kad ti nauci postavljati ove youtube fore???? :lol: :lol: :lol:
i gdje li sve ovakve stvari ti izvrtis tamo...
Sutra

#1695 Re: Haram im bilo.....

Post by Sutra »

Bravoooooooooo opet ljudi!!! :sax:

pitanje: ako odem direktno u Intessa banku i uplatim na ovaj Ajdinov racun, ne bi trebalo da uzimaju neku proviziju?? ako uzimaju da zovem Lerdija... u tom slucaju dajte kontakt od Lerdija! :)
HAVANA

#1696 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

kurty wrote:HAVANA-kad ti nauci postavljati ove youtube fore???? :lol: :lol: :lol:
i gdje li sve ovakve stvari ti izvrtis tamo...

Hoš da te naučim? :lol:
Raslo se na tim stvarima.
lerdi

#1697 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

@Sutra imaš PP
biscanka2

#1698 Re: Haram im bilo.....

Post by biscanka2 »

Drago mi je za vecerasnji uspijeh i fino druzenje.
Hvala na slikama,divota vas gledati , ljepote nase :razz: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
shiz

#1699 Re: Haram im bilo.....

Post by shiz »

:)
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#1700 Re: Haram im bilo.....

Post by Latina »

Pitao jednom tako jednog vrli pitac neki:
Kto je ta
Što je je ta da prostiš
Gdje li je ta
Odakle je
Kuda je
Ta
Bosna
Rekti

A zapitani odgovor njemu tad hitan dade: