Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
haha vidi zoke13135326262 vjecno pise o nekoj zavisti haj i sad jednom za raju napisi "ma vi ste svi zavidni" ko da su ligu prvaka osvojili a ne nastelanu premijer ligu bih, nema veze spusti ce vas na zemlju neki dudelange
pa zato se ti ovdje preseravas,hajde malo popusti nas,idi gledaj spalevica malo
Da nema ovakvih kao što je dojava forum bi dosadan bio. Ovako kad on nekom klubu daje neke nazive samo pokazuje svoju snagu i intelekt. Inače da nije ovakvih diskusija bi ravnopravna bila. Ali šta ćeš uvijek neko donji mora na kraju biti.
zoka213 wrote:Da nema ovakvih kao što je dojava forum bi dosadan bio. Ovako kad on nekom klubu daje neke nazive samo pokazuje svoju snagu i intelekt. Inače da nije ovakvih diskusija bi ravnopravna bila. Ali šta ćeš uvijek neko donji mora na kraju biti.
_dojava wrote:ja vidim, ti ne vidis jer si pristrasan ja kao neutralan u tom duelu objektivno kazem da je penal cist...
ma nisam pristrasan, realno sam ocekivao danas poraz ili u najboljem slucaju X , ali nisam ocekivao da ce sudija na ovakvu glumu nasjesti. ali dobro, mozda i njemu treba kakav ocni k'o i tebi
u ostalom sta se ja s tobom raspravljam kad si corav poslusaj me za onaj link pa cemo ti i ja nastaviti
idemo dalje
nego gdje je onaj filip , jel tako nick bijese, onaj sto je govorio da ce orasje opstati a velez ispasti , znatel' jel covjek ziv, da se nije objesio .
Rauber wrote:
nego gdje je onaj filip , jel tako nick bijese, onaj sto je govorio da ce orasje opstati a velez ispasti , znatel' jel covjek ziv, da se nije objesio .
gluho bilo! Ma Velež je moj klub... al mi nekako žao Labudova što odletješe.
Rauber wrote:
gluho bilo! Ma Velež je moj klub... al mi nekako žao Labudova što odletješe.
jes' jes' , zao mi i njih, zao mi ilje i filipa obicno spavam u ovo doba ali od sekiracije veceras nista, da bog da da oci sklopim svu noc
jedina mi je nada da se filip javi i da kaze da je dobro, mozda i zaspim
_dojava wrote:ja vidim, ti ne vidis jer si pristrasan ja kao neutralan u tom duelu objektivno kazem da je penal cist...
Ti objektivan ,kontas nas provocirati,e moj pasa Sreca je da ima ljudi koji navijaju za zelju,a objektivni su i kazu da mije bio penal,a kako si ti vidio taj penal,zar nisi gledao derbi donjeg dijela tabele na grbavici zeljo-travnik
Ti objektivan ,kontas nas provocirati,e moj pasa Sreca je da ima ljudi koji navijaju za zelju,a objektivni su i kazu da mije bio penal,a kako si ti vidio taj penal,zar nisi gledao derbi donjeg dijela tabele na grbavici zeljo-travnik
Nek si ti,kao veliki navijac,bio ispred TV i pomno analzirao usporene snimke.
nemoj tako, covjek je objektivan ali ne vidi ili vidi mozda ono sto mi ne vidimo ( citaj razne caspere )
Sargan wrote:O kakvom transparentu je rijec sa utakmice u Lukavici?
a sta mozes ocekivati od "pokusaja velikih srba" osim spominjanj kosova i metohije !
naravno poslije su dobili jednu gromoglasnu "jedna si i jedina" poslije koje nisu ni pomislili na kosovo
Sargan wrote:O kakvom transparentu je rijec sa utakmice u Lukavici?
a sta mozes ocekivati od "pokusaja velikih srba" osim spominjanj kosova i metohije !
naravno poslije su dobili jednu gromoglasnu "jedna si i jedina" poslije koje nisu ni pomislili na kosovo
Eh da sam mu danas bio samo malo blize ,daj nek neko napravi onu igricu da ga gadjamo cipelama u glavu Al fakat lik mrzi Sarajevo,to je nevjerovatno,i danas je nasim igracima svasta govorio,kaze Jaha i da je psovao hirosu nesto
Jebo ekipu koja ima 12 penala kuci.
Jesu oni dobri za nase lige,ali je vise nego ocigledno da kao predstavnik RS oni jednostavno moraju biti favorizovani,narocito od sudija koji dolaze iz RS-a
A za Lukavicu,mi smo (citaj Cala trener )sami sebe pobjedili.
Last edited by -LIBERO- on 24/05/2009 02:10, edited 1 time in total.