hladan.preminger wrote:VenomousV wrote:
@hladan.preminger Ima tartufa u Paper Moon-u, naribali su HIN po pasti
Dobro je za znati.
A šte je HIN? Zvuči kao hrvatska informativna novinska agencija![]()
IH ali seljacki, naribali su "ih"
@zomri: moze i to
hladan.preminger wrote:VenomousV wrote:
Dobro je za znati.
hehe, znam sta znaci. malo se zezam.VenomousV wrote:

zomri wrote:
hin skraćeno od hinjski
zomri wrote:
hin skraćeno od hinjski
ah toVenomousV wrote:hladan.preminger wrote:VenomousV wrote:
Dobro je za znati.
haj pa javizomri wrote:
ah to![]()
zar se ne piše onda ispravno "naribali suhi" ili čak "naribalisuhi" kao u "potarihi", "jebajihi" itd? moram konsultovati knjaića
Moze li se hrana ponijeti? HvalaSarajevo1970 wrote:Valja, ja isao nekoliko puta sa zenom i nisam se nijednom pokajao.Altsa wrote:Ovaj kineski restoran na Dobrinja valja li cemu. Vidim navecer dosta auta ispred parkirano.
Mislim da imaju dostavu (ili su je imali, vidjala sam ih na onim stranicama za online narucivanje), stoga ne znam zasto ne bi mogao/la ponijeti hranuAltsa wrote:Moze li se hrana ponijeti? HvalaSarajevo1970 wrote:Valja, ja isao nekoliko puta sa zenom i nisam se nijednom pokajao.Altsa wrote:Ovaj kineski restoran na Dobrinja valja li cemu. Vidim navecer dosta auta ispred parkirano.
dobra hrana, jedino je cheesecake sve osim cheesecakebeni-bu-man wrote:Revolucija 1764
Imal ko kakvo iskustvo ????
nepass1 wrote:dobra hrana, jedino je cheesecake sve osim cheesecakebeni-bu-man wrote:Revolucija 1764
Imal ko kakvo iskustvo ????
U Revoluciji prosjecna hrana sa cijenama mrvu natprosjecnim...beni-bu-man wrote:nepass1 wrote:dobra hrana, jedino je cheesecake sve osim cheesecakebeni-bu-man wrote:Revolucija 1764
Imal ko kakvo iskustvo ????![]()
![]()
![]()
ja bas radi tog htio ici u revoluciju
gdje ima dobar cheesecake ??

hladan.preminger wrote:Zar stvarno treba ici negdje da se pojede dobar cheesecake.![]()
Ja to napravim-složim za sat vremena. I još se pece 3-4 sata, preko noci ohladi i nema ga boljeg.![]()
Od domacih malina, jagoda ili naradnze napravim preljev, ne mogu ga nateći porodici i prijateljima.
Banksy wrote:hladan.preminger wrote:Zar stvarno treba ici negdje da se pojede dobar cheesecake.![]()
Ja to napravim-složim za sat vremena. I još se pece 3-4 sata, preko noci ohladi i nema ga boljeg.![]()
Od domacih malina, jagoda ili naradnze napravim preljev, ne mogu ga nateći porodici i prijateljima.
torte i to, bar u bih boljeg nemabeni-bu-man wrote:nepass1 wrote:dobra hrana, jedino je cheesecake sve osim cheesecakebeni-bu-man wrote:Revolucija 1764
Imal ko kakvo iskustvo ????![]()
![]()
![]()
ja bas radi tog htio ici u revoluciju
gdje ima dobar cheesecake ??
a jbg ja pojedem dvije kriske kolaca godisnje tako da se to kod mene kuci ne pravi, na pocetku je bilo ali se bacalo 90% kolaca. i prestali.hladan.preminger wrote:Zar stvarno treba ici negdje da se pojede dobar cheesecake.![]()
Pikolo mondosafke wrote:brzo ljudi, đe imaju dobre lazanje
nešto mi prahnule