Čemu vrijeđanje?Moraš li biti primitivan?
F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
aldinjo
#1676 Re: F.K. Olimpic
sto? zbog lige u kojoj igra jel? nidje veze. ja sam nekad znao s rajom ici na utakmice vratnika i pofalickog i ako bi neko od njih doguro do prve lige onda i shvatam sto bi bilo normalno da raja dodje i podrzi ih, al ovaj isprdak od kluba smisljen i utrpan u premier ligu da sarajevski "poduzetnici" mogu legalno prat pare, nikad.[/quote]

-
aldinjo
#1677 Re: F.K. Olimpic
Dokle će se tolerisati vrijeđanje na ovoj temi?Aziz_Bešlagić wrote:sto? zbog lige u kojoj igra jel? nidje veze. ja sam nekad znao s rajom ici na utakmice vratnika i pofalickog i ako bi neko od njih doguro do prve lige onda i shvatam sto bi bilo normalno da raja dodje i podrzi ih, al ovaj isprdak od kluba smisljen i utrpan u premier ligu da sarajevski "poduzetnici" mogu legalno prat pare, nikad.MASTER_NO1 wrote:Sarajlije bez obzira za koji klub navijaju Sarajevo ili Zelju trebale podrzati Olimpic
- Charuga
- Globalni moderator
#1678 Re: F.K. Olimpic
@Aziz_Bešlagić
Pripazi malo na nacin pisanja, nema razloga da se Olimpic kao klub tako naziva ...
Pripazi malo na nacin pisanja, nema razloga da se Olimpic kao klub tako naziva ...
- Aziz_Bešlagić
#1679 Re: F.K. Olimpic
hahaha, a gdje sam te to uvrjedio molim te? napiso sam sta mislim o klubu, to je sve nijaze. uostalom to nije nista gore nego kad on drzi predavanje o tome za koga sarajlije treba da navijaju ili sta da podrzavaju. al hajd, nisam znao da si tako osjetljiv, izvinjavam se pahuljice.aldinjo wrote:Dokle će se tolerisati vrijeđanje na ovoj temi?Aziz_Bešlagić wrote:sto? zbog lige u kojoj igra jel? nidje veze. ja sam nekad znao s rajom ici na utakmice vratnika i pofalickog i ako bi neko od njih doguro do prve lige onda i shvatam sto bi bilo normalno da raja dodje i podrzi ih, al ovaj isprdak od kluba smisljen i utrpan u premier ligu da sarajevski "poduzetnici" mogu legalno prat pare, nikad.MASTER_NO1 wrote:Sarajlije bez obzira za koji klub navijaju Sarajevo ili Zelju trebale podrzati OlimpicI nemoj da mi brišeš post,hvala!
@moderator
ima mali milion razloga, sto vjerovatno i ti znas al evo, necu vise. samo mi jos treba klempa zbog ***** *** ***** ****** ****** ***** ** ***** kluba kao sto je olimpic.
- PapeSusic
#1680 Re: F.K. Olimpic
Pa sto si onda na temi o Olimpicu ako ti tolkko smeta?Aziz_Bešlagić wrote:
hahaha, a gdje sam te to uvrjedio molim te? napiso sam sta mislim o klubu, to je sve nijaze. uostalom to nije nista gore nego kad on drzi predavanje o tome za koga sarajlije treba da navijaju ili sta da podrzavaju. al hajd, nisam znao da si tako osjetljiv, izvinjavam se pahuljice.
@moderator
ima mali milion razloga, sto vjerovatno i ti znas al evo, necu vise. samo mi jos treba klempa zbog ***** *** ***** ****** ****** ***** ** ***** kluba kao sto je olimpic.
Ipak mislim da se radi o trolu i da se onaj @Obuca9 ili kako se zove kloniro otkad su ga svi stavili pod ignore.
- Aziz_Bešlagić
#1681 Re: F.K. Olimpic
izvini selektore, zaboravih da inace svi po forumu idu samo na teme na kojima ce potvrdno klimat glavom...pa valjda da kazem da mi smeta i sta mislim o njima. EDIT: Sljedeci put ces na odmor radi ovakvih stvari.PapeSusic wrote:Pa sto si onda na temi o Olimpicu ako ti tolkko smeta?Aziz_Bešlagić wrote:
hahaha, a gdje sam te to uvrjedio molim te? napiso sam sta mislim o klubu, to je sve nijaze. uostalom to nije nista gore nego kad on drzi predavanje o tome za koga sarajlije treba da navijaju ili sta da podrzavaju. al hajd, nisam znao da si tako osjetljiv, izvinjavam se pahuljice.
@moderator
Ipak mislim da se radi o trolu i da se onaj @Obuca9 ili kako se zove kloniro otkad su ga svi stavili pod ignore.
- MASTER_NO1
#1682 Re: F.K. Olimpic
Pa slazem se u jednom a to je da citava nasa liga nije postena ako cemo tako za svaki klub se mogu vezati "kontraverzni biznismeni" koji rade u klubovima peru pare preko kluba ili sta vec u SVAKOM premijerligasu..Ako bi se vodio tom cinjenicom onda bolje okrenuti glavu i zaboraviti na PL BiH. Takodje klubovi iz susjednih zemalja nisu bog zna sta odmakli (Dinamo, Partizan zvijezda, ali Dinamo ima rezultate) Međutim, cinjenica je da se u Olimpicu radi dokaz tome je da se dovode dobri igraci, te da klub nema duga a igraci i uprava imaju najvece plate od svih klubova, stoga i ako ima kriminala nije toliko izrazen kao u nekim klubovima gdje su ih sumnjive radnje unistile do temelja(Sloboda, Jedinstvo,Brotnjo, da ne nabrajam sad) Pa i ovo sto se desava sada u druga dva veća sarajevska kluba,mnogi kazu d a nisu cista posla ...aldinjo wrote:Dokle će se tolerisati vrijeđanje na ovoj temi?Aziz_Bešlagić wrote:sto? zbog lige u kojoj igra jel? nidje veze. ja sam nekad znao s rajom ici na utakmice vratnika i pofalickog i ako bi neko od njih doguro do prve lige onda i shvatam sto bi bilo normalno da raja dodje i podrzi ih, al ovaj isprdak od kluba smisljen i utrpan u premier ligu da sarajevski "poduzetnici" mogu legalno prat pare, nikad.MASTER_NO1 wrote:Sarajlije bez obzira za koji klub navijaju Sarajevo ili Zelju trebale podrzati OlimpicI nemoj da mi brišeš post,hvala!
Imam i ja klub za koji navijam a imam i klub(ove) koji(e) podrzavam. Ne vidim razloga zasto ne bih gledao premijerligaske utakmice i na Kosevu i na Otoci (pogotovo jer klub vodi trener kojem vjerujem, a tu igraju i mnogi igraci koje poznajem i koju mi ne tako davno donosili velike radosti, a predsjednik je neko ko je imao velike zasluge za titulu na Kosevu ali to je druga tema) ..A takođe ne vidim razloga zasto ne bi gledao i podrzao i evropske utakmice Zelje .
-
Max Bunker
#1683 Re: F.K. Olimpic
Moj stan, moj klubObuca9 wrote:Odvadi malo, u mjesnim zajednicama zna biti i po nekoliko hiljada stanovnika.wannabe_ultra wrote:Moja mjesna zajednica, moj klub
Mislim da je "moj haustor, moj klub" ipak najprecizniji za njega. Toliko ima publike, da bi svi mogli stati u jedan haustor.
- Aziz_Bešlagić
#1684 Re: F.K. Olimpic
ima smisla dosta toga sto kazes, al posto ovaj moderator ovdje nije normalan, nema smisla da pisem dalje jer odo malo odmorit, upravo zbog ovoga sto sam napisao. da bar znam sto odmaram, a ne da mi prepravlja postove jer sam covjeku reko da je osjetljiv ko pahuljica. to je valjda gore nego da ti neko kaze da si trol, sto meni i ne smeta al hajd.MASTER_NO1 wrote: Pa slazem se u jednom a to je da citava nasa liga nije postena ako cemo tako za svaki klub se mogu vezati "kontraverzni biznismeni" koji rade u klubovima peru pare preko kluba ili sta vec u SVAKOM premijerligasu..Ako bi se vodio tom cinjenicom onda bolje okrenuti glavu i zaboraviti na PL BiH. Takodje klubovi iz susjednih zemalja nisu bog zna sta odmakli (Dinamo, Partizan zvijezda, ali Dinamo ima rezultate) Međutim, cinjenica je da se u Olimpicu radi dokaz tome je da se dovode dobri igraci, te da klub nema duga a igraci i uprava imaju najvece plate od svih klubova, stoga i ako ima kriminala nije toliko izrazen kao u nekim klubovima gdje su ih sumnjive radnje unistile do temelja(Sloboda, Jedinstvo,Brotnjo, da ne nabrajam sad) Pa i ovo sto se desava sada u druga dva veća sarajevska kluba,mnogi kazu d a nisu cista posla ...
Imam i ja klub za koji navijam a imam i klub(ove) koji(e) podrzavam. Ne vidim razloga zasto ne bih gledao premijerligaske utakmice i na Kosevu i na Otoci (pogotovo jer klub vodi trener kojem vjerujem, a tu igraju i mnogi igraci koje poznajem i koju mi ne tako davno donosili velike radosti, a predsjednik je neko ko je imao velike zasluge za titulu na Kosevu ali to je druga tema) ..A takođe ne vidim razloga zasto ne bi gledao i podrzao i evropske utakmice Zelje .
samo cu kratko, to je tvoja stvar, navijaj i podrzavaj koga hoces. meni je samo zapela za oko ona tvoja "da bi to trebao biti drugi klub sviima onima kojima je na prvom mjestu jedan od dva navedena kluba", jer iskreno ne vidim nikakav razlog za to osim cinjenice da igra u premierligi. klub bez tradicije i duse. svi mi imamo svoje lokalne klubove i smijesno mi je da sad odjednom trebam pocet trckarat za olimpikom samo zato jer su se docepali sredstava i stoje solidno u ligi. glorihanting, sto bi reko drug englez.
eto senjor moderator, sad izvoli.
-
Max Bunker
#1685 Re: F.K. Olimpic
Sigurno, svako od nas ima i lokalni klub koji simpatise.Aziz_Bešlagić wrote:ima smisla dosta toga sto kazes, al posto ovaj moderator ovdje nije normalan, nema smisla da pisem dalje jer odo malo odmorit, upravo zbog ovoga sto sam napisao. da bar znam sto odmaram, a ne da mi prepravlja postove jer sam covjeku reko da je osjetljiv ko pahuljica. to je valjda gore nego da ti neko kaze da si trol, sto meni i ne smeta al hajd.MASTER_NO1 wrote: Pa slazem se u jednom a to je da citava nasa liga nije postena ako cemo tako za svaki klub se mogu vezati "kontraverzni biznismeni" koji rade u klubovima peru pare preko kluba ili sta vec u SVAKOM premijerligasu..Ako bi se vodio tom cinjenicom onda bolje okrenuti glavu i zaboraviti na PL BiH. Takodje klubovi iz susjednih zemalja nisu bog zna sta odmakli (Dinamo, Partizan zvijezda, ali Dinamo ima rezultate) Međutim, cinjenica je da se u Olimpicu radi dokaz tome je da se dovode dobri igraci, te da klub nema duga a igraci i uprava imaju najvece plate od svih klubova, stoga i ako ima kriminala nije toliko izrazen kao u nekim klubovima gdje su ih sumnjive radnje unistile do temelja(Sloboda, Jedinstvo,Brotnjo, da ne nabrajam sad) Pa i ovo sto se desava sada u druga dva veća sarajevska kluba,mnogi kazu d a nisu cista posla ...
samo cu kratko, to je tvoja stvar, navijaj i podrzavaj koga hoces. meni je samo zapela za oko ona tvoja "da bi to trebao biti drugi klub sviima onima kojima je na prvom mjestu jedan od dva navedena kluba", jer iskreno ne vidim nikakav razlog za to osim cinjenice da igra u premierligi. klub bez tradicije i duse. svi mi imamo svoje lokalne klubove i smijesno mi je da sad odjednom trebam pocet trckarat za olimpikom samo zato jer su se docepali sredstava i stoje solidno u ligi. glorihanting, sto bi reko drug englez.
Meni je, recimo, drag FK Jug ( Bjelave, komsiluk i to ). Da zivim na Otoci, mozda bi simpatisao Olimpic.
-
aldinjo
#1686 Re: F.K. Olimpic
Olimpic nema dušu ali nemaju ni ostali klubovi jer nisu živa bića.Aziz_Bešlagić wrote:ima smisla dosta toga sto kazes, al posto ovaj moderator ovdje nije normalan, nema smisla da pisem dalje jer odo malo odmorit, upravo zbog ovoga sto sam napisao. da bar znam sto odmaram, a ne da mi prepravlja postove jer sam covjeku reko da je osjetljiv ko pahuljica. to je valjda gore nego da ti neko kaze da si trol, sto meni i ne smeta al hajd.MASTER_NO1 wrote: Pa slazem se u jednom a to je da citava nasa liga nije postena ako cemo tako za svaki klub se mogu vezati "kontraverzni biznismeni" koji rade u klubovima peru pare preko kluba ili sta vec u SVAKOM premijerligasu..Ako bi se vodio tom cinjenicom onda bolje okrenuti glavu i zaboraviti na PL BiH. Takodje klubovi iz susjednih zemalja nisu bog zna sta odmakli (Dinamo, Partizan zvijezda, ali Dinamo ima rezultate) Međutim, cinjenica je da se u Olimpicu radi dokaz tome je da se dovode dobri igraci, te da klub nema duga a igraci i uprava imaju najvece plate od svih klubova, stoga i ako ima kriminala nije toliko izrazen kao u nekim klubovima gdje su ih sumnjive radnje unistile do temelja(Sloboda, Jedinstvo,Brotnjo, da ne nabrajam sad) Pa i ovo sto se desava sada u druga dva veća sarajevska kluba,mnogi kazu d a nisu cista posla ...
- Charuga
- Globalni moderator
#1687 Re: F.K. Olimpic
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje”
» Aziz_Bešlagić
1 mjesec
» Aziz_Bešlagić
1 mjesec
- Obuca9
#1688 Re: F.K. Olimpic
Al' dvoetažni, da budemo ferMax Bunker wrote:Moj stan, moj klubObuca9 wrote:Odvadi malo, u mjesnim zajednicama zna biti i po nekoliko hiljada stanovnika.wannabe_ultra wrote:Moja mjesna zajednica, moj klub
Mislim da je "moj haustor, moj klub" ipak najprecizniji za njega. Toliko ima publike, da bi svi mogli stati u jedan haustor.
- Charuga
- Globalni moderator
#1689 Re: F.K. Olimpic
Neka malo, ohanite sa tom pricom!
- ellaxaz
#1690 Re: F.K. Olimpic
Da li je na pomolu fuzija Olimpica i Slobode?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/da-li-je ... bode/92923
http://sportsport.ba/bh_fudbal/karic-fu ... irao/92925
http://sportsport.ba/bh_fudbal/da-li-je ... bode/92923
http://sportsport.ba/bh_fudbal/karic-fu ... irao/92925
- Logovan
#1691 Re: F.K. Olimpic
Gracić bi samo da se spaja. Prvo hoće fuziju sa Sarajevom pa sad sa Slobodom. 
-
tcz
#1692 Re: F.K. Olimpic
da li ce vuCovi (navijaci) dobiti smjestaj u Tuzli?
- hary
#1693 Re: F.K. Olimpic
Na kraju ce se spojit sa trofaznom uticnicom, jer kad nestane meze...zlo87 wrote:Gracić bi samo da se spaja. Prvo hoće fuziju sa Sarajevom pa sad sa Slobodom.
A i ako se desi to spajanje sa Slobodom, kad se pojebe sa Tuzlacima, unistice Slobodu ko da je nikad nije ni bilo. Pokusao je (i pokusava) to sa Sarajevom, al to puuuuno teze ide.
-
herbion
#1694 Re: F.K. Olimpic
Da je Sarajevo prihvatilo prijedlog ne bi se grcilo i islo sa ovim projektom koji je ocito osudjen na propast.
Sa Slobodom ce biti sasvim drugacija fudbalska scena u BIH.
-
Eborg
#1695 Re: F.K. Olimpic
Ma mislim da je ovo bomba, ko bi još povjerovao u to? Pa sam Gracić je rekao da je želio nešto blizu Sarajeva pa je zato preuzeo Olimpic (Rudar Kakanj i Čelik su čak bili u opticaju no upravljačka struktura nije bila za to). Uostalom, stadion na Otoci su tek renovirali, zašto bi se upuštao u nešto u Tuzli i time bacio pare niz vjetar?
-
aldinjo
#1696 Re: F.K. Olimpic
Ako se negdje preseli klub onda treba osnovati stari klub Olimpik pa makar u Kantonu se takmičili. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1697 Re: F.K. Olimpic
Samo vi svoj posao. Sretno u selidbi, treba li vam kartonskih kutija i tako toherbion wrote:Da je Sarajevo prihvatilo prijedlog ne bi se grcilo i islo sa ovim projektom koji je ocito osudjen na propast.
-
north
#1698 Re: F.K. Olimpic
Ova tema bi mogla u vječna lovišta, jer prema još nepotvrđenom informacijama koje su već počeli objavljivati neki mediji, sarajevski klub Olimpic od danas više ne postoji????? Možda i ne bude, ali gdje ima vatre....
FK Sloboda 1919 Olimpic na Tušnju???? Jao Gracića šampiona, daleko mu kuća od Sarajeva bila....
FK Sloboda 1919 Olimpic na Tušnju???? Jao Gracića šampiona, daleko mu kuća od Sarajeva bila....
- bachje
#1699 Re: F.K. Olimpic
ne mora u vjecna lovista, moze se spojiti sa temom o slobodi i preimenovatinorth wrote:Ova tema bi mogla u vječna lovišta, jer prema još nepotvrđenom informacijama koje su već počeli objavljivati neki mediji, sarajevski klub Olimpic od danas više ne postoji????? Možda i ne bude, ali gdje ima vatre....
- Muhamed Đakmić
#1700 Re: F.K. Olimpic
Dobar bachje, dobar