Treba povadit nickove, radi budućih diskusija.Plavih_11 wrote:U potpunosti se slazem sa tobom i to je jedna jako rjetka situacija ..The 51st State wrote:Jedina verzija koja se cijelo vrijeme nije mjenala vezanu za tragediju u sirokom brijegu, je verzija hordi zla, koja se evo i potvrdjuje sa nalazima FMUP-a. Nadam se, da ce barem zrno pravde biti ucinjeno za pokojnog Vedrana i ostale ranjene navijace..., a ovi intelektualni mastrubatori neka i dalje svrsavaju na svoje mentalne bljuvotine, naravno sami ce se prepoznati..., bilo ih je i previse na ovom forumu za cist razum da to podnese od 04.10.2009.![]()
Svasta bi sad napisao tim likovima koje si prozvao ali necu, da se opet ne rasplamsa!
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Cafe Camargue
#1676 Re: FK Sarajevo
- aerosa
#1677 Re: FK Sarajevo
Nema fajde, vidjelo se da se nikovi štancaju ko na traci...nadam se samo da će im Bog dati da dožive ono što smo mi dole doživjeli...
Gora im kazna ne treba...
Gora im kazna ne treba...
-
The 51st State
#1678 Re: FK Sarajevo
Mah ko da je to bitno, bitno je da su navijaci, ponavljam navijaci, svih klubova pokazali ljudskost...i tebiPlavih_11 wrote:U potpunosti se slazem sa tobom i to je jedna jako rjetka situacija ..The 51st State wrote:Jedina verzija koja se cijelo vrijeme nije mjenala vezanu za tragediju u sirokom brijegu, je verzija hordi zla, koja se evo i potvrdjuje sa nalazima FMUP-a. Nadam se, da ce barem zrno pravde biti ucinjeno za pokojnog Vedrana i ostale ranjene navijace..., a ovi intelektualni mastrubatori neka i dalje svrsavaju na svoje mentalne bljuvotine, naravno sami ce se prepoznati..., bilo ih je i previse na ovom forumu za cist razum da to podnese od 04.10.2009.![]()
Svasta bi sad napisao tim likovima koje si prozvao ali necu, da se opet ne rasplamsa!
- ElEjércitoDelEbro
#1679 Re: FK Sarajevo
neka u subotu do listice odzvanja Vedranovo ime!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1680 Re: FK Sarajevo
To drugThe 51st State wrote:Jedina verzija koja se cijelo vrijeme nije mjenala vezanu za tragediju u sirokom brijegu, je verzija hordi zla, koja se evo i potvrdjuje sa nalazima FMUP-a. Nadam se, da ce barem zrno pravde biti ucinjeno za pokojnog Vedrana i ostale ranjene navijace..., a ovi intelektualni mastrubatori neka i dalje svrsavaju na svoje mentalne bljuvotine, naravno sami ce se prepoznati..., bilo ih je i previse na ovom forumu za cist razum da to podnese od 04.10.2009.
I jos se nadam da ce biti privedeni i drugi "pucaci",jer je vise ljudi pogodjeno iz vatrenog oruzija,postoji mogucnost da mozda pokusaju svaliti sve na ovog jednog novooptuzenog,sto nije istina.
I naravno,u subotu svi na sjever,da pokazemo nasu privrzenost,i zajednistvo u cijeloj ovoj situaciji,kao i da na taj nacin odamo pocast nasem ubijenom bratu.
"...samo za nasu ljubav najvecu...."
-
Danss
#1681 Re: FK Sarajevo
Kazniti ubice... i da sport pobijedi! 
- strong69
#1682 Re: FK Sarajevo
Osim pronalaska ubice Vedrana Puljica i drugih "revolverasa" koji su ranili 6 momaka u divljoj zapadnoj Hercegovini ja sam i za to da se pronade policajac koji je ranio starca ispred kuce i da se time skine ljaga i laz sa HZ.The 51st State wrote:Jedina verzija koja se cijelo vrijeme nije mjenala vezanu za tragediju u sirokom brijegu, je verzija hordi zla, koja se evo i potvrdjuje sa nalazima FMUP-a. Nadam se, da ce barem zrno pravde biti ucinjeno za pokojnog Vedrana i ostale ranjene navijace..., a ovi intelektualni mastrubatori neka i dalje svrsavaju na svoje mentalne bljuvotine, naravno sami ce se prepoznati..., bilo ih je i previse na ovom forumu za cist razum da to podnese od 04.10.2009.
Istina polako dolazi na vidjelo i dobro je sto su momci imali strpljenja i nade i sto nicim nisu prejudicirali i podizali tenzije.
- PriNc_ba
#1683 Re: FK Sarajevo
samo me zanima do kada ce ova grupica ljudi u udruzenju da smislja ove ideje za POSLJEDNJU pocast vedranu i da ih salje u javnost u vidu molbi ?
sta li je sljedece bas me zanima
a i ovo je garant gigo skontao jer ima garant vremena da razmislja o ovim stvarima u trenucima tuge i boli

fkt smijesno vise. odat cu mu pocast tako sto necu doci na prvu domacu tekmu na stadionu koji je njegov, koji je u blizini njegove kuce i koji je u blizini njegovog mjesta vjecnog pocivanja i na kojem igra klub zbog kojeg je poginuo i za koji je navijao
fkt pucaju od "ideja" u udruzenju
ajde sad paljba
edit: o kontradiktornostima u prvom i drugom saopstenju necu ni da pricam xD joojjjj
odoh iznervirat cu se 
sta li je sljedece bas me zanima
fkt smijesno vise. odat cu mu pocast tako sto necu doci na prvu domacu tekmu na stadionu koji je njegov, koji je u blizini njegove kuce i koji je u blizini njegovog mjesta vjecnog pocivanja i na kojem igra klub zbog kojeg je poginuo i za koji je navijao
fkt pucaju od "ideja" u udruzenju
ajde sad paljba
edit: o kontradiktornostima u prvom i drugom saopstenju necu ni da pricam xD joojjjj
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1684 Re: FK Sarajevo
Ti bas imas nekih licnih problema sa tom "grupicom" u udruzenju UNFKS.
Samo te jebe jedna cinjenica. A ta je sto tu "grupicu" su izabrali i podrzavaju u velikoj vecini navijaci Sarajeva,pa reciccu 95% od svih onih koji su redovni na Kosevu,il' barem djelomicno redovni. A tebe ne podrzava niko,i totalno si nebitan faktor i ti,i ti tvoji neukusni komentari ,a narocito kada se odnose u ovoj situaciji kada nam je ubijen drug sa tribine.
Idi na Grbavicu,kada niko nije otisao,nemoj doci na Kosevo sada kada se pozivaju da svi zajedno dodjemo na sjever,kao maticnu tribinu naseg Vedrana..radi bolan sta hoces,samo nemoj raditi ono sto se stalno trudis.
Nemoj se vise praviti pametnim,sviju ti,jer to ocajno lose ide..samo tones sve vise i vise.
Uzivaj
Samo te jebe jedna cinjenica. A ta je sto tu "grupicu" su izabrali i podrzavaju u velikoj vecini navijaci Sarajeva,pa reciccu 95% od svih onih koji su redovni na Kosevu,il' barem djelomicno redovni. A tebe ne podrzava niko,i totalno si nebitan faktor i ti,i ti tvoji neukusni komentari ,a narocito kada se odnose u ovoj situaciji kada nam je ubijen drug sa tribine.
Idi na Grbavicu,kada niko nije otisao,nemoj doci na Kosevo sada kada se pozivaju da svi zajedno dodjemo na sjever,kao maticnu tribinu naseg Vedrana..radi bolan sta hoces,samo nemoj raditi ono sto se stalno trudis.
Nemoj se vise praviti pametnim,sviju ti,jer to ocajno lose ide..samo tones sve vise i vise.
Uzivaj
- PriNc_ba
#1685 Re: FK Sarajevo
a odakle tebi ideja da ja nisam uz tu grupicu iz udruzenja ? momci rade 90% stvari super i ispravno i bas onako kako bih vjerovatno i ja pa cak i bolje od toga
a tvoj je problem sto si ogranicen i sto mislis da sve sto oni urade i predloze treba da je ispravno.
citat iz saopstenja : "Zivot ide dalje, a samim tim i utakmice naseg kluba. Prva nas ceka u iducu subotu, koja ce vjerovatno biti i najteza za nas sviju jer u ovim teskim trenucima nikome nije do pjevanja, skakanja i radovanja golovima naseg kluba, ali vjerujemo da bi Vedran upravo to zelio od nas, tj. da ne stajemo vec da iz ovog izadjemo jaci, glasniji i slozniji nego ikada prije. "
eh
sad mene zanima kako bi to vedran zelio da se to radi u ovoj tekmi a ne bi kao zelio da se radilo na grbavici ? ko je sebi dao za pravo da misli sta bi vedran zelio ? gigo (brat) nije sigurno to je provjereno
ko je sebi dao za pravo da odluci da bi on vise zelio da njegov duh bude sam na grbavici a ne na kosevu ? ko ? pa upravo ta grupica ljudi koju ja ne podrzavam u 10% stvari u koje spada i ovo saopstenje. ja se uopste ne smatram bitnim niti imam potrebu za tim a pogotovo mi ne treba necija podrska da bih imao svoje ja i iznosio svoje misljenje povodom besmislenih odluka udruzenja. a moji komentari nisu neukusni nego ti imas problema sa percepcijom
neka neko neutralan i hladne glave (s predpostavkom da si ti jos usijane glave i povrijedjen i tugujes za NASIM drugom) kaze i neka mi obrazlozi zasto su moji komentari neukusni i ja cu se poklopiti. necu promijeniti misljenje nego cu se poklopiti bar na forumu ovde i necu ga iznositi. to sto meni pominjes stalno da pametujem cu shvatiti kao tvoj neki kompleks ali se nadam da nije jer valjda tebi ne polazi za rukom pa ti smeta kada necija normalna prica lici na to "pametovanje" 
i btw
tu grupicu podrzavamo haman svi koliko toliko koji smo redovni makar na kosevu. ali koliki je taj broj ljudi ? i koliko od nas zna nabrojati makar 5 ljudi iz te grupice ?
opusti se
prihvatanjem cinjenice da ljudi imaju razlicita misljenja i da nije uvijek samo jedna strana u pravu bice ti puno lakse.
neka je vedranu lahka zemlja a sve ostalo je nebitno

citat iz saopstenja : "Zivot ide dalje, a samim tim i utakmice naseg kluba. Prva nas ceka u iducu subotu, koja ce vjerovatno biti i najteza za nas sviju jer u ovim teskim trenucima nikome nije do pjevanja, skakanja i radovanja golovima naseg kluba, ali vjerujemo da bi Vedran upravo to zelio od nas, tj. da ne stajemo vec da iz ovog izadjemo jaci, glasniji i slozniji nego ikada prije. "
eh
i btw
opusti se
neka je vedranu lahka zemlja a sve ostalo je nebitno
- jeza u ledja
#1686 Re: FK Sarajevo
@ Princ
Posto si trazio "neutralan komentar"...
Zar mislis da tebi vise iko vjeruje da inace ides na utakmice Sarajeva?
Postoje ljudi kojima njihov napuhani ego ne dozvoljava da razmisljaju zdravo i moralno, te zbog toga ne mogu sebi dozvoliti takvo "ponizenje" da budu dio mase koja djeluje slozno i jedinstveno. Time sebi zele jos malo napuhati ego, nadajuci se da ce tako podici nekakvo postovanje i kod drugih. Deset ljudi na Malog Princa, govore mu jedno, ubjedjuju ga, mole ga, naredjuju mu, a Mali Princ kaze "jok, ja imam svoje 'ja', ja znam bolje, ja sam pametniji od vas".
I tako ti nakon toliko price o tome kad i gdje se treba odati pocast, prvo tvrdis da mu se ista treba odati gromoglasnim navijanjem, a onda, potpuno suprotno tvrdis kako mu pocast treba odati sutnjom, taman ono suprotno sta je zamoljen. Da je UNFKS reklo nesto trece, ti bi opet bio protiv. Zasto, zato sto nije problem sustina, vec forma. Ti ne volis da ti 'oni' odredjuju nesto, jer ipak si ti iznad toga, nisi ti dio mase, nisi ti ovca da ti 'grupica huligana' odredjuje sta i kako treba. Ipak si ti sam sebi vazniji.
Zato nisi otisao ni u utorak, a neces ni za vikend. U stvari, ti na kraju neces uraditi nista.
Ono sto ti kao neko ko OCIGLEDNO NIJE NAVIJAC ne razumijes je da je u ovakvim trenucima od KRUCIJALNE VAZNOSTI pokazati SLOZNOST I ZAJEDNISTVO. Ono se pokazuje prema javnosti, prema FKS, prema Vedranovoj porodici, prema policiji, prema spodobama iz Sirokog Brijega. Jedan glas protivljenja poput tvoga moze da narusi deset glasova ostalih. (U stvari, ti to mozda razumijes, pa zato i kontriras.) Ako imas nesto protiv, ZADRZI TO ZA SEBE u ovom trenutku, jer je tvoje misljenje i misljenje bilo kojeg pojedinca manje bitno. Razlika izmedju nenavijanja na prvoj sljedecoj utakmici (Olimpik) i pozivanja sviju na sjever, te gromoglasnog navijanja na sljedecoj tekmi (Zvijezda) je MINORNA. Mislim da ni to ne razumijes, jer inace ne bi ljude ubjedjivao u smijesnu (i laznu) tvrdnju da se Vedranova porodica protivi tome. Na muci se poznaju junaci, u teskim trenucima se pokazuje istinski karakter. Ovo sto si ti pokazao je - sramota.
Postoje ljudi kojima njihov napuhani ego ne dozvoljava da razmisljaju zdravo i moralno, te zbog toga ne mogu sebi dozvoliti takvo "ponizenje" da budu dio mase koja djeluje slozno i jedinstveno. Time sebi zele jos malo napuhati ego, nadajuci se da ce tako podici nekakvo postovanje i kod drugih. Deset ljudi na Malog Princa, govore mu jedno, ubjedjuju ga, mole ga, naredjuju mu, a Mali Princ kaze "jok, ja imam svoje 'ja', ja znam bolje, ja sam pametniji od vas".
I tako ti nakon toliko price o tome kad i gdje se treba odati pocast, prvo tvrdis da mu se ista treba odati gromoglasnim navijanjem, a onda, potpuno suprotno tvrdis kako mu pocast treba odati sutnjom, taman ono suprotno sta je zamoljen. Da je UNFKS reklo nesto trece, ti bi opet bio protiv. Zasto, zato sto nije problem sustina, vec forma. Ti ne volis da ti 'oni' odredjuju nesto, jer ipak si ti iznad toga, nisi ti dio mase, nisi ti ovca da ti 'grupica huligana' odredjuje sta i kako treba. Ipak si ti sam sebi vazniji.
Zato nisi otisao ni u utorak, a neces ni za vikend. U stvari, ti na kraju neces uraditi nista.
Ono sto ti kao neko ko OCIGLEDNO NIJE NAVIJAC ne razumijes je da je u ovakvim trenucima od KRUCIJALNE VAZNOSTI pokazati SLOZNOST I ZAJEDNISTVO. Ono se pokazuje prema javnosti, prema FKS, prema Vedranovoj porodici, prema policiji, prema spodobama iz Sirokog Brijega. Jedan glas protivljenja poput tvoga moze da narusi deset glasova ostalih. (U stvari, ti to mozda razumijes, pa zato i kontriras.) Ako imas nesto protiv, ZADRZI TO ZA SEBE u ovom trenutku, jer je tvoje misljenje i misljenje bilo kojeg pojedinca manje bitno. Razlika izmedju nenavijanja na prvoj sljedecoj utakmici (Olimpik) i pozivanja sviju na sjever, te gromoglasnog navijanja na sljedecoj tekmi (Zvijezda) je MINORNA. Mislim da ni to ne razumijes, jer inace ne bi ljude ubjedjivao u smijesnu (i laznu) tvrdnju da se Vedranova porodica protivi tome. Na muci se poznaju junaci, u teskim trenucima se pokazuje istinski karakter. Ovo sto si ti pokazao je - sramota.
-
Cafe Camargue
#1687 Re: FK Sarajevo
možeš ti imat različito mišljenje, poznata je ona "gdje svi misle isto tu niko ne misli ništa".
ovdje je riječ o poštovanju!
ti očito ne poštuješ odluke, stavove, molbe Udruženja, ne poštuješ nikakvo uređenje, radiš sve na svoju ruku. uostalom, zbog ljudi poput tebe, koji kao "misle svojom glavom" i prave se najpametniji, i sva država je u qrcu. živ bio, nemoj više ovih provokativnih postova ("hajmo sada paljba"), zar je toliko teško suzbit potrebu samo da kontriraš? nemoj doći na utakmicu, odaj poštovanje na svoj način, i vozdra!
ti očito ne poštuješ odluke, stavove, molbe Udruženja, ne poštuješ nikakvo uređenje, radiš sve na svoju ruku. uostalom, zbog ljudi poput tebe, koji kao "misle svojom glavom" i prave se najpametniji, i sva država je u qrcu. živ bio, nemoj više ovih provokativnih postova ("hajmo sada paljba"), zar je toliko teško suzbit potrebu samo da kontriraš? nemoj doći na utakmicu, odaj poštovanje na svoj način, i vozdra!
-
The 51st State
#1688 Re: FK Sarajevo
jeza u leza,
jedino mi je zao sto tvoj brutalno istinit post nece doprijeti do principese...
jedino mi je zao sto tvoj brutalno istinit post nece doprijeti do principese...
-
hordas 87
#1689 Re: FK Sarajevo
PriNc_ba tebe boli to sto mi nismo dosli i navijali na sjeveru, napunili ga do zadnjeg mjesta i grmili, da bi se kasnije mogao hvaliti ha hu, uopste nemas tolerancije prema Vedranu i njegovom bratu, znaci ti bi mogao doci i navijati,urlati, a momak pogino samo par dana prije ?
Ako je njegov brat reko da bi bilo najbolje da se neide na tu utakmicu da samo VEDRAN BUDE SAM NA TOJ TEKMI, onda nez sta glumis sad tu nesta, jarane ako ti to toliko smeta ta odluka UNFKS jarane moj znas gdje su prostorije, znas gdje ces naci momke pa bujrum idi njima a ne ovako preko foruma pricat nesta ha hu..
nesta govoris kako oni imaju pravo da znaju sta bi on volio da uradimo e pa da ti ja kazem:
Vedran je znaci od pocetka uz momke sa zapada, isao je na svaku domacu i pola gostujucih utakmica, isto kao mi svi sanjao je o velikom broju hordasa u kopu, istina je da bi on mozda volio da se mi pjavimo svi na grbavici u velikom broju i da grmimo ali jarane zar mi kao ljudi koji imamo osjecanja mozemo to reci "ne mi nemoze sad navijati, a kamoli se radovati golu" jebes ono jao koliko je hordi doslo na grbavicu, kako su grmili i te komntare ili pisanja po forumu "svaka nam cast ovo ono " jebes to sve kad je nama prijatelj,bra,drug sa tribine UBIJEN, ali jedno znam da bi nas Vedran volio da bude pun sjever, na KOSEVU....
Nemoj ovo nesta licno svatiti ja ti ovo dobronamjeno govorim, jer jarane sa tim tvojim postom ispade kao da su oni bas kao oni ljudi koji su protjerani a to nisu 10000 %
Ako je njegov brat reko da bi bilo najbolje da se neide na tu utakmicu da samo VEDRAN BUDE SAM NA TOJ TEKMI, onda nez sta glumis sad tu nesta, jarane ako ti to toliko smeta ta odluka UNFKS jarane moj znas gdje su prostorije, znas gdje ces naci momke pa bujrum idi njima a ne ovako preko foruma pricat nesta ha hu..
nesta govoris kako oni imaju pravo da znaju sta bi on volio da uradimo e pa da ti ja kazem:
Vedran je znaci od pocetka uz momke sa zapada, isao je na svaku domacu i pola gostujucih utakmica, isto kao mi svi sanjao je o velikom broju hordasa u kopu, istina je da bi on mozda volio da se mi pjavimo svi na grbavici u velikom broju i da grmimo ali jarane zar mi kao ljudi koji imamo osjecanja mozemo to reci "ne mi nemoze sad navijati, a kamoli se radovati golu" jebes ono jao koliko je hordi doslo na grbavicu, kako su grmili i te komntare ili pisanja po forumu "svaka nam cast ovo ono " jebes to sve kad je nama prijatelj,bra,drug sa tribine UBIJEN, ali jedno znam da bi nas Vedran volio da bude pun sjever, na KOSEVU....
Nemoj ovo nesta licno svatiti ja ti ovo dobronamjeno govorim, jer jarane sa tim tvojim postom ispade kao da su oni bas kao oni ljudi koji su protjerani a to nisu 10000 %
-
jedna mala
#1690 Re: FK Sarajevo
Svaka castjeza u ledja wrote:@ Princ
- strong69
#1691 Re: FK Sarajevo
Definitivno svi imamo pravo na svoje misljenje i tu nema spora. I ja sam bio zagovornik drugacije i suprotne ideje ali postujem odluku i zelju porodice i navijaca.
Mene je fascinirala ujedinjenost HZ po ovom pitanju a momenat koji me posebno rastuzio i ucinio ponosnim sto sam navijac Sarajeva je kada su igraci dotrcali pred praznu sjevernu tribinu i poklonili gol Vedranu. Kad sam to vidio pomislio sam da bi pogrijesili da smo napunili tribinu. Ova slika gdje momci proslavljaju gol pred praznom tribinom... Neopisivo dirljivo...
Ja sam navijac iz one generacije 1989-1992, imam vec dosta godina i nisam vise za sjevernu tribinu ali pozivam sve momke, pripadnike UNFKS da taj dan zamijene svoju "maticnu" tribinu sjevernom tribinom i da nakon tihog i tuznog oprostaja na Grbavici napravimo i ovu vrstu odavanja sjecanja na naseg Vedrana.
"Mi smo Horde zla sa Sjevera..."
Mene je fascinirala ujedinjenost HZ po ovom pitanju a momenat koji me posebno rastuzio i ucinio ponosnim sto sam navijac Sarajeva je kada su igraci dotrcali pred praznu sjevernu tribinu i poklonili gol Vedranu. Kad sam to vidio pomislio sam da bi pogrijesili da smo napunili tribinu. Ova slika gdje momci proslavljaju gol pred praznom tribinom... Neopisivo dirljivo...
Ja sam navijac iz one generacije 1989-1992, imam vec dosta godina i nisam vise za sjevernu tribinu ali pozivam sve momke, pripadnike UNFKS da taj dan zamijene svoju "maticnu" tribinu sjevernom tribinom i da nakon tihog i tuznog oprostaja na Grbavici napravimo i ovu vrstu odavanja sjecanja na naseg Vedrana.
"Mi smo Horde zla sa Sjevera..."
- slucajan
#1692 Re: FK Sarajevo
Pišeš o odavanju počasti pokojnom Vedranu, a u post si ubacio 10 (slovima: deset) debilnih smajlija koji pokazuju tvoju (ne)ozbiljnost i koliko zaista ozbiljno shvataš situaciju. Mislim da bi trebao pokazati malo više poštovanja prema onome što radi UNFKS, malo više poštovanja prema svima nama koji smo prihvatili odluke tog istog Udruženja (ne zato što smo debilčići i što nemamo svoje Ja, kao što ti imaš svoje Ti, nego zato što je najmanje bitno šta pojedinac misli o tome, iako su nam se svima mišljenja mimoilazila, treba ispoštovati ono što je bio dogovor)... A prije svega, trebao bi malo više poštovati pokojnog Vedrana i molio bih te da ga ne uzimaš u usta, naročito u ovom kontekstu, jer nisi pokazao ni trunku poštovanjaPriNc_ba wrote:samo me zanima do kada ce ova grupica ljudi u udruzenju da smislja ove ideje za POSLJEDNJU pocast vedranu i da ih salje u javnost u vidu molbi ?![]()
sta li je sljedece bas me zanimaa i ovo je garant gigo skontao jer ima garant vremena da razmislja o ovim stvarima u trenucima tuge i boli
![]()
fkt smijesno vise. odat cu mu pocast tako sto necu doci na prvu domacu tekmu na stadionu koji je njegov, koji je u blizini njegove kuce i koji je u blizini njegovog mjesta vjecnog pocivanja i na kojem igra klub zbog kojeg je poginuo i za koji je navijao![]()
fkt pucaju od "ideja" u udruzenju![]()
![]()
ajde sad paljba
edit: o kontradiktornostima u prvom i drugom saopstenju necu ni da pricam xD joojjjjodoh iznervirat cu se
Sram te bilo.
-
nazarenko
#1693 Re: FK Sarajevo
Svaka častjeza u ledja wrote:@ Princ
Ali mene ne iznenađuju njegove gluposti, šta drugo uopšte i očekivati od dečka koji je učestvovao u Big Mama House Show.
- PriNc_ba
#1694 Re: FK Sarajevo
zbog ovog zadnjeg mi se svidio tvoj postCafe Camargue wrote:možeš ti imat različito mišljenje, poznata je ona "gdje svi misle isto tu niko ne misli ništa".
@jeza u ledja
nemam potrebu da te ubjedjujem jesam li navijac ili nisam
i zamolio bih da mi ne izvrces rijeci
@hordas
joj cuj da bih se hvalio xD svasta
over & out
@slucajan
nemas mi sta pricati o postovanju pokojnog vedrana
sam si nazvao VAS debilcicima sto je bezze totalno jer je to nepotrebno. ja "pametujem" jer imam drugacije vidjenje boljeg nacina odavanja pocasti ? i s obzirom da je ovo forum i da ovo ne cita puno ljudi ne znam sto se iko uzrujava jer sam "crna ovca" ? necu ja uticati na nekoga. komuniciramo i to je to
@nazarenko
-
jedna mala
#1695 Re: FK Sarajevo
Big Mama poziva Princa u ispovjedaonicu

-
Alkos
#1696 Re: FK Sarajevo
Ti decko nisi normalan!PriNc_ba wrote:samo me zanima do kada ce ova grupica ljudi u udruzenju da smislja ove ideje za POSLJEDNJU pocast vedranu i da ih salje u javnost u vidu molbi ?![]()
sta li je sljedece bas me zanimaa i ovo je garant gigo skontao jer ima garant vremena da razmislja o ovim stvarima u trenucima tuge i boli
![]()
fkt smijesno vise. odat cu mu pocast tako sto necu doci na prvu domacu tekmu na stadionu koji je njegov, koji je u blizini njegove kuce i koji je u blizini njegovog mjesta vjecnog pocivanja i na kojem igra klub zbog kojeg je poginuo i za koji je navijao![]()
fkt pucaju od "ideja" u udruzenju![]()
![]()
ajde sad paljba
edit: o kontradiktornostima u prvom i drugom saopstenju necu ni da pricam xD joojjjjodoh iznervirat cu se
jedna mala wrote:Big Mama poziva Princa u ispovjedaonicu![]()
Koga?! Fedju, Huseina ili nekog treceg?!
-
Fordas
#1697 Re: FK Sarajevo
ma princ nije bitan ni najmanje, samo ga preskocite...jednostavno...
- PriNc_ba
#1698 Re: FK Sarajevo
a likova
pa ne trudim se da ikome bude bitno sta govorim nego iznosim misljenje i stavove po pitanju saopstenja. a tvoj problem ako kontas da provociram
probij barijeru
idi malkice dalje.
poslusajte fordasa dobro vam je rekao i za sad najpametniji post. nisam bitan ni ja ni vi ni udruzenje
sta ste se nadigli ko kvocke kakve. imam pravo da pisem sta mi je volja sve dok ne vrijedjam nekoga ili dok ne krsim pravila foruma a do vas je sto sve primate k srcu. sta bi tek bilo da sam fkt imao namjeru da provociram...
ja nigdje nisam od ovih sto me "napadaju" vidio da me neko nekim ARGUMENTOM pokusao usutkati ili da je neko drugi iznio misljenje zasto su ove dvije ideje udruzenja dobre nego ko kakvi primitivci odmah samo znaju za jedno
ccc komunikacija na nivou
ev da se vratim temi i da se zavrsi s ovim jer fkt postaje dosadno.
ocekujem tesku pobjedu protiv zvijezde s obzirom da ce teren vjerovatno biti katastrofa,ali samo neka se upisu 3 boda i da ne bude novih povreda. minimalno 2-1 (ne smije se tradicija da primamo golove prekinuti
)
pa ne trudim se da ikome bude bitno sta govorim nego iznosim misljenje i stavove po pitanju saopstenja. a tvoj problem ako kontas da provociram
poslusajte fordasa dobro vam je rekao i za sad najpametniji post. nisam bitan ni ja ni vi ni udruzenje
ja nigdje nisam od ovih sto me "napadaju" vidio da me neko nekim ARGUMENTOM pokusao usutkati ili da je neko drugi iznio misljenje zasto su ove dvije ideje udruzenja dobre nego ko kakvi primitivci odmah samo znaju za jedno
ev da se vratim temi i da se zavrsi s ovim jer fkt postaje dosadno.
ocekujem tesku pobjedu protiv zvijezde s obzirom da ce teren vjerovatno biti katastrofa,ali samo neka se upisu 3 boda i da ne bude novih povreda. minimalno 2-1 (ne smije se tradicija da primamo golove prekinuti
-
samo_ovaj_put
#1699 Re: FK Sarajevo
vidis prince kako su te napali,ti si navijac sarajeva i to stoji,ali jedna tvoja pogresna izjava,i sve ode u helac
nadam se da ces ipak doci na utakmicu,iako nisi saglasan sa udruzenjem
ps,sto se tice big mame,da mozda nisi vidoviti milan,ili stoka
nadam se da ces ipak doci na utakmicu,iako nisi saglasan sa udruzenjem
ps,sto se tice big mame,da mozda nisi vidoviti milan,ili stoka
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1700 Re: FK Sarajevo
znaci SDA je organizovala Hz i pojacala nas sa RA da unesemo strah i paniku u hrvatska podrucija Hercegovine
Pa jebo te kralj,ovi ljudi su stvarno,ali bas STVARNO....bolesni
http://img238.imageshack.us/img238/9827/img0011jr.jpg
Pa jebo te kralj,ovi ljudi su stvarno,ali bas STVARNO....bolesni
http://img238.imageshack.us/img238/9827/img0011jr.jpg