English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- windfucker
#1676 Re: English Premier League
eo da vidite kakve sexy navijacice ima liverpool:

- 11sumirp
#1677 Re: English Premier League
gledam gore ovaj neronov post i kontam...
@do tokia?koji je ono nevazni miki maus kup za arsenal?

@do tokia?koji je ono nevazni miki maus kup za arsenal?
-
EnglishmanInBosnia
#1678 Re: English Premier League
11sumirp wrote:gledam gore ovaj neronov post i kontam...
@do tokia?koji je ono nevazni miki maus kup za arsenal?![]()
![]()
![]()
Je l' Arsenal kriv kad im juniori igraju bolje od vecine ekipa sa prvom postavom?
-
EnglishmanInBosnia
#1679 Re: English Premier League
kakavdanakneiskustvu wrote:EnglishmanInBosnia wrote:11sumirp wrote:gledam gore ovaj neronov post i kontam...
@do tokia?koji je ono nevazni miki maus kup za arsenal?![]()
![]()
![]()
Je l' Arsenal kriv kad im juniori igraju bolje od vecine ekipa sa prvom postavom?
koji juniori,nisu igrači od 22,23 godine juniori
The side that beat Sheffield United 6-0 had an average age of 19; tonight's squad's age average is just over 18
Prosle godine.
Znaci, prosjek godina protiv Sheffield United je bio 19, dok slj. kolo protiv Wigana samo 18.
-
EnglishmanInBosnia
#1680 Re: English Premier League
Ovo je uzeto samo kao slucajni uzorak, svaku utakmicu u tom kupu igraju juniori Arsenala koji
vremenom postaju nosioci igre Arsenala.
Kroz ovaj kup su prosli Clicy, Gibbs, Fabregas, Song, Denilson, Walcott, Bendy etc.
Iz ove generacije mnogo ocekujemo od Wilshera, Ramseya, Meride i jos par izuzetno talentovanih momaka.
Kroz ovaj kup su prosli Clicy, Gibbs, Fabregas, Song, Denilson, Walcott, Bendy etc.
Iz ove generacije mnogo ocekujemo od Wilshera, Ramseya, Meride i jos par izuzetno talentovanih momaka.
- M-16
#1681 Re: English Premier League
Arsenal, zasigurno, spada medju 10 najboljih Londonskih klubova; stoga dajte malo respekta.
Iako, Bog zna, njihovi navijaci su u manjini. Ne mogu se poredit sa armijom navijaca QPR-a ili Millwalla; da ne pominjm Cekicare.
Arsenal moze biti prezadovoljan ako izbori Ligu Uega, i ja personalno mislim da bi njihovi racionalni navijaci objerucke prihvatili takvu ponudu prije pocetka sezone. Dobro znaju da je njihov klub samo inkubator za proizvodnju igraca, koje za izvjesno vrijeme preuzimaju ozbiljni klubovi.
Sto se tice njihovih ambicija na medjunarodnom planu, Arsenal ce osvojit nesto u Evropi kad Leverskusen osvoji Bundesligu - sto ce reci- NIKAD.
Iako, Bog zna, njihovi navijaci su u manjini. Ne mogu se poredit sa armijom navijaca QPR-a ili Millwalla; da ne pominjm Cekicare.
Arsenal moze biti prezadovoljan ako izbori Ligu Uega, i ja personalno mislim da bi njihovi racionalni navijaci objerucke prihvatili takvu ponudu prije pocetka sezone. Dobro znaju da je njihov klub samo inkubator za proizvodnju igraca, koje za izvjesno vrijeme preuzimaju ozbiljni klubovi.
Sto se tice njihovih ambicija na medjunarodnom planu, Arsenal ce osvojit nesto u Evropi kad Leverskusen osvoji Bundesligu - sto ce reci- NIKAD.
- M-16
#1682 Re: English Premier League
Sta podrazumjevas pod mnogo? Jurisate na polufinale FA-a?EnglishmanInBosnia wrote:Ovo je uzeto samo kao slucajni uzorak, svaku utakmicu u tom kupu igraju juniori Arsenala koji
-
EnglishmanInBosnia
#1683 Re: English Premier League
Ti si cak gluplji od mene, sto je, objektivno, vrlo tesko postici.M-16 wrote:Sta podrazumjevas pod mnogo? Jurisate na polufinale FA-a?EnglishmanInBosnia wrote:Ovo je uzeto samo kao slucajni uzorak, svaku utakmicu u tom kupu igraju juniori Arsenala koji
Svaka cast!
- ultima_palabra
#1684 Re: English Premier League
EnglishmanInBosnia wrote:Ti si cak gluplji od mene, sto je, objektivno, vrlo tesko postici.M-16 wrote:Sta podrazumjevas pod mnogo? Jurisate na polufinale FA-a?EnglishmanInBosnia wrote:Ovo je uzeto samo kao slucajni uzorak, svaku utakmicu u tom kupu igraju juniori Arsenala koji
Svaka cast!
- M-16
#1685 Re: English Premier League
Nisam te valjda izbacio iz trollerskih cizama? Cemu nervoza? Popij casu toplog mlijeka.
- do_tokija
#1686 Re: English Premier League
e moj cekicaruM-16 wrote:Arsenal, zasigurno, spada medju 10 najboljih Londonskih klubova; stoga dajte malo respekta.
-
EnglishmanInBosnia
#1687 Re: English Premier League
M-16 wrote:Nisam te valjda izbacio iz trollerskih cizama? Cemu nervoza? Popij casu toplog mlijeka.
Ma znam na sta aludiras, zato si i dobio ovakav odgovor.
Nejse, mada mnogi misle da ja, kako oni to zovu "trollam", uvjeravam vas da ja uistinu sve ovo
sto napisem i mislim i iste stavove imam i u diskusijama u stvarnom zivotu.
Kome se isti ne svidaju, ne mora ni diskutovati sa menom.
- M-16
#1688 Re: English Premier League
Vise stujem njihove najvece rivale - Millwall.
Inace, od ozbiljnih klubova - MAN.U.
@ciki
E pa onda su tvoji stavovi zakurac, naravno.
Istina ne moze biti polovicna, rekao bi cika Hegel.
@ciki
- do_tokija
#1689 Re: English Premier League
a znaci tu nam pametuje jos jedan fan alkoholiziranog škota haj fino da te pitam koliko ce penala veceras united imati?
-
EnglishmanInBosnia
#1690 Re: English Premier League
M-16 wrote:Vise stujem njihove najvece rivale - Millwall.
@ciki
Utd.=seoski klub=seoski navijaci=ljubomora na najnavijace.
Mi smo totalno drugaciji, zato nas i vole!
- M-16
#1691 Re: English Premier League
Nisam sasvim siguran, ali bio bih iznenadjen ako bi ta cifra bila ispod 4.
- M-16
#1692 Re: English Premier League
I pederi su totalno drugaciji.EnglishmanInBosnia wrote:M-16 wrote:Vise stujem njihove najvece rivale - Millwall.
@ciki
Utd.=seoski klub=seoski navijaci=ljubomora na najnavijace.
Mi smo totalno drugaciji, zato nas i vole!
-
EnglishmanInBosnia
#1693 Re: English Premier League
Ako ti kazes, ne krecem se u tom miljeu, tako da nisam upucen.
- M-16
#1694 Re: English Premier League
Nisam ni ja bio u Francuskoj revoluciji, pa znam podosta o tome.EnglishmanInBosnia wrote:Ako ti kazes, ne krecem se u tom miljeu, tako da nisam upucen.
- Trasimaco
#1695 Re: English Premier League
Sad sam izgubio gotovo svaku nadu.EnglishmanInBosnia wrote:Nejse, mada mnogi misle da ja, kako oni to zovu "trollam", uvjeravam vas da ja uistinu sve ovo
sto napisem i mislim i iste stavove imam i u diskusijama u stvarnom zivotu.
#1696 Re: English Premier League
Ne trci pred rudukakavdanakneiskustvu wrote:pobjeda manchester uniteda
- 2407
#1697 Re: English Premier League
The Irons\m/do_tokija wrote:e moj cekicaruM-16 wrote:Arsenal, zasigurno, spada medju 10 najboljih Londonskih klubova; stoga dajte malo respekta.

Hint: obratiti paznju na pokretnu traku na ovoj passareli
- Edin H.
#1698 Re: English Premier League
Birmingham rules 
- do_tokija
#1699 Re: English Premier League
daj ba neku utakmicu koja se nije igrala prije nove ere
penal wayne rooney hahahahaha sta sam reko sta sam reko morace se vratiti covjek proslo kolo simuliro a sudija mu nije dao penal kako je srek navikao sad su se morali oduziti
penal wayne rooney hahahahaha sta sam reko sta sam reko morace se vratiti covjek proslo kolo simuliro a sudija mu nije dao penal kako je srek navikao sad su se morali oduziti
- Trasimaco
#1700 Re: English Premier League
Frustracije su ocigledne!do_tokija wrote:penal wayne rooney hahahahaha sta sam reko sta sam reko morace se vratiti covjek proslo kolo simuliro a sudija mu nije dao penal kako je srek navikao sad su se morali oduziti
Lagana pobjeda Uniteda! Nista drugo se nije ni ocekivalo.
Ovdje se mogu pogledati golovi.