Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zamolila bih forumase i forumasice da urade anketu, potrebno mi je za jedan rad na fakultetu. Posto sam stavila i na temu o HS internetu, ako ste tamo uradili onda nema potrebe za ponavljanjem.
Kenan-sa wrote:Ko ima HS kablovski internet i da li je zadovoljan? je li istina da cesto nestaje konekcije,pogotovo kad je nevrijeme i da mu brzina nije bas najbolja!?
Hvala
Dobra konekcija, nema problema sa signalom zasad, al ja koristim njihov net tek nekih 15-ak dana. Download ide preko 300 kb/s preko FlashGeta
Sto se tice ponude na digitali najvise gledam 6 kanala iz 2 dodatna paket (2 HBO-a i 4 Arene) i sa tim sa odusevljen. Na HBO slika extra, a filma ponuda bolja nego na ijednom kanalu dosad, a sto se Arene tice, mislim da je u ovom trenutku vrh kad su sportski dogadjaji u pitanju.
ja se slazem sa tobom da su hbo i arena paekt ,fenomenalni kanali.
ali htio bih da pitam raju koja ima te kanale.da li oni imaju problema da im ti kanali lede i da se pojavljuje ono scrambled.
od kada su arenu zakljucali,i kada sam je ponovo pokrenuo prije dan -dva.meni slika stalno ledi i izbacuje scrambled.
fakat nema smisla placam im 60 km za njihove usluge i od toga za arenu sad 10 dodatno i sta sad treba da me handri .postoji li mogucnost da se to nekako otkloni.jel stvarno nemam volje da se natezem sa njima ,jer su mi mjesec i po dana popravljali kvar ,tako da mi je njihovih fora.provjeri kablove spojnice,ugasi ,izgasi resive na vrh glave.
Kod mene se cesto desava da se HBO kanali zakljucaju, pa otkljucaju sami, a desava se i sa ostalim kanalima. Mislim da je problem u receiverima koje smo dobili, a vidjet cemo hoce li sta ucinit po tom pitanju u buducnosti. Kad se sve sabere moze se konstatovat da je ponuda sporta, filmova i edukativog sadrzaja zadovoljena, ali muzicka ponuda je odron sa ovih 10-ak turbofolk kanala koji su uvrsteni, al vidjet cemo sta ce se dalje desavat
S obzirom da je ugovor na 15 mjeseci, nakon tog perioda cu moc dat pravu ocjenu onog sto dobijem od HS-a.
Posto koristim SUPERTV LOL-a i HS kablovsku ovo vanago od HS-a cijeli dan nema SK fakat profesionalno sa njihove strane jadni su stvarno. Eto ovo sam ostavio samo u slucaju nuzde ako nekad bude problema sa LOL-om.
lijan"Ne dam HS ni za 100 SUPERTV...GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
:lol: :lol: :lol:
Samo jedno pitanje. Mozes li uvesti SuperTV?
Dali ti prijatelju znas sta je CS za pretplatu od 100km godisnje gledam apsolutno sve na svijetu a HS mi je tu radi lokalnih kanala i interneta Flat. To sto ti gledas za mene je smijesno ...
Dali ti prijatelju znas sta je CS za pretplatu od 100km godisnje gledam apsolutno sve na svijetu a HS mi je tu radi lokalnih kanala i interneta Flat. To sto ti gledas za mene je smijesno ...
Psa moj SUPERTV mi je zbog arena i porodice, ja sve sto tigledas za 100 markica mjesecno gledam djaba na skystar2 kartici pa vidi kome je bolje.
hem sto SPORTKLUBA nema nego su NOVA i TV1 kriticne...slika ko sa videokaseta a na digitali fali dosta programa Npr RTL HR ... ccc usluga svakim danom sve gora ....a jos nisu uveli ni obno sto su bili obecali...
Respect za CS (stan mi je okrenut prema sjeveru pa ne mogu imati CS), ali nisi mi odgovorio na pitanje.
Molio bih cijenjene forumaše da mi pomognu: Naime, trebaju mi sve frekvencije za digitalnu TV. Moram unisiti ručno sve frekvencije jer sam slučajno izbrisao iste. Na Digital Setup ne može da nadje sam pa ću morati uraditi ručno unošenje frekvencija. Radi se o LCD SONY FULL HD.
shlauf wrote:Molio bih cijenjene forumaše da mi pomognu: Naime, trebaju mi sve frekvencije za digitalnu TV. Moram unisiti ručno sve frekvencije jer sam slučajno izbrisao iste. Na Digital Setup ne može da nadje sam pa ću morati uraditi ručno unošenje frekvencija. Radi se o LCD SONY FULL HD.