stavi u dzepSkyfox wrote:kako je on krao auteodvuce ih
![]()
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Cholina_Lokica
#1676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Skyfox
#1677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pod rukuDile wrote:stavi u dzepSkyfox wrote:kako je on krao auteodvuce ih
![]()
- JThomas
#1678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo ih proguta 
- Cholina_Lokica
#1679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
bRezobrazni ste
- Skyfox
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#1681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bog te mazo, od šorca mu možeš šatorsko krilo napravit!
I da još ostane materijala... 
- hajrudinlik
#1682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa isplatnije je da ga puste, kad mugu umjesto njega da hrane 10 drugih lopova !!
morace samo za njega da prave pola kazana graha

morace samo za njega da prave pola kazana graha
-
fixer
#1683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
wahahhahahhahahhahhahahhahahhaahajrudinlik wrote:pa isplatnije je da ga puste, kad mugu umjesto njega da hrane 10 drugih lopova !!![]()
morace samo za njega da prave pola kazana graha![]()
jesi kriminalac, ali nisi isplativ kriminalac
- rumenige_brajtner
#1684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sta je ovo ba? uhapsili bika sa bodljavine? 
- karanana
#1685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
bas je sladak. mogao bi glumiti nekog simpaticnog debeljka u nekim filmovima. a i lici malo na mene po gradji tijela.
-
nadrealista
#1686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
the stranger wrote:Šta će cimeri i stražari u zatvoru kad im se pokaki?! Kod njega je govno k'o plinska boca!
Nešto sumnjam da će ovaj moći ući u ćeliju uopšte
- amrica
#1687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mozete se vi zezati
ali
U restoranu gdje je likvidiran Rato Spaić sat ranije Vuković kupovao kolače...
31.07.2009. 08:03
Dejan Vuković (27) iz Istočnog Sarajeva, poznatiji pod nadimkom Super Beba, koji je prekjučer uhapšen u akciji policajaca MUP-a KS u saradnji s pripadnicima OSA-e BiH te CJB-a Istočno Sarajevo, jučer je predat Kantonalnom tužilaštvu Sarajevo na daljnji postupak. On je uhapšen pod sumnjom da je direktno učestvovao u razbojništvu i krađi vozila BMW od M. K. iz Sarajeva, kojem su prije nekoliko dana tri osobe prepriječile put u crnom "golfu" u ulici Put mladih muslimana i prijeteći pištoljima otele vozilo.
Pokušaj iznude
Istragom je utvrđeno da je Vuković čekao u "golfu" dok su njegova dva naoružana kompanjona otela BMW. Nakon toga, razbojnici su svakodnevno pozivali M. K. putem telefona, tražeći određenu sumu novca za povrat vozila. Istražitelji su utvrdili da je Dejan Vuković višestruki povratnik u vršenju teških krivičnih djela, a najviše kada su u pitanju krađe vozila i iznude novca.
Također, Vuković je učestvovao u više incidenata, a prošle godine je pucano u njega u kladionici "Bet Live" na Dobrinji IV, gdje je prekjučer i uhapšen. Sumnjičio se i da je pripadao određenim kriminalnim klanovima na području Istočnog Sarajeva, a u posljednje vrijeme bio je najbliži grupi koju je vodio Đorđe Ždrale, te je u nekoliko navrata i privođen nakon likvidacija određenih osoba na ovom području.
- On se nije direktno dovodio u vezu s ubistvima na ovom području iako je u više navrata privođen i saslušavan. On je zapravo više okarakterisan kao "tiper" jer se pouzdano zna da se nalazio na mjestima na kojima je samo sat kasnije od njegovog boravka ili tokom tog dana neko ubijen - rekao nam je naš izvor u policiji.
Ranije osuđivan
Vuković, koji je ranije osuđivan zbog falsificiranja, rasturanja droge i nedozvoljenog posjedovanja oružja, privođen je nakon ubistva Borisa Govedarice, koji je izrešetan u svom automobilu na semaforu u Lukavici. Nije imao alibi za tu noć, a policija je utvrdila da je upravo on bio posljednja osoba s kojom je Govedarica razgovarao putem mobilnog telefona, da bi nekoliko minuta kasnije bio izrešetan na semaforu kod tržnog centra "Tom", gdje je namamljen u zamku.
Također, Vuković je viđen i u restoranu u kojem je samo sat kasnije izrešetan Rato Spaić. Tada je navodno došao u objekt i kupio kolače, a sat kasnije došlo je do pucnjave.
Inače, policija će sada, nakon ovog hapšenja, najveću pažnju usmjeriti na identifikaciju i hapšenje pripadnika Vukovićeve grupe. Policija raspolaže informacijama o njemu bliskim ljudima te će utvrditi ko je učestvovao i u razbojništvu nad M. K.
31.07.2009. 08:03
Dejan Vuković (27) iz Istočnog Sarajeva, poznatiji pod nadimkom Super Beba, koji je prekjučer uhapšen u akciji policajaca MUP-a KS u saradnji s pripadnicima OSA-e BiH te CJB-a Istočno Sarajevo, jučer je predat Kantonalnom tužilaštvu Sarajevo na daljnji postupak. On je uhapšen pod sumnjom da je direktno učestvovao u razbojništvu i krađi vozila BMW od M. K. iz Sarajeva, kojem su prije nekoliko dana tri osobe prepriječile put u crnom "golfu" u ulici Put mladih muslimana i prijeteći pištoljima otele vozilo.
Pokušaj iznude
Istragom je utvrđeno da je Vuković čekao u "golfu" dok su njegova dva naoružana kompanjona otela BMW. Nakon toga, razbojnici su svakodnevno pozivali M. K. putem telefona, tražeći određenu sumu novca za povrat vozila. Istražitelji su utvrdili da je Dejan Vuković višestruki povratnik u vršenju teških krivičnih djela, a najviše kada su u pitanju krađe vozila i iznude novca.
Također, Vuković je učestvovao u više incidenata, a prošle godine je pucano u njega u kladionici "Bet Live" na Dobrinji IV, gdje je prekjučer i uhapšen. Sumnjičio se i da je pripadao određenim kriminalnim klanovima na području Istočnog Sarajeva, a u posljednje vrijeme bio je najbliži grupi koju je vodio Đorđe Ždrale, te je u nekoliko navrata i privođen nakon likvidacija određenih osoba na ovom području.
- On se nije direktno dovodio u vezu s ubistvima na ovom području iako je u više navrata privođen i saslušavan. On je zapravo više okarakterisan kao "tiper" jer se pouzdano zna da se nalazio na mjestima na kojima je samo sat kasnije od njegovog boravka ili tokom tog dana neko ubijen - rekao nam je naš izvor u policiji.
Ranije osuđivan
Vuković, koji je ranije osuđivan zbog falsificiranja, rasturanja droge i nedozvoljenog posjedovanja oružja, privođen je nakon ubistva Borisa Govedarice, koji je izrešetan u svom automobilu na semaforu u Lukavici. Nije imao alibi za tu noć, a policija je utvrdila da je upravo on bio posljednja osoba s kojom je Govedarica razgovarao putem mobilnog telefona, da bi nekoliko minuta kasnije bio izrešetan na semaforu kod tržnog centra "Tom", gdje je namamljen u zamku.
Također, Vuković je viđen i u restoranu u kojem je samo sat kasnije izrešetan Rato Spaić. Tada je navodno došao u objekt i kupio kolače, a sat kasnije došlo je do pucnjave.
Inače, policija će sada, nakon ovog hapšenja, najveću pažnju usmjeriti na identifikaciju i hapšenje pripadnika Vukovićeve grupe. Policija raspolaže informacijama o njemu bliskim ljudima te će utvrditi ko je učestvovao i u razbojništvu nad M. K.
#1688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Super Beba
A nema ga gdje ga nema. Sveprisutan. Sta bi tek radio da je "tanji"?
A nema ga gdje ga nema. Sveprisutan. Sta bi tek radio da je "tanji"?
- munevera44
#1689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
tataratira wrote:meni su biciklisti najgori, svi misle da je semafor samo za motorna vozila
A što su ti biciklisti najgori?????????????
- rumenige_brajtner
#1690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-zasto supervepar nosi pancir?
-bezze
-bezze
- Alfons Kauders
#1691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja sam neki dan s bajka hrakno lika u crnom bmw-u 3...tataratira wrote:meni su biciklisti najgori, svi misle da je semafor samo za motorna vozila
- Alfons Kauders
#1692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vodja auto-kurca....the stranger wrote:Malo detaljnije o Superbebi!
ne znam kako je on nekom mogao oteti auto, ili bilo sta drugo...
doduse, mozda se imbecil utovio cisto da ga niko ne moze pregaziti autom...
- KPNCTNJAH
#1693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Koliko sam ja uspio shvatiti po komentarima na zadnje dvije stranice jedino sto vama smeta kod ovog covjeka je to sto je debeo, a ne to sto je kriminalac il sta vec... ja nikad nisam cuo za njega... ali ismijavati nekog zato sto je debeo, mrsav, invalid... necu vam ja lekcije drzati, samo uzivajte
mozda i vase slike nekad zavrse na netu, pa cemo vidjeti komentare 
-
Klonirana26
#1694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Zna li neko kakva je ono frka bila kod Bičakćića?? Čini mi se da mrtvih ima/bilo???
- Cholina_Lokica
#1695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kazu samo ranjenih da je bilo.... 3 lika upucana...Klonirana26 wrote:Zna li neko kakva je ono frka bila kod Bičakćića?? Čini mi se da mrtvih ima/bilo???
- Troll_Happens
#1696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo opsirnije, samo mi nije jasno sto kriju ljude sa ovim inicijalima sto se sve ne objavi pa nisu balavci od 12 god..Klonirana26 wrote:Zna li neko kakva je ono frka bila kod Bičakćića?? Čini mi se da mrtvih ima/bilo???
SARAJEVO - Tri osobe su ranjene u pucnjavi koja se dogodila jutros oko 4.40 sati u sarajevskom ugostiteljskom objektu "The Club", a uhićeno je nekoliko osoba koje se dovode u vezu s ovim incidentom, izjavio je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo Dragan Mioković.
Glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Biljana Jandrić potvrdila je, agenciji Onasa da je u ovaj centar primljen Aner Husić (1977), koji je ranjen od metka na predjelu vrata, grudnog koša i trbuha, te da se nalazi u životnoj opasnosti.
Prema njenim riječima, Amer Hadžiomerović (1975) zadobio je prostrelnu ranu lijeve potkoljenice s frakturom i ozlijedu kostiju glave, te je smješten na Kliniku za Maksilofacijalnu kirurgiju i nalazi se izvan životne opasnosti.
Iz MUP-a KS je priopćeno da je pucnjavi prethodila tuča u kojoj je sudjelovalo više osoba, te da je lakše ozlijeđen R.A. (1972). Svi sudionici tuče su identificirani, a uhićeni su H.E. (1982), K.M. (1972), H.A. (1975), J.T. (1970) i R.A., a osobe koje su hospitalizirane nalaze se pod policijskim nadzorom.
Policijski službenici pronašli su na licu mjesta tri odbačena pištolja, te tragaju i za četvrtim, koji je nakon tuče skriven.
-
Klonirana26
#1697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vidjeh i ja sada, a i cula sam na vjestima. Cini mi se da na radiju rekose i njiova prezimena:s
- A-R-N-I
- Skyfox
#1699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Gori Ećo

- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#1700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Evo sad se vratih sa kako sam naivno mislio lagane večernje vožnje bicikla...
Kako sam se samo prevario!
Oko 20:15h na Pofalićima čekam da pređem ulicu kad odjednom se stvoriše ispred mene dva lika i počeše se da makljaju meni pred očima! Jedan klinac ima možda nekih 17-tak god, drugi je nešto stariji (oko 22 god. odokativno)...
Ovaj stariji napade tog momčića (navodno mu je htio oteti Željin šal)
i poče ga tako divljački šutati nogama po potiljku da sam pomislio da će ga ubiti!
Ja se tu umiješam kontajući da ih razdvojim, ma nema šanse...
Vidim vrag odnio šalu i onda uradim jedino što sam mogao. Opalim ovog starijeg da ga dohavizam pameti i junak pobježe većom brzinom nego što naši parlamentarci sebi izglasavaju više plate...
Otpratim tog napadnutog momka do autobuske stanice (počeo da plače govoreći da ne smije sam kući)
i onda lagano otpedalam dalje.
Žao mi je što nemam slika. Razumjećete, bio sam zauzet drugim stvarima!
Wild wild west...
Kako sam se samo prevario!
Oko 20:15h na Pofalićima čekam da pređem ulicu kad odjednom se stvoriše ispred mene dva lika i počeše se da makljaju meni pred očima! Jedan klinac ima možda nekih 17-tak god, drugi je nešto stariji (oko 22 god. odokativno)...
Ovaj stariji napade tog momčića (navodno mu je htio oteti Željin šal)
Ja se tu umiješam kontajući da ih razdvojim, ma nema šanse...
Otpratim tog napadnutog momka do autobuske stanice (počeo da plače govoreći da ne smije sam kući)
Žao mi je što nemam slika. Razumjećete, bio sam zauzet drugim stvarima!
Wild wild west...