Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Leverage wrote:Mislim da bi moglo biti u Belamionixu, tamo ima dosta turskih stvari.
Po ovom clanku 54% svjetskog trzista cokoladnih namaza drzi Nutella a na drugom mjestu je taj CokoKrem sto ga pravi turski Ulker sa 2% udjela na svjetskom trzistu. Koja dominacija Nutele.
Ima li kakvih informacija kako ce se zvati cokolade??? izgleda da malo kasne sa predstavljanjem cokolade iz AC food-a
Ja jedva cekam, samo da budu jeftinije od milke i dorine...
Ima li kakvih informacija kako ce se zvati cokolade??? izgleda da malo kasne sa predstavljanjem cokolade iz AC food-a
Mazina zadnja sansa za popravni, samo jos da se vrate iz pekare sa svjezim kiflama.
meni ova crunchy verzija nije nesto. bolja mi je maza sama ona crna od 20%, na recimo na vrucim palacinkama kombinacija one od 30% i one od 20% je extra dobra.
Leverage wrote:Više si ti potrošio na Mazu nego ovaj što je hvali na sva zvona, garant nije ni prob'o.
Crunchy, prijatniji ,nesto blazi okus nego crna 20%, vise izrazena aroma vanilije, osjeti se mlijeko vise, ali isti ljuti Chili okus u grlu i na nepcu i gorcina kao kod crne 20%. Da nije ove goricne i ljutine bila bi u rangu po okusu crnom Nutkao namazu. Uglavnom sa Mazom sam zavrsio, 30% ce se povremeno uzeti za palacinke s orasima ove ostale jok.
ovaj oblik cokoladica (bez punjenja) se pravio i prije rata, ne mogu se sjetiti kakvog okusa su bile
Da te nisu nisu bile filovane, cini mi se da su dolazile u providnom celofanu, bile su dosta mekane, blage i prijatne arome nisu bile preslatke vec taman mogao si cijelu pojesti a da ti ne zasiti nepce, arome uglavnom vanilija, mlijecna cokolada, malo nugat. Nisu se bas fino topile u ustima morao si bas ono zvakati malo i pomalo su bile gnjecave onako ko' Kiki bomboni to im je nedostatak bio mada je nekima to odgovaralo. Sjecam se da kad su se pojavile da su bas originalno izgledale. Inace nevezano za temu te cokolade tih godina je Agrokomerc izbacio i pohovani pileci steak na nase trziste koji je bio fantastican da bi uskoro bio povucen sa Yu trzista jer je sve islo u Izvoz...
Već nekoliko puta pišeš isto, kratko i negativno. Nisi nešto opisao posebno šta je to što ti smeta, tako da zaključujem da si tu samo da trolaš, i preporučujem ostalima da te ignorišu!
Stampi je korektan namaz i sastavom i okusom, s tim da je jedno vrijeme bilo oscilacija u kvaliteti. Prvi dimaci namaz koji je uz nutellu i nutkao imao 13% lješnjaka, doduse sad su ga srezali na 12 %.