Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- van Basten
#1677 Re: Manager - igra
isti sam takav... vakat je da revidiram ciljeve... i počnem ganjati goli opstanakelSaik wrote:Opet neriješeno kući - užas.
-
elSaik
#1679 elSaik promijenio ovosezonske ciljeve
Ja sam odavno prvobitni cilj (ponovno osvajanje lige) stavio na drugo mjesto. Sad mi je cilj što više bodova uzeti ovim timovima iz gornjeg dijela tabele da bi mi juniori mogli osvojiti titulu. Ako ništa da titula u porodici ostane.van Basten wrote:isti sam takav... vakat je da revidiram ciljeve... i počnem ganjati goli opstanakelSaik wrote:Opet neriješeno kući - užas.
- Mahalac
#1680 Re: Manager - igra
Cijenjene kolege, imal neko PATCH (BH LIGA) ili link da ga skinem za FIFU2008 od EA sporta.
Bio bih happy cak i ako znate gdje i ako ga ima kupiti na pijaci
Bio bih happy cak i ako znate gdje i ako ga ima kupiti na pijaci
-
elSaik
#1681 Re: Manager - igra
I još jedan debakl u gostima... 
Osjećam se poput Stuttgarta ove sezone...
Osjećam se poput Stuttgarta ove sezone...
-
elSaik
#1682 Re: Manager - igra
@cyprus - mislim da sam 3:0 izgubio, a ne 2:0. 
- J.P.Montoya
#1683 Re: Manager - igra
svaka casta el saice na fair playu i vise srece u drugom dijelu sezoneelSaik wrote:@cyprus - mislim da sam 3:0 izgubio, a ne 2:0.
-
elSaik
#1684 Re: Manager - igra
Pa gore ne moež vala.J.P.Montoya wrote:svaka casta el saice na fair playu i vise srece u drugom dijelu sezoneelSaik wrote:@cyprus - mislim da sam 3:0 izgubio, a ne 2:0.
- J.P.Montoya
#1685 Re: Manager - igra
uvijek moze, pogledaj van bastenaelSaik wrote:Pa gore ne moež vala.J.P.Montoya wrote:svaka casta el saice na fair playu i vise srece u drugom dijelu sezoneelSaik wrote:@cyprus - mislim da sam 3:0 izgubio, a ne 2:0.Ili možda može.
![]()
- cyprus
#1686 Re: Manager - igra
Biće popravljeno, ali sutra.elSaik wrote:@cyprus - mislim da sam 3:0 izgubio, a ne 2:0.
- cyprus
#1687 Re: Manager - igra
Eto Enrico šampion polusezone. Neelix i abondanziri prvi pratioci i garant da će i drugi dio bit interesantan. Patron of Formello nakon relativno rezerviranog početka u zadnjih nekoliko kola je dao gas i krenuo ka vrhu tabele. campa_xxx i J.P.Montoya su imali dosta uspješnu polesezonu, a ovaj drugi je puno bolje startovao, ali kasnije upao u relativnu manju krizu sredinom polusezone. and je imao dosta oscilacija, pa se i nalazio na različitim dijelovima tabele, a trenutnim sedmim mjestom može bit i više no zadovoljan. avenged_sevenfil počeo relativno slabo, ali onda je ušao u fenomenalnu seriju, da bi se nakon toga ulijenio te se vratio u prosječnost. Mc_len iako je većinu polusezone proveo duboku u zoni ispadanja, te je imao seriju od desetak kola bez pobjede, u zadnjem kolu se ipak izborio za izlazak iz ove zone. Hantraga dosta oscilirao, trenutnim 10-tim mjestom ne smje bit prenezadovoljan ali to može puno bolje. Eh, onda u zoni ispadanja sve sama "elita"
. Ovu tzv. "narandžastu zonu" predvode članovi saveza elSaik i cyprus, koji su također imali puno oscilacija i različitih serija, a trenutno su u jako lošim. U još lošijim trenutnim formama su vjecnobordo, a pogotovo van Basten, mada su imali na početku, odnosno u sredini polusezone jako solidne pozicije pri vrhu tabele. A lagano se već može konstatirati da su već gotovo otpisani and1medjed, Jaguar84 i darius_maximus, što je uglavnom posljedica njihovih izostanaka iz nekoliko kola.
- van Basten
#1688 Re: Manager - igra
i eto ti sad... ja kontao na račun bratskih odnosa još jedno kolo odigrati rekreativno pa se onda početi čupati, ali kako da ga poguram kad me ovako javno provociraJ.P.Montoya wrote:uvijek moze, pogledaj van bastenaelSaik wrote:Pa gore ne moež vala.J.P.Montoya wrote:
svaka casta el saice na fair playu i vise srece u drugom dijelu sezoneIli možda može.
![]()
-
elSaik
#1689 Re: Manager - igra
Imaš podršku druge Institucije...van Basten wrote:i eto ti sad... ja kontao na račun bratskih odnosa još jedno kolo odigrati rekreativno pa se onda početi čupati, ali kako da ga poguram kad me ovako javno provociraJ.P.Montoya wrote:uvijek moze, pogledaj van bastenamoraću mu, bratski, tri komada spucati ovo kolo pa nek se nauči poštovanju institucija, čak kad su i u krizi
Nego, moram malo poraditi na ovim rezultatima, ne može ovo ovako više... znači, avenged, cyprus, vječni - na msn! - da spasimo šta se još da spasiti...
- J.P.Montoya
#1690 Re: Manager - igra
hahhahaha cuj da rekreativno odigra, e sto me nasmija, a vamo po kuci moli da ga pustim da se malo popravi na tabeli. E moj marko ....

-
elSaik
#1691 Re: Manager - igra
Ček' ba, jel' to imamo još jedan par bratova
u liZi?
-
vjecnobordo
#1692 Re: Manager - igra
Ne sjećam se kad sam posljednji put pobjedio i još gostujem ovo kolo.U sljedeća 4 kola 3 gostujem
@elSaik da promjenimo pravila ako ovako ostane
Ipak, ispada samo troje 
@elSaik da promjenimo pravila ako ovako ostane
-
elSaik
#1693 Re: Manager - igra
Ne znam, jer ja ne planiram ispasti, ako shvataš šta želim reći.vjecnobordo wrote:Ne sjećam se kad sam posljednji put pobjedio i još gostujem ovo kolo.U sljedeća 4 kola 3 gostujem![]()
@elSaik da promjenimo pravila ako ovako ostaneIpak, ispada samo troje
-
vjecnobordo
#1694 Re: Manager - igra
Ma i ja sam 'planirao', ali kako sezona odmiče voda lagano u uši ulazi, a nema ovih otpisanih ni na mapielSaik wrote:Ne znam, jer ja ne planiram ispasti, ako shvataš šta želim reći.vjecnobordo wrote:Ne sjećam se kad sam posljednji put pobjedio i još gostujem ovo kolo.U sljedeća 4 kola 3 gostujem![]()
@elSaik da promjenimo pravila ako ovako ostaneIpak, ispada samo troje
![]()
- J.P.Montoya
#1695 Re: Manager - igra
a koji je prvielSaik wrote:Ček' ba, jel' to imamo još jedan par bratovau liZi?
-
elSaik
#1696 Re: Manager - igra
Pa Enrico i moja malenkost.J.P.Montoya wrote:a koji je prvielSaik wrote:Ček' ba, jel' to imamo još jedan par bratovau liZi?
Citiram ga prošle sezone "Jao ti prvi... pa koji su to debili s tobom u ligi pa ti takav prvi. Morat ću se prijaviti samo da ti uzmem titulu."
- cyprus
#1697 Re: Manager - igra
Joj moraću i ja svoju sestricu nekako progurat u ovu ligu 
-
vjecnobordo
#1698 Re: Manager - igra
and 0-2 vjecnobordo
and-u su ostala jos 3 para i bonus, a meni jos samo 1 par. Mislim da je realno da očekujem barem bod ovdje, a pobjeda bi sigurno značila bolje dane i neku nadu da ću i sljedeće godine biti u elitnom rangu, jer ne mogu zamisliti drugu ligu, pogotovo ako su tu Saik, van Basten, cyprus i medjed-sve skoro osnivači
and-u su ostala jos 3 para i bonus, a meni jos samo 1 par. Mislim da je realno da očekujem barem bod ovdje, a pobjeda bi sigurno značila bolje dane i neku nadu da ću i sljedeće godine biti u elitnom rangu, jer ne mogu zamisliti drugu ligu, pogotovo ako su tu Saik, van Basten, cyprus i medjed-sve skoro osnivači
- cyprus
#1699 Re: Manager - igra
Jes vala, nema smisla, ove novajlije se pohasile, nimalo respekta prema starosjediocimavjecnobordo wrote:and 0-2 vjecnobordo
Al eto meni se smješi pobjeda u gostima (Neelixu osto samo jedan par i to ne bonus
-
vjecnobordo
#1700 Re: Manager - igra
A ja nisam skonto da je ipak and ubo BONUS PAR, očeivano, tako da je 1-2, ali ponovo može bod sutra aBd koji ostavlja neku nadu.