FK VELEŽ Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zrakomlat

#1676 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by zrakomlat »

Image
il dottore

#1677 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by il dottore »

Mirza gdje je to udaranje sakom
Olimpic se nije s loptom sastavio prvo poluvrijeme, mada je i Velez drugo lose odigrao
Drugo poluvrijeme Olimpic puno bolje odigrao nego prvo, ne znam koji je razlog za to
mirza_15

#1678 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by mirza_15 »

zrakomlat wrote: Možda je udario po zemlji, izrevoltiran necim. Lik iz Olimpica odreagovao dvije sekunde poslije.
Istina, ne vidi se baš najbolje. Kenu poznajem. Baš ću ga pitati kad ga vidim. Naravno, ne mora reći istinu :mrgreen:
mirza_15

#1679 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by mirza_15 »

il dottore wrote:Mirza gdje je to udaranje sakom
Olimpic se nije s loptom sastavio prvo poluvrijeme, mada je i Velez drugo lose odigrao
Drugo poluvrijeme Olimpic puno bolje odigrao nego prvo, ne znam koji je razlog za to
Ne znam, možda griješim, ali tako djeluje na ovom snimku, mada moguće i da je bilo u zemlju, a da je Keno simulirao.

P.S. prvo nisam gledao, ali vidim da je Olimpic imao samo jednu priliku dok je Velež zabio dva i pogodio stativu, mada je i golman kumovao kod golova.

Ovo u drugom je Olimpic bio puno bolji.
il dottore

#1680 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by il dottore »

mirza_15 wrote:
Ne znam, možda griješim, ali tako djeluje na ovom snimku, mada moguće i da je bilo u zemlju, a da je Keno simulirao.
Nisam to udaranje vidio pa zato pitam
Uglavnom prvo poluvrijeme Olimpic stvarno jadno izgledao, sta se desilo u drugom pa su proigrali. Mozda im fali samopouzdanja sta li, ili je se samo Velez povukao

Kako god uvijek sam kontra uzp simpatizera i lizoguza mensura i nosare
zrakomlat

#1681 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by zrakomlat »

il dottore wrote: Nisam to udaranje vidio pa zato pitam
Uglavnom prvo poluvrijeme Olimpic stvarno jadno izgledao, sta se desilo u drugom pa su proigrali. Mozda im fali samopouzdanja sta li, ili je se samo Velez povukao

Ima na prethodnoj strani link,video, ovaj MM postavio
MensurM

#1682 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by MensurM »

Trener gostiju Ibro Rahimić je prema izjava nogometaša i trenera Olimpika psovao ustašku majku prvotimcu Sarajlija Danijelu Stojanoviću

Govno.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1683 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by plain vanilla »

MensurM wrote:Trener gostiju Ibro Rahimić je prema izjava nogometaša i trenera Olimpika psovao ustašku majku prvotimcu Sarajlija Danijelu Stojanoviću

Govno.
Pa priznao je da jeste.
https://faktor.ba/vijest/rahimic-odgova ... -dan/24304
mirza_15

#1684 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by mirza_15 »

il dottore wrote:
mirza_15 wrote:
Nisam to udaranje vidio pa zato pitam

Ovaj link što je gore postavljen. Čovjek udara šakom. Samo je pitanje da li u Kenu ili u zemlju pored njega.

P.S. za one koji ne znaju, Keno je najmlađi kapiten Sarajeva u istoriji ako se ne varam :mrgreen:

A volio bih da Velež uđe u premijer ligu.
manijak1

#1685 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by manijak1 »

Ode ovo u neke druge vode .
nosara

#1686 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by nosara »

plain vanilla wrote:
MensurM wrote:Trener gostiju Ibro Rahimić je prema izjava nogometaša i trenera Olimpika psovao ustašku majku prvotimcu Sarajlija Danijelu Stojanoviću

Govno.
Pa priznao je da jeste.
https://faktor.ba/vijest/rahimic-odgova ... -dan/24304
Pravi pedagog. :-)
plain vanilla

#1687 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:Ode ovo u neke druge vode .
Malo se ovi iz Veleza osilili, i ovo gadjanje trenera Vukova niko ne spominje. Trener psuje igracima ustasku majku...

Imali prednost, prokockali, a sad ne mogu sudiju okriviti.
Inace, moj favorit je Zvijezda :mrgreen:
mirza_15

#1688 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by mirza_15 »

Previše se kuha već sedmicama. Velež je pod velikim pritiskom koji najvećim dijelom sami sebi nabijaju. Vidjet ćemo hoće li znati da se nose sa tim. Previše se troše na sporedne stvari, a fudbal pada u drugi plan.
zrakomlat

#1689 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by zrakomlat »

plain vanilla wrote:
Malo se ovi iz Veleza osilili, i ovo gadjanje trenera Vukova niko ne spominje. Trener psuje igracima ustasku majku...

Imali prednost, prokockali, a sad ne mogu sudiju okriviti.
Inace, moj favorit je Zvijezda :mrgreen:
Nadam se da će Zvijezda iduće kolo razbiti 5-0 protivnika, ko god to bio :D
manijak1

#1690 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by manijak1 »

Duboke su rane od agresije i razaranja Mostara od onih koji su ga trebali braniti od četnika, već su ga napadali za Veliku Hrvatsku.
Dakle takve priče nisu za malu dječicu , jer na drugoj strani redovito se psuje balijska majčica .
To nije opravdanje za ovo , ali ....to je naša stvarnost već 24 godine .
Kako stvari stoje , počelo je nekome da smeta opasno baš, da se Velež vrati gdje treba biti .
Kome li ?
Leopard_SA

#1691 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Leopard_SA »

manijak1 wrote:Duboke su rane od agresije i razaranja Mostara od onih koji su ga trebali braniti od četnika, već su ga napadali za Veliku Hrvatsku.
Dakle takve priče nisu za malu dječicu , jer na drugoj strani redovito se psuje balijska majčica .
Kako stvari stoje , počelo je nekome da smeta opasno baš, da se Velež vrati gdje treba biti .
Kome li ?
Ako smijem primjetiti, povratak Veleza u PL najvise smeta Zrinjskom.
Izgubili su dosta sponzora. Veoma bitni igraci su otisli, a da adekvatne zamjene nisu dovedene. Sarajevo i Zeljo su ove sezone kvalitetom otisli iznad njih. Ulaskom Veleza u PL bi vjerovatno doslo do potpunog kraha u Zrinjskom te bi opet bili klub donjeg dijela tabele tako da ne treba cuditi ako se na sve nefudbalske nacine pokusa sprijeciti povratak Veleza.
plain vanilla

#1692 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by plain vanilla »

zrakomlat wrote: Nadam se da će Zvijezda iduće kolo razbiti 5-0 protivnika, ko god to bio :D
Mescini da Zvijezda vise nikoga ne moze.pobijediti.
manijak1 wrote:Duboke su rane od agresije i razaranja Mostara od onih koji su ga trebali braniti od četnika, već su ga napadali za Veliku Hrvatsku.
Kome li ?
To ti opravdavas ovo psovanje ustaske majke? Znaci tako trebaju i Husref i Osim i Nala..de ba

Ne znam kome smeta Velez, tj znam, ali danas su sami sebi krivi. Dva gola su dali i to zahvaljujuci supljem golmanu, a u drugom poluvremenu ih nigdje bilo nije. I sad je eto Covic kriv sto su prokockali prednost.
zrakomlat

#1693 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by zrakomlat »

Nije uredu da se psuje ustaška majka. NIje uredu ni da se Ibri psuje majka. Imamo te dvije informacije, uzima se samo ova prva a nastala je kao posljedica druge. Nije ni to uredu.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1694 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Slo Burner »

Rahimic ispao papak pravi
Logovan

#1695 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by Logovan »

Šteta što ne pobijedi Velež. :-) Radovac im skinuo pobjedu. :lol:
vicious

#1696 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by vicious »

Vala sam bio za Velež od početka, pogotovo što su prvo poluvrijeme majstorski odigrali, ubijali ih kontrama, dok je olimpik išao samo na zakuhavanje i dizanje tenzija jer su bili nemoćni. Ali umjesto da riješe utakmicu oni se povukli, samo nabijali loptu, pa onda oni preuzeli i ciganluk. Još kad pogodiše Selimovića na kraju sam navijao da olimpik zabije i treći :lol:
Ne znam, mislim da je Velež svakako kvalitetniji i mogao je ovo rutinski odigrati do kraja, sami su sebi krivi.

A što se tiče ovog psovanja itd, šta reći. Odron, ali i to je slika našeg kompletnog društva.
manijak1

#1697 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by manijak1 »

Ne znam gdje se vidi da ja opravdavam psovanje ustaške majke.
Samo kažem da se to rješava van terena, i da je članak nedorečen , ako je već opsovao 'ustašku majku' onda je to i Rahimić trebao ponovit da je opsovao 'ustašku majku' , a ne samo majku , pa bilo čija ona bila.
Fakat je , ako jest , upotrijebio takvu psovku , sam sebe zgazio.
Kako sve ide , ubrzo neće možda i biti trener Veleža , međutim boli nas ćuna mi smo navikli da nam nekažnjeno i bez razloga jebu balijsku majku đe god stignu.
manijak1

#1698 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by manijak1 »

manijak1 wrote:Ne znam gdje se vidi da ja opravdavam psovanje ustaške majke.
Samo kažem da se to rješava van terena, i da je članak nedorečen , ako je već opsovao 'ustašku majku' onda je to i Rahimić trebao ponovit da je opsovao 'ustašku majku' , a ne samo majku , pa bilo čija ona bila.
Kako sve ide , ubrzo neće možda i biti trener Veleža , međutim boli nas ćuna mi smo navikli da nam nekažnjeno i bez razloga jebu balijsku majku đe god stignu.
Izjava trenera Veleža
plain vanilla

#1699 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
manijak1 wrote:Ne znam gdje se vidi da ja opravdavam psovanje ustaške majke.
Izjava trenera Veleža
Imas video gdje kaze Priznajem da sam to rekao...

Elem, da je opsovao nekom Zeljovcu ne bi ti sad linkove trazio.
Trener je sef, treba da bude iznad igraca a ne najgori od sve dece.
manijak1

#1700 Re: FK VELEŽ Mostar

Post by manijak1 »

Helem Zeba sve zakuhao .I kod vas je dobar bio , mene je tad izgubio :D
Helem kod nas takvih povampirenih psovki nema.
Trener , upravo tako, treba biti iznad toga.
I da ....volim Želju pravo :D a eto i ti si tu neđe :D
I ne privaljuj mi ono što nisam rekao .
Post Reply