Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#1676 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

leo karan wrote:ovi romanisti bas ne znaju gubiti, ni ovi na terenu ni ovi ovdje na forumu
jel to ako je toti ispao seljak i ti moras odmah

vezano za balotelija, sinoc ih je driblao ko djecu i pravio budalama, ali to nije razlog da ga neko razvali kao sto ti kazes
Čuj zbog provokacija, pa šta bi onda navijači i igrači Lazija trebali Tottija marisati svaki dan? :-)
Rauber

#1677 Re: Serie A

Post by Rauber »

Ako je Totti vec morao napraviti ovu budalastinu, onda mi je drago da je balotelija opalio, nema mi odvratnijeg sportiste, fuj kakao je odvratno prepotentan, ne volim mu vidjeti onu facu.
Tako da Totti neka si ga opalio :) Davno je njemu trebali lupiti neki vaspitni stos
Dialer

#1678 Re: Serie A

Post by Dialer »

Totti je komplexas pravi,cak i idiot,Materazzi je elhamdulila za njega. Nije mu ovo prvi put,pravi idiot. A kapiten...to samo moze u malim klubovima.

btw imal ko video toga :D
fedayn-roma

#1679 Re: Serie A

Post by fedayn-roma »

ultima_palabra wrote:
leo karan wrote:ovi romanisti bas ne znaju gubiti, ni ovi na terenu ni ovi ovdje na forumu

vezano za balotelija, sinoc ih je driblao ko djecu i pravio budalama, ali to nije razlog da ga neko razvali kao sto ti kazes
Čuj zbog provokacija, pa šta bi onda navijači i igrači Lazija trebali Tottija marisati svaki dan? :-)
ponavljam, ne opravdavam ga uopste... problem njegov je sto je previse "tifoso" svog kluba, i to ga dovodi u te reakcije, zaboravljajuci ostalo.....
ultima_palabra

#1680 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

fedayn-roma wrote:
ultima_palabra wrote:

ponavljam, ne opravdavam ga uopste... problem njegov je sto je previse "tifoso" svog kluba, i to ga dovodi u te reakcije, zaboravljajuci ostalo.....
Jah, kao onda kad je pljunuo Poulsena :roll: Njegovi problemi su malo šire prirode...
2407

#1681 Re: Serie A

Post by 2407 »

Dialer wrote:Totti je komplexas pravi,cak i idiot,Materazzi je elhamdulila za njega. Nije mu ovo prvi put,pravi idiot. A kapiten...to samo moze u malim klubovima.

btw imal ko video toga :D
Jel mislis na ovo:

Ne znam kako neko moze opravdavati ovaj krvnici potez piccolo Tottija. Prvo ga udari iz sve snage s ledja i onda ga jos nogom u glavu dok je ovaj na podu. Ko pravi shaner(sto vjerovatno i jeste :mrgreen: ).

Ne znam o kakvim provokacijama ovdje neki pricaju, isto kao da samo Roma i njeni igraci podlijezu provokacijama pa im to daje za pravo za ovakvo sramotno ponasanje :-) Ovo je posljedica samo toga sto je Roma imala oba trofeja u rukama i oba je izgubila. Poraz boli, ali se treba znati s njim i nositi.
hau jes no

#1682 Re: Serie A

Post by hau jes no »

2407 wrote:
Dialer wrote:

Još ga kopačkom potkači dok ovaj leži :shock: Zanetti, Maldini, Del Piero... e to su kapiteni :thumbup: Cijeli svijet ih cijeni, ko će ovog kloca cijeniti :?

Burdisso, Mexes, Taddei i Materazzi su još trebali po crveni dobiti, baš je fighterski bio meč, a Milito je Tito :thumbup:
burek_in_space

#1683 Re: Serie A

Post by burek_in_space »

sumirprimus wrote:E nek je vala onog pavijana zvekno, trebo je jos malo viŠe...
Brao majstore,ne moze go, moze noga u gu.icu... :mrgreen:
Odmoricesh 7 dana zbog ovoga...
fedayn-roma wrote: Najveci debil ovdje si ti!!!! Bilo koji navijac Rome (a ne samo i Rome) bi razvalio balotellija i jos vise, za sve provokacije, ne samo sinoc, nego i u prethodnim utakmicama.... Ali sta ces, ti neke stvari iz tvoje fotelje ne mozes da skontas.... debilu jedan!

S tim ne opravdavam njegov gest....
30 dana ...
sumirprimus

#1684 Re: Serie A

Post by sumirprimus »

ok... za balotelija sa apetitom... :)
Dialer

#1685 Re: Serie A

Post by Dialer »

hau jes no wrote:
2407 wrote:
Dialer wrote:

Još ga kopačkom potkači dok ovaj leži :shock: Zanetti, Maldini, Del Piero... e to su kapiteni :thumbup: Cijeli svijet ih cijeni, ko će ovog kloca cijeniti :?

Burdisso, Mexes, Taddei i Materazzi su još trebali po crveni dobiti, baš je fighterski bio meč, a Milito je Tito :thumbup:
ja bi jos dodao i Raula 8-)
burek_in_space

#1686 Re: Serie A

Post by burek_in_space »

Banned user for reason “prekrsena pravila foruma”
» fedayn-roma 30 dana

Banned user for reason “prekrsena pravila foruma”
» sumirprimus 7 dana
Point.

#1687 Re: Serie A

Post by Point. »

fedayn-roma wrote:
Point. wrote:
Il Capitano wrote:Pokazala je romamerda pravo lice,koliki su .......... :x :x :x :x :x

totti majmun najveci na svijetu :x :x :x :x :x :x GOVNO TOTTI MERDA :x :x :x :x :x :x :x :x :x

ovo veceras mora da je bolilo
Odavno ja govorim da je ova roma pravo smijesan klub koja je umislila da je zajebaTa karika, a u stvari pravo lice uvijek pokazu kad gube, nemoze proci bez frke.

Evo vam titty i njegove majstorije. Jos kad se sjetim da sam ulazio u diskusiju sa likovima koji su ovog debila stavljali u isti kos sa jednim Zizuom.

OH NOOOOOO zero titoli :D

Lazio i u ovoj sugavoj sezoni izgleda osvoji vise trofeja od "grande" rome. :D
Najveci debil ovdje si ti!!!! Bilo koji navijac Rome (a ne samo i Rome) bi razvalio balotellija i jos vise, za sve provokacije, ne samo sinoc, nego i u prethodnim utakmicama.... Ali sta ces, ti neke stvari iz tvoje fotelje ne mozes da skontas.... debilu jedan!

S tim ne opravdavam njegov gest....
Zasto si nervozan djecace zlatne kose? :-) . Koliko je puta tvoj kapiten Titty provocirao, po tvojoj logici bi trebao vec biti sahranjen i zaboravljen. Ha ja.
Zasto ne znas primiti poraz? Zasto ovakav rijecnik? :razz:
Vidim sada da si u banovicima, poselami sve pa se cujemo za mjesec dana. ;-)

OH NOOO
roma - zero titoli
Lazio - supercoppa italiana
rIder

#1688 Re: Serie A

Post by rIder »

Pepe je za ovo dobio 10 utakmica, vidjećemo koliko će totti dobiti..
Globus

#1689 Re: Serie A

Post by Globus »

Strah me i pomisliti sta ce se desiti ako Chievo otkine bod Interu..steta ovog primljenog gola ovaj odbrambeni mi nije jasan al ajde .. idemo chievo po titulu :D
Image
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/04/2015 12:19, edited 1 time in total.
Globus

#1691 Re: Serie A

Post by Globus »

Steta .. Al Roma je sama sebi kriva .. cestitke Interu..
malo sutra

#1692 Re: Serie A

Post by malo sutra »

najgora liga od liga petica...
danas ne znam na koji par,kladionice stavile x-1.35,1-5.00,2-10.00.........pa gdje to ima ljudi moji....
samo papci jos gledaju ovu ligu,fuj!!!
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/04/2015 12:19, edited 1 time in total.
Globus

#1694 Re: Serie A

Post by Globus »

malo sutra wrote:najgora liga od liga petica...
danas ne znam na koji par,kladionice stavile x-1.35,1-5.00,2-10.00.........pa gdje to ima ljudi moji....
Jesil se zaletio i igro x ? :lol: :lol: to je bologna..i bologna vodi :D ko ti je kriv sto ne znas igrat kladionicu :D i bezze vrijedjas
malo sutra

#1695 Re: Serie A

Post by malo sutra »

Globus wrote:
malo sutra wrote:najgora liga od liga petica...
Jesil se zaletio i igro x ? :lol: :lol: to je bologna..i bologna vodi :D ko ti je kriv sto ne znas igrat kladionicu :D i bezze vrijedjas
naravno da nisam igrao,gadi mi se ta liga cijela...samo volim iz kola u kolo pratiti kretanje kota,u svakom bude ovakva kota koja prodje...
siguran sam da ce i ova danas
amel_tm

#1696 Re: Serie A

Post by amel_tm »

sta rekose ovi printerovci da baloteli nece vise nikad zaigrati jer je onda bacio dres hahaha
shvatite da ste mali klub koji ima klauna za trenera
malo sutra

#1697 Re: Serie A

Post by malo sutra »

amel_tm wrote:sta rekose ovi printerovci da baloteli nece vise nikad zaigrati jer je onda bacio dres hahaha
shvatite da je to mala liga koja ima svega samo ne kvaliteta....
mafije na bacanje,svaki klub bar po jednog velikog...
amel_tm

#1698 Re: Serie A

Post by amel_tm »

malo sutra wrote:
amel_tm wrote:sta rekose ovi printerovci da baloteli nece vise nikad zaigrati jer je onda bacio dres hahaha
shvatite da je to mala liga koja ima svega samo ne kvaliteta....
mafije na bacanje,svaki klub bar po jednog velikog...
da slazem se, poslije njemacke lige koja je ubjedljivo najlosija od ovih velikih liga, onda ide italija
tuzno jer je prije par godina bila najjaca
KPNCTNJAH

#1699 Re: Serie A

Post by KPNCTNJAH »

Cagliari :thumbup:
malo sutra

#1700 Re: Serie A

Post by malo sutra »

kako da opisem to tvoje ne znanje a da ne budem banovan...italija bila najjaca,njemacka sada najslabija... :-) :-) :-)
malo pogledaj fifinu rang listu bodovanja drzava,njemacka se priblizila italiji,i slijedece sezone ce im sigurno uzeti mjesto u ligi prvaka...
po meni italijani ne zasluzuju ni jednog predstavnika da ide direktno,nego kao u nasoj ligi u 1.kolo kvalifikacija,mada je i nasa liga malo jaca... :bih:
Post Reply