Sarajevski taksisti- dno dna

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Anti Anti Fa

#1676 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

Onaj jel ti znas sta znaci Anti anti fa? :D
aduka11

#1677 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by aduka11 »

Anti Anti Fa wrote:Onaj jel ti znas sta znaci Anti anti fa? :D
Da ti nisi škutorčić kakav što se dokopo Švice 93. ?
Anti Anti Fa

#1678 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

aduka11 wrote:
njahhh
Jon Spencer

#1679 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Prosvijetli me.
Anti Anti Fa

#1680 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

Jon Spencer wrote:
Prosvijetli me.
Nista nista ce gevara i to
Jon Spencer

#1681 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Anti Anti Fa wrote:
Jon Spencer wrote:
Prosvijetli me.
Nista nista ce gevara i to
Reci šta se stidiš.
Jon Spencer

#1682 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Anti Anti Fa wrote:
aduka11 wrote:
njahhh
Onomatopeja škutora?
Saka

#1683 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Saka »

Jon Spencer wrote:
Saka wrote:
Jon Spencer wrote:Zašto sjedate u divlja vozila? Da ne sjedate divljacima nebi ih ni bilo. I školarci i bolesnici, invalidi iza kojih se krijete svi vi sjedate u divlja vozila.
Pa kome da sjednem kad me Sarajevo Taxi odbije voziti? Lijepo hoću da sjednem u taxi na aerodromu on pita dokle ću, kad kažem do Ilidže on zijeva okolo ili kaže 20KM ti je.

Treba ja da glumim inspekciju još pa da provjeravam ko je legalan? Ovi na aerodromu su savršeno legalni pa neće da voze, ne pale taksimetar itd. itd.

A samo izvolite blokirajte grad svojim autima, ja ću prvi biti s bagerom da probijem barikade.
A odakle ti BOOGER?
Nabavicu ga specijalno za tu priliku, ne sikiraj se.
Nego bas mi je drago da ste se pojavili ti i ovaj aduka kao autohtoni predstavnici dna pa ne mora vise jadni Bimmer da vas zastupa. :)
Edin H.

#1684 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Edin H. »

Bolje ilegalci nego legalni prevaranti sa Aerodroma i Zeljeznicke stanice :oops:
Jon Spencer

#1685 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Edin H. wrote:Bolje ilegalci nego legalni prevaranti sa Aerodroma i Zeljeznicke stanice :oops:
Bolje štruca u hladu nego dvije na suncu!
Miki123

#1686 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Miki123 »

e, moj bimmer, ti se sjeba pravdajući se i objašnjavajući i dođu 2 levata i sav tvoj trud ode niz vodu.

evo, čitaš ih i ti, pa reci jel' te stid što su ti kolege? mene bi bilo.
Jon Spencer

#1687 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Miki123 wrote:e, moj bimmer, ti se sjeba pravdajući se i objašnjavajući i dođu 2 levata i sav tvoj trud ode niz vodu.

Što bi ga bilo stid? Pa i on ti isto misli ko i ja, a reci iskreno čega bi se trebao stiditi? Šta to nije tačno, šta te toliko vrijeđa?

Vidiš ti npr. nas nazivaš levatima što uopšte nije pristojno al' niko ti ne zamjera jer to više govori o tebi nego o nama.
miki.ba

#1688 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by miki.ba »

Jon Spencer wrote:
Miki123 wrote:e, moj bimmer, ti se sjeba pravdajući se i objašnjavajući i dođu 2 levata i sav tvoj trud ode niz vodu.

Što bi ga bilo stid? Pa i on ti isto misli ko i ja, a reci iskreno čega bi se trebao stiditi? Šta to nije tačno, šta te toliko vrijeđa?

Vidiš ti npr. nas nazivaš levatima što uopšte nije pristojno al' niko ti ne zamjera jer to više govori o tebi nego o nama.
A šta ti misliš matere ti?
Anti Anti Fa

#1689 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

Pa ja mislim da taksisti rade jutarnju kao revizori u grasu a nocnu kao taksisti nekako su mi bas na istoj grani
Jon Spencer

#1690 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

miki.ba wrote:
Jon Spencer wrote:

A šta ti misliš matere ti?
Pa stidiš li se ti forumaša koji bi nas udarali u glavu, ravnali bagerima, koji kažu da smo bagra, kriminalci, revizori itd.?
Jon Spencer

#1691 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Anti Anti Fa wrote:Pa ja mislim da taksisti rade jutarnju kao revizori u grasu a nocnu kao taksisti nekako su mi bas na istoj grani
Veliki si ti neki mislilac!
Anti Anti Fa

#1692 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

Da ste bagra jeste,da ste revizori i to ste,kriminalci pa svakako.da vas treba tuci i lincovat e to vec ne treba. Reci ne nasilju
miki.ba

#1693 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by miki.ba »

Shvati te ljude kao osobe koje samo na forumu imaju svoje, a kad ih papak dere po đepu šute.
Što se tebe tice, smiri strasti, ima ovdje ljudi koji još uvjek cijene taxiste, a ti i njima i taxistima kaljaš obraz. 8-)
Jon Spencer

#1694 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

miki.ba wrote:Shvati te ljude kao osobe koje samo na forumu imaju svoje, a kad ih papak dere po đepu šute.
Što se tebe tice, smiri strasti, ima ovdje ljudi koji još uvjek cijene taxiste, a ti i njima i taxistima kaljaš obraz. 8-)
Poenta ovog foruma je da se ukaže na loše taxiste koliko sam ja skontao. Znači taj i taj taxista me prevario, izdero se , odbio me itd. Konkretno broj taxija, marka i boja auta, koji štand ime, taj i taj je dno dna jer je učinio to i to. A ovo generalizovanje i uopštena priča, prepucavanje ne vodi nikuda. Zato vam i kontriram jer tako ne ide, vrijeđaš i mene i sve i jednog taxixtu u gradu. Pokušavam vam reći da su predrasude gadne i ako ćemo tako nastaviti ("crnci smrde" a samo si ih na TV-u vidio) bolje zaključati temu. Većina ovdje rijetko ili nikako koristi naše usluge ali su veoma glasni kad treba kritikovati sve redom.
Bimmer_

#1695 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Bimmer_ »

mahalas505 wrote:
Jon Spencer wrote:Nego da smo jaki. Nema zajebancije sa nama!
A pošteno govoreći većina vas je i zaslužila da vam blokiramo grad. Zašto sjedate u divlja vozila? Da ne sjedate divljacima nebi ih ni bilo. I školarci i bolesnici, invalidi iza kojih se krijete svi vi sjedate u divlja vozila. I onda mi se nađete moralisati po forumu.
A svima bi bilo u interesu da tu energiju koju planirate usmjeriti protiv poreznih obveznika i regularnih taxi prevoznika preusmjerite ka parazitima, utajivačima poreza odnosno divljacima.
Cim vidjoh da mi se stari trol @Jon Spencer javio, moram ga pozdraviti, pa gdje si, mora da se ima posla, nema te odavno da nam trolas po temi, nije isto bez tebe.
Vidim pocelo se javaljati sve vise taksista na temi, fino, fino, valjda sta prenesu sta svojim pojedinim kolegama.
Ali se uvijek nasmijem kad vidim kako "ogule" ljude ovi iz Sa taksija, pogotovo ove sto citaju forum, vala onda kazem i neka,trebaju onda sta ima veze :dance: :D .

@Bimmer_ sretnu li ti onoga sto te zavrno za one pare?
Nisam. Još :x
Bimmer_

#1696 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Bimmer_ »

kojeime wrote:Jon Spencer:

"Nego da smo jaki. Nema zajebancije sa nama!"

Pa kada bi, umjesto da blokirate grad i onemogucite djeci da idu u skole, bolesnicima da idu ljekaru, radnicima da idu na posao, dakle kada bi umjesto toga blokirali stanove i kuce odgovornih ljudi koji ne kaznjavaju divlje taksiste, ministara koji ne pritisnu inspekcije koji su u njihovoj nadleznosti da rade, ili vasih kolega koji se ponasaju tako da stvaraju otpor kod gradjana prema Sarajevo taksiju, onda bi mozda i imao pravo reci da ste jaki, Ali kako bi u tom slucaju imali problema, za to nemate hrabrosti, pa umjesto da blokirate i pritisnete stvarne krivce vi, u bijesu i kukavicluku, pravite problem gradjanima koji vam nisu krivi ni za sta.
Grad nikad nije blokiran na taj nacin.
Uvijek se prica o blokadi zgrade Vlade.
Najveca blokada ikad napravljena je kad su svi izasli na ulicu i parkirali auta oko Predsjednistva i Vlade. I tada je ostavljena jedna traka slobodna da ovi koji ne strajkuju mogu radit i da radi gradski prijevoz :wink:
Bimmer_

#1697 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Bimmer_ »

zvrk wrote:ja svo vrijeme tvrdim da je taksi mafija
umrezena, struktuirana

jedino su oni uspjeli blokirati grad

to ni cetnici nisu jbt

gras stane i to je to

pa se ti vozaj

a ovi blokirali glavne dvije ulice

i hajmo djeco setat u skolu, hajmo bolesnici setat u bolnice
Napisao sam gore kako je blokirano, jesi ti prolazio tuda pa vidio blokiranesve trake ili onako malo pricas?
Anti Anti Fa

#1698 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Anti Anti Fa »

Vi nemate pravo da strajkujete za ista.Kradete ljude,vozite ko da vam je Sarajevo babovina.Kada ste vec svi tako fini i prijatni organizujte taj strajk protiv losih kolega iz SA Taxi-a i citav ce vas grad podrzati.VI najbolje znate ko kako radi od vasih kolega i koja su im auta.Zato nemojte ovdje prodavati muda pod bubrege.
Jon Spencer

#1699 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Anti Anti Fa wrote:Vi nemate pravo da strajkujete za ista.Kradete ljude,vozite ko da vam je Sarajevo babovina.Kada ste vec svi tako fini i prijatni organizujte taj strajk protiv losih kolega iz SA Taxi-a i citav ce vas grad podrzati.VI najbolje znate ko kako radi od vasih kolega i koja su im auta.Zato nemojte ovdje prodavati muda pod bubrege.
Vidiš miki.ba o ovome ti ja pričam!
Bimmer_

#1700 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Bimmer_ »

Anti Anti Fa wrote:Da ste bagra jeste,da ste revizori i to ste,kriminalci pa svakako.da vas treba tuci i lincovat e to vec ne treba. Reci ne nasilju
Kakav si ti gigant, hajd sjedi popij jedan sok. Odmori :lol:
Post Reply