Prvo da odgovorim na ove neke, moram reci, gluposti.
Black swan wrote:
ma sve to stoji... ali da vidimo za 5 godina hoće li tvoj stric biti živ
evo valjda će postojati forum tada kao i do sada
ostat će datum mog pitanja i čujemo se za 5 godina
mene to ne privlači niti uzgaajanje niti konzumiranje nisam taj tip... ja sam više vako mortadele sira peke i ponekad jegera i on ima travki poslije kojih sanjam nebulozne sne

1. Ova dijagnoza raka na plucima ljude ugasi za 12, maksimalno 18 mjeseci. Daidzi su sad 72, pa ako dozivi 77 s ovom dijagnozom, ne mislis li da je to samo po sebi neki uspjeh?
2. Sta bi znacilo da ti "nisi taj tip"...? Mi ovdje ne pricamo o drogiranju bilo koje vrste, nego o lijecenju...
iTo wrote:
prvo i osnvono jel ti znas tog njegovog stica ? jesi li siguran da nije plod maste ?
Obozavam kontrase i komentatore svega i svacega, a koji nikad ne daju nikakve argumente ili obrazlozenja za ono sto izvale...
Daj mi samo jedan razlog zbog kojeg bih bilo sta izmislio?! Eto, prvo sto ti padne na pamet, slobodno lupi...
Imam samo par pitanja za tebe, a sto se tice ovoga gore. Dakle, pisac ovih redova, na ovom site-u koji nosi naziv "Sceptic", jasno pise -
I will not speculate as to why, 40 years later, there has not been any study or set of studies that has proved beyond a reasonable doubt that any of the active ingredients in marijuana stop tumor growth in humans, much less that any of them "cure" cancer in humans..
Dalje od ovoga ne treba ici, zar ne? Ali, cak i sve do kraja tog teksta, samo je potvrdjeno upravo ovo - niko, ni jedna farmaceutska kuca ili laboratorija nikada nisu obavili kompletno istrazivanje na ljudima. A posto si ti toliko pametan, daj nam odgovor na pitanje - zasto je to tako?
Sve "studije" koje se tamo spominju su vezane za laboratorije, a ni jedna jedina za, recimo, 50 pacijenata s razlicitim vrstama raka koji su tretirani RSO-om. Opet - zasto?
A kakvi bi ovo dokazi trebali biti? Ovo su samo dokazi da na netu vec postoji veliki broj prevaranata koji pod RSO prodaju ko zna sta. Ali, to ionako vec znamo, zar ne? A na koji nacin ovo pokazuje da RSO nije lijek?
Kao i - ko ti garantuje da bas farmaceuti to ne rade, da dilaju lazna ulja ili CBD ulja pod RSO, samo kako bi minimizirali pozitivne efekte pravog RSO-a?
Super. Sad nam medju ovih 102.000 rezultata pronadji samo jedan u kojem neko ko je koristio RSO kaze da mu se stanje ni na koji nacin nije poboljsalo. Hvala unaprijed.
B.T.K. wrote:Samo još jedna stvar - pročitah da ovdje neko tvrdi da ćete biti 'odvaljeni' od tog ulja, pa mu moram napisati da to nije istina.. Ulje se uzima u malim dozama veličine pola zrna riže i jedina nuspojava je bio pojačan apetit, što je dobro u svakom slučaju..
Boga mi, mene je odvalilo prvi put. A i njega

Medjutim, sad kaze da ga manje vinta jutros (3 dan), sinoc je spavao kao beba, a opet je doruckovao "k'o bizon" (njegove rijeci

). Ali, ovo je u skladu sa RS receptom, uputstvom i mnogim drugim svjedocenjima - tolerancija na ulje se svakim danom povecava. Cujem se ja i s daidzinicom, mimo njega, cisto da uporedim njegove rijeci i njeno vidjenje. I ona kaze da je sve tako kako i on kaze.
Maybach wrote:Ja pratim ovu temu i uporedo pratim s vremena na vrijeme lijecenje jedne osobe istim,koja je u vrlo vrlo teskom stanju i moguce da je pocela prekasno,ali vec 2mj uzima ulje i nista drugo od lijekova,bolova nema nikakvih sto je prosto nevjerovatno.od ulja jeste stalno osamucena,ali je ziva osoba i dalje sto je tesko i povjerovat gledajuci medicinski.
Po svemu sto procitah, 2 mjeseca je dovoljno vremena da se vide rezultati. Tu je rezultat vec vidljiv iz toga sto nema bolova, ali mozda ne bi bilo lose da se uradi krvna slika i uporedi s onom zadnjom prije pocetka uzimanja ulja? Takodjer, zasto ne i novi CT/RTG/MR?