joeaziz wrote:nije lose ovo
http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 574&v=wall
Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- inspektorica javert
#1676 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
- Zena_drugog_sistema
#1677 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
prejaka zajebancija
- Dori
#1678 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Neeeeeeeeeeeeeeee

EDIT:
Vjerujem da ne postoji djevojka u Bosni (a i sire), koja ne zeli biti Lejla u ovom trenutku

EDIT:
Vjerujem da ne postoji djevojka u Bosni (a i sire), koja ne zeli biti Lejla u ovom trenutku
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1679 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Nešto mi Rizzo ne djeluje previše sretno na slici sa mladom, nekakav mi ufitiljio, čet'eresnica mu na faci 
- astrid
#1680 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ko je Lejla,osim što je velika sretnica tj.ljepša polovina našeg nam Rizze
..nisam u toku
..nisam u toku
-
shin
#1681 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Lejla veci mejt od Rizle.
- Zena_drugog_sistema
#1682 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#1683 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
shin wrote:Lejla veci mejt od Rizle.
- alcho
#1684 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ne stoji ti ta konstatacija...nas rizo je naljepsa polovina koja postoji!astrid wrote:Ko je Lejla,osim što je velika sretnica tj.ljepša polovina našeg nam Rizze![]()
![]()
..nisam u toku
- inspektorica javert
#1685 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
alcho wrote:Ne stoji ti ta konstatacija...nas rizo je naljepsa polovina koja postoji!astrid wrote:Ko je Lejla,osim što je velika sretnica tj.ljepša polovina našeg nam Rizze![]()
![]()
..nisam u toku
a za mejta
-
klixober
#1686 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Nakon toliko vremena,još uvijek baštinim misteriozni broj. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1687 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzo vidjen maloprije u Ferhadiji sa Lejlom.
A ledja mu cuva

A ledja mu cuva

-
Pera Trta
#1688 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ne čuva Hare Rizzina leđa, već ga Rizzo pokriva svojim muževnim, isklesanom tijelom. 
- mrtva kokoš
#1689 Re: Rizzo Ruza
kad ce albOm, zna li se sta ?
-
brazzo19
#1690 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Molim vas ako moze za gospodina
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 0565693657 da ga dodamo u raju da vidimo hoce li biti nekih noviteta 
- astrid
#1691 Re: Rizzo Ruza
Sjooo,jedva nađoh temu
Sad sam zaboravila šta sam ono htjela da pitam

Sad sam zaboravila šta sam ono htjela da pitam

-
Sarajevski_Marlboro
#1692 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Veliko obavještenje za sve vjerne fanove :
Rizzo Ruža priprema slavljenički koncert za 15 godina rada !
Još nisam odlučio hoće li taj događaj biti upriličen u Bosanskom kulturnom centru ili u Domu mladih, kaže pjevač
Sarajevski muzičar Rizzo Ruža počeo je, zajedno sa saradnicima, pripremati veliki solistički koncert u Sarajevu, kojim želi obilježiti 15 godina rada na estradi.
- Mislim da je sve sazrelo za moj veliki nastup u bh. prijestolnici. Prvobitni plan bio je da koncert u Sarajevu održim u aprilu, ali s obzirom na to da takav projekt podrazumijeva veoma zahtjevnu i temeljitu organizaciju, odlučili smo promijeniti datum. Novi termin još nismo odredili - kaže Rizzo Ruža.
Pjevač ističe kako se u potpunosti namjerava posvetiti planiranju koncerta, koji bi u glavnom gradu BiH trebao biti upriličen u vrhunskoj produkciji.
- Ništa ne želimo prepustiti slučaju. Sve mora biti besprijekorno urađeno, bez ijednog propusta. Za to je potrebno vrijeme, stoga nećemo žuriti. Još nisam odlučio hoću li koncert održati u Bosanskom kulturnom centru ili u Domu mladih. Ovaj nastup planiramo i snimati te nakon toga na tržište plasirati DVD zapis - nastavlja muzičar.
Rizzo Ruža iza sebe ima četiri samostalna albuma, a do kraja godine planira izdati svojevrsni „best of“ CD, koji bi sadržavao izbor njegovih najboljih kompozicija.
- Želim podsjetiti publiku na neke svoje starije pjesme, ali i na one koje do sada nisu bile ni na jednom albumu - kaže sarajevski pjevač.
Još nisam odlučio hoće li taj događaj biti upriličen u Bosanskom kulturnom centru ili u Domu mladih, kaže pjevač
Sarajevski muzičar Rizzo Ruža počeo je, zajedno sa saradnicima, pripremati veliki solistički koncert u Sarajevu, kojim želi obilježiti 15 godina rada na estradi.
- Mislim da je sve sazrelo za moj veliki nastup u bh. prijestolnici. Prvobitni plan bio je da koncert u Sarajevu održim u aprilu, ali s obzirom na to da takav projekt podrazumijeva veoma zahtjevnu i temeljitu organizaciju, odlučili smo promijeniti datum. Novi termin još nismo odredili - kaže Rizzo Ruža.
Pjevač ističe kako se u potpunosti namjerava posvetiti planiranju koncerta, koji bi u glavnom gradu BiH trebao biti upriličen u vrhunskoj produkciji.
- Ništa ne želimo prepustiti slučaju. Sve mora biti besprijekorno urađeno, bez ijednog propusta. Za to je potrebno vrijeme, stoga nećemo žuriti. Još nisam odlučio hoću li koncert održati u Bosanskom kulturnom centru ili u Domu mladih. Ovaj nastup planiramo i snimati te nakon toga na tržište plasirati DVD zapis - nastavlja muzičar.
Rizzo Ruža iza sebe ima četiri samostalna albuma, a do kraja godine planira izdati svojevrsni „best of“ CD, koji bi sadržavao izbor njegovih najboljih kompozicija.
- Želim podsjetiti publiku na neke svoje starije pjesme, ali i na one koje do sada nisu bile ni na jednom albumu - kaže sarajevski pjevač.
-
Pera Trta
#1693 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Sarajevski_Marlboro wrote:Veliko obavještenje za sve vjerne fanove :
-
Sarajevski_Marlboro
#1694 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ne ismijavaj Rizzu 
-
No01
#1695 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Moze li neko da postavi omote albuma Rizze Ruze
Hvala
Hvala
-
shin
#1696 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
I'm just going to leave this here

- starii
#1697 Re: Rizzo Ruza
vidi rizo ruža na tv bingu 
- Irm@
#1698 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
svi zivimo za taj 7 juli! Rizzo care proslavit cemo s tobom 15 godina rada
u velikom broju

-
Pera Trta
#1699 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Živimo zbog Rizze!Irm@ wrote:svi zivimo za taj 7 juli! Rizzo care proslavit cemo s tobom 15 godina radau velikom broju
![]()
![]()
- mrtva kokoš
#1700 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
jos 11 dana