Ili ne zivis u toj zemljidr_Evil wrote: ↑20/06/2026 14:34Vahid iskreno ne bi trebao da se javlja. Ja ga volim ipak je moj Rodjeni, ali to je kao da pises na temi politicko desavanje i onda ne izadjes na izbore.dječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2026 14:26 https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... ata/641843
I Vahid kritikuje igru
Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1676 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
- amidzazeher
#1677 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Upravo tako! Odjebi u skokovima, imamo mi dovoljno govnara koji kritikuju i reprezentaciju i selektora jos si nam samo ti falio.ajdamo wrote: ↑20/06/2026 14:50Jel plakao dok je davao izjavu?dječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2026 14:26 https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... ata/641843
I Vahid kritikuje igru
Goni se od repke, imao si priliku palamudio si sa nekim nemogucim uslovima.
Cao zdravo, uzivaj u penziji.
Sad ce neki reci u pravu je Vaha. Neka je ali nek se suzdrzi od ovih izjava jer je imao šansu da napravi to što sada kritikuje pa šta je uradio?
Guzna muha uvijek mu nešto falilo i trazio razlog zasto da se ne uhvati u koštac sa svim izazovima oko fudbalske reprezentacije!
Isto vazi i za Papeta! Odveo si nas na SP, hvala ti ali nikad necemo zaboraviti akrobacije bez lijevog beka protiv Nigerije da bi zaigrao bratic!!
- problemnatravunu
#1678 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Vala baš, ne bih pustio Vahu da išta sere o repki, imao je prilike , sigurno su ga zvali , ali on nikad nije htio biti selektor ( neću sada o razlozima i jesu li opravdani)
- dječak sa šibicama
#1679 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Polako ljudi, nije Vahid nikome upao u studio i redakciju da kaze svoje misljenje, novinari ga pitali.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#1680 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Na TV dovode ovakve tipovedječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2026 18:47 Polako ljudi, nije Vahid nikome upao u studio i redakciju da kaze svoje misljenje, novinari ga pitali.
- tramvajtrojka
#1681 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ja ne znam sta ikako zovu ove jugoslovene da daju misljenje on, faruk , mesa njih Bosna zanima kao mene Benin ljudi jos uvijek zive u 83ojproblemnatravunu wrote: ↑20/06/2026 18:37 Vala baš, ne bih pustio Vahu da išta sere o repki, imao je prilike , sigurno su ga zvali , ali on nikad nije htio biti selektor ( neću sada o razlozima i jesu li opravdani)
-
tuitamo
#1682 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Pripazi malo. Oni su prvi ljiljane nosili. Poštujtramvajtrojka wrote: ↑20/06/2026 23:24Ja ne znam sta ikako zovu ove jugoslovene da daju misljenje on, faruk , mesa njih Bosna zanima kao mene Benin ljudi jos uvijek zive u 83ojproblemnatravunu wrote: ↑20/06/2026 18:37 Vala baš, ne bih pustio Vahu da išta sere o repki, imao je prilike , sigurno su ga zvali , ali on nikad nije htio biti selektor ( neću sada o razlozima i jesu li opravdani)![]()
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1683 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Vala bas. Imali su svi oni priliku dati svoj doprinos, vidjeli smo kako je to zavrsilo. Ne trebamo ih opet non stop gledati.
Papeta nismo ni zanimali dok mu neko drugi nije prioremio ekipu. A cujem ni sad ga plaho ne zanimamo.
Faruk dva puta probao, oba puta usrao motku.
Vaha trazen X puta, al je uvijek falilo bar milion suskavaca .. nema sanse da je bila razlog politika, da je tako ne bi isao po africi raditi gdje su gore sheme neg kod nas.
Mesa je jos najbolji bio, i odaje dojam da mu je stalo do BiH uvijek, nije ni toliko los bio al nije to to bilo.
Papeta nismo ni zanimali dok mu neko drugi nije prioremio ekipu. A cujem ni sad ga plaho ne zanimamo.
Vaha trazen X puta, al je uvijek falilo bar milion suskavaca .. nema sanse da je bila razlog politika, da je tako ne bi isao po africi raditi gdje su gore sheme neg kod nas.
Mesa je jos najbolji bio, i odaje dojam da mu je stalo do BiH uvijek, nije ni toliko los bio al nije to to bilo.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#1684 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Meša je najiskreniji od svih nabrojanih jugosa.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/06/2026 23:32
- Laplace
#1685 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
On zaboravlja da je reprezentacija u fazi smjene generacija, pa se neki volumen i ostalo što spominje teško može očekivati. Da je o ovome pričao 2020. pa da i razumijemo. A mogao je i on preuzeti reprezentaciju u vrijeme i u stanju kakvu je zatekao Barbarez i pokazati da sa tim igračima možemnogo više, pa neka stvara volumen i napadački fudbal.dr_Evil wrote: ↑20/06/2026 14:34Vahid iskreno ne bi trebao da se javlja. Ja ga volim ipak je moj Rodjeni, ali to je kao da pises na temi politicko desavanje i onda ne izadjes na izbore.dječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2026 14:26 https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... ata/641843
I Vahid kritikuje igru
-
dek
#1686 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Zašto taj smećar govori o BiH u trećem licu?
- Sanjarko
#1687 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ivajlo Petev i pokojni Ćiro Miroslav Blažević su našu repku osposobili, tada.
Valjda i Sergej uspije u tome. 2001 ili koje godine no.1 igrač strijelac Bundeslige, 2008 ili koje godine poker pro igrač i sada selektor naše repke.
Valjda i Sergej uspije u tome. 2001 ili koje godine no.1 igrač strijelac Bundeslige, 2008 ili koje godine poker pro igrač i sada selektor naše repke.
- DaysleepeR
#1688 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Jako teško mi je da povjerujem da je lik toliki kockar da bi igrao prve dvije tekme pod ručnom pa ako šta uzme, uzme, kako bi dao sve od ekipe i zadnjoj tekmi protiv Katara.
- dječak sa šibicama
#1689 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Naravno da nije, ni najbolji treneri svijeta ne bi dvije utakmice SP igrali "pod rucnom".
Igrao je kako moze. Ili su Sunjic, Tahirovic i Basic skrivali Ronaldinja u sebi.
Igrao je kako moze. Ili su Sunjic, Tahirovic i Basic skrivali Ronaldinja u sebi.
- Edin H.
#1690 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Plati pa klati.sime_cipol wrote: ↑20/06/2026 15:53Ili ne zivis u toj zemljidr_Evil wrote: ↑20/06/2026 14:34Vahid iskreno ne bi trebao da se javlja. Ja ga volim ipak je moj Rodjeni, ali to je kao da pises na temi politicko desavanje i onda ne izadjes na izbore.dječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2026 14:26 https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/ ... ata/641843
I Vahid kritikuje igru![]()
- dječak sa šibicama
#1691 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ovu utakmicu sto slijedi treba gledati kroz onu pripremnu sa Panamom. Ja ne znam koja je stvarna snaga Paname, plus prijateljska je utakmica, ali cijenim da nisu puno jaci od Katara. Mozda brze malo trce, ali su takticki jako losi. Dok je Katar takticki jaci ali su i nekako bljutavi na ovom SP.
Morat ce napasti, ako zeli pobjedu, najbolje bi bilo neki ran gol i onda... autobus. E sad, jel i to pametno, ne znam. Sumnjam da Katar moze stiskati kao Svicarska ili Kanada.
Rani gol i kontroliraj utakmicu, ili ih napuni. Gledajuci Katar na prve dvije utakmice, pobjeda ne smije doci u pitanje. A moguce je sve, puno prvenstvo "otpisanih" koji proigraju ko da su popili carobni napitak.
Morat ce napasti, ako zeli pobjedu, najbolje bi bilo neki ran gol i onda... autobus. E sad, jel i to pametno, ne znam. Sumnjam da Katar moze stiskati kao Svicarska ili Kanada.
Rani gol i kontroliraj utakmicu, ili ih napuni. Gledajuci Katar na prve dvije utakmice, pobjeda ne smije doci u pitanje. A moguce je sve, puno prvenstvo "otpisanih" koji proigraju ko da su popili carobni napitak.
-
kiligonzales
#1692 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ako bi je nekome dao poslje Barbareza reprezentaciju to bi bili Mironu Muslicu ili Mersedu Smailbegovicu... Ostali nek odjebu...izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/06/2026 23:32 Vala bas. Imali su svi oni priliku dati svoj doprinos, vidjeli smo kako je to zavrsilo. Ne trebamo ih opet non stop gledati.
-
kiligonzales
#1693 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Prognozirao sam 5 bodova u grupi, pa nas potopi Svicadječak sa šibicama wrote: ↑22/06/2026 14:57 Ovu utakmicu sto slijedi treba gledati kroz onu pripremnu sa Panamom. Ja ne znam koja je stvarna snaga Paname, plus prijateljska je utakmica, ali cijenim da nisu puno jaci od Katara. Mozda brze malo trce, ali su takticki jako losi. Dok je Katar takticki jaci ali su i nekako bljutavi na ovom SP.
Sad nemam zivaca za prognoze, neka dobiju pa kako god, samo nek ne bude autobusa...
-
kiligonzales
#1694 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Moguce da je Barbarez svijesno isao u oba meca na bod. Zato smo i izgledali mrtvo na terenu i drzali se odbrane disciplinovano. Problem je sto kad ekipa kalkulise, stvari se uvijek mogu desiti kao protiv Svice. Bolje je igrati uvijek na gol vise.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1695 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Mozda je nama to kalkulisanje i donijelo komotnu poziciju pred zadnje kolo. Meni je ona igra protiv Kanad bile odlicna ideja i vrlo zreo pristup.
Ovo sa Svicarskom je vec bilo predefanzivno, i dio toga smo mi sami sebi skrivili a ne Svicarci i njihov presing.
Ovo sa Svicarskom je vec bilo predefanzivno, i dio toga smo mi sami sebi skrivili a ne Svicarci i njihov presing.
-
hali gali halid
#1696 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
kiligonzales wrote: ↑22/06/2026 23:49Ako bi je nekome dao poslje Barbareza reprezentaciju to bi bili Mironu Muslicu ili Mersedu Smailbegovicu... Ostali nek odjebu...izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/06/2026 23:32 Vala bas. Imali su svi oni priliku dati svoj doprinos, vidjeli smo kako je to zavrsilo. Ne trebamo ih opet non stop gledati.
- BHF_Manijak
#1697 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Sergej Jakirovic.
-
palermo
#1698 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ma.jok. Isuvise hladan, proracunat, nije to tip koji moze voditi reprezentaciju kao nasa..Znanje nije upitno, al znanje je , po.mom.zivotnom.iskustvu precijenjena stvar, izmedju onog koji hoce a manje zna I onog koji zna a nece ulozii sebe uvijek bih birao prvog. Ne samo u fudbalu
Muslim ,.Muslic bi bio idealan, al vjerovatno njegova karijera tek ide uzlaznom putanjom. Tako da nema njega barem jos desetak godina.
- BHF_Manijak
#1699 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Doduse, ima i ta mjesta apsolutno. Selektorski posao se bitno razlikuje od klupskog trenerskog, ti nisi s igracima svaki dan, tu druge neke karakteristike igraju ulogu, ne smao takticko-trenersko znanje. Tu je motivacija, men menadzment itd.palermo wrote: ↑23/06/2026 09:25Ma.jok. Isuvise hladan, proracunat, nije to tip koji moze voditi reprezentaciju kao nasa..Znanje nije upitno, al znanje je , po.mom.zivotnom.iskustvu precijenjena stvar, izmedju onog koji hoce a manje zna I onog koji zna a nece ulozii sebe uvijek bih birao prvog. Ne samo u fudbalu
Muslim ,.Muslic bi bio idealan, al vjerovatno njegova karijera tek ide uzlaznom putanjom. Tako da nema njega barem jos desetak godina.
- Point.
#1700 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Sergej Sergej Sergej Barbarez!