Kakve veze sad ima maska sa time?A_A_AKCIJA wrote: ↑23/06/2021 14:13Baš tako. A ti neki možda imaju autoimunu bolest, možda su na kemoterapiji, možda uzimaju lijekove koji obaraju imuni sistem, a rade na kasi u Bingu .
I onda im ti dođeš zaražen i bez maske, because moja ljuska pravaaaaa.
Ubacuješ masku u priču o cjepivima, samo da bi poentirao.
Ovako, da ti čiko nešto kaže. Nitko savjesniji od mene nije bio otkako traje pandemija. Ja i svi oko mene od rodbine, prijatelja, radnih kolega smo se polomili živi ne bi li nekako zaštitili od zaraze trudnice, stare, nemoćne, bolesne, kronične bolesnike...itd i na kraju su svi preboljeli koronu. Čak, što je vrlo neobicno za ovu bolest, manje su tegoba i simptoma imale te rizične skupne nego uvjetno rečeno zdravi ljudi.
Poznajem nekoliko mlađih ljudi, sportskog nacina života koji su dobro najebali od korone a neki i umrli.
Nijednu osobu koja je na kemoterapijama, koja ima kronične bolesti u mojoj okolini ne znam da je preminula od korone. (Što ne znači da ne umiru, samo dajem primjer iz svoje blizine).
Čak imamo primjer jednog mlađeg muskarca sa dva transplatirana organa koji godinama ima imunitet na nuli. Nema ga prakticki nikako.
Slomili smo se da ga nekako sačuvamo da ne dođe u kontakt sa virusom, lik je prebolio koronu a da nije ni znao. Vadio antitijela i imao neke bruka visoke cifre.
Moja baba koja je kronični srčani i plučni bolesnik je prelezala koronu od kuće. Ne kažem da je ugodno iskustvo, ali nije zavrsila u bolnici. I za nju smo se trudili da se ne zarazi pa se zarazila nekako da nikome nije jasno kako.
I takvi kao ti dođu pametovati nekome i nazivati ga životinjom i pokretati nekakve križarske pohode pravednika protiv "životinja" koje dovode u pitanje efikasnost i sigurnost cjepiva?