To tako kod vas u Coralicima se sere po terenu, mi smo gospoda koja kupi za svojim kerovimaMaharadza wrote: ↑02/04/2021 21:31A mi se pripremamo za live stream zvani "aktivacija imovine" da vidimo koji sda tajkun će ovoga puta obogatiti brku još više. Jedino što znamo jeste da će mu onaj ker ostaviti posljednji "futbOL" na zemljištu i tako se na vas bukvalno posrati za sva vremena.ultima_palabra wrote: ↑02/04/2021 21:14 Nikakvo kmecanje, samo kazem da ce vam izaci na nos proslo ljeto... pripremam kokice za taj dan![]()
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1676 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
- Maharadza
#1677 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Mislite na onaj savez što baci 10 miliona na zgradu (i strpa u džepove) a ovamo tereni bukvalno oranice i septičke jame... poserem se i na vicu i na savez i na državu takvu.... nek ide sve u pm.
- Logovan
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1679 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sve cisto, cestitke Gigovicu jer nije nasjeo na provokacije igraca Radnika.
-
megaman4
#1680 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Upravu si. Samo se nadam da tada neće biti kasno da se reaguje ? Jer ako se ovaj cirkus ovako nastavi, bit će svega. Tjerao se Ušanović. Ali barem nije država dolazila u pitanje. Ovi su opasni jer sada su preuzeli i Savez i sve u njemu. Sjeti se šta su radili iz RS-a da Rukometnim savezom. Sve što ima prefiks državno, njima je cilj to srušiti.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#1682 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Državni interes treba da bude da prvak, ma ko on bio, i putnici u evropu, ma ko oni bili, budu odlučeni na zelenom terenu, u viteškoj borbi, a ne zakulisnim radnjama.megaman4 wrote: ↑02/04/2021 21:34Sa državom nema igranja. Pošto me prozivaš, reći cu ti kao Veležovac da je državni interes da Vi uzmete ligu. A ne ovi iz tzv. RS-a. Toliko.Pitar sa Kariba wrote: ↑02/04/2021 21:26Kao da me briga za savez i drzavu....
Sad kao ne valjaju jer nisu nasi (lopovi)?
Bivsi (svi) celnici saveza ucinili nesto za klubove?
I je l' to pozivate iz Veleza na "Bosnjastvo"?![]()
-
megaman4
#1683 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Vidi ja poštujem sve probosanske klubove. Ali oni koji hinjski rade protiv države, što se mene tiče, nek nestanu odmah sa scene.Pitar sa Kariba wrote: ↑02/04/2021 21:48Ma ne prozivam Boga mi, lijepo pitam.
O ostalom necemo, imas svoje misljenje i postujem.
A Sarajevu želim abd da uzme titulu prvaka.
-
TheTraveler
#1684 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
'ebace nas Vico sve redom.
- Grean
#1685 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Samo ne znam sta mu Grbavica smeta pa je ukide za takmicarske utakmice reprezentacije?
I kako on moze odredjivati gdje se igra, pa nije sam tamo.
I kako on moze odredjivati gdje se igra, pa nije sam tamo.
- Charuga
- Globalni moderator
#1686 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Trebao je dati crvene kartone onoj dvojici iz Radnika što su mu se smijali u lice.
- ultima_palabra
#1687 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa nije, imaju Duric, Rascic, Sarajka, Colpa...
Cuo sam pricu da je UEFA dala Savezu da raspodijeli milion eura klubovima PL, neki Covid fond. I ovi su usaglasili da ide 333 hiljade na 7 bosnjackih, 333 hiljade na 3 srpska i 333 hiljade na 2 hrvatska kluba. Jedini koji je bio protiv je Azmir Husic.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#1688 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Skupljaj ti pare, pusti se kokicaultima_palabra wrote: ↑02/04/2021 21:14 Nikakvo kmecanje, samo kazem da ce vam izaci na nos proslo ljeto... pripremam kokice za taj dan![]()
Da ne bude opet neljudi traži svoje novce
- Leopard_SA
#1689 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jel ovo za pare mahalska il je fakat moguce da smo na tolikom dnuultima_palabra wrote: ↑02/04/2021 22:32Pa nije, imaju Duric, Rascic, Sarajka, Colpa...
Cuo sam pricu da je UEFA dala Savezu da raspodijeli milion eura klubovima PL, neki Covid fond. I ovi su usaglasili da ide 333 hiljade na 7 bosnjackih, 333 hiljade na 3 srpska i 333 hiljade na 2 hrvatska kluba. Jedini koji je bio protiv je Azmir Husic.
-
tutku
#1690 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ne razumijem otkud ovoliko razocarenje ovdje Vicom. Vecina kao da je prespavala zadnjih 30 godina, pa Elvedin Begic je mrtvi kriminalac i hohstapler, on je unistio Savez i dublje potonuti ne mozemo.
Poslusao sam na ss.ba gostovanje Vice u podcastu, uz ovaj izuzetak Grbavice, vecina ostalih komentara mu je bila na mjestu. Jebote glasanje Begicevsko taldzijsko 15:0 u IO, kriminalna sudijska organizacija, nijedan uradjen teren, za tim neko ovdje zali?
Sto se mene tice, covjek ima podrsku, a rezultati ce sve reci. To da li se kome steli ili ne besmisleno je komentarisati, ali tako je vec godinama unazad. Borac ce sigurno u Evropu, no to se moglo i pretpostaviti.
Poslusao sam na ss.ba gostovanje Vice u podcastu, uz ovaj izuzetak Grbavice, vecina ostalih komentara mu je bila na mjestu. Jebote glasanje Begicevsko taldzijsko 15:0 u IO, kriminalna sudijska organizacija, nijedan uradjen teren, za tim neko ovdje zali?
Sto se mene tice, covjek ima podrsku, a rezultati ce sve reci. To da li se kome steli ili ne besmisleno je komentarisati, ali tako je vec godinama unazad. Borac ce sigurno u Evropu, no to se moglo i pretpostaviti.
- animus
#1691 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Begic je đubre mafijasko koje nas je unazadilo 20 godina. Bit ce problena sa Vicom ali moze biti samo bolje nego sa Begicem koji je pokusao na startu da bitku sa Vicom prebaci na nacionalno. I Peteva je on sabotirao preko svojih ljudi a čovjek to nije zaslužio. Sudijska organizacija je bila leglo kriminala tako da se nece puno promijeniti.
Kad skontas koliko para je Begic pokarao sa onom zgradom kod televizije mozes samo oboliti jer smo mogli imati extra terene sada i nivo fudbala bi bio na puno vecem nivou.
Zato ne zalim ni najmanje sto je doslo do smjene. Moze biti samo bolje
Kad skontas koliko para je Begic pokarao sa onom zgradom kod televizije mozes samo oboliti jer smo mogli imati extra terene sada i nivo fudbala bi bio na puno vecem nivou.
Zato ne zalim ni najmanje sto je doslo do smjene. Moze biti samo bolje
- sime_cipol
#1692 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Zamolio bih da se tereni ne popravljaju, ispasti cemo iz lige ako svi budu kao na Grbavici, hvala. 
- Analiticarr
#1693 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
A po cemu svi zakljucujete da je ovaj Vico lopov ili sta vec?
Pa covjek samo sto je dosao u savez a vec kao sve unistio i krivac za sve nase probleme.
Ima li ikad nase krivice ili su uvjek drugi krivi za sve nase probleme i propuste?
Pa covjek samo sto je dosao u savez a vec kao sve unistio i krivac za sve nase probleme.
Ima li ikad nase krivice ili su uvjek drugi krivi za sve nase probleme i propuste?
-
90minut
#1694 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Po istoj onoj prici da je pitarski savez sad je srpski savez i u srpskom savezu svake sedmice imaju sastanci s sudijama koji imaju zadatak kako koju utakmicu treba suditi..Analiticarr wrote: ↑02/04/2021 23:35 A po cemu svi zakljucujete da je ovaj Vico lopov ili sta vec?
Ko više ozbiljno shvata ove likove koji komentarišu 95% njih ne ide na utakmice uopšte to je garant.
I da penal za Borac bio čist k'o suza.
- sime_cipol
#1695 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ne odustaj Vico, neka te ove prozivke jos vise ojacaju da doneses napredak i ozdravljenje bh fudbalu. Nastavi, samo jos jace nego do sada. 
- Analiticarr
#1696 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
To je nasa stara receptura. Kada je dobro zasluzni smo samo mi, a kada nesto krene po zlu krivi su uvjek drugi.90minut wrote: ↑02/04/2021 23:58Po istoj onoj prici da je pitarski savez sad je srpski savez i u srpskom savezu svake sedmice imaju sastanci s sudijama koji imaju zadatak kako koju utakmicu treba suditi..Analiticarr wrote: ↑02/04/2021 23:35 A po cemu svi zakljucujete da je ovaj Vico lopov ili sta vec?
Ko više ozbiljno shvata ove likove koji komentarišu 95% njih ne ide na utakmice uopšte to je garant.![]()
Tako se kod nas (nas kao nacije) rijesavaju-citaj gomilaju, problemi. Niko nije spreman da prizna greske i da se uhvati u kostac sa problemima nastaim iz vlastitih gresaka nego se odma izmisli neki neprijatelj i sve se svali na njega, pa noge u zrak i cekaj da nas neko drugi iscupa iz vlastitih govana (izvinjavam se svima koji citaju) jer smo mi nevinascad i nikad nista niti grijesimo niti namjerno zakidamo sebe ili druge.
- Grean
#1697 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa evo prvo ohladi Grbavicu bez da je ikog ista pitao, smeta mu valjda Sarajevo da ne idemo u to sto je navalio da smijeni sudijsku komisiju koja je kaznila sudiju zbog bruke na utakmici Borac - Velez.Analiticarr wrote: ↑02/04/2021 23:35 A po cemu svi zakljucujete da je ovaj Vico lopov ili sta vec?
Nije da ja navijam Grbavica ili Bilino, u ovom kontekstu su mi podjednako dragi ali ko je on da to odredjuje i to kao odgovor na pitanje kad ce reprezentacija u Banjaluku.
Meni je licno toliko mrzak da bih Dodika razmijenio za njega ali to nije tema.
-
90minut
#1698 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Što je najgore polovina njih to piše iz zajebancije vide da njihov klub nema šanse za titulu i onda pišu o sudijama i savezu, a druga polovina stvarno misli da kad imaš jednog covjeka u savezu on je alfa i omega koja može potkupiti koga hoce.Analiticarr wrote: ↑03/04/2021 00:23To je nasa stara receptura. Kada je dobro zasluzni smo samo mi, a kada nesto krene po zlu krivi su uvjek drugi.90minut wrote: ↑02/04/2021 23:58Po istoj onoj prici da je pitarski savez sad je srpski savez i u srpskom savezu svake sedmice imaju sastanci s sudijama koji imaju zadatak kako koju utakmicu treba suditi..Analiticarr wrote: ↑02/04/2021 23:35 A po cemu svi zakljucujete da je ovaj Vico lopov ili sta vec?
Ko više ozbiljno shvata ove likove koji komentarišu 95% njih ne ide na utakmice uopšte to je garant.![]()
Tako se kod nas (nas kao nacije) rijesavaju-citaj gomilaju, problemi. Niko nije spreman da prizna greske i da se uhvati u kostac sa problemima nastaim iz vlastitih gresaka nego se odma izmisli neki neprijatelj i sve se svali na njega, pa noge u zrak i cekaj da nas neko drugi iscupa iz vlastitih govana (izvinjavam se svima koji citaju) jer smo mi nevinascad i nikad nista niti grijesimo niti namjerno zakidamo sebe ili druge.
Realnost je da su sudije ljudi koji griješe, realnost je da u engleskoj ljudi pljuju sudije od pamtivijeka namjerno englesku spominjem jer je to standard fudbala i naravno da nisu jedini.
Suma sumarum luzeri koji se ne mogu pomiriti s cinjenicom da su im klubovi polu-mrtvi i onda pricaju o savezu i nekim izmišljenim krađama.
Ne kažem da nema navlacenja sudija u korist recimo Sarajeva, Želje ili Borca naravno da ima isto s druge strane ih imaš koji se nalože da nas iskasape samo što to niko ne spominje.
Liga se digla zadnjih 7 godina na veci nivo definitivno pobjede u gostima govore mnogo toga onih 13 godina nakon rata nisi smio pobjediti u gostima.
- luckylaka
#1699 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Vickasti kaze da su francuzi trazili da se igra u Sa,ne znam mozemo li mi traziti da se uzvratna igra u St.Louis
Last edited by luckylaka on 03/04/2021 02:19, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#1700 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Begic je balija iz price, onaj koji bi kompletnu familiju za marku prodao. Ovaj je jos jedan nivo gori jer ima tu politicku pozadinu i zna se da koji god su Srbi savez preuzeli da su ga urnisali.
Zna se da je Gigovic samo nominalno iz Gradiske, a da zivi u BL... ojadio Velez u stilu drumskog razbojnika i poslije suspenzije se vrati da sudi Borcu i opet radi isto... to je novi nivo bezobrazluka koji nije vidjen otkad su sletili Munib i kompanija.
U Begicevom vaktu su se forsirali Zrinjski i Sarajevo, sad je tu Borac kao najzasticeniji a ne znam da li ima mjesta za tri.
Zna se da je Gigovic samo nominalno iz Gradiske, a da zivi u BL... ojadio Velez u stilu drumskog razbojnika i poslije suspenzije se vrati da sudi Borcu i opet radi isto... to je novi nivo bezobrazluka koji nije vidjen otkad su sletili Munib i kompanija.
U Begicevom vaktu su se forsirali Zrinjski i Sarajevo, sad je tu Borac kao najzasticeniji a ne znam da li ima mjesta za tri.