seln wrote:radostan dan wrote:Joj izvini, zaboravio sam da vama u minhenu posebno tesko padaju minderasi, kabadahije, itd...a sta ces, ne daj se, bice bolje, nece ni to do vijeka. Javicemo ti kad budemo imali kvalitetnije, da se ne sekiras.
Ako su tebi dobri, mashallah. Onda su izbori prosli po tvojoj volji i zelji.
moja jedina volja i želja je da sve funkcioniše koliko toliko da običan čovjek može isto tako koliko toliko normalno živjeti. ja ne znam da švercam, ne znam da varam, ne znam da kupim za marku a prodam za marku i dvadeset...a da lopovijam i kradem - neću.
ovo ovdje funkcioniše kako funkcioniše, i ne treba mi nikakvo i ničije kmečanje o preglasavanju, koje u konačnici može imati destabilizaciju...prije svega i osnovno - da ih nema ili da kasne plate jer se nekom digao kurac da se revanšira neusvajanjem budžeta, nekog zakona...a tek poslije toga ostale moguće posledice tipa - opstrukcije, zahladjenje odnosa i sl.
eto zašto imam takav stav...nema tu nikakvog altruizma, filantropije,a najmanje kroatofilstva...samo praktičnost.
i to je za tebe demagogija?
ti si uhvatio merkelovu za pičku i ne puštaš, a meni nudiš komšićevu kitu i pričaš mi - to je ono pravo...e to je demagogija, druže.