Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
-
gimnazija80
#1676 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Sta ce momak,upala mu kasika u med- dobio platu 700 maraka pa ne zna kud udara. Vikendi slobodno,odmori, topli obrok, drzavni posao jbg .Dodik mu je sad bog, brani se drzava svim sredstvima.
Ne vjerujem da je dobio resenje za stalno, to ce pred izbore dobiti. Mora se jos dokazati u odbrani drzave od neprijatelja.
Ne vjerujem da je dobio resenje za stalno, to ce pred izbore dobiti. Mora se jos dokazati u odbrani drzave od neprijatelja.
- bisao
#1677 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Strah je glavni izvor predrasude i jedan od glavnih izvora okrutnosti.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#1678 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Onda su većina Srba pi*kice.bisao wrote:Strah je glavni izvor predrasude i jedan od glavnih izvora okrutnosti.
- bisao
#1679 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Predrasude štede puno vremena. Možete da formirate mišljenje bez potrebe za činjenicama. 
-
daddy-kool
#1680 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
bisao wrote:Pa imajući u vidu da je Kosovo priznalo 1/4 svjetske populacije i nešto malo više svjetske teritorije, šta vi mislite kako bi glasali oni koji nisu američke podguzne muve?@bisao da te priupitam, ko bi priznao Republiku Srpsku u slucaju pokusaja secesije ?
To su ti aršini i te priče o cijelom svijetu koje se vrlo lako znaju obiti o glavu... Kaže znate Kosovo je priznao cio svijet. Samo nije Bosna i Hercegovina. Rusija,Kina, Indija, Brazil... niz muslimanskih zemalja... Znate to je skoro 5 milijardi ljudi... Ali 2,5/7,5 je cijeli svijet.
Podržavam reintegraciju Kosova u okvir Srbije, pod uslovom visoke autonomije za Kosovo, uvođenjem principa konstitutivnosti za Albance i ravnomjernim zastupanjem svih konstututivnih naroda u zajedničkim institucijama na nivou Srbije. To bi bilo onako baš pravo rješenje za cijeli Balkan.
Last edited by daddy-kool on 19/08/2018 22:13, edited 1 time in total.
-
PM72
#1681 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Od srednjeg vijeka pa naovamo moto srpske vojske bio je -važno je učestvovati.
- Nadzornik
#1682 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Waiting for Godotbisao wrote:Strah je glavni izvor predrasude i jedan od glavnih izvora okrutnosti.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#1683 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ne. Ja sam upravo formirao zaključak na osnovu tvojeg mišljenja da je strah izvor predrasuda i okrutnosti.bisao wrote:Predrasude štede puno vremena. Možete da formirate mišljenje bez potrebe za činjenicama.
- Maraschino
#1684 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
daddy-kool wrote:
Podržavam reintegraciju Kosova u okvir Srbije, pod uslovom visoke autonomije za Kosovo, uvođenjem principa konstitutivnosti za Albance i ravnomjernim zastupanjem svih konstututivnih naroda u zajedničkim institucijama na nivou Srbije. To bi bilo onako baš pravo rješenje za cijeli Balkan.
Na sta spade Srbija da se sprdaju s'time.
Nece da priznaju Kosovu nezavisnost a plase se povratka Kosova u sastav Srbije.
Duze bi pregovarali da treba Kosovo vratiti nego ovo oko sjevera sto pokusavaju ''daj sta das''.
- moa
#1685 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
referendumom izglasana Republika BiH, deyton je mirovni sporazum.bisao wrote:Glasali ste sa bratijom, dobili što ste dobili. Preglasali mrske Srbe i sad bi da im određujete što žele u Republici Srpskoj. I u Dejtonskom sporazumu je definisano da dijelite FBiH. To što vam je tjesna, stvarno nije naš problem. Ako je pukla ljubav, valjda su ostala lijepa sjećanja..
Čini mi se da je i taj referendum bio klasičan neracionalizam, ali dobro...
-
gimnazija80
#1686 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Americi je teze na kraj bilo izaci sa Srbijom, nego sa svim drugima protivnicima u svijetu. Zamislite kakva je to nacija i mentalitet kada su natjerali Ameriku da je bombarduje. Amerika je digla ruke od Srbije, samo traze od njih da ne ratuju vise I neka rade sta god hoce.
Niti im znas sta hoce, za sta se zalazu, sta konkretno traze, sa kime su dobri. Sad su cak dobri sa Arapima koji im grade Beograd na vodi.
Srbijom izgleda prolaze neke vode i vjetrovi koji udaraju na psihu. Nije slucajno u Srbiji rodjeno 15 rimskih careva.
Niti im znas sta hoce, za sta se zalazu, sta konkretno traze, sa kime su dobri. Sad su cak dobri sa Arapima koji im grade Beograd na vodi.
Srbijom izgleda prolaze neke vode i vjetrovi koji udaraju na psihu. Nije slucajno u Srbiji rodjeno 15 rimskih careva.
-
PM72
#1687 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
15 rimskih careva rođeno u Srbiji?
hajd i ovo da čujem.Ovo je ko i ona ubleha kako su četnici spasili 500 američkih pilota u Drugom svjetskom ratu a nigdje traga nijednom oborenom avionu niti spiska pilota...da je palo s nebesa 500 stojadina bar bi 300 pronašli po šumama i jarcima...
-
gimnazija80
#1688 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Jeste ih rodjeno toliko, mada meni to nije pozitivno. Rimski carevi su skoro svi bili ludi i mega zlocinci.
-
PM72
#1689 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
a jel bilo tad Srba u Srbiji?
-
razuman_covjek
#1690 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Sta je ovo ba? Ja izveo zenu na veceru kad vi u tih par sati rastavite ovoga sugradjana iz manjeg entiteta na proste faktore.
-
gimnazija80
#1691 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Pa nije, ali to sam rekao u kontekstu vazduha,voda i klime koji uticu na psihu.To sto ti svuda vidis Srbe, to je tvoj problem.PM72 wrote:a jel bilo tad Srba u Srbiji?
A ni za pilote nisi u pravu, spaseni su mnogi americki piloti I zbog toga je USA dala najveci orden D.Mihailovicu, i pride mu jos podigla spomenik u Americi, iako nije podrzavala zlocinacku politiku Karadjordjevica koju je zastupao Mihailovic.
- Maraschino
#1692 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Sace on samo da zastiti Peljeski most.razuman_covjek wrote:Sta je ovo ba? Ja izveo zenu na veceru kad vi u tih par sati rastavite ovoga sugradjana iz manjeg entiteta na proste faktore.
-
criticos
#1693 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Cijepali su Bosnu i mnogo jači i sposobniji igrači kroz povijest uz nevjerovatnu moć iza sebe. Nekim je to dijelom i uspijevalo na koju godinu i više, ali se uvijek završavalo kao bumerang. Ovi današnji diletanti što misle da su bitan povijesni faktor za Bosnu su obične seoske varalice koje grabe nemilice sve pred sobom jer im je to u suštini dopušteno. Dovoljna je jedna odluka i medijski prevrat da sva ova priča bude zaključena.
-
PM72
#1694 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
ja sa Srbima nemam nikakvih problema ali me čudi odakle rimljani prije Srba na ovim prostorima kad se zna da su Srbi deložirali dinosauruse sa ovih prostora...gimnazija80 wrote:Pa nije, ali to sam rekao u kontekstu vazduha,voda i klime koji uticu na psihu.To sto ti svuda vidis Srbe, to je tvoj problem.PM72 wrote:a jel bilo tad Srba u Srbiji?
A ni za pilote nisi u pravu, spaseni su mnogi americki piloti I zbog toga je USA dala najveci orden D.Mihailovicu, i pride mu jos podigla spomenik u Americi, iako nije podrzavala zlocinacku politiku Karadjordjevica koju je zastupao Mihailovic.
a ovo za spasavanje pilota nije iz moje glave nego četnička propaganda
-
gimnazija80
#1695 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
PM72 wrote:ja sa Srbima nemam nikakvih problema ali me čudi odakle rimljani prije Srba na ovim prostorima kad se zna da su Srbi deložirali dinosauruse sa ovih prostora...gimnazija80 wrote:Pa nije, ali to sam rekao u kontekstu vazduha,voda i klime koji uticu na psihu.To sto ti svuda vidis Srbe, to je tvoj problem.PM72 wrote:a jel bilo tad Srba u Srbiji?
a ovo za spasavanje pilota nije iz moje glave nego četnička propaganda
Kako je cetnicka propaganda ako mu je Amerika posthumno dala orden i podigla spomenik zbog toga? Orden je urucen njegovoj unuci. Ovo je javni podatak, moze se slobodno provjeriti.
Za dobro je nagradjen, za zlo je pokudjen.
-
PM72
#1696 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ti zaista vjerujes da su četnici spasili 520 pilota? pa jel iko preletio? gdje su oboreni avioni? gdje je spisak spasenih?
-
gimnazija80
#1697 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Amerikanci to najbolje znaju oko spiskova, valjda mu nisu dzabe dizali spomenik i davali medalju casti.PM72 wrote:Ti zaista vjerujes da su četnici spasili 520 pilota? pa jel iko preletio? gdje su oboreni avioni? gdje je spisak spasenih?
Srbija se ne ponose time, ne znam sto se toliko gicas. Srbi to kriju a kamoli da potenciraju.
- General War
#1698 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Nekada me zainteresujes za ciji gros malko provlacis polu informacije svako malogimnazija80 wrote:Pa nije, ali to sam rekao u kontekstu vazduha,voda i klime koji uticu na psihu.To sto ti svuda vidis Srbe, to je tvoj problem.PM72 wrote:a jel bilo tad Srba u Srbiji?
-
gimnazija80
#1699 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Slazemo se potpuno,ne vidim u cemu je problem.General War wrote:Nekada me zainteresujes za ciji gros malko provlacis polu informacije svako malogimnazija80 wrote:Pa nije, ali to sam rekao u kontekstu vazduha,voda i klime koji uticu na psihu.To sto ti svuda vidis Srbe, to je tvoj problem.PM72 wrote:a jel bilo tad Srba u Srbiji?
A ni za pilote nisi u pravu, spaseni su mnogi americki piloti I zbog toga je USA dala najveci orden D.Mihailovicu, i pride mu jos podigla spomenik u Americi, iako nije podrzavala zlocinacku politiku Karadjordjevica koju je zastupao Mihailovic....Nije Amerika digla spomenik drazi mihajlovicu vec "Ravnogorski pokret"...odlikovan je u onom dijelu gdje je bio na strani saveznika a ne kad je presao na saradnju sa fasistima.
Jedino sto grijesis oko datuma odlikovanja, orden je dobio posthumno, dakle nakon smrti, tek 1948. godine.
Navlacim za mir,toleranciju i dobru volju medju ljudima.
- General War
#1700 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Operation HalyardPM72 wrote:Ti zaista vjerujes da su četnici spasili 520 pilota? pa jel iko preletio? gdje su oboreni avioni? gdje je spisak spasenih?