Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post Reply
Grean

#1676 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Grean »

kraljezak wrote:Znaci ovo meni lici kao na Stockholmski sindrom, znaci bosnje moje fuj. Stavljati ljiljanku pored turske zastave je katastrofa, a glavu kralja nam skinuse, popisase se na lozu. Mislim da ovo nigdje drugdje nismo vidjeli u novijoj historiji, ili da smo nekako mogli nagovoriti Pozderce (da apeluju Titu) da se 74-te izjasnimo kao Turci. Fuj!!!
To je bilo prije 600 godina, ne treba se vracati u proslost :D Pomirili se Nijemci i Francuzi pa sto ne bi mi i Turci :D

Jedini problem sa Erdoanovom posjetom je sto se daje slika kako su Bosnjaci stali na stranu jedne partije u Turskoj.
Novak20

#1677 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Novak20 »

smijesni_ste wrote:Sad bi te nazvali trolom, ali pošto si se registrovao prije 10 godina na forum nešto drugo će morati smisliti :D
Trol spavač, poznat pod nazivom Peta kolona. :D
bosan

#1678 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by bosan »

Bog poslao Erdogana a sejtan Bakira :D :D
tandmand

#1679 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by tandmand »

radostan dan wrote:zna li se što zamjeri, pa ode kad mu vrijeme nije?
Vjerovatno se sjetio Franje Ferdinanda ... šetnja, odlazak u đžamiju, iftar .. sve to može biti opasno.
relativno84

#1680 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by relativno84 »

славянин wrote:Jeli ti ne kontas ili ?? Bosna je podijeljena po entitetima i kantonima - Sada samo politicki pametni potezi mogu omoguciti da ista dugorocno prezivi.Ako politicari prvenstveno oni iz reda Bosnjackog/Bosanskog/Muslimanskog naroda i koji su vecniski pro Bosanski orijentisani ne budu vukli poteze odmjerenog i planiranog karaktera da odrze BiH u cjelini.... sta mislis da ce se RS i Federacija ovako gledati preko nosa 100 godina ???? Hrvati vuku prema Hrvatskoj,Srbi prema Srbiji (vecinski) pa ako i Bosnjaci/Muslimani budu vukli na svoju stranu... sta kakva zajednicka drzava ?? kako dje kud ? Mora neki faktor stabilizacije biti a ne jedan drugom prst u oko i na svoju stranu.
Ti sto vuku lijevo i desno mogu samo da nam umjereno povuku stabilizator.
radostan dan

#1681 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

eno ga sa acom u vip loži arene, navijaju za fener...
Maraschino

#1682 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Maraschino »

Vidio Erdogan sta se sve pise po Klixu pa shvatio da nije pozeljan i zato prije vremena napusta Sarajevo.
kakavdanakneiskustvu

#1683 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by kakavdanakneiskustvu »

da,dobro pitanje,zna li ko sta ili ko naljiuti naseg babu?
kakavdanakneiskustvu

#1684 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Grean wrote:
kraljezak wrote:Znaci ovo meni lici kao na Stockholmski sindrom, znaci bosnje moje fuj. Stavljati ljiljanku pored turske zastave je katastrofa, a glavu kralja nam skinuse, popisase se na lozu. Mislim da ovo nigdje drugdje nismo vidjeli u novijoj historiji, ili da smo nekako mogli nagovoriti Pozderce (da apeluju Titu) da se 74-te izjasnimo kao Turci. Fuj!!!
To je bilo prije 600 godina, ne treba se vracati u proslost :D Pomirili se Nijemci i Francuzi pa sto ne bi mi i Turci :D

Jedini problem sa Erdoanovom posjetom je sto se daje slika kako su Bosnjaci stali na stranu jedne partije u Turskoj.

da,upravo to
radostan dan

#1685 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by radostan dan »

tandmand wrote:
Vjerovatno se sjetio Franje Ferdinanda ... šetnja, odlazak u đžamiju, iftar .. sve to može biti opasno.
da mu nije šta putko opet javio?
(bez ironije)...
BajramBarecula

#1686 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by BajramBarecula »

tandmand wrote:
pobjego kad je cuo da ce morat i do vijecnice :run:
animals

#1687 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by animals »

Zanimljivo da svi narodi vole jakog vodzu..
znaci, sto vise jebes stoku, ona ti se vise divi..
zato , svaki mlakonja brzo odleti..
zivio Tajip, nek jebe, kad moze..
It_is_a_Leclerc

#1688 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by It_is_a_Leclerc »

kakavdanakneiskustvu wrote:

Subjektivno, želio bih da je otišao jer je shvatio da je cijeli dan stvarno bio jedna velika fula što se posjete tiče.
Objektivno, mislim da je sigurnosna procjena bila protiv šetanja po gradu.
high_volume

#1689 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by high_volume »

It_is_a_Leclerc wrote:

Subjektivno, želio bih da je otišao jer je shvatio da je cijeli dan stvarno bio jedna velika fula što se posjete tiče.
Objektivno, mislim da je sigurnosna procjena bila protiv šetanja po gradu.
Zna li se sad kad će vratiti u Sarajevo one migrante iz Salakovca, otišao je Erdogan?
Fudo387

#1690 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Fudo387 »

Cuj ovo u novijoj istoriji nismo vidjeli?
Pa Ivica mu pjeva na usi, na turskom, a zulumcari ih u cele kule mecali. Predzidju kracanstva i reklami za nike, sam’ zulumcari na dzenazi bili, papu u Fojnicu vodili da sebi dodje od soka.
Da sad ne spominjemo suze radosnice naseg dragog Ace onomad kad ga Bill nEzno po glavi pomilovao, a takvu mu fasungu dao.
:D
bosan

#1691 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by bosan »

Jel makar poveo sina Bakira sa sobom ? :D :D
GeeTnT

#1692 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by GeeTnT »

animals wrote:Zanimljivo da svi narodi vole jakog vodzu..
znaci, sto vise jebes stoku, ona ti se vise divi..
zato , svaki mlakonja brzo odleti..
zivio Tajip, nek jebe, kad moze..
Toj kako kazes „stoci“ koja bi ti vjerovatno zbog tog epiteta usta razvalili Tajip je dao mogucnost boljeg zivota i u dijaspori...Pa cak i u tvojoj okolini...Raspitaj se koliko je kamata kredita u Turskoj za kupovinu nekretnine u AT, DE, CH itd..
Rampage

#1693 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Rampage »

mO k3 wrote:
Rampage wrote:
dječak sa šibicama wrote:znaci ipak su negatori genocida dobrodosli u saray
Sarajevo ih svaki dan puno, posebno od 09:00 do 17:00.
Sarajevo najveći poslodavac manjem entitetu

Dobri su oni koji časno zarađuju dinar, njima svaka čast.

S druge strane, možeš misliti koliko ih ima da rade u raznoraznim institucijama u Sa a koji su poput onog šovinističkog đubreta iz Kiseljaka što je ismijavao broj ubijene djece Sarajeva.
bumerangss

#1694 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by bumerangss »

Smrcak15 wrote:svima onima kojima je muka sto erdogan dolazi u Bosnu
Image

....crkni te od muke :kiss:
MasAllah :thumbup:
Kinaski

#1695 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kinaski »

Kakav je ovo cirkus bio, kakav benefit ima Bosna kao drzava od te Turske ? Sto bakir ne organizuje sta u Istanbulu ?
Rampage

#1696 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Rampage »

Nek' ide i nek' se više ne vraća, svakako je bezze lik.

Došao samo da talasa i da kvari bratstvo i jedinstvo.

Taman u Lištici spremili ugovor za nogometaša nekatoličkog vjerskog uvjerenja a u Drvaru maturanti spremili bosanske zastave:( Možda bi i mali Ante prešao na Lijevu obalu da ne dođe Erdogan:(
kakavdanakneiskustvu

#1697 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Fudo387 wrote:
Matzan wrote:Jbt, koja mudra pitanja covjek postavlja!
Al' gori su ovi sto se upecaju pa pokusavaju dati neki smislen odgovor.

mozes li t odgovoriti moze li u sarajevu neka druga stranka iz turske organizovati predizborni miting kao erdoganova stranka sto je uradila?
Ne moze.
I sta sad?

zasto?
512MB

#1699 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by 512MB »

E budale moje, posebno ona propala politicarka Banksy... Svaki prijatelj je dobro dosao, pogotovo ako je to druga zemlja NATO i jedna od jacih privreda svijeta. Dok bi Aco i Kolinda i gujice dali za sto bolje odnose sa turskom, vi kmechite ko mala djeca... Bio otiso, hvala velikom turskom narodu na lijepim rijecima i podrzci.

Idemo dalje.
Last edited by 512MB on 20/05/2018 20:36, edited 2 times in total.
kakavdanakneiskustvu

#1700 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Fudo387 wrote:Zato.

ok,sreca pa se ti ne pitas nista oko toga
Post Reply