Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
drndalo

#1676 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by drndalo »

insomnia78 wrote:
drndalo wrote:
insomnia78 wrote: E pa dobro. Nista onda
Stvarno si dubok, kao i obicno... :-)
Ko okean sam za vas pametologe. Danasnji bosnjo za razliku od onih iz 90-tih ne zasluzuke drzavu. Ne zasluzuje u stvari nista osim da bude kmet. Da ga se svede na nivo Palestinca pa da mu cim mrdne iz avlije dobra volja onog na punktu odredjuje da li ce moci na pos’o, doktoru il dje vec
I zato si na prvoj liniji Francuske odbrane?

Sto ne dodjes vamo da nas povedes u svjetlu buducnost, o mud(r)oloze?
drndalo

#1678 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by drndalo »

insomnia78 wrote:Evo sad cu. Nemere vama bog pomoci.
Pa sta seres onda redovno, mi ne znamo, ti znas! Nauci nas o vizionaru!! Koji sve bolje znas ovdje od nas koji smo ovdje... :mrgreen:
CPT

#1679 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

radostan dan wrote:
CPT wrote:
radostan dan wrote:
nije niko pitao šta ti opažaš, nego sa kim će memić da se dogovara?
A veze izmedju Memica i Dragicevica je sta? Memić isto jurisao sa Lukacem na muslimane devedesetih?
nije pitanje šta je veza između memića i dragičevića, niti sa kim je memić jurišao, nego - kome da se obrati memić?
Pravosudnim organima. A Davor ratnom kolegi, Lukacu. On je poznat po postovanju ljudskih prava i to...
Maraschino

#1680 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

General War wrote:Ja imam tezu, sutra da srbi kazu hocemo cjelovitu i suverenu BiH...pola ovdje foruma bi reklo, da im treba dat PC i da odjebu od Bosne. :-)
Prvo, tesko da ce se to desiti a drugo, samo separatisti ce biti protiv.
radostan dan

#1681 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

insomnia78 wrote:
drndalo wrote:
insomnia78 wrote: E pa dobro. Nista onda
Stvarno si dubok, kao i obicno... :-)
Ko okean sam za vas pametologe. Danasnji bosnjo za razliku od onih iz 90-tih ne zasluzuke drzavu. Ne zasluzuje u stvari nista osim da bude kmet. Da ga se svede na nivo Palestinca pa da mu cim mrdne iz avlije dobra volja onog na punktu odredjuje da li ce moci na pos’o, doktoru il dje vec
ovako je, tebi na zdravlje, i lav trocki iz meksika kucko birvaktile, ko sad ti iz pariza...
insomnia78

#1684 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

drndalo wrote:
Pa sta seres onda redovno, mi ne znamo, ti znas! Nauci nas o vizionaru!! Koji sve bolje znas ovdje od nas koji smo ovdje... :mrgreen:
Nista rocko. Isprintaj postove. Kad te Mitar povede na razgovor valja ce ti
FreakyStyley

#1685 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by FreakyStyley »

Insomnia, pokloni se Dragicevicu kao Neka Tulic, budi progresivan.
Maraschino

#1686 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

insomnia78 wrote: Ko okean sam za vas pametologe. Danasnji bosnjo za razliku od onih iz 90-tih ne zasluzuke drzavu. Ne zasluzuje u stvari nista osim da bude kmet. Da ga se svede na nivo Palestinca pa da mu cim mrdne iz avlije dobra volja onog na punktu odredjuje da li ce moci na pos’o, doktoru il dje vec
Otklonio si dileme, vrati se na proste recenice. :wink:
radostan dan

#1687 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

CPT wrote:
Pravosudnim organima. A Davor ratnom kolegi, Lukacu. On je poznat po postovanju ljudskih prava i to...
ja koliko pročitah, i memić je bio aktivni učesnik obrane od agresije...shodno tome, i on se obraća, htio ne htio, nekim ratnim kolegama, bilo u mup-u, bilo u pravosudnim institucijama, zar ne?
insomnia78

#1688 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

radostan dan wrote:
CPT wrote:
ja koliko pročitah, i memić je bio aktivni učesnik obrane od agresije...shodno tome, i on se obraća, htio ne htio, nekim ratnim kolegama, bilo u mup-u, bilo u pravosudnim institucijama, zar ne?
Jesu i njegove kolege osudjene za genocid ko MuP RS-a?
General War

#1689 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

CPT wrote:
General War wrote:Ja imam tezu, sutra da srbi kazu hocemo cjelovitu i suverenu BiH...pola ovdje foruma bi reklo, da im treba dat PC i da odjebu od Bosne. :-)
Da baba ima cunu bila bi ....

Image

Image
Tacno, nije za svakoga cuna
Imali smo obećanja za pomoć od institucija u [entitetu] Federaciji Bosne i Hercegovine, ali je nije bilo. U početku su dolazili, obećavali, kasnije je prestalo i to
...Samo kakve veze ima Dragicevic sa necim od prije 18 godina?
Last edited by General War on 07/10/2018 14:07, edited 1 time in total.
CPT

#1690 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

radostan dan wrote:
CPT wrote:
da, memic je dio "dobrovljac" i stvorio "drzavu"? bio dio organizacije koja je izvrsila genocid? protjerao sve Srbe? srusio sve dzamije? jel to ta paralela i relativizacija?
CPT

#1691 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

General War wrote:...Samo kakve veze ima Dragicevic sa necim od prije 18 godina?
Kad su onu ubili Badića gdje su bili protesti? Briga za ljudska prava? Pravdu i pm? A sad Bosnjo hashtag progresivan :roll:
drndalo

#1692 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by drndalo »

insomnia78 wrote:
drndalo wrote:
Nista rocko. Isprintaj postove. Kad te Mitar povede na razgovor valja ce ti
Ne sikiraj se ti za mene, ja "svog Mitra" docekah primjereno nakanama... I nije mu prijalo... Ali vidim da ti imas iskustva u tome... Kao sto sam rece onako Homeinijevski... :lol:
General War

#1694 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

CPT wrote:
General War wrote:...Samo kakve veze ima Dragicevic sa necim od prije 18 godina?
Kad su onu ubili Badića gdje su bili protesti? Briga za ljudska prava? Pravdu i pm? A sad Bosnjo hashtag progresivan :roll:
Dobro, a je li bosnjo protestvovao gdje? Je li Ferhadija izgradjena ili nije? Gdje su bosnjacki zastitnici bili, jel ko sta rekao, zaprijetio?
shbc

#1695 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by shbc »

Nemojte tako. Oni iz dijaspore najbolje znaju. To se cita Avaz, pa Faktor, Klix. A jos kad u dzematu najpametniji od njih donesu 100%-ne info sa Saff-a, pa im obrazloze... Jebo nas sto smo tu, imamo uvid kakvo je stanje na terenu i 1000 puta smo procitali neki clanak o nekom dogadjaju kojem smo prisustvovali i znamo da nije bilo tako kao sto se pise. Znaju oni. Isto kao sto Srbi po Becu znaju da je krenulo 50 autobusa Hordi u Banja Luku jer tako napisa Alo, pa potvrdi RTRS, tako i ovaj u Parizu zna, samo sa druge strane.
insomnia78

#1696 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

shbc wrote:Nemojte tako. Oni iz dijaspore najbolje znaju. To se cita Avaz, pa Faktor, Klix. A jos kad u dzematu najpametniji od njih donesu 100%-ne info sa Saff-a, pa im obrazloze... Jebo nas sto smo tu, imamo uvid kakvo je stanje na terenu i 1000 puta smo procitali neki clanak o nekom dogadjaju kojem smo prisustvovali i znamo da nije bilo tako kao sto se pise. Znaju oni. Isto kao sto Srbi po Becu znaju da je krenulo 50 autobusa Hordi u Banja Luku jer tako napisa Alo, pa potvrdi RTRS, tako i ovaj u Parizu zna, samo sa druge strane.
Pa kako je stanje na terenu? Hocel komsije novu Jugoslaviju samo im dijaspora neda?
CPT

#1697 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

General War wrote:
CPT wrote:
Dobro, a je li bosnjo protestvovao gdje? Je li Ferhadija izgradjena ili nije? Gdje su bosnjacki zastitnici bili, jel ko sta rekao, zaprijetio?
Zasto bi protestvovao? Pa nije Bosnjo ubio Murata. Ferhadija je obnovljena nakon sto je minirana (kao i ostale dzamije). A BL nije vidjela rata. Davor je bio dobrovoljac u toj "borbi".
drndalo

#1698 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by drndalo »

insomnia78 wrote:Ima Mitar i sina
I sina cu mu docekati jos srdacnije... A slucan docek bi sacekao i Mirhadovog sina...
General War

#1699 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

insomnia78 wrote:
shbc wrote:Nemojte tako. Oni iz dijaspore najbolje znaju. To se cita Avaz, pa Faktor, Klix. A jos kad u dzematu najpametniji od njih donesu 100%-ne info sa Saff-a, pa im obrazloze... Jebo nas sto smo tu, imamo uvid kakvo je stanje na terenu i 1000 puta smo procitali neki clanak o nekom dogadjaju kojem smo prisustvovali i znamo da nije bilo tako kao sto se pise. Znaju oni. Isto kao sto Srbi po Becu znaju da je krenulo 50 autobusa Hordi u Banja Luku jer tako napisa Alo, pa potvrdi RTRS, tako i ovaj u Parizu zna, samo sa druge strane.
Pa kako je stanje na terenu? Hocel komsije novu Jugoslaviju samo im dijaspora neda?
Pa sudeci prema predstavniku iz dijaspore koji se bori za clana predsjednista...izgleda da DA. :D
banjaluka078

#1700 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by banjaluka078 »

General War wrote: Dobro, a je li bosnjo protestvovao gdje? Je li Ferhadija izgradjena ili nije? Gdje su bosnjacki zastitnici bili, jel ko sta rekao, zaprijetio?
Mi manjinci u BL smo svakako navikli da se sami za zebe izborimo koliko možemo. Nema za nas protesta ovdje, ali nema ni u Sarajevu. Ničemu bitni i to ti je. Valja zadržati i glavu na ramenima i razum u njoj.
Post Reply