Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bosanski_kralj

#1676 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bosanski_kralj »

Da je u pitanju izbor između Sergeja i nekog eminentnog stručnjaka, bio bih na strani tog stručnjaka. Ovako kad je izbor Amar Osim ili Sergej definitivno sam na strani Sergeja.
FreakyStyley

#1677 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by FreakyStyley »

Sergeja za selektora poker reprezentacije.
vicious

#1678 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by vicious »

Zašto Osmo Paun nije uvršten u anketu? :D
BHF_Manijak

#1679 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor. :oops: Srecom dijaspora se nista ne pita. :oops:
Barbinu karijeru ces i dalje moci na pokerskim turnirima pratiti, pokusat cu ti stream organizovati.
Fudo387

#1680 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

BHF_Manijak wrote:Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor. :oops: Srecom dijaspora se nista ne pita. :oops:
Barbinu karijeru ces i dalje moci na pokerskim turnirima pratiti, pokusat cu ti stream organizovati.
Kazu da reprezentacija dolazi u Ameriku, e pa stisnite petlju pa nam ga posaljite. Ne gine mu flasa od budweisera u ledja. :twisted:
Nema vise zajebancije. :D
BHF_Manijak

#1681 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Ih kako ces ti za 5 tekmi skandirat "Amar Amar, Osim Osim". :skoljka: :mrgreen: :kiss:
SSemir

#1682 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by SSemir »

FreakyStyley wrote:Jedino je problem sto bi se trebalo gledat ko je bolji trener, a ne ko bolje kompilacije na YT ima.
Pa ko je bolji? Znas li?
Za jednog znamo koliko je los i da nece nikakav napredak reprezentaciji biti. A jel znamo to za drugog?
Ja bi radije da se iznenadimo nego da sigurno idemo u razocarenje
Fudo387

#1683 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

BHF_Manijak wrote:Ih kako ces ti za 5 tekmi skandirat "Amar Amar, Osim Osim". :skoljka: :mrgreen: :kiss:
Ustvari, sta se mi imao zajebavati sa njim i rizikovati krivicne kad ce mu svakako Midho slomit’ kosti nakon prve utakmice. :D
Tito_i_Partija

#1684 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tito_i_Partija »

Fudo387 wrote:
BHF_Manijak wrote:Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor. :oops: Srecom dijaspora se nista ne pita. :oops:
Kazu da reprezentacija dolazi u Ameriku, e pa stisnite petlju pa nam ga posaljite. Ne gine mu flasa od budweisera u ledja. :twisted:
I kofa KFC-a. :lol:
Fudo387

#1685 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

Tito_i_Partija wrote:
Fudo387 wrote:
I kofa KFC-a. :lol:
Jarane, ja sve mislim zajebancija, al’ izgleda su fakat tog mrtvoprda nanijetili uvalit’ da nam se skija po mozgu.
BHF_Manijak

#1686 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Zavrseno bolan Fudo, dzaba se nerviras, Brko ce ti skijati po zivcima. 8-) :skoljka: Ali kazem ti, polahko, skandirat ces mu ti kad ti zijareti St. Louis. :mrgreen:
Point.

#1687 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

Nakon Mese i elegantnog travnatog terena protiv Belgije, sada evo uvaljujete i nesposobnog Amara. Zeljovci bas odlucili da uniste reprezentaciju.
BHF_Manijak

#1688 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Ti ionako Lazio pratis, boli te qrac, nemas veze sa bh. fudbalom. 8-)
palermo

#1689 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by palermo »

Fudo387 wrote:
Jarane, ja sve mislim zajebancija, al’ izgleda su fakat tog mrtvoprda nanijetili uvalit’ da nam se skija po mozgu.
čuj zajebancija, pa BHF manijak je ne samo na na izvoru informacija, on ih i stvara.......nema ovdje zajebancije......Amar, Amar, Amar Osiiimmm
leškarenje

#1690 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Pa nek bude jbt....pusti ti to Fu-do :izet: svi provlacite pricu kao eto neka bude zbog nekog drugoga a ustvari kontate da je pitarima najviše krivo ....mislim,razumijemo se :D
Fudo387

#1691 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

BHF_Manijak wrote:Zavrseno bolan Fudo, dzaba se nerviras, Brko ce ti skijati po zivcima. 8-) :skoljka: Ali kazem ti, polahko, skandirat ces mu ti kad ti zijareti St. Louis. :mrgreen:
Nista nije gotovo, ceracemo se. :twisted:
Fudo387

#1692 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Fudo387 »

Meci gore u anketu Kemal Hafizovic, kad more ovaj, more i Kemo.
Point.

#1693 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

BHF_Manijak wrote:Ti ionako Lazio pratis, boli te qrac, nemas veze sa bh. fudbalom. 8-)
Ma jel? Pratim sigurno vise od tebe i slicnim mahalasima, kojima repka dodje kao usputna stanica jer vam je bitnije je li selektor zeljin ili pitar i slicne malogradjanske i nereprezentativne gluposti.
leškarenje

#1694 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Pointe kulturan budi,mojne ba ko ti tvoji sto sr ofiraju :thumbup:
Bazinga1234

#1695 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Point. wrote:
BHF_Manijak wrote:Ti ionako Lazio pratis, boli te qrac, nemas veze sa bh. fudbalom. 8-)
Ma jel? Pratim sigurno vise od tebe i slicnim mahalasima, kojima repka dodje kao usputna stanica jer vam je bitnije je li selektor zeljin ili pitar i slicne malogradjanske i nereprezentativne gluposti.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
BHF_Manijak

#1696 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by BHF_Manijak »

Point. wrote: Ma jel? Pratim sigurno vise od tebe i slicnim mahalasima, kojima repka dodje kao usputna stanica jer vam je bitnije je li selektor zeljin ili pitar i slicne malogradjanske i nereprezentativne gluposti.
Nista ti ne pratis, vjeruj mi. Samo se ti Serije A drzi, a bh. fudbal pusti. :wink: :thumbup:

Ti si od onih kojima se gadi sve sto ima veze sa Premijer ligom, a kurcili bi se sa reprezentacijom, kojoj ce ionako za 5-10 godina bazen igraca dolaziti iz domaceg takmicenja. Ali onda ce vas naravno boliti karina, jer tad nece biti moderno pratiti repku sa 80% iz domaceg takmicenja, gdje su luzeri, gdje se brukaju po Evropi i ostale izdrkotine sto moramo citati iz godine u godinu.

Zato, drzi se ti internacionale, jebo nas levate. :wink:
FreakyStyley

#1697 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by FreakyStyley »

Ja sam samo siguran da ce Amar ako dodje zacepit usta mnogima. Cisto rezultatima koje ce da postigne. Ostalo je nebitno.

Spominjat ljude koji dana trenerskog staza nemaju ili ove Jugoslovencine kojima je krajni domet treca Francuska, a shvatanje fudbala zapelo u ranim 80-im proslog stoljeca je krajnje debilno i neozbiljno. Meni je Barbarez iznimo drag, i kao covjek i kao igrac, cak bih radije njega nego nekog Hadzibegica, Mesu i sl. (iako nema dana iskustva, bar nije nemoralna picka), ali nas najbolji trener je Amar Osim. I ne, nema veze sa klubovima i lokalpatriotizmom. Pa i Husrefa bih npr. rado vidio, sto da ne. Covjek pokazao da zna vise puta.

Kraj price 8-)
channel10

#1698 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Neka postave Husrefa za selektora i vjerujem da se nece niko buniti osim nekolicine plavih hadalja.

Zasto ga uopste nema u anketi?
FreakyStyley

#1699 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by FreakyStyley »

Mislim da on trenutno vodi neki klub... :roll:
channel10

#1700 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

FreakyStyley wrote:Mislim da on trenutno vodi neki klub... :roll:
Neka vodi. Repka je vaznija od tog kluba.
Locked