Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#1676 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Da je u pitanju izbor između Sergeja i nekog eminentnog stručnjaka, bio bih na strani tog stručnjaka. Ovako kad je izbor Amar Osim ili Sergej definitivno sam na strani Sergeja.
-
FreakyStyley
#1677 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sergeja za selektora poker reprezentacije.
- vicious
#1678 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zašto Osmo Paun nije uvršten u anketu? 
- BHF_Manijak
#1679 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor.
Srecom dijaspora se nista ne pita.
Barbinu karijeru ces i dalje moci na pokerskim turnirima pratiti, pokusat cu ti stream organizovati.
Barbinu karijeru ces i dalje moci na pokerskim turnirima pratiti, pokusat cu ti stream organizovati.
-
Fudo387
#1680 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kazu da reprezentacija dolazi u Ameriku, e pa stisnite petlju pa nam ga posaljite. Ne gine mu flasa od budweisera u ledja.BHF_Manijak wrote:Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor.Srecom dijaspora se nista ne pita.
![]()
Nema vise zajebancije.
- BHF_Manijak
#1681 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ih kako ces ti za 5 tekmi skandirat "Amar Amar, Osim Osim".

-
SSemir
#1682 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa ko je bolji? Znas li?FreakyStyley wrote:Jedino je problem sto bi se trebalo gledat ko je bolji trener, a ne ko bolje kompilacije na YT ima.
Za jednog znamo koliko je los i da nece nikakav napredak reprezentaciji biti. A jel znamo to za drugog?
Ja bi radije da se iznenadimo nego da sigurno idemo u razocarenje
-
Fudo387
#1683 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ustvari, sta se mi imao zajebavati sa njim i rizikovati krivicne kad ce mu svakako Midho slomit’ kosti nakon prve utakmice.BHF_Manijak wrote:Ih kako ces ti za 5 tekmi skandirat "Amar Amar, Osim Osim".![]()
![]()
- Tito_i_Partija
#1684 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
I kofa KFC-a.Fudo387 wrote:Kazu da reprezentacija dolazi u Ameriku, e pa stisnite petlju pa nam ga posaljite. Ne gine mu flasa od budweisera u ledja.BHF_Manijak wrote:Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor.Srecom dijaspora se nista ne pita.
![]()
Barbinu karijeru ces i dalje moci na pokerskim turnirima pratiti, pokusat cu ti stream organizovati.![]()
-
Fudo387
#1685 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jarane, ja sve mislim zajebancija, al’ izgleda su fakat tog mrtvoprda nanijetili uvalit’ da nam se skija po mozgu.Tito_i_Partija wrote:I kofa KFC-a.Fudo387 wrote:Kazu da reprezentacija dolazi u Ameriku, e pa stisnite petlju pa nam ga posaljite. Ne gine mu flasa od budweisera u ledja.BHF_Manijak wrote:Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor.Srecom dijaspora se nista ne pita.
![]()
Barbinu karijeru ces i dalje moci na pokerskim turnirima pratiti, pokusat cu ti stream organizovati.![]()
- BHF_Manijak
#1686 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zavrseno bolan Fudo, dzaba se nerviras, Brko ce ti skijati po zivcima.
Ali kazem ti, polahko, skandirat ces mu ti kad ti zijareti St. Louis. 
- Point.
#1687 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nakon Mese i elegantnog travnatog terena protiv Belgije, sada evo uvaljujete i nesposobnog Amara. Zeljovci bas odlucili da uniste reprezentaciju.BHF_Manijak wrote:Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor.Srecom dijaspora se nista ne pita.
![]()
- BHF_Manijak
#1688 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ti ionako Lazio pratis, boli te qrac, nemas veze sa bh. fudbalom. 
-
palermo
#1689 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
čuj zajebancija, pa BHF manijak je ne samo na na izvoru informacija, on ih i stvara.......nema ovdje zajebancije......Amar, Amar, Amar OsiiimmmFudo387 wrote:
Jarane, ja sve mislim zajebancija, al’ izgleda su fakat tog mrtvoprda nanijetili uvalit’ da nam se skija po mozgu.
- leškarenje
#1690 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa nek bude jbt....pusti ti to Fu-doBHF_Manijak wrote:Zao mi je zbog Fude Amerikanca, sjebat ce se bas, ali Amar Osim ce biti selektor.Srecom dijaspora se nista ne pita.
![]()
-
Fudo387
#1691 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nista nije gotovo, ceracemo se.BHF_Manijak wrote:Zavrseno bolan Fudo, dzaba se nerviras, Brko ce ti skijati po zivcima.![]()
Ali kazem ti, polahko, skandirat ces mu ti kad ti zijareti St. Louis.
-
Fudo387
#1692 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Meci gore u anketu Kemal Hafizovic, kad more ovaj, more i Kemo.
- Point.
#1693 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma jel? Pratim sigurno vise od tebe i slicnim mahalasima, kojima repka dodje kao usputna stanica jer vam je bitnije je li selektor zeljin ili pitar i slicne malogradjanske i nereprezentativne gluposti.BHF_Manijak wrote:Ti ionako Lazio pratis, boli te qrac, nemas veze sa bh. fudbalom.
- leškarenje
#1694 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pointe kulturan budi,mojne ba ko ti tvoji sto sr ofiraju 
-
Bazinga1234
#1695 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Point. wrote:Ma jel? Pratim sigurno vise od tebe i slicnim mahalasima, kojima repka dodje kao usputna stanica jer vam je bitnije je li selektor zeljin ili pitar i slicne malogradjanske i nereprezentativne gluposti.BHF_Manijak wrote:Ti ionako Lazio pratis, boli te qrac, nemas veze sa bh. fudbalom.
- BHF_Manijak
#1696 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nista ti ne pratis, vjeruj mi. Samo se ti Serije A drzi, a bh. fudbal pusti.Point. wrote: Ma jel? Pratim sigurno vise od tebe i slicnim mahalasima, kojima repka dodje kao usputna stanica jer vam je bitnije je li selektor zeljin ili pitar i slicne malogradjanske i nereprezentativne gluposti.
Ti si od onih kojima se gadi sve sto ima veze sa Premijer ligom, a kurcili bi se sa reprezentacijom, kojoj ce ionako za 5-10 godina bazen igraca dolaziti iz domaceg takmicenja. Ali onda ce vas naravno boliti karina, jer tad nece biti moderno pratiti repku sa 80% iz domaceg takmicenja, gdje su luzeri, gdje se brukaju po Evropi i ostale izdrkotine sto moramo citati iz godine u godinu.
Zato, drzi se ti internacionale, jebo nas levate.
-
FreakyStyley
#1697 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja sam samo siguran da ce Amar ako dodje zacepit usta mnogima. Cisto rezultatima koje ce da postigne. Ostalo je nebitno.
Spominjat ljude koji dana trenerskog staza nemaju ili ove Jugoslovencine kojima je krajni domet treca Francuska, a shvatanje fudbala zapelo u ranim 80-im proslog stoljeca je krajnje debilno i neozbiljno. Meni je Barbarez iznimo drag, i kao covjek i kao igrac, cak bih radije njega nego nekog Hadzibegica, Mesu i sl. (iako nema dana iskustva, bar nije nemoralna picka), ali nas najbolji trener je Amar Osim. I ne, nema veze sa klubovima i lokalpatriotizmom. Pa i Husrefa bih npr. rado vidio, sto da ne. Covjek pokazao da zna vise puta.
Kraj price
Spominjat ljude koji dana trenerskog staza nemaju ili ove Jugoslovencine kojima je krajni domet treca Francuska, a shvatanje fudbala zapelo u ranim 80-im proslog stoljeca je krajnje debilno i neozbiljno. Meni je Barbarez iznimo drag, i kao covjek i kao igrac, cak bih radije njega nego nekog Hadzibegica, Mesu i sl. (iako nema dana iskustva, bar nije nemoralna picka), ali nas najbolji trener je Amar Osim. I ne, nema veze sa klubovima i lokalpatriotizmom. Pa i Husrefa bih npr. rado vidio, sto da ne. Covjek pokazao da zna vise puta.
Kraj price
-
channel10
#1698 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Neka postave Husrefa za selektora i vjerujem da se nece niko buniti osim nekolicine plavih hadalja.
Zasto ga uopste nema u anketi?
Zasto ga uopste nema u anketi?
-
FreakyStyley
#1699 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mislim da on trenutno vodi neki klub... 
-
channel10
#1700 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Neka vodi. Repka je vaznija od tog kluba.FreakyStyley wrote:Mislim da on trenutno vodi neki klub...