LGBT parada
- triconja
#1676 Re: LGBT parada
Treba ove parade odrzat, mislim da bi se sutradan po miliona dijasporaca vratilo 
- tuzlak1212
#1677 Re: LGBT parada
Nametanje ovdje je obaveznost gay parade.MarlboroGold wrote:Ko ti nameće? Tvoj problem ako ne možeš ignorisati.
Oni isto rade što i ti sa ćevapčićima i sokićima na dnevnoj bazi. Što bi to nekome smetalo ili bilo nametanje
Mi te populacije jako malo imamo, i nakon gej parade sakrivat ce se po coskovima i ormarima kao i do sad. A i svi smo protiv pedera, pa i vi što ih branite, sutra da vam sin kaze sa 12 godina da je zaljubljen u druga prvo bi ga psihologu odveli. Zasto ako podrzavate homoseksualne veze? Da ti djete donese lektiru gdje se 2 djecacica vole i druze stvarno mislite da bi vam bilo svejedno? Lažete sami sebe.
A to u istim tim zapadnim drzavama i ne moze bas, kada bi krenuo ispravljat dijete jer je homo ostao bi bez djece odmah.
- славянин
#1678 Re: LGBT parada
Ne smetaju mi veze, pa mi ne smeta i da imaju svoja mjesta i klubove gdje sebi slicne traze.Ali priznajem smeta mi da paradiraju okolo i drpaju se po cesti- to znaci sada i heteroseksualci treba da masu i fataju se na paradama.Homoseksualaca je uvijek bilo i bit ce ali ova navala i bocanje u oci je dosadna vise.Ako si homo super idi kuci radi sta oces ili na mjestima gdje izlazi ta zajednica ali setati gradom mahati zastavama i neke glupe parole samo da se prakticno provocira.. nisam za to.tuzlak1212 wrote:Nametanje ovdje je obaveznost gay parade.MarlboroGold wrote:Ko ti nameće? Tvoj problem ako ne možeš ignorisati.
Oni isto rade što i ti sa ćevapčićima i sokićima na dnevnoj bazi. Što bi to nekome smetalo ili bilo nametanje
Mi te populacije jako malo imamo, i nakon gej parade sakrivat ce se po coskovima i ormarima kao i do sad. A i svi smo protiv pedera, pa i vi što ih branite, sutra da vam sin kaze sa 12 godina da je zaljubljen u druga prvo bi ga psihologu odveli. Zasto ako podrzavate homoseksualne veze? Da ti djete donese lektiru gdje se 2 djecacica vole i druze stvarno mislite da bi vam bilo svejedno? Lažete sami sebe.
A to u istim tim zapadnim drzavama i ne moze bas, kada bi krenuo ispravljat dijete jer je homo ostao bi bez djece odmah.
- tuzlak1212
#1679 Re: LGBT parada
Pa nek rade šta hoće, ima ovdje u Tuzli jedan urbaniji lokal gdje oni dolaze, tu i tamo se poljube ali se drže kulture. Tu ko dolazi mora imati spreman želudac i nek imaju svoj ćošak i oni su ljudi ravnopravni nama.
Meni samo smeta što se teži uvesti homoseksualne veze u dio kulture i predstaviti normalnim i prirodnim kad je ustanovljeno da nije. Inače bi me bolila ona stvar za njima. Ali kažem, rizik da djeca čitaju pederske lektire i da se snimaju pederski ljubavni filmovi, serije. To mi je odvratno i nedopustivo, ali ne možemo spriječit
Meni samo smeta što se teži uvesti homoseksualne veze u dio kulture i predstaviti normalnim i prirodnim kad je ustanovljeno da nije. Inače bi me bolila ona stvar za njima. Ali kažem, rizik da djeca čitaju pederske lektire i da se snimaju pederski ljubavni filmovi, serije. To mi je odvratno i nedopustivo, ali ne možemo spriječit
- AleksoMKD
#1680 Re: LGBT parada
Samo zele svoju paradu nece vam dirati decu.
Neca valja biti pedofila koji bi ovo zloupotrebili.

Neca valja biti pedofila koji bi ovo zloupotrebili.

-
broj dva
#1681 Re: LGBT parada
Zašto bi vodio djete psihologu (imam dva sina) pa nije homoseksualnost poremećaj ? Ne bi volio lektiru gdje se dva dječačića vole, smatram da je djetinjstvo previše seksualizirano nez obzira da li se radi o homo ili heteroseksualnosti.tuzlak1212 wrote:Nametanje ovdje je obaveznost gay parade.MarlboroGold wrote:Ko ti nameće? Tvoj problem ako ne možeš ignorisati.
I nigdje ne može svašta. A ovo hinjsko izjednačavanje pedofilije i homoseksualnosti koje se često potegne na ovoj temi je idiotsko.
Za kraj pitanje hetero muškarčinama - koliko vas nije drkalo na gej lezbače ?
-
broj dva
#1682 Re: LGBT parada
Kada ko i gdje je ustanovio da homoseksualnost nije normalna i prirodna ?tuzlak1212 wrote:Pa nek rade šta hoće, ima ovdje u Tuzli jedan urbaniji lokal gdje oni dolaze, tu i tamo se poljube ali se drže kulture. Tu ko dolazi mora imati spreman želudac i nek imaju svoj ćošak i oni su ljudi ravnopravni nama.
-
Hakiz
#1683 Re: LGBT parada
Ma, dobro, nekada je bilo neprirodno, odvratno i nedopustivo da se osobe različitih boja kože vole i vjenčavaju, a ponegdje i da jedu u istim restoranima, koriste iste toalete itd pa se to promijenilo.tuzlak1212 wrote:Pa nek rade šta hoće, ima ovdje u Tuzli jedan urbaniji lokal gdje oni dolaze, tu i tamo se poljube ali se drže kulture. Tu ko dolazi mora imati spreman želudac i nek imaju svoj ćošak i oni su ljudi ravnopravni nama.
Malo promjene stava kod novih generacija, pa i kod nekih starih, malo će biološka nužnost doprinijeti, i sve će to biti kako treba.
- tuzlak1212
#1684 Re: LGBT parada
Ne da mi se. Ne kvotaj me više, ali evo na ovo ću ti nešto odgovorit.broj dva wrote:
Kada ko i gdje je ustanovio da homoseksualnost nije normalna i prirodna ?
Samo uzmi dvije sobe, 2 gay muškarca stavi u jednu sobu, oduzmi im kondome i zaštite. U drugu sobu muškarca i ženu koji su hetero, oduzmi i njima kondome.
Ispod vrata im zavlači hranu i te neke stvari. Kroz nekoliko mjeseci kad izađu, hetero par je zdrav i žena možda trudna
Gay muškarci imaju spolne bolesti.
Zašto ako je PRIRODNO?
Evo u svrhu posta bacio sam bezveze google pretragu, 1 od 15 gay muškaraca ima spolnu bolest.
Drugo, gay gen dokazano ne postoji, barem za sada. Ne postoji urođena ljubavna/strasna naklonost prema svome spolu nego isključivo prema suprotnom spolu.
Homoseksualnost je izromantizirana stvar, psiholozi su dozvolili da se ljudi vole jer je emotivna devijacija uzrok mnogocemu u psihologiji. Ali tu podrška prestaje, sve ostalo je medijsko kantanje svakog ko kaže nešto protiv njih
- Bloo
- Globalna šefica
#1685 Re: LGBT parada
Spolne bolesti.
A ako su lezbace i lizu se, hoce i one dobiti spolne bolesti?
Pacijenata na ovom forumu, Tito dragi
- славянин
#1686 Re: LGBT parada
Bitno je da si ti fakultet zavrsio barem tako tvrdis.tuzlak1212 wrote:Ne da mi se. Ne kvotaj me više, ali evo na ovo ću ti nešto odgovorit.broj dva wrote:
Samo uzmi dvije sobe, 2 gay muškarca stavi u jednu sobu, oduzmi im kondome i zaštite. U drugu sobu muškarca i ženu koji su hetero, oduzmi i njima kondome.
Ispod vrata im zavlači hranu i te neke stvari. Kroz nekoliko mjeseci kad izađu, hetero par je zdrav i žena možda trudna
Zašto ako je PRIRODNO?
Evo u svrhu posta bacio sam bezveze google pretragu, 1 od 15 gay muškaraca ima spolnu bolest.
Drugo, gay gen dokazano ne postoji, barem za sada. Ne postoji urođena ljubavna/strasna naklonost prema svome spolu nego isključivo prema suprotnom spolu.
Homoseksualnost je izromantizirana stvar, psiholozi su dozvolili da se ljudi vole jer je emotivna devijacija uzrok mnogocemu u psihologiji. Ali tu podrška prestaje, sve ostalo je medijsko kantanje svakog ko kaže nešto protiv njih
- tuzlak1212
#1687 Re: LGBT parada
Bošnjo i opšta kultura
Doktori jedva čekaju takve koje vi branite
- славянин
#1688 Re: LGBT parada
Znaci sada ces reci i da doktori i medicina tvrde da homosekualni odnosi "stvaraju" bolesti. Ne znam ja koji si ti fakultet zavrsio.. ali predlazem malo da obnovis gradivo.tuzlak1212 wrote:Bošnjo i opšta kultura![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#1689 Re: LGBT parada
LGBTQA populacija je medu vama
Vode vase dnevnike i radio emisije, uce vasu djecu, pisu vam recepte, pregledaju vas i vasu zenu i djecu, slusate pjesme, kupujete njihove proizvode, usvajaju zakone, moderiraju forume....
Resistance is futile, you will be assimilated.
Vode vase dnevnike i radio emisije, uce vasu djecu, pisu vam recepte, pregledaju vas i vasu zenu i djecu, slusate pjesme, kupujete njihove proizvode, usvajaju zakone, moderiraju forume....
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1690 Re: LGBT parada
A sta ako ga je hadzo stavljao hanumi samo u pakaš? Šta je onda izašlo?tuzlak1212 wrote:Ne da mi se. Ne kvotaj me više, ali evo na ovo ću ti nešto odgovorit.broj dva wrote:
Zašto ako je PRIRODNO?
- славянин
#1691 Re: LGBT parada
I ovo ne volim... ovu abecedu transgender fluid aseksual binary s*anje tj. pre*eravanje...Bloo wrote:LGBTQA populacija je medu vama![]()
- triconja
#1692 Re: LGBT parada
Smeta i meni kad se ljube i drpaju momak i cura na po ceste, svih mi ne mogu otic vrsit vjerske duznosti cak ni kad bih htio jer ode abdestславянин wrote:Ne smetaju mi veze, pa mi ne smeta i da imaju svoja mjesta i klubove gdje sebi slicne traze.Ali priznajem smeta mi da paradiraju okolo i drpaju se po cesti- to znaci sada i heteroseksualci treba da masu i fataju se na paradama.Homoseksualaca je uvijek bilo i bit ce ali ova navala i bocanje u oci je dosadna vise.Ako si homo super idi kuci radi sta oces ili na mjestima gdje izlazi ta zajednica ali setati gradom mahati zastavama i neke glupe parole samo da se prakticno provocira.. nisam za to.tuzlak1212 wrote:Nametanje ovdje je obaveznost gay parade.MarlboroGold wrote:Ko ti nameće? Tvoj problem ako ne možeš ignorisati.
- Bloo
- Globalna šefica
#1693 Re: LGBT parada
Coki mi gaславянин wrote:I ovo ne volim... ovu abecedu transgender fluid aseksual binary s*anje tj. pre*eravanje...Bloo wrote:LGBTQA populacija je medu vama![]()
- triconja
#1694 Re: LGBT parada
+1Bloo wrote:![]()
![]()
Spolne bolesti.
A ako su lezbace i lizu se, hoce i one dobiti spolne bolesti?
Pacijenata na ovom forumu, Tito dragi
Ja predlazem da se tuzlaku da nobelova nagrada iz medecine, lik skonto kako nastaju spolne bolesti
- Sanjarko
#1695 Re: LGBT parada
Lako se ovo rijesi, ako se hoce rijesiti.
- triconja
#1697 Re: LGBT parada
Zena zatrudnila valdaun1ted wrote:A sta ako ga je hadzo stavljao hanumi samo u pakaš? Šta je onda izašlo?tuzlak1212 wrote:Ne da mi se. Ne kvotaj me više, ali evo na ovo ću ti nešto odgovorit.broj dva wrote:
Zašto ako je PRIRODNO?
- triconja
#1698 Re: LGBT parada
Jesil ikad ista cito o tijem bolescinama? Haman nisituzlak1212 wrote:Što trolate
-
mali jomu
#1699 Re: LGBT parada
ne karajte se sad, epidemija je gripe, kad prodje jebajite se.... 
- tuzlak1212
#1700 Re: LGBT parada
Pročitao sam 2 letka o tometriconja wrote:Jesil ikad ista cito o tijem bolescinama? Haman nisituzlak1212 wrote:Što trolate![]()
![]()