LGBT parada

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triconja

#1676 Re: LGBT parada

Post by triconja »

Treba ove parade odrzat, mislim da bi se sutradan po miliona dijasporaca vratilo :mrgreen:
tuzlak1212

#1677 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

MarlboroGold wrote:Ko ti nameće? Tvoj problem ako ne možeš ignorisati.
Oni isto rade što i ti sa ćevapčićima i sokićima na dnevnoj bazi. Što bi to nekome smetalo ili bilo nametanje :D
Nametanje ovdje je obaveznost gay parade.
Mi te populacije jako malo imamo, i nakon gej parade sakrivat ce se po coskovima i ormarima kao i do sad. A i svi smo protiv pedera, pa i vi što ih branite, sutra da vam sin kaze sa 12 godina da je zaljubljen u druga prvo bi ga psihologu odveli. Zasto ako podrzavate homoseksualne veze? Da ti djete donese lektiru gdje se 2 djecacica vole i druze stvarno mislite da bi vam bilo svejedno? Lažete sami sebe.
A to u istim tim zapadnim drzavama i ne moze bas, kada bi krenuo ispravljat dijete jer je homo ostao bi bez djece odmah.
славянин

#1678 Re: LGBT parada

Post by славянин »

tuzlak1212 wrote:
Oni isto rade što i ti sa ćevapčićima i sokićima na dnevnoj bazi. Što bi to nekome smetalo ili bilo nametanje :D
Mi te populacije jako malo imamo, i nakon gej parade sakrivat ce se po coskovima i ormarima kao i do sad. A i svi smo protiv pedera, pa i vi što ih branite, sutra da vam sin kaze sa 12 godina da je zaljubljen u druga prvo bi ga psihologu odveli. Zasto ako podrzavate homoseksualne veze? Da ti djete donese lektiru gdje se 2 djecacica vole i druze stvarno mislite da bi vam bilo svejedno? Lažete sami sebe.
A to u istim tim zapadnim drzavama i ne moze bas, kada bi krenuo ispravljat dijete jer je homo ostao bi bez djece odmah.
Ne smetaju mi veze, pa mi ne smeta i da imaju svoja mjesta i klubove gdje sebi slicne traze.Ali priznajem smeta mi da paradiraju okolo i drpaju se po cesti- to znaci sada i heteroseksualci treba da masu i fataju se na paradama.Homoseksualaca je uvijek bilo i bit ce ali ova navala i bocanje u oci je dosadna vise.Ako si homo super idi kuci radi sta oces ili na mjestima gdje izlazi ta zajednica ali setati gradom mahati zastavama i neke glupe parole samo da se prakticno provocira.. nisam za to.
tuzlak1212

#1679 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

Pa nek rade šta hoće, ima ovdje u Tuzli jedan urbaniji lokal gdje oni dolaze, tu i tamo se poljube ali se drže kulture. Tu ko dolazi mora imati spreman želudac i nek imaju svoj ćošak i oni su ljudi ravnopravni nama.
Meni samo smeta što se teži uvesti homoseksualne veze u dio kulture i predstaviti normalnim i prirodnim kad je ustanovljeno da nije. Inače bi me bolila ona stvar za njima. Ali kažem, rizik da djeca čitaju pederske lektire i da se snimaju pederski ljubavni filmovi, serije. To mi je odvratno i nedopustivo, ali ne možemo spriječit :roll:
AleksoMKD

#1680 Re: LGBT parada

Post by AleksoMKD »

Samo zele svoju paradu nece vam dirati decu.
Neca valja biti pedofila koji bi ovo zloupotrebili.

Image

Image

Image

Image

:-)
broj dva

#1681 Re: LGBT parada

Post by broj dva »

tuzlak1212 wrote:
Zašto bi vodio djete psihologu (imam dva sina) pa nije homoseksualnost poremećaj ? Ne bi volio lektiru gdje se dva dječačića vole, smatram da je djetinjstvo previše seksualizirano nez obzira da li se radi o homo ili heteroseksualnosti.
I nigdje ne može svašta. A ovo hinjsko izjednačavanje pedofilije i homoseksualnosti koje se često potegne na ovoj temi je idiotsko.
Za kraj pitanje hetero muškarčinama - koliko vas nije drkalo na gej lezbače ?
broj dva

#1682 Re: LGBT parada

Post by broj dva »

tuzlak1212 wrote:Pa nek rade šta hoće, ima ovdje u Tuzli jedan urbaniji lokal gdje oni dolaze, tu i tamo se poljube ali se drže kulture. Tu ko dolazi mora imati spreman želudac i nek imaju svoj ćošak i oni su ljudi ravnopravni nama.
Meni samo smeta što se teži uvesti homoseksualne veze u dio kulture i predstaviti normalnim i prirodnim kad je ustanovljeno da nije. Inače bi me bolila ona stvar za njima. Ali kažem, rizik da djeca čitaju pederske lektire i da se snimaju pederski ljubavni filmovi, serije. To mi je odvratno i nedopustivo, ali ne možemo spriječit :roll:
Kada ko i gdje je ustanovio da homoseksualnost nije normalna i prirodna ?
Hakiz

#1683 Re: LGBT parada

Post by Hakiz »

tuzlak1212 wrote:Pa nek rade šta hoće, ima ovdje u Tuzli jedan urbaniji lokal gdje oni dolaze, tu i tamo se poljube ali se drže kulture. Tu ko dolazi mora imati spreman želudac i nek imaju svoj ćošak i oni su ljudi ravnopravni nama.
Ma, dobro, nekada je bilo neprirodno, odvratno i nedopustivo da se osobe različitih boja kože vole i vjenčavaju, a ponegdje i da jedu u istim restoranima, koriste iste toalete itd pa se to promijenilo.

Malo promjene stava kod novih generacija, pa i kod nekih starih, malo će biološka nužnost doprinijeti, i sve će to biti kako treba.
tuzlak1212

#1684 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

broj dva wrote:
Ne da mi se. Ne kvotaj me više, ali evo na ovo ću ti nešto odgovorit.
Samo uzmi dvije sobe, 2 gay muškarca stavi u jednu sobu, oduzmi im kondome i zaštite. U drugu sobu muškarca i ženu koji su hetero, oduzmi i njima kondome.
Ispod vrata im zavlači hranu i te neke stvari. Kroz nekoliko mjeseci kad izađu, hetero par je zdrav i žena možda trudna
Gay muškarci imaju spolne bolesti.
Zašto ako je PRIRODNO?
Evo u svrhu posta bacio sam bezveze google pretragu, 1 od 15 gay muškaraca ima spolnu bolest.

Drugo, gay gen dokazano ne postoji, barem za sada. Ne postoji urođena ljubavna/strasna naklonost prema svome spolu nego isključivo prema suprotnom spolu.
Homoseksualnost je izromantizirana stvar, psiholozi su dozvolili da se ljudi vole jer je emotivna devijacija uzrok mnogocemu u psihologiji. Ali tu podrška prestaje, sve ostalo je medijsko kantanje svakog ko kaže nešto protiv njih :roll:
Bloo
Globalna šefica

#1685 Re: LGBT parada

Post by Bloo »

:lol: :lol:

Spolne bolesti.
A ako su lezbace i lizu se, hoce i one dobiti spolne bolesti?
Pacijenata na ovom forumu, Tito dragi
славянин

#1686 Re: LGBT parada

Post by славянин »

tuzlak1212 wrote:
broj dva wrote:
Samo uzmi dvije sobe, 2 gay muškarca stavi u jednu sobu, oduzmi im kondome i zaštite. U drugu sobu muškarca i ženu koji su hetero, oduzmi i njima kondome.
Ispod vrata im zavlači hranu i te neke stvari. Kroz nekoliko mjeseci kad izađu, hetero par je zdrav i žena možda trudna
Zašto ako je PRIRODNO?
Evo u svrhu posta bacio sam bezveze google pretragu, 1 od 15 gay muškaraca ima spolnu bolest.

Drugo, gay gen dokazano ne postoji, barem za sada. Ne postoji urođena ljubavna/strasna naklonost prema svome spolu nego isključivo prema suprotnom spolu.
Homoseksualnost je izromantizirana stvar, psiholozi su dozvolili da se ljudi vole jer je emotivna devijacija uzrok mnogocemu u psihologiji. Ali tu podrška prestaje, sve ostalo je medijsko kantanje svakog ko kaže nešto protiv njih :roll:
Bitno je da si ti fakultet zavrsio barem tako tvrdis.
tuzlak1212

#1687 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

Bošnjo i opšta kultura :roll:
Doktori jedva čekaju takve koje vi branite :run:
славянин

#1688 Re: LGBT parada

Post by славянин »

tuzlak1212 wrote:Bošnjo i opšta kultura :roll:
Doktori jedva čekaju takve koje vi branite :run:
Znaci sada ces reci i da doktori i medicina tvrde da homosekualni odnosi "stvaraju" bolesti. Ne znam ja koji si ti fakultet zavrsio.. ali predlazem malo da obnovis gradivo.
Bloo
Globalna šefica

#1689 Re: LGBT parada

Post by Bloo »

LGBTQA populacija je medu vama :mrgreen:
Vode vase dnevnike i radio emisije, uce vasu djecu, pisu vam recepte, pregledaju vas i vasu zenu i djecu, slusate pjesme, kupujete njihove proizvode, usvajaju zakone, moderiraju forume....

Resistance is futile, you will be assimilated.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#1690 Re: LGBT parada

Post by un1ted »

tuzlak1212 wrote:
broj dva wrote:
Zašto ako je PRIRODNO?
A sta ako ga je hadzo stavljao hanumi samo u pakaš? Šta je onda izašlo?
славянин

#1691 Re: LGBT parada

Post by славянин »

Bloo wrote:LGBTQA populacija je medu vama :mrgreen:
Vode vase dnevnike i radio emisije, uce vasu djecu, pisu vam recepte, pregledaju vas i vasu zenu i djecu, slusate pjesme, kupujete njihove proizvode, usvajaju zakone, moderiraju forume....

I ovo ne volim... ovu abecedu transgender fluid aseksual binary s*anje tj. pre*eravanje...
triconja

#1692 Re: LGBT parada

Post by triconja »

славянин wrote:
tuzlak1212 wrote:
Ne smetaju mi veze, pa mi ne smeta i da imaju svoja mjesta i klubove gdje sebi slicne traze.Ali priznajem smeta mi da paradiraju okolo i drpaju se po cesti- to znaci sada i heteroseksualci treba da masu i fataju se na paradama.Homoseksualaca je uvijek bilo i bit ce ali ova navala i bocanje u oci je dosadna vise.Ako si homo super idi kuci radi sta oces ili na mjestima gdje izlazi ta zajednica ali setati gradom mahati zastavama i neke glupe parole samo da se prakticno provocira.. nisam za to.
Smeta i meni kad se ljube i drpaju momak i cura na po ceste, svih mi ne mogu otic vrsit vjerske duznosti cak ni kad bih htio jer ode abdest :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#1693 Re: LGBT parada

Post by Bloo »

славянин wrote:
Bloo wrote:LGBTQA populacija je medu vama :mrgreen:

I ovo ne volim... ovu abecedu transgender fluid aseksual binary s*anje tj. pre*eravanje...
Coki mi ga :mrgreen:
triconja

#1694 Re: LGBT parada

Post by triconja »

Bloo wrote::lol: :lol:

Spolne bolesti.
A ako su lezbace i lizu se, hoce i one dobiti spolne bolesti?
Pacijenata na ovom forumu, Tito dragi
+1
Ja predlazem da se tuzlaku da nobelova nagrada iz medecine, lik skonto kako nastaju spolne bolesti :mrgreen:
Sanjarko

#1695 Re: LGBT parada

Post by Sanjarko »

Lako se ovo rijesi, ako se hoce rijesiti.
tuzlak1212

#1696 Re: LGBT parada

Post by tuzlak1212 »

Što trolate :roll:
triconja

#1697 Re: LGBT parada

Post by triconja »

un1ted wrote:
tuzlak1212 wrote:
broj dva wrote:
Zašto ako je PRIRODNO?
A sta ako ga je hadzo stavljao hanumi samo u pakaš? Šta je onda izašlo?
Zena zatrudnila valda :lol: :lol: :lol:
triconja

#1698 Re: LGBT parada

Post by triconja »

tuzlak1212 wrote:Što trolate :roll:
Jesil ikad ista cito o tijem bolescinama? Haman nisi :lol: :lol: :lol:
mali jomu

#1699 Re: LGBT parada

Post by mali jomu »

ne karajte se sad, epidemija je gripe, kad prodje jebajite se.... :mrgreen:
tuzlak1212

#1700 Re: LGBT parada