a taman se svi redom zaljubili BiH....artime wrote:Sad im je Bake slomio srca,svima redom.
i jednim potezom je ogadise...
pa, dje ce vam dusa.......
a taman se svi redom zaljubili BiH....artime wrote:Sad im je Bake slomio srca,svima redom.
LBVIEW wrote:Pa kad nemaju kredibilitet,sto onda kmecite?Running wrote:Da nisam procitao na klixu ne bih ni znao za ovo, eto koliko je interesantno u RS, Srbiji, regionu...![]()
Kakvi experti ovde kakvi bakraci..Imaju oni jos vecih experata pa kad niko i ne prenese vijest, onda se zna na cemu je.
![]()
Ovo ce se samo odraziti na unutrasnju politicku krizu u BiH i nista drugo, sad ce Srbi da se tvrdoglave nesto i da koce sve zivo. Njima svejedno svima, narod ispasta, ali konjih
I da nemaju bosnjaci toliki medjunarodni kredibilitet u EU, UN itd pogotovo posle ovih s*anja oko terorizama.
A nasao se neko s kredibilitetom u pm.
Nedostajat ce nam Dusanka i Milica .....amazonke slobodne misli, antigone liberalnog diskursa.bhnapoleon1 wrote:I blokirat ce europski put i Dodik ce vladat jos uvijekarchi_a wrote:Znaači ništa od autoputa Bg-Sa ? Šteta, baš šteta, a oni su to htjeli napraviti za godinu. Sad to propade.![]()
Što je još gore, zbog odluke o reviziji tužbe protiv srbije, srbi će sad prestati da vole Bosnu i Hercegovinu. A baš su je do sad volili.
kad se nema obraza , teret se ne osjeti i lahko ga je nositip206 wrote:Nisam siguran da će se moći ovo dokazati na sudu. Bilo bi to odlično jer bi onda bili politički miševi, nešto slično kao Njemačka poslije nacizma, bez obzira koliko su ekonomski jaki, nose i nosiće uvijek taj teret.
'oćel pjevati onu našu?arzuhal wrote:Saće Ivanić postrojit Treći puk.
Ja sad slušam ovu:insomnia78 wrote:'oćel pjevati onu našu?arzuhal wrote:Saće Ivanić postrojit Treći puk.
archi_a wrote:Bila odobrena ili ne, mislim da će tužba pasti. Ne zato što nije tako bilo kada je izvršen genocid, nego više zbog dvostrukih aršina i ublažavanja osude srbije, zbog mira u ovom dijelu Evrope. Sve mi je bilo jasno, već onda kad sam vidio da su dokumenti sa sjednica vlade i generalštaba, koji su se održavali u beogradu tokom genocida u Bosni i Hercegovini, pušteni u javnost tek kad se veći dio stenograma zatamnio i da su te stranice ostale nedostupne javnosti. Tada se već vidjelo da se pokušava ublažiti učešće srbije u agresiji na Bosnu i Hercegovinu. Čak se nisu mogli koristiti u dokazivanju krivice, kao što se dosta pismenih dokaza nije moglo uvesti u optužnice na suđenjima genocidašima u Haškom tribunalu.
Al neka je obnovljena i iskazana želja za revizijom, čisto da čedama pokažemo da nismo zaboravili i da mi znamo ono što oni hoće da sakriju. A secesionisti i genocidaši nek pjene, ko što ustvari već i rade.
Ako srbija ostane u safu s rusima mi cemo dobiti presuduarchi_a wrote:Bila odobrena ili ne, mislim da će tužba pasti. Ne zato što nije tako bilo kada je izvršen genocid, nego više zbog dvostrukih aršina i ublažavanja osude srbije, zbog mira u ovom dijelu Evrope. Sve mi je bilo jasno, već onda kad sam vidio da su dokumenti sa sjednica vlade i generalštaba, koji su se održavali u beogradu tokom genocida u Bosni i Hercegovini, pušteni u javnost tek kad se veći dio stenograma zatamnio i da su te stranice ostale nedostupne javnosti. Tada se već vidjelo da se pokušava ublažiti učešće srbije u agresiji na Bosnu i Hercegovinu. Čak se nisu mogli koristiti u dokazivanju krivice, kao što se dosta pismenih dokaza nije moglo uvesti u optužnice na suđenjima genocidašima u Haškom tribunalu.
Al neka je obnovljena i iskazana želja za revizijom, čisto da čedama pokažemo da nismo zaboravili i da mi znamo ono što oni hoće da sakriju. A secesionisti i genocidaši nek pjene, ko što ustvari već i rade.
a otkrio si se hafize, ti si Leo Plockinic koji krcmi donacije vlade ers, kad si spomenuo onaj dan da ti je otac dao latinsko ime odmah sam konto da si neki Leonardo.... znaci dodikov si igrac, zato si inventar na onoj temi - velikosrpska kuhinja s hdz specijalitetima... izdo si se leo...Hafis wrote:Ne valja ovo ništa.
Uvažio ili ne uvažio sud žalbu, tko će sad mjesecima gledati ove delegate i njihovo prepucavanje preko medija, bojkote, izjave, priopćenja, proglase, demarše...a sve za primanja od nekih desetqak milja mjesečno. Nema tu ničeg dobrog po običnog čovjeka....pogotovo nafake.
Sva sreća pa sam na državnoj sisi i duboko etabliran u sustav, inače bih se zabrinuo. Žao mi ove mladeži gdje živi i koga su im ovi starohani doveli na vlast.