sad meni ima smisla ona izreka jebo medvjed bukvusherbett wrote:A mene u paketu s medomarzuhal wrote:Kada bih zaglavio na kakom pustom ostrvu i mog'o izabrat da za jedinog prijatelja, sagovornika, ostrvljanina pored mene mogu imat nakog muslimana-munafika ili pandu23, ja bih medu izabr'o, nek' ide sve...
Leksikon foruma sax i klix
- supercali
#1676 Re: Leksikon foruma sax i klix
- sadmire
#1677 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bilo je i situacija da pustis nekog da foruma sa tvog profila pa te taj skroz izblamira...i onda tebe ismijavaju...supercali wrote:znam i za onu neku opkladu gdje su dvoje zamjenili profile na sedam dana
ovaj pise u muskom rodu sa zenskog profila a ova suprotno
pa to nastala pometnja onda prozivke da se karaju i sl
- supercali
#1678 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa nemoj pricati ti napisisherbett wrote:Nesto ja sa sobom. Nije za pricanje..bas nije...Niemand wrote:Haj nam sad objasni serbe sta si uskukala jutros nako i osla
-
Niemand
#1679 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa sta pricas onda sa forumom. Svasta.
nasekiro se forum bezveze a ona zeza.
- medvjed23
#1680 Re: Leksikon foruma sax i klix
frčkavo nije dovoljno uključeno u mahalske tokove, pa mu dosta toga dođe kao iznenađenje..
zaguglah se i skontah da sam i ja munafik..
zaguglah se i skontah da sam i ja munafik..
Tri su osobine munafika: kad nešto kaže slaže, kad obeća ne ispuni i kad mu se nešto povjeri, on iznevjeri.
- supercali
#1681 Re: Leksikon foruma sax i klix
bio je onaj jedan pisao sa 2 profila i raspisao se on samo izmedju sebe
kad u po frke valjda se zajebo pa poceo sa kontra profila pricati price
kad su ga raja pocela ismijavati i zajebavati mislim da se nikad vise nije javio sa ta 2 profila
kad u po frke valjda se zajebo pa poceo sa kontra profila pricati price
kad su ga raja pocela ismijavati i zajebavati mislim da se nikad vise nije javio sa ta 2 profila
- supercali
#1682 Re: Leksikon foruma sax i klix
voli i medo bukvu najvise na svijetusherbett wrote: Znas, slijedeci put kad se vidimo prebit cu te! Stavljas prostote i medjeda kojeg volim najvise nasvijetu, u istu recenicu. Sve diraj, al dushu medjeda ne!
- Bloo
- Globalna šefica
#1683 Re: Leksikon foruma sax i klix
mene je zoomke jednom banovo čim sam se registrovala prije 100 godina...upadala mu u priču sa nekim youtube momentima...i opomenuo me 2 put i onda banovao jer sam ga ispizdila
pa me banovao opet isti dan jer sam se klonirala da se vratim
nedostajer mi zoomke
nedostajer mi zoomke
- mO k3
#1684 Re: Leksikon foruma sax i klix
Capajebo wrote:kalesijski slavuj?Zoya wrote:Kako bi nick onom jednom sto je govorio kako je cure vodio u śumu pa ih vezivao za drvo gole... NE mogu se nicka sjetiti. Opičen skroz!
MedenoSrce wrote:![]()
![]()
![]()
omarka svaka cast
menso je nezaboravan
Citat: kalesijski slavuj
sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!
strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.
njemice su lude sa njeznom predigrom i grubim nemilosrdnim sexom.
TOTALNO LUDE!Citat: kalesijski slavuj
evo onda idemo dalje:
u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!
eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
raja nasa bosanska kao sto i sami znate, prihvata sve zdravo za gotovo.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.
nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?
kalesijski slavuj je napisao/la:
ma niko mensu nemoze otjerati!
nemam ja internet subotom i nedeljom, mogu jedino radnim danima od 09.30 do 17.30, mislim internetovati.
a cudan je zivot ljudi moji, jos kao malo dijete sam volio igre sa konopcima!
ja kao dijete od 3 godine sam po kuci vezivo stolicu za stolicu, pa stolicu sa sto, pa svasta nesto za svasta nesto, pravio svakorazne cvorove pa zasjede ukucanima da se podpletu i padnu. jos kao djete od 3 sam shvatio da jedan genie sa konopcem sve moze! mati i otac po mahali pricali:"nas menso je jeftino dijete, das mu konopac i on miran i dan i noc"!
moji vrsnjaci igrali se s loptom pa eto im i sad lopta pa nek igraju a menso ce lijepo u bijeli svijet zahvaljuci konopcima.
kada sam u sa 12 godina prvi put zaveo i povalio jednu tada 20-godisnju curu i osjetio slasti sexa, bilo je samo pitanje dana kada ce te dvije stvari (konopac i sex) koje volim i koje mi se svidjaju postati jedna stvar i jedan uzitak.
i postalo je sta je postalo....MedenoSrce wrote:![]()
![]()
![]()
omarka svaka cast
menso je nezaboravan
sve ovo sto gore pise sam i radio prosle godine na moru sa jednom 45 godina njemicom u prisustvu to zelim naglasiti i podvuci njenog 55 godina starog muza.
upoznali se na plazi i tako malo po malo zavede me. uvede me u njihovu hotelsku sobu i zamoli me da njen muz ostane u sobi i gleda. meni nije smetalo. a zasto bi?
ona je vodila igru, njen muz je vezo njene ruke za krevet a od mene se trazio grub nemilosrdan sex. eh ja sam moj dio posla na puno zadovoljstvo svih odlicno odradio. trajala je romansa punih 8 dana, JA, NJEMICA I NJEN MUZ, hrana, pice sve i svasta sve na racun njenog muza. ja sam ti sportski gradjen, u dobroj kondiciji, uvjek sam se bavio sportom, pun sange (3 mjeeseca prije mora sam radio na istovaranju brasna u gradskoj pekari) i dobro sam obdaren!
strasno mi se svidilo sve ovo igranje. na rastanku sam dobio i nesto para a i 2 puta sam zimus bio kad njih u berlinu u posjeti. pokusam preko njih da sredim neku vizu u njemackoj, pa vidicemo.
evo onda idemo dalje:
u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!
eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.
nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?
nemam ja internet subotom i nedeljom, mogu jedino radnim danima od 09.30 do 17.30, mislim internetovati.
ja kao dijete od 3 godine sam po kuci vezivo stolicu za stolicu, pa stolicu sa sto, pa svasta nesto za svasta nesto, pravio svakorazne cvorove pa zasjede ukucanima da se podpletu i padnu. jos kao djete od 3 sam shvatio da jedan genie sa konopcem sve moze! mati i otac po mahali pricali:"nas menso je jeftino dijete, das mu konopac i on miran i dan i noc"!
moji vrsnjaci igrali se s loptom pa eto im i sad lopta pa nek igraju a menso ce lijepo u bijeli svijet zahvaljuci konopcima.
kada sam u sa 12 godina prvi put zaveo i povalio jednu tada 20-godisnju curu i osjetio slasti sexa, bilo je samo pitanje dana kada ce te dvije stvari (konopac i sex) koje volim i koje mi se svidjaju postati jedna stvar i jedan uzitak.
i postalo je sta je postalo....
[/quote]MedenoSrce wrote:![]()
![]()
![]()
omarka svaka cast
menso je nezaboravan
evo onda idemo dalje:
i postalo je sta je postalo....
-
howdy
#1685 Re: Leksikon foruma sax i klix
Bloo wrote:mene je zoomke jednom banovo čim sam se registrovala prije 100 godina...upadala mu u priču sa nekim youtube momentima...i opomenuo me 2 put i onda banovao jer sam ga ispizdila
nedostajer mi zoomke
sta bi sa zagazaga moderatorkom?
- supercali
#1686 Re: Leksikon foruma sax i klix
bi li se ljubila u usta
- mO k3
#1687 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa kada su smjenuli zoomka i nju suhowdy wrote:Bloo wrote:mene je zoomke jednom banovo čim sam se registrovala prije 100 godina...upadala mu u priču sa nekim youtube momentima...i opomenuo me 2 put i onda banovao jer sam ga ispizdila
nedostajer mi zoomke![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#1688 Re: Leksikon foruma sax i klix
dunnohowdy wrote:Bloo wrote:mene je zoomke jednom banovo čim sam se registrovala prije 100 godina...upadala mu u priču sa nekim youtube momentima...i opomenuo me 2 put i onda banovao jer sam ga ispizdila
- dale cooper
#1689 Re: Leksikon foruma sax i klix
I ja sam načuo da je ovdje bila sodoma i gomora svojevremeno. 
-
howdy
#1690 Re: Leksikon foruma sax i klix
mO k3 wrote:Pa kada su smjenuli zoomka i nju suhowdy wrote:Bloo wrote:mene je zoomke jednom banovo čim sam se registrovala prije 100 godina...upadala mu u priču sa nekim youtube momentima...i opomenuo me 2 put i onda banovao jer sam ga ispizdila
masovni otkazi...
- Bloo
- Globalna šefica
#1691 Re: Leksikon foruma sax i klix
dale cooper wrote:I ja sam načuo da je ovdje bila sodoma i gomora svojevremeno.
i miss all the fun
- mad_max_ba
#1692 Re: Leksikon foruma sax i klix
I missed all the funBloo wrote:dale cooper wrote:I ja sam načuo da je ovdje bila sodoma i gomora svojevremeno.![]()
i miss all the fun
- supercali
#1693 Re: Leksikon foruma sax i klix
kako se zvao onaj sto je teorije zavjere u svemu vidio imao je avatar kao onu piramidu i svevidece oko na vrhu kao sto je na dolarima
- supercali
#1694 Re: Leksikon foruma sax i klix
bilo je i grupnjaka vjerujte
- Cholina_Lokica
#1695 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sjo ovdje derneka 
- mO k3
#1696 Re: Leksikon foruma sax i klix
supercali wrote:bilo je i grupnjaka vjerujte
- mirsek
#1697 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sreca pa se nisu prepirali ko pisa vise u vis.supercali wrote:ne sjecam se koji su forumasi se takmicili na skenderija mostu ko moze vise pisati u dalj
pilo se i krenuli kuci pjeske onom stranom miljacke i na mostu bila prepirka ko pisa vise u dalj
- dale cooper
#1698 Re: Leksikon foruma sax i klix
So did I. Tek sad pomalo doznajem šta se dešavalo "iza kulisa"mad_max_ba wrote:I missed all the funBloo wrote:dale cooper wrote:I ja sam načuo da je ovdje bila sodoma i gomora svojevremeno.![]()
i miss all the fun
- Ljakan
#1699 Re: Leksikon foruma sax i klix
Covjek kad cita sta se sve prije desavalo skonta da je mjenjanje iz sa x u klix bio samo paravan mnogima da se sakriju iza nikova.Satro im stalo do imena foruma pa otisli.
- supercali
#1700 Re: Leksikon foruma sax i klix
bila je ona sto je htjela prijaviti silovanje al na mobitelu bila snimka kako je na sve pristala pa odustala i otisla sa foruma