Ja se branim cutanjemvesela_sveska wrote:
Ma ko jos o tome mislisamo nek su sise i dupe ok
skandal-harveya-weinsteina-koji-je-otvo ... #p14038985
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ja se branim cutanjemvesela_sveska wrote:
Ma ko jos o tome mislisamo nek su sise i dupe ok
izgleda sve imaju male oci i velike guzoveTomahawk11 wrote:Bježi, ne vide se ni jednoj...oči
Šta ćeš imativesela_sveska wrote:Samo dok jedem imacu i ja.....
![]()
udavicu se
![]()
vidim ja ti nesto oci napinjesvesela_sveska wrote:Samo dok jedem imacu i ja.....
![]()
udavicu se
![]()
spreca wrote:vidim ja ti nesto oci napinjesvesela_sveska wrote:Samo dok jedem imacu i ja.....
![]()
udavicu se
![]()
Evo rece covjek,jos krupnije ociTomahawk11 wrote:Šta ćeš imativesela_sveska wrote:Samo dok jedem imacu i ja.....
![]()
udavicu se
![]()
Tomahawk11 wrote:Lajk krupne oči![]()
Ma nebi da se hvalim sad ovako javno ..djevojka bez imena wrote:Koji posao najbolje obavljate, u čemu ste najjači sto bi se reklo?![]()
Pitam, jer imam ovog jednog kolegu, mag. ekonomije a ruke vječno u Tot masti a glava pod haubom, i sav sretan kad je takav prljav a blista iznutra. Kontam sto li nije automehanicar?
Mozdazoomba wrote:Ma nebi da se hvalim sad ovako javno ..djevojka bez imena wrote:Koji posao najbolje obavljate, u čemu ste najjači sto bi se reklo?![]()
Pitam, jer imam ovog jednog kolegu, mag. ekonomije a ruke vječno u Tot masti a glava pod haubom, i sav sretan kad je takav prljav a blista iznutra. Kontam sto li nije automehanicar?![]()
Pa mozda mu je ekonomija nametnuta , dok ga to cackanje stvarno ispunjava ..
Da ... mozda mu je babo bio mehanicar u TAS-u pa ga natjerao da uci skolu.zoomba wrote:Ma nebi da se hvalim sad ovako javno ..djevojka bez imena wrote:Koji posao najbolje obavljate, u čemu ste najjači sto bi se reklo?![]()
Pitam, jer imam ovog jednog kolegu, mag. ekonomije a ruke vječno u Tot masti a glava pod haubom, i sav sretan kad je takav prljav a blista iznutra. Kontam sto li nije automehanicar?![]()
Pa mozda mu je ekonomija nametnuta , dok ga to cackanje stvarno ispunjava ..

Jel se ove plave majice podudarajuvesela_sveska wrote:
Muski,sta kazete?

Nije ista nijansa plave.ing-ecc wrote:Jel se ove plave majice podudarajuvesela_sveska wrote:
Muski,sta kazete?![]()

Cvesela_sveska wrote:sta kazete![]()
koje slovo vam je najdraze
![]()
![]()
vesela_sveska wrote:90 c
Su onako....tamanTomahawk11 wrote:vesela_sveska wrote:90 c![]()
Ček, 90 obimvesela_sveska wrote:Su onako....tamanTomahawk11 wrote:vesela_sveska wrote:90 c![]()
jok baTomahawk11 wrote:
Ček, 90 obim