Kafa?Secer_033 wrote:Nismo lude, kupi svoj.
Povedi i vibrator da umaces
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kafa?Secer_033 wrote:Nismo lude, kupi svoj.
supercali wrote:Kafa?Secer_033 wrote:Nismo lude, kupi svoj.
Šta uradi serija seks i grad eeeejjjj.... [emoji41]zforumas wrote:Vidi esme sto poznaje alternativne metode
E bas si papakMatzan wrote:supercali wrote:Kafa?Secer_033 wrote:Nismo lude, kupi svoj.
Ako će nosati vibrator na kafu, onda si ti suvišan.
supercali wrote:E bas si papakMatzan wrote:
Ako će nosati vibrator na kafu, onda si ti suvišan.
Ko kaze da je za nju
Ona donese vibrator
Ja ga uzmem da pogledam
Slomim ga
Prisvojim sebi
Kuci skinem motor i prodam tebi
Ps eto sad ti ne trebam nuditi preko pp ako ona pristane
Dupla zarada i dupli uzitak
Ti pojma nemas o zivotu.supercali wrote:Kafa?Secer_033 wrote:Nismo lude, kupi svoj.
Nauci meSecer_033 wrote:Ti pojma nemas o zivotu.supercali wrote:Kafa?Secer_033 wrote:Nismo lude, kupi svoj.
Jebi ga navikaSecer_033 wrote:Moja kolekcija vibratora je samo za mene. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi ga rastavljali![]()
Psi koji laju ne ujedaju!supercali wrote:Jebi ga navikaSecer_033 wrote:Moja kolekcija vibratora je samo za mene. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi ga rastavljali![]()
Inace kad jebem rastavljam... na proste faktore
tipkam nisam ni pisno a kamoli da lajemSecer_033 wrote:Psi koji laju ne ujedaju!supercali wrote:Jebi ga navikaSecer_033 wrote:Moja kolekcija vibratora je samo za mene. Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi ga rastavljali![]()
Inace kad jebem rastavljam... na proste faktore
Ima 26 godina i 10 je godina u brakuSukiJr wrote:Evo jedno pitanje za žene imam jednu drugaricu 10 godina u braku ima kcerku
i ima 26 godina.Do prije jedno mjesec dana se normalno ponasala a onda najednom se
pocela sređivati te poce da ide na frizure,uradi zube,kvarca se poce da vjezba i još i prelijepa i dotad
nije dodavala nepoznate muske osobe na svoj facebook profil.Kad ono sad odjednom na
100ine facebok zahtjeva od muskih osoba prihvaca rijetko od koje zene.Kad ja nju pitam
sta se ono neki bilderi dodavaju u prijatelje ona kaže pa eto facebok je drustvena mreza a ja
sam drustvena zena i volim upoznavati nove ljude.Međutim tu meni sad nesto cudno kad kod
doda kamaru tih prijatelja odma mi pise i govori vidil se na tvom zidu da sam koga dodala
necu da vidi niko koga dodajem.Neki dan se dobro izgalamila na mene preko fejca
i onda sutradan vice PMS je to i izvini.
E sad jel se meni cini ili ona trazi sebi novog muza pošto dodaje samo bildere i nekakve milionere
a muz joj radi kao obicni vozac nema fakulteta mala plata i još podebeo.
Dame odgovorite

...okej ...drago mi je zbog muža, mada teško da će se drolja primiriti...al' eto ako on misli ko fol vjernost zadržavati prijetnjom o razvodu, njegov izbor...SukiJr wrote:Uhvacena je na djelu skonto je muz sinocali eto prezivila je sad
sve redom brise zaprijetio joj razvodom i hamal se prepala![]()
ti si muz? ili si zaljubljen u nju? svejedno, ko te sisa. nisi bitan. trazi drugi hobi.SukiJr wrote:oko 10tak godina u braku a muz joj vecinom radi vecernju smjenu
a ona u firmi jutarnju tako da ga rijetko kad i vidi.
A ja nesto kontam da nije ono sto se u narodu kaže kriza srednjih godina ili nesto slicno (zeljna paznje tolikog broja muskaraca)
a danas mi se još hvali pa eto dodalo me 100-tinjak novih prijatelja ne znam sto me dodaju i
još pored toga njen cijeli zivot je postavljen na fejs ima sigurno preko 1500 slika na profilu
da svi vide kao da nikad nije cula za postavke privatnosti i onda još kad muski vide kakav joj je
muz onakav sav prava bijeda onda još više navaljujuMada kad god sam sa njom pricao ona
kaze ja svog muza nikad ne bih napustila ali ovo u posljednje vrijeme je baš cudno totalno se promjenila
kao da nije ista osoba da li je ona shvatila da je privlacna tolikom broju muskaraca pa sad možda dobila
samopouzdanje da može dobiti sta kod poželi na tu svoju ljepotu