Tek sad kad sretoh takvog zaglavi u crnom mrakuAvetinho wrote:Dozivio.tzipiripi wrote:Cijeli svoj napaćeni život čekam u mraku nekog poput tebe da me prosvijetliAvetinho wrote:Ne zna covjek citati. Ne zna cemu se zakletva polaze.![]()
![]()
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- tzipiripi
#1676 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Avetinho
- tzipiripi
#1678 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Silna se vojska diže za novi boj na Kosovu. Mark the PrinceAvetinho wrote:Ili ti, za vrijeme krize na Kosovu.
Takve šalju da raščišćavaju minsko polje. Pješadijska boranija a ne na kakvom nosaču aviona
- tzipiripi
#1679 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko nije prolupao s takvim u blizini taj nije normalanAvetinho wrote:prolupao si
-
Avetinho
- tzipiripi
#1681 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Normalan more prolupat al' se more i vratit. A glup se rodi takav al' i umre takavAvetinho wrote:prolupao si![]()
- jeza u ledja
#1682 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
vodfak?
@ burgundy, i ja kontao ti u Cemerici. Normalno da svako ima pravo raspravljat ovdje, ali se drukcije postavis kad znas otprilike s kim pricas.
A ovaj cipiripi fakat prolupao, sad iskace tacno ko onaj s reklame, original.
@ burgundy, i ja kontao ti u Cemerici. Normalno da svako ima pravo raspravljat ovdje, ali se drukcije postavis kad znas otprilike s kim pricas.
A ovaj cipiripi fakat prolupao, sad iskace tacno ko onaj s reklame, original.
-
Avetinho
#1683 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zna bolan burgundi iz pripizdine za koga treba glasat.
- tzipiripi
#1684 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Internet je najslobodniji medij današnjice, ali stvarno me interesuje razlog da strani državljanin ima potrebu raspravljat o izborima u svojoj zemlji na portalu druge. I žestoko branit ovo
I onda ja prolupao
Kao građanin ove zemlje i stanovnik Tuzle joj se naspominjem kompletne uže i šire familije i loze, jer je mene i moje sugrađane i sunarodnjake naljagala i lažno optužila za napad i terorizam. A da jabuka ne pada daleko od stabla dokazuje i da je njena kćerka bila uz nju. I u Tuzli i u vrijeme lafinanja.
I onda ja prolupao
Kao građanin ove zemlje i stanovnik Tuzle joj se naspominjem kompletne uže i šire familije i loze, jer je mene i moje sugrađane i sunarodnjake naljagala i lažno optužila za napad i terorizam. A da jabuka ne pada daleko od stabla dokazuje i da je njena kćerka bila uz nju. I u Tuzli i u vrijeme lafinanja.
- Jack Be Nimble
#1685 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ah i tada je raja bjezala. Radim sada sa jednim koji je spreman za penzij, ali 60tih se muvao po sumama na granici sa Kanadom u nadi da pobjegne na drugu stranu. Tada se gledalo na tv-u izvlacenje lutrije ko ce ici u Vijetnam i cim je vidio da je njegov rodjendan izvucen, on se spakovao i bjezitzipiripi wrote:Sreća nisi bio u vrijeme Vijetnama, za vrijeme obavezne mobilizacijeJack Be Nimble wrote:Za vrijeme Kosova, Afganistana i Iraka bio sam u zrelim godinama za vojske. Ni u jednom ratu nije se tražilo da obucem uniformu. A da se trazilo onda bi kao svi ostali stao u red za Kanadu.
Nakon rata se vukao po sudovima dok zakonom nisu svi kao on bili oslobodjeni "izdajom".
Da je rat tipa drugi svjetski mozda bi se i angazovao, ali gledajuci nase a i americke vojnike kako se drzava ponasa prema njima nema potrebe da se ide u rat.
- tzipiripi
#1686 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko Top listaJack Be Nimble wrote:Ah i tada je raja bjezala. Radim sada sa jednim koji je spreman za penzij, ali 60tih se muvao po sumama na granici sa Kanadom u nadi da pobjegne na drugu stranu. Tada se gledalo na tv-u izvlacenje lutrije ko ce ici u Vijetnam i cim je vidio da je njegov rodjendan izvucen, on se spakovao i bjezitzipiripi wrote:Sreća nisi bio u vrijeme Vijetnama, za vrijeme obavezne mobilizacijeJack Be Nimble wrote:Za vrijeme Kosova, Afganistana i Iraka bio sam u zrelim godinama za vojske. Ni u jednom ratu nije se tražilo da obucem uniformu. A da se trazilo onda bi kao svi ostali stao u red za Kanadu.![]()
Nakon rata se vukao po sudovima dok zakonom nisu svi kao on bili oslobodjeni "izdajom".
Da je rat tipa drugi svjetski mozda bi se i angazovao, ali gledajuci nase a i americke vojnike kako se drzava ponasa prema njima nema potrebe da se ide u rat.
Kako Killary priča mogao bi i ti da zaglaviš na kakvoj prvoj liniji u npr. Ukrajini. A s obzirom koliko je naša raja zapela za ulet u NATO mogli bi i svi mi ovdje, iz cijele bivše države zaglavit u nekoj Balkanskoj bojnoj i jope na ruskom frontu. Ispod NATO oznake na uniformi neko šahovnicu, neko orla s 4 C, neko ljiljane ...
I svi s nadom da se ponovo u ruskom zatvoru nađe novi Tiito da nas vadi iz govana
Last edited by tzipiripi on 23/09/2016 21:36, edited 1 time in total.
- burgundy
#1687 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kazem pustite ove "amere" nek raspravljaju.Ipak moramo znat s kim pricamo!avetinjo ne znam odakle si ti tamo sljego,ali ja zivim u Sarajevu rodjen tu takodje,ako je to pripizdina to je u redu,i to je tvoj problem.Sukobi misljenja i to je normalno.Mozemo u nedogled branit svoje stavove sto je ovaj dobar ili sto je ona losa ili obratno.Vratit cu se iza izbora,ako pobijedi Hilary cestitat cu vam,kao sto cu isto ocekivat od vas ako Trump pobijedi.
-
Avetinho
#1688 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta ti imas s trampom, pa da ti neko cestita?burgundy wrote:Kazem pustite ove "amere" nek raspravljaju.Ipak moramo znat s kim pricamo!avetinjo ne znam odakle si ti tamo sljego,ali ja zivim u Sarajevu rodjen tu takodje,ako je to pripizdina to je u redu,i to je tvoj problem.Sukobi misljenja i to je normalno.Mozemo u nedogled branit svoje stavove sto je ovaj dobar ili sto je ona losa ili obratno.Vratit cu se iza izbora,ako pobijedi Hilary cestitat cu vam,kao sto cu isto ocekivat od vas ako Trump pobijedi.
-
Avetinho
#1689 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znam, sranje u Ruandi.tzipiripi wrote:Ko Top listaJack Be Nimble wrote:Ah i tada je raja bjezala. Radim sada sa jednim koji je spreman za penzij, ali 60tih se muvao po sumama na granici sa Kanadom u nadi da pobjegne na drugu stranu. Tada se gledalo na tv-u izvlacenje lutrije ko ce ici u Vijetnam i cim je vidio da je njegov rodjendan izvucen, on se spakovao i bjezitzipiripi wrote:
Sreća nisi bio u vrijeme Vijetnama, za vrijeme obavezne mobilizacije![]()
Da je rat tipa drugi svjetski mozda bi se i angazovao, ali gledajuci nase a i americke vojnike kako se drzava ponasa prema njima nema potrebe da se ide u rat.Još bi mogli nama azil tražit
![]()
Kako Killary priča mogao bi i ti da zaglaviš na kakvoj prvoj liniji u npr. Ukrajini. A s obzirom koliko je naša raja zapela za ulet u NATO mogli bi i svi mi ovdje, iz cijele bivše države zaglavit u nekoj Balkanskoj bojnoj i jope na ruskom frontu. Ispod NATO oznake na uniformi neko šahovnicu, neko orla s 4 C, neko ljiljane ...
I svi s nadom da se ponovo u ruskom zatvoru nađe novi Tiito da nas vadi iz govana
- jeza u ledja
#1690 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
'arane, ja pricao o ovome prije 8 godina, kad se navijalo za Obamu sve u 16.tzipiripi wrote:Internet je najslobodniji medij današnjice, ali stvarno me interesuje razlog da strani državljanin ima potrebu raspravljat o izborima u svojoj zemlji na portalu druge. I žestoko branit ovo![]()
![]()
I onda ja prolupao![]()
![]()
![]()
Nisam povezao pricu o "teroristima", ne da mi se gledati ponovo video?
Ima tu jos toga. Nije u pitanju laz, a ovo iznad je meni iskreno nebitno, nego ima nesto gore, a o tome sam pisao tada.
Naime, prica ide vako - reforma zdravstvenog osiguranja je i tada bila jedna od glavnih tema. I valjda je Hillary bila predvodnik iste (mada nije bila politicarka tada) i gurala to u Kongresu. Ne znam sad detalje ali nije bitno. Uglavnom, prica ide da je Hillary ubjedila Billa da ne intervenise u BiH mnogo ranije da bi na taj nacin pridobila glasove Republikanaca koji su bili izricito protiv intervencije. Kao to je bio jedan od glavnih razloga sto nisu intervenisali jos 94e.
Ja na Hillary gledam u paketu zajedno sa Billom. Sto se tice BiH, bez obzira na ovo sve iznad, ja ne mogu zamisliti bolje osobe na kormilu SAD, osim Joe Bidena. Ali cijela ta klapa, Holbruk rahmetli, Biden, Wesley Clark i Clintonovi, za njih je Balkan kako bih rekao, najveci trofej uspjeha njihove vanjske politike. I ako bi ko gurao ista po tom pitanju kod nas - to bi Clintonovi. Druge to ne interesuje. A Trumpa, s obzirom na njegovu ljubav prema Putinu....ja mogu samo zamisliti koliko bi to tek ohrabrilo Dodika, koji je vise nego ocigledno pod debelim uticajem Rusije. Cak sta vise, rast snage Dodika se tacno podudara sa vracanjem snage ruske drzave na celu sa Putinom.
A ova prva recenica ti je poprilicno besmislena.
- burgundy
#1691 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Meni ni u dzep ni iz dzepa sto se kaze.Mozda sto imam slicnu frizuru ko Tramp.Ja cu vama cestitat,vi Clingtonovci ne morate.Adios:)
-
Avetinho
#1692 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I ja cu tebi, kad Dodik pobijedi.burgundy wrote:Meni ni u dzep ni iz dzepa sto se kaze.Mozda sto imam slicnu frizuru ko Tramp.Ja cu vama cestitat,vi Clingtonovci ne morate.Adios:)
-
Avetinho
#1693 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jeza u ledja wrote:'arane, ja pricao o ovome prije 8 godina, kad se navijalo za Obamu sve u 16.tzipiripi wrote:Internet je najslobodniji medij današnjice, ali stvarno me interesuje razlog da strani državljanin ima potrebu raspravljat o izborima u svojoj zemlji na portalu druge. I žestoko branit ovo![]()
![]()
I onda ja prolupao![]()
![]()
![]()
Kao građanin ove zemlje i stanovnik Tuzle joj se naspominjem kompletne uže i šire familije i loze, jer je mene i moje sugrađane i sunarodnjake naljagala i lažno optužila za napad i terorizam. A da jabuka ne pada daleko od stabla dokazuje i da je njena kćerka bila uz nju. I u Tuzli i u vrijeme lafinanja.![]()
![]()
Nisam povezao pricu o "teroristima", ne da mi se gledati ponovo video?
Ima tu jos toga. Nije u pitanju laz, a ovo iznad je meni iskreno nebitno, nego ima nesto gore, a o tome sam pisao tada.
Naime, prica ide vako - reforma zdravstvenog osiguranja je i tada bila jedna od glavnih tema. I valjda je Hillary bila predvodnik iste (mada nije bila politicarka tada) i gurala to u Kongresu. Ne znam sad detalje ali nije bitno. Uglavnom, prica ide da je Hillary ubjedila Billa da ne intervenise u BiH mnogo ranije da bi na taj nacin pridobila glasove Republikanaca koji su bili izricito protiv intervencije. Kao to je bio jedan od glavnih razloga sto nisu intervenisali jos 94e.
Ja na Hillary gledam u paketu zajedno sa Billom. Sto se tice BiH, bez obzira na ovo sve iznad, ja ne mogu zamisliti bolje osobe na kormilu SAD, osim Joe Bidena. Ali cijela ta klapa, Holbruk rahmetli, Biden, Wesley Clark i Clintonovi, za njih je Balkan kako bih rekao, najveci trofej uspjeha njihove vanjske politike. I ako bi ko gurao ista po tom pitanju kod nas - to bi Clintonovi. Druge to ne interesuje. A Trumpa, s obzirom na njegovu ljubav prema Putinu....ja mogu samo zamisliti koliko bi to tek ohrabrilo Dodika, koji je vise nego ocigledno pod debelim uticajem Rusije. Cak sta vise, rast snage Dodika se tacno podudara sa vracanjem snage ruske drzave na celu sa Putinom.
A ova prva recenica ti je poprilicno besmislena.
- Jack Be Nimble
#1694 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
U tim sam godinama da nisam ni vojsci zanimljiv. Mada od sada ratovi se voditi vise iza kompjutera i upravljanjem joy sticka nego trupe na zemlji. Vise stete mozes nanjeti cyber napadom nego da angazujes trupe, bombe, avione itd.tzipiripi wrote:
Ko Top listaJoš bi mogli nama azil tražit
![]()
- burgundy
#1695 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Avetinho wrote:I ja cu tebi, kad Dodik pobijedi.burgundy wrote:Meni ni u dzep ni iz dzepa sto se kaze.Mozda sto imam slicnu frizuru ko Tramp.Ja cu vama cestitat,vi Clingtonovci ne morate.Adios:)
-
Avetinho
#1696 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
IpaK je on tvoj lik. Nije nikom Rusija neprijatelj, jest da su oteli komkad tudje teritorije, bombarduju zene i djecu po Siriji, dopustio bi nuklearno naouruzanje sirom svijeta, borio bi se protiv mudzahedina i vehabija po Sarajevu i Zenici, do zadnjeg djeteta. Jebo bi pederima mater i uskratio zdravstveno osiguranje svima koji za to nemaju para kao on.burgundy wrote:Avetinho wrote:I ja cu tebi, kad Dodik pobijedi.burgundy wrote:Meni ni u dzep ni iz dzepa sto se kaze.Mozda sto imam slicnu frizuru ko Tramp.Ja cu vama cestitat,vi Clingtonovci ne morate.Adios:)Dodik.
- burgundy
#1697 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije Dodo,ni Bake,ni Covke.Sta cemo sad.Insinuacija.
- Point.
#1698 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Upravo sam procito zadnje 3 stranice i uzivao kako su jebani na suho ovaj burgundi i tzipiripi od avetinje i jeza. Svaka cast momci.
Puna usta Trumpa al iz BiH. Koji kraljevi, ayatole. Bosanski republikanci
. A ne mogu da sastave dvije tri tacke i kako bi negativno njihova svakodnevnica bila da neznalica Trump pobijedi. Onaj tuzlak jebe majku Klintonovoj zbog nekog razloga a podrzava istog covjeka ko i Seselj. Zemljo otvori se.
Last edited by Point. on 23/09/2016 22:24, edited 1 time in total.
- burgundy
#1699 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
o navijac djesi ti
-
Avetinho
#1700 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Uopste nije insinuacija. Balkanac koji navija za Trampa ne moze biti nista drugo nego Dodikov nozni prstolizac.