Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
RtrnOfSalisbury
#1676 Re: Safet Sušić - Pape
sajke reko da nece tinketa kupiti jer mu je ispod casti igrati u drugoj ligi al ce ga kaparisat kad unidju u prvu i tako iz prikrajka napasti sami vrh
- insomnia78
#1677 Re: Safet Sušić - Pape
Unatoc dusmanima sef radi punom parom

Vid' ga jest se zabund'o
Doduse, ipak su to Alpe a on stariji co'jek

Vid' ga jest se zabund'o
Doduse, ipak su to Alpe a on stariji co'jek
- kamen spoticanja
#1678 Re: Safet Sušić - Pape
Ja mislim da je evian imao samo jedan uslov kad je potpisao s safetom...a to je da nikad ne dovede tinkija...RtrnOfSalisbury wrote:sajke reko da nece tinketa kupiti jer mu je ispod casti igrati u drugoj ligi al ce ga kaparisat kad unidju u prvu i tako iz prikrajka napasti sami vrh
ni avdiju
- Point.
#1679 Re: Safet Sušić - Pape
Sav nekako podbuho. Da nije do kasno gledo PSG?
- Edin H.
#1680 Re: Safet Sušić - Pape
A Kolasinac?kamen spoticanja wrote:Ja mislim da je evian imao samo jedan uslov kad je potpisao s safetom...a to je da nikad ne dovede tinkija...RtrnOfSalisbury wrote:sajke reko da nece tinketa kupiti jer mu je ispod casti igrati u drugoj ligi al ce ga kaparisat kad unidju u prvu i tako iz prikrajka napasti sami vrh
ni avdiju
- ljevoruki
#1681 Re: Safet Sušić - Pape
Joj Laka, dobra ti ova.luckylaka wrote:Neka.Sabur.Docekace i oni da mi trazimo aparate pa ces onda vidjeti belajaAl dok oni docekaju mi mozemo komotno
![]()
![]()
Samo ti uzivaj u sisi i sampanjcu, ne's dugo.
- luckylaka
#1682 Re: Safet Sušić - Pape
Et ti znas da ja necu dugoljevoruki wrote:Joj Laka, dobra ti ova.luckylaka wrote:Neka.Sabur.Docekace i oni da mi trazimo aparate pa ces onda vidjeti belajaAl dok oni docekaju mi mozemo komotno
![]()
![]()
![]()
Samo ti uzivaj u sisi i sampanjcu, ne's dugo.![]()
- Edin H.
#1683 Re: Safet Sušić - Pape
luckylaka wrote: Et ti znas da ja necu dugoUzivam u Evianu,Zelji,Reprezentaciji.Mos misliti Evian u prvu ligu,Zeljo u ligu sampiona ,reprezentacija u Francuskoj
![]()
![]()
Volim i ja Evian, ali vodu piti
- ljevoruki
#1684 Re: Safet Sušić - Pape
Mislim da su sanse ovdje podjednake.luckylaka wrote: Et ti znas da ja necu dugoUzivam u Evianu,Zelji,Reprezentaciji.Mos misliti Evian u prvu ligu,Zeljo u ligu sampiona ,reprezentacija u Francuskoj
![]()
![]()
- luckylaka
#1685 Re: Safet Sušić - Pape
Ima li Evian mozda svoju pivovaru.To bi bio pun pogodakEdin H. wrote:luckylaka wrote: Et ti znas da ja necu dugoUzivam u Evianu,Zelji,Reprezentaciji.Mos misliti Evian u prvu ligu,Zeljo u ligu sampiona ,reprezentacija u Francuskoj
![]()
![]()
- luckylaka
#1686 Re: Safet Sušić - Pape
Bile bi velike sanse da Safet u isto vrijeme vodi Evian,Zelju i reprezentaciju.Pa sa Safetom je uspjeh zagarantovan(al na duze staze)ljevoruki wrote:Mislim da su sanse ovdje podjednake.luckylaka wrote: Et ti znas da ja necu dugoUzivam u Evianu,Zelji,Reprezentaciji.Mos misliti Evian u prvu ligu,Zeljo u ligu sampiona ,reprezentacija u Francuskoj
![]()
![]()
- kamen spoticanja
#1687 Re: Safet Sušić - Pape
To je trazio safetEdin H. wrote:A Kolasinac?kamen spoticanja wrote:Ja mislim da je evian imao samo jedan uslov kad je potpisao s safetom...a to je da nikad ne dovede tinkija...RtrnOfSalisbury wrote:sajke reko da nece tinketa kupiti jer mu je ispod casti igrati u drugoj ligi al ce ga kaparisat kad unidju u prvu i tako iz prikrajka napasti sami vrh
ni avdiju
- ljevoruki
#1688 Re: Safet Sušić - Pape
Jezik pregriz'o, gluho i coravo bilo.luckylaka wrote:Bile bi velike sanse da Safet u isto vrijeme vodi Evian,Zelju i reprezentaciju.Pa sa Safetom je uspjeh zagarantovan(al na duze staze)
- insomnia78
#1689 Re: Safet Sušić - Pape
Mislim da su je prodali skotimaluckylaka wrote:Ima li Evian mozda svoju pivovaru.To bi bio pun pogodakEdin H. wrote:luckylaka wrote: Et ti znas da ja necu dugoUzivam u Evianu,Zelji,Reprezentaciji.Mos misliti Evian u prvu ligu,Zeljo u ligu sampiona ,reprezentacija u Francuskoj
![]()
![]()
U biti evian voda je samo mali dio kompanije Danone
Oni rade, vodu, mlijecne proizvode, hranu za bebe, jos nesto oko medicine...
-
Paul F.
#1691 Re: Safet Sušić - Pape
Hvala na informaciji. Evo baš gledam. Zajebani su prilično. Prvi u svijetu po mliječnim proizvodima i medicinskoj prehrani, drugi u svijetu po dječijoj prehrani i vodi. Nije ni čudo što se Pape udebljo.insomnia78 wrote: U biti evian voda je samo mali dio kompanije Danone
- luckylaka
#1692 Re: Safet Sušić - Pape
Eto vidis da nisam masio kada sam napisao da rade te medicinske sprave.Treba vidjeti sa vlasnikom klixa da naruci tih 5-6 sprava da stoje ovdje u pripravnosti,zlu ne trebalo.Mozda ce ljudi i dzaba dati kada vide o kakvim pacijentima se radiPaul F. wrote:Hvala na informaciji. Evo baš gledam. Zajebani su prilično. Prvi u svijetu po mliječnim proizvodima i medicinskoj prehrani, drugi u svijetu po dječijoj prehrani i vodi. Nije ni čudo što se Pape udebljo.insomnia78 wrote: U biti evian voda je samo mali dio kompanije Danone
-
teta marica druga
#1694 Re: Safet Sušić - Pape
hahahaha dobro kažeš, to i jesu pacijenti. Ljudi koji nemaju normalan život i koji Safeta krive i za lične neuspjehe. Ma ako treba mi ćemo se porezati i kupiti par tih čudesnih spravica, sve za naše redovne pacijente.luckylaka wrote:Eto vidis da nisam masio kada sam napisao da rade te medicinske sprave.Treba vidjeti sa vlasnikom klixa da naruci tih 5-6 sprava da stoje ovdje u pripravnosti,zlu ne trebalo.Mozda ce ljudi i dzaba dati kada vide o kakvim pacijentima se radiPaul F. wrote:Hvala na informaciji. Evo baš gledam. Zajebani su prilično. Prvi u svijetu po mliječnim proizvodima i medicinskoj prehrani, drugi u svijetu po dječijoj prehrani i vodi. Nije ni čudo što se Pape udebljo.insomnia78 wrote: U biti evian voda je samo mali dio kompanije Danone
A do tada specijalno za njih ide jedna simfonija
- mO k3
#1695 Re: Safet Sušić - Pape
eki tebe.. neka doticni kupuju samo sebiluckylaka wrote:Eto vidis da nisam masio kada sam napisao da rade te medicinske sprave.Treba vidjeti sa vlasnikom klixa da naruci tih 5-6 sprava da stoje ovdje u pripravnosti,zlu ne trebalo.Mozda ce ljudi i dzaba dati kada vide o kakvim pacijentima se radiPaul F. wrote:Hvala na informaciji. Evo baš gledam. Zajebani su prilično. Prvi u svijetu po mliječnim proizvodima i medicinskoj prehrani, drugi u svijetu po dječijoj prehrani i vodi. Nije ni čudo što se Pape udebljo.insomnia78 wrote: U biti evian voda je samo mali dio kompanije Danone
Moj laka prdobar si ti u dusi , prdobar zato takvi kao ti uvijek bidnu nag...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1696 Re: Safet Sušić - Pape
znaš Luckija...sve za raju jarane 
- luckylaka
#1697 Re: Safet Sušić - Pape
JoseMujica wrote:znaš Luckija...sve za raju jarane
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1698 Re: Safet Sušić - Pape
brate ako nam ti ne zbaviš po jedan pimky šuškavac i ne pošalje u Bosnu neče nikoluckylaka wrote:JoseMujica wrote:znaš Luckija...sve za raju jaraneHebem vas nije dosta sto sam za Safeta dao i srce i dusu jos trazite i guze da dam.
Evo vam q..c
Znaci ja sve za raju a neko nista
samo da mezimo ove Papkare
-
groove
#1699 Re: Safet Sušić - Pape

ide li ovan sutra na razanj?
- luckylaka
#1700 Re: Safet Sušić - Pape
Bjezi ba i ovako hoce da me naguze jos da obucem pinky eto me u lgbt populaciji.Ako si zainteresovan mogu ti nabaviti ali ga mozes navuci samo kad ides u sumu po drvaJoseMujica wrote:brate ako nam ti ne zbaviš po jedan pimky šuškavac i ne pošalje u Bosnu neče nikoluckylaka wrote:JoseMujica wrote:znaš Luckija...sve za raju jaraneHebem vas nije dosta sto sam za Safeta dao i srce i dusu jos trazite i guze da dam.
Evo vam q..c
Znaci ja sve za raju a neko nista
![]()
samo da mezimo ove Papkare