BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

ja sam amoniman

#1677 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ja sam amoniman »

kloniran wrote:tebi je izgleda ovdje jedini cilj ismijavati nekoga, a za uzvrat ne nudis nista konkretno, niti sta pametno kazes
zar ti neko nešto pametno može reć na tvoju budalaštinju da ti je stalo za 70 feninga
ing-ecc

#1678 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

ja sam amoniman wrote:
kloniran wrote:tebi je izgleda ovdje jedini cilj ismijavati nekoga, a za uzvrat ne nudis nista konkretno, niti sta pametno kazes
zar ti neko nešto pametno može reć na tvoju budalaštinju da ti je stalo za 70 feninga
A hajd nam ti reci nesto pametno poslije citavog niza tvojih budalastina. :tooo:
kloniran

#1679 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

ja sam amoniman wrote:
znat ces o cemu pricam kad budes zarađivao za sebe i jos nekoga, nije tu bitno 70 kf niti 7000KM, bitan je princip :wink:

Koristim taj isti tvoj izi kojeg brutalno guras ovdje, a isprobao sam i haloo i ultru i mtel frend i za koji dan cu happy i znam kakve su mogucnosti svih operatora, a sta si ti ponudio, nista, suplju pricu samo i prepucavanje, i nisi samo ti takav ovdje, mnogi to rade i niko od vas ne zna za kulturu dijaloga, samo je bitno suknuti drugom, tako da vise nema smisla komunicirati sa bilo kim od vas

LP
ja sam amoniman

#1680 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

u situaciji kakva jeste u ovom cirkusu od države, gdje telekom lobiju kao i naftnom uostalom, toj bandi plaćamo najskuplje usluge u regiji, i gdje najveći operater klepa stado ovaca tako bezobrazno da se pitaš da li su ti ljudi retardirani, jer plaćaju za gigu 13 KM, ti gledaš jebenih 0,70 u ponudi za tu istu gigu od 5,7 i to samo zato što si ti nešto zacrto da to treba biti 5 KM

znači nije ti dobro jarane,
i ne guram nikog, čak ni nemam tu karticu, kao što sam ranije rekao a žao mi što nisam kupio, ali znam ponude svih, ako ni zbog čeg drugog onda prateći evo ovu temu
kloniran

#1681 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

prica o necemu sta nije probao :facepalm:

odjavljujem se nisi kompetentan sagovornik
Sanjarko

#1682 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

kloniran wrote:
made_in_sarajevo wrote:Haloo je dosad najjeftiniji se pokazao. Nije suplja nego dokazano pogotovo za internet.

Ovo happy za 10KM,4gb je dobra ponuda ali za sad akcijska. Cuh da ce biti i trajna pa cemo vidjeti :mrgreen:
ko napravi ponudu petaka i manju a da traje mjesec, i da to petaka traje mjesec ja odmah prelazim
za sada to nema niko pa cemo malo da setamo :D
Ti ko ja 5KM mjesec gulimo.

Image

:)
kloniran

#1683 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Vizionar 1985 wrote:
kloniran wrote:
made_in_sarajevo wrote:Haloo je dosad najjeftiniji se pokazao. Nije suplja nego dokazano pogotovo za internet.

Ovo happy za 10KM,4gb je dobra ponuda ali za sad akcijska. Cuh da ce biti i trajna pa cemo vidjeti :mrgreen:
ko napravi ponudu petaka i manju a da traje mjesec, i da to petaka traje mjesec ja odmah prelazim

Image

ni to petaka ne potrosim, ali eto dao bih ga da budem non stop online :D
Sanjarko

#1684 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

kloniran wrote:
Vizionar 1985 wrote:
kloniran wrote:

Image

ni to petaka ne potrosim, ali eto dao bih ga da budem non stop online :D
Ma ni Ja. :wink:
ja sam amoniman

#1685 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

i osvanu 11.
taj hepi dan za hepi fanove a nigdje promotora
fanova svakako nijednog bar ovdje nije ni bilo :lol:
ing-ecc

#1686 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

kud će bolji promotor od tebe sa tvojim glupostima, nema potrebe. :D
ja sam amoniman

#1687 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

tebe u glupostima teško ko može nadmašit, možda mirza jedino :lol:
ja sam amoniman

#1690 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

postaju opasni bogami

https://www.facebook.com/www.happy.ba/p ... =3&theater

Jeste li spremni za Weekend Freebees ludilo?

U toku sedmice ako potrošiš 5,00 KM Happy kredita na saobraćaj, Happy ti za vikend daje bonus od 1000 besplatnih jedinica (minute/SMS/MB). Budi Happy!
ing-ecc

#1691 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

Opet losa matemitka?! Pa ima li kraja? :lol:
ing-ecc

#1692 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

Najbolje bi bilo da sebi, kontas li 'sebi', budes doktor?
ing-ecc

#1696 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

Doktor brate, samo doktor, spec.psihijatar. :)
ing-ecc

#1698 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

spec.psihijatar samo DEGENI-ma pomaže. :D
ing-ecc

#1700 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

ing-ecc wrote:Ja mislim da se DEGEN popravio! :thumbup:
i opet
Post Reply