Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
insomnia78

#1676 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Boateng wrote:
insomnia78 wrote:Ne kontam dje nest'о "Otaj Dećko" sa fejsbuka
Hakovalo ga.
:thumbup:
palestinka

#1677 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Ne kontam zašto svaku kao fol poznatu osobu kad dođe u Sarajevo, pitaju je li jela ćevape? Ako jeste, juupi, voli nas grr. Mrzim Koelja, poruke s Jane, mudrosti Exkluzive, ne kontam Aleksandru Seksan, ne kontam one koji je vole. Ne kontam zašto žene imaju potrebu da mi kažu da ím traje mjesečni ciklus, sa svim detaljima, ne kontam zašto više nema levíski sa spuštenim džepovima, za fc ste sve rekli, ne kontam kako je dino merlin postao moralna vertikala...
Sephora

#1678 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sephora »

Plastično cvijeće u saksijama/ vaznama... :roll:
Njanjavi

#1679 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

palestinka wrote:Ne kontam zašto svaku kao fol poznatu osobu kad dođe u Sarajevo, pitaju je li jela ćevape? Ako jeste, juupi, voli nas grr. Mrzim Koelja, poruke s Jane, mudrosti Exkluzive, ne kontam Aleksandru Seksan, ne kontam one koji je vole. Ne kontam zašto žene imaju potrebu da mi kažu da ím traje mjesečni ciklus, sa svim detaljima, ne kontam zašto više nema levíski sa spuštenim džepovima, za fc ste sve rekli, ne kontam kako je dino merlin postao moralna vertikala...
Hajd sve al gdje na Alexandru da udaris, pa preslatka zena jbote :sad:
palestinka

#1680 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

Njanjavi wrote:
palestinka wrote:Ne kontam zašto svaku kao fol poznatu osobu kad dođe u Sarajevo, pitaju je li jela ćevape? Ako jeste, juupi, voli nas grr. Mrzim Koelja, poruke s Jane, mudrosti Exkluzive, ne kontam Aleksandru Seksan, ne kontam one koji je vole. Ne kontam zašto žene imaju potrebu da mi kažu da ím traje mjesečni ciklus, sa svim detaljima, ne kontam zašto više nema levíski sa spuštenim džepovima, za fc ste sve rekli, ne kontam kako je dino merlin postao moralna vertikala...
Hajde sto sam udarila, nego i ime pogriješila. Vedrana, a muž Aleksandar. Ne znam, ona piše o općepoznatim stvarima populistički. Lažna mi je sva. Možda griješim, ali takav utisak ostavlja.
palestinka

#1681 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

_BataZiv_0809 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Balasevic je tema za sebe.

Fakat je tesko skontati toliku opcinjenost pojedinaca, ne samo opcinjenost vec skoro pa bozansko divljenje jednom stihoklepcu.

Lik nije napisao postene pjesme vec godinama, isfurao sve fazone, sav je sladunjav i nastiman, lazan, sa nekim drazesnim osmjehom prodaje se kao dobrota u ljudskom obliku, a u najmanju ruku je kontroverzna licnost. Ako nista, zbog onih odvratnih ponizavajucih pjesmica o Albancima i Slovencima.

Da ne govorim o njegovoj himni "novom valu", i stihovima sumnjaju neki da nosi nas pogresan tok, jer slusamo ploce i sviramo rok. Al' negde u nama je bitaka plam i kazem vam sta dobro znam: 'Racunajte na nas.

Tipicni politicki poltron koji je eto spjevao himnu novom valu koji su komunisti izmislili kao amortizer drustvenih promjena tih godina u svijetu. Eto kao, mi smo rokeri, imamo i antirezimske filmove, i punk cak, ali negdje u nama je bitaka plam, racunajte na nas. Da ne govorim o triput sam video Tita. Bljuv.
Pogledaj njegov koncert 1998 u Sarajevu u Skenderiji. Mislim da ces tek onda vidjeti koja je to moralna i ljudska gromada.

Politicki poltron ne pjeva "razrusenim gradovima Vukovaru, Hirosimi i Sarajevu". Ne dolazi "da bude meta nekom ludaku makar 2 dana, jer sta je to, kad smo mi mogli biti 5 godina na meti" i sasvim sigurno ne izjavljuje da ga je stid onoga sto su napravili ljudi koji pripadaju "istom bioloskom nasledju kao i on".

Pogledaj druze koncert, premotavaj na dijelove kad prica. Nas 41 minuti je najdirljivije. :thumbup:

P.S. I meni se gadi opcinjenost Balasevicem u smislu statusa na drustvenim mrezema. Tu je kao i Andric, isprostituisan do bola. Citiraju ga oni koji nisu procitali ni Asku i Vuka, kao i oni koji nikad nisu slusali Djoleta uzivo. Ali to ne umanjuje umjetnicku vrijednost njih dvojice.
annoy

#1682 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Sephora wrote:Mirisljave higijenske uloske... :run:
Ja ne znam tko želi da mu međunožje miriši po proljetnom cvijeću, ili zelenom čaju. Još su ti mirisi su uglavnom skroz plastični, bljak. A nije ni zdravo.
ćiribiribela

#1683 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Kakve veze ima sto ga nikad nisu slusali uzivo? :D
mali_balon

#1684 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

PIzdzenje Lejle Zvizdic zbog neuspjele plasticne operacije.....sto bi reko dr arsla toliko je ruzna da ju ni refu nije mogo proljepsat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
annoy

#1685 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Sad sam upravo vidijela na FB fotografiju sa selfie stickom...ja sam mislila da je to zajebancija, da nitko normalan to ne bi kupio i koristio :? izgleda preglupo.
azurna_obala

#1686 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by azurna_obala »

annoy wrote:
Sephora wrote:Mirisljave higijenske uloske... :run:
Ja ne znam tko želi da mu međunožje miriši po proljetnom cvijeću, ili zelenom čaju. Još su ti mirisi su uglavnom skroz plastični, bljak. A nije ni zdravo.

ne kontam kako se vas dvije u svemu slažete :run:
annoy

#1687 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

azurna_obala wrote:

ne kontam kako se vas dvije u svemu slažete :run:
Image
:D
Njanjavi

#1688 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

palestinka wrote:
Njanjavi wrote:
Hajde sto sam udarila, nego i ime pogriješila. Vedrana, a muž Aleksandar. Ne znam, ona piše o općepoznatim stvarima populistički. Lažna mi je sva. Možda griješim, ali takav utisak ostavlja.
:lol: :lol:
Haj sto ti pogrjesi, al sto ja :D
Btw, meni je preslatka kako onog zarka podjebava na pinku, ona emisija kad kuhaju :roll:
radiša

#1689 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by radiša »

I dont kont dokle ce ovi popularni pjevaci sa nasih prostora glumit da im je stalo do sarajeva a ovde su jednom u 10 godina i to samo kad treba mlatnut lovu :lol:
jao_situacije

#1690 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by jao_situacije »

balaša i opsesiju njim :-?
Logovan

#1691 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

jao_situacije wrote:balaša i opsesiju njim :-?
Ni ja majke mi. :-)
ćiribiribela

#1692 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Al' zato tvoja tugaaa, to je vec prica druga, to na moj racun ideeee... :mrgreen: :mrgreen:
todd_smith

#1693 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by todd_smith »

Jedine osobe koje "obozavaju" balasa su starije osobe koje pate od nostalgije jer su zavrsili sa osobom koju i ne vole bas, jer nisu mogli biti sa onom pravom i osobe koje su na emotivnom nivou sedmogodisnjaka
jao_situacije

#1694 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by jao_situacije »

Logovan wrote:
fakat ne razumijem
osjećam se kao dijete sa posebnim potrebama :-?
promjenjivoblacno

#1695 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by promjenjivoblacno »

Ne kontam moderne mame i opsesivno narucivanje torti sa fondanom, figuricama i likovima iz crtanih. Ne kontam iste koje se zale da nikad i ni za sta nemaju vremena. Ne kontam danasnje roditelje koji sve dopustaju djeci, samo da ne daj Boze ne zaplacu. Ne kontam svoje roditelje kad pricaju o unucima nekih prijatelja pa kazu kako je dijete pametno, jer je za cudo Bozije upalio sam sebi tablet. Pa upalile bi i nase generacije da su se smjele uopste pribliziti TV-u.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1696 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

ćiribiribela wrote:Kakve veze ima sto ga nikad nisu slusali uzivo? :D
Pa recimo da su njegovi koncerti nesto posebno :wink:

Upravo se vratih sa jednog :kiss:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1697 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Ma bravo :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1698 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

mali_balon wrote:PIzdzenje Lejle Zvizdic zbog neuspjele plasticne operacije.....sto bi reko dr arsla toliko je ruzna da ju ni refu nije mogo proljepsat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Ja jbt, zna se da su plasticne operacije rizican poduhvat i da nekad znaju krenuti po zlu (kao uostalom svi medicinski tretmani) i sad odjednom moramo na svim portalima o tome citat. :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1699 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

todd_smith wrote:Jedine osobe koje "obozavaju" balasa su starije osobe koje pate od nostalgije jer su zavrsili sa osobom koju i ne vole bas, jer nisu mogli biti sa onom pravom i osobe koje su na emotivnom nivou sedmogodisnjaka
:lol:
Logovan

#1700 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

jao_situacije wrote:
Logovan wrote:
fakat ne razumijem
osjećam se kao dijete sa posebnim potrebama :-?
Ja se osjećam normalno. :D
Post Reply