Ma mala iz nefunkcionalne porodice. Otac joj narkoman, majka raspustenica. Ona prava drolja bila. Ja bio onako malo streberski tip i mislila da moze meni glumiti.KPNCTNJAH wrote:Mene jedna ocambala po vratu u srednjoj, k'o tigarja se sjeb'o, nisam uzvratio ni na koji nacin
kasnije mi rekla da je to uradila jer je zaljubljena u mene, a ja hladan prema njoj i podjebavam je, pa joj zasmetalo
ko bi ih shvatio
duuugo se izvinjavala
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gabrielo
#1676 Re: Što privlači nas, dame?
- KPNCTNJAH
#1677 Re: Što privlači nas, dame?
Sad kad te pocnu analizirati forumas'ce, streberski tip, bio laka meta i djevojkama za podjebavanje, cak te pokusavale i udarati... godinama se gomilao bijes zbog neuspjeha kod njiJEh i sad uzvracas na forumu... cuvaj se 
- annoy
#1678 Re: Što privlači nas, dame?
Gabrielo štreberski tip, ne vjerujem 
-
Gabrielo
#1679 Re: Što privlači nas, dame?
Zahtjevni roditelji. Brat i sestra uspjesni. Morao sam se i ja truditi. 
- Bloody
#1680 Re: Što privlači nas, dame?
Gabrielo wrote:Zahtjevni roditelji. Brat i sestra uspjesni. Morao sam se i ja truditi.
Funkcionalna obitelj?
Salim se,ne zelim zadirati u tvoju privatnost ali zanimljivi su mi neki tvoji stavovi,o zenama naravno,ako se ne varam jednom si napisao da imas 25god,a ja ne poznajem puno vrsnjaka sa tako radikalnim pogledom na zenski svijet,zapravo nikad od nekog mladje dobi nisam cula takvo sto a naslusala sam se svega.
-
nightvision
#1681 Re: Što privlači nas, dame?
Covjek ucio od starijih i iskusnijih.Bloody wrote:Gabrielo wrote:Zahtjevni roditelji. Brat i sestra uspjesni. Morao sam se i ja truditi.
Funkcionalna obitelj?
Salim se,ne zelim zadirati u tvoju privatnost ali zanimljivi su mi neki tvoji stavovi,o zenama naravno,ako se ne varam jednom si napisao da imas 25god,a ja ne poznajem puno vrsnjaka sa tako radikalnim pogledom na zenski svijet,zapravo nikad od nekog mladje dobi nisam cula takvo sto a naslusala sam se svega.
-
prog321
#1682 Re: Što privlači nas, dame?
1.) I gore od udaranja. Samari su blaža verzijaBloody wrote:
Primjetila sam da si napisao da smatras da je zene potrebno udariti,pa bih td pitala slijedece
-jesi li to ikada uradio?
-sta je bio povod ako jesi?
-kako si se osjecao prije a kako poslije toga?
-kakva je bila njena reakcija?
2.) Razni povodi od lazi, izmišljanja do kradje novca i povjerljivih podataka
3.) Osjećao sam bijes prije i poslije
4.) Većinom bi uzvratila, bacila nešto na mene, izašla vani pa se vratila
- Bloody
#1683 Re: Što privlači nas, dame?
Vrlo je zanimljiva cinjenica da sam pitanje postavila Gabrielu,a vise vas je dalo odgovor,naravno ne smeta mi,samo primjecujem 
-
Gabrielo
#1684 Re: Što privlači nas, dame?
Mozes li obrazloziti taj radikalni pogled? Ne slazem se sa tom tvrdnjom.Bloody wrote:Gabrielo wrote:Zahtjevni roditelji. Brat i sestra uspjesni. Morao sam se i ja truditi.
Funkcionalna obitelj?
- Bloody
#1685 Re: Što privlači nas, dame?
Svaka upotreba sile bila ona manifestovana fizicki ili ne,u ophodjenju sa sugovornikom bilo m ili z jednako je radikalizmu. Ti kazes "udariti AKO je potrmdbno" sto kazuje da a priori ti taj koji odlucuje da li je takva radnja potrebna i na taj nacin sebe stavljas u superioran polozaj naspram zene. I to je takodje radikalno jer radnja koju zagovaras nije produkt koji poluci objektivizam vec njegova suprotnost.
Nadam se da razumijes
sta je pisac htio reci.
Mjenjaj svoj stav,mlad si,pusti sta pisu ozlojedjeni jer oni vjerovatno nisu u zivotu imali srece ni uspjeha na emotivnom planu.
Ne zelim niko da se nadje uvrijedjen mojim rijecima ali cart svakom-veresija nikom.
Ako nekad dodjes u napast udariti zenu,svladaj se-bit ces sretniji a uvijek mozes poslati pp pa da te odvedem da vidis kako izgledaju zene ciji muzevi i partneri zagovaraju "udariti ako treba"
Nadam se da razumijes
Mjenjaj svoj stav,mlad si,pusti sta pisu ozlojedjeni jer oni vjerovatno nisu u zivotu imali srece ni uspjeha na emotivnom planu.
Ne zelim niko da se nadje uvrijedjen mojim rijecima ali cart svakom-veresija nikom.
Ako nekad dodjes u napast udariti zenu,svladaj se-bit ces sretniji a uvijek mozes poslati pp pa da te odvedem da vidis kako izgledaju zene ciji muzevi i partneri zagovaraju "udariti ako treba"
- walter kurtz
#1686 Re: Što privlači nas, dame?
Zene su bogovi i tako ih treba tretirati
- ho oponopono
#1687 Re: Što privlači nas, dame?
...ovo ka " na terapiji"... 
- fatamorgana
#1688 Re: Što privlači nas, dame?
Više boginje, neke velike a neke i male ....walter kurtz wrote:Zene su bogovi i tako ih treba tretirati
-
saim_adka
#1689 Re: Što privlači nas, dame?
.
Last edited by saim_adka on 19/01/2017 09:40, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1690 Re: Što privlači nas, dame?
Budi moja vodaho oponopono wrote:...ovo ka " na terapiji"...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1691 Re: Što privlači nas, dame?
Bravo kraljusaim_adka wrote:
- fatamorgana
#1692 Re: Što privlači nas, dame?
Želje su jedno, mogućnosti su drugo ....saim_adka wrote:
- fatamorgana
#1693 Re: Što privlači nas, dame?
Nego što se ovo dvoje debelih ne safataju? 
- ćiribiribela
#1694 Re: Što privlači nas, dame?
fatamorgana wrote:Nego što se ovo dvoje debelih ne safataju?
Suprotnosti se privlace.
- fatamorgana
#1695 Re: Što privlači nas, dame?
Naravno, muško i žensko!ćiribiribela wrote:fatamorgana wrote:Nego što se ovo dvoje debelih ne safataju?
Suprotnosti se privlace.
-
Gabrielo
#1696 Re: Što privlači nas, dame?
Ne stavljam ja sebe u superioran polozaj samo razumijem kako musko zenski odnosi funkcionisu. Muskarac treba da bude jaci, sto fizicki, sto psihicki. Siguran sam da te privlace visoki i snazni muskarci jer je zeni u prirodi da ona bude potcinjena. Isto tako ako zena primjeti da je muskarac popustljiv, nece izaci na dobro. Autoritet mora biti uspostavljen. Imas mnogo primjera gdje cure luduju za profesorima u srednjoj ili na fakultetu.Bloody wrote:Svaka upotreba sile bila ona manifestovana fizicki ili ne,u ophodjenju sa sugovornikom bilo m ili z jednako je radikalizmu. Ti kazes "udariti AKO je potrmdbno" sto kazuje da a priori ti taj koji odlucuje da li je takva radnja potrebna i na taj nacin sebe stavljas u superioran polozaj naspram zene. I to je takodje radikalno jer radnja koju zagovaras nije produkt koji poluci objektivizam vec njegova suprotnost.
Nadam se da razumijessta je pisac htio reci.
I pogledaj koliko zena ostaje sa muskarcima koji primjenjuju silu. Ne postoji bez razloga prica da zene privlace losi i opasni muskarci.
-
Gabrielo
#1697 Re: Što privlači nas, dame?
Ovi ruzniji primjerci muskarca i zene su ekstremi. Problem je sto prosjecni primjerci traze ove savrsene. Kod zena je to vise izrazeno najvise zahvaljujuci glupim serijama koje gledaju.saim_adka wrote:
- annoy
#1698 Re: Što privlači nas, dame?
U ravnopravnom odnosu nema nikakvog postavljanja autoriteta. Ne treba meni autoritet, meni treba partner.Gabrielo wrote:
Ne stavljam ja sebe u superioran polozaj samo razumijem kako musko zenski odnosi funkcionisu. Muskarac treba da bude jaci, sto fizicki, sto psihicki. Siguran sam da te privlace visoki i snazni muskarci jer je zeni u prirodi da ona bude potcinjena. Isto tako ako zena primjeti da je muskarac popustljiv, nece izaci na dobro. Autoritet mora biti uspostavljen. Imas mnogo primjera gdje cure luduju za profesorima u srednjoj ili na fakultetu.![]()
I pogledaj koliko zena ostaje sa muskarcima koji primjenjuju silu. Ne postoji bez razloga prica da zene privlace losi i opasni muskarci.
Naravno da je moj muškarac fizički jači od mene ali to ne znači da će to iskorištavati na način da me ugrožava, nego da me štiti.
Muškarci koji bi uspostavljali autoritet nad svojim ženama kroz fizičko naselje su sramota muškog roda i s takvima ne bi ni cestu prešla.
-
Gabrielo
#1699 Re: Što privlači nas, dame?
Ako treba da te stiti to odmah nije ravnopravan odnos.annoy wrote:U ravnopravnom odnosu nema nikakvog postavljanja autoriteta. Ne treba meni autoritet, meni treba partner.Gabrielo wrote:
Ne stavljam ja sebe u superioran polozaj samo razumijem kako musko zenski odnosi funkcionisu. Muskarac treba da bude jaci, sto fizicki, sto psihicki. Siguran sam da te privlace visoki i snazni muskarci jer je zeni u prirodi da ona bude potcinjena. Isto tako ako zena primjeti da je muskarac popustljiv, nece izaci na dobro. Autoritet mora biti uspostavljen. Imas mnogo primjera gdje cure luduju za profesorima u srednjoj ili na fakultetu.![]()
Naravno da je moj muškarac fizički jači od mene ali to ne znači da će to iskorištavati na način da me ugrožava, nego da me štiti.
Muškarci koji bi uspostavljali autoritet nad svojim ženama kroz fizičko naselje su sramota muškog roda i s takvima ne bi ni cestu prešla.
Muskarac i zena nikada nece biti pod znakom jednakosti. Biologija.
- annoy
#1700 Re: Što privlači nas, dame?
Ravnopravan odnos znači jednakost u donošenju odluka. To što je on fizički jači pa u slučaju da nas netko fizički napadne će on zaštititi mene, a ne ja njega, ne znači da mi nemamo ravnopravan odnos. Paralela tome je da, ako sam ja npr. po struci pravnik, i ako dođe do neki problema koji se tiču te prirode, da ću ja imati glavnu riječ u rješavanju tih problema. Poanta ravnopravnog odnosa je i u spremnosti na kompromise, nekad ću njemu prepustititi odluku ako smatram da ju je kompetentniji donijeti, a nekad će on meni.Gabrielo wrote:
Ako treba da te stiti to odmah nije ravnopravan odnos.
Muskarac i zena nikada nece biti pod znakom jednakosti. Biologija.
Muškarci i žene nisu jednaki ali mogu biti jednakopravni i umjesto da se natječu međusobno trebali bi biti komplementarni i međusobno se nadopunjavati.
Da želim autoritet upisala bih se na policijsku akademiju. U vezi/braku, želim partnera.