Gdje god pogledajš guzice i sise, alo alo di si. Miki maus. Daleko je Čačak.Henry Chinaski wrote:Udaju je dobre sise. Još nisam vidio neudatu sa dobrim sisama.
Osim ako nije ova sa početka teme, nju ni sise ne utopiše:
MJAU - da wrote:Ja ti mogu reći šta su moji kriteriji bili da bi odlučila to je to:
1. Mora raditi, nema izležavanja
2. Mora uživati u putovanjima, tj. biti avanturista (nema znači odmora u obliku izležavanja na plaži)
3. Ne smije biti opterećen religijom
4. Mora biti samostalan, znati bar jaje ispeći
5. Družiti se s rodbinom (osim brata, sestre) u normalnim "količinama"
6. Svake godine mora željeti posjetiti novu destinaciju
7. Mora voljeti prirodu i životinje
8. Ne smije biti opterećen produženjem vrste, jer to meni nije svrha života
9. Treba da ga živo zaboli... šta moja rodbina misli o njemu, a pogotovo šira okolina o nama
10. Mora me voljeti takvu kakva jesam
Zaboli m živo iz kakve je kuće.
Sta najbolje udaje zenu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MJAU - da
#1676 Re: Sta najbolje udaje zenu?
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#1677 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Ih jesi ti nabesala, ali pod deset grijesis..MJAU - da wrote:Gdje god pogledajš guzice i sise, alo alo di si. Miki maus. Daleko je Čačak.Henry Chinaski wrote:Udaju je dobre sise. Još nisam vidio neudatu sa dobrim sisama.
Osim ako nije ova sa početka teme, nju ni sise ne utopiše:
MJAU - da wrote:Ja ti mogu reći šta su moji kriteriji bili da bi odlučila to je to:
1. Mora raditi, nema izležavanja
2. Mora uživati u putovanjima, tj. biti avanturista (nema znači odmora u obliku izležavanja na plaži)
3. Ne smije biti opterećen religijom
4. Mora biti samostalan, znati bar jaje ispeći
5. Družiti se s rodbinom (osim brata, sestre) u normalnim "količinama"
6. Svake godine mora željeti posjetiti novu destinaciju
7. Mora voljeti prirodu i životinje
8. Ne smije biti opterećen produženjem vrste, jer to meni nije svrha života
9. Treba da ga živo zaboli... šta moja rodbina misli o njemu, a pogotovo šira okolina o nama
10. Mora me voljeti takvu kakva jesam
Zaboli m živo iz kakve je kuće.
- MJAU - da
#1678 Re: Sta najbolje udaje zenu?
mislim na to u smislu da se samo budala ne mijenja i prilagođava. Dosta od mene, ode ova tema u neku dublju filozofiju, a nema potrebe za tim, samo malo normale i nekakve srodne duše. 
- ultima_palabra
#1679 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Mora je voljeti takvu kakva jeste, a da bi ona njega voljela mora ispuniti uslove slicne onima za ulazak u EU. Doduse, i nick govori dosta toga 
- edo_79
#1680 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Šta ti je bolan .... nemo' se zaebavat jarane .... imal šta ljepše nego kad živiš s mamom, sve ti oprano, popeglano, očišćeno, skuhanobumerangss wrote:naravno, ja se ne odvajam od svoje mamiceedo_79 wrote:kod tvoje mame naravnobumerangss wrote:dobar miraz i da je ona sa mnom u Sarajevu a da joj je mama u Bihacu
- Bloo
- Globalna šefica
#1681 Re: Sta najbolje udaje zenu?
edo_79 wrote: Šta ti je bolan .... nemo' se zaebavat jarane .... imal šta ljepše nego kad živiš s mamom, sve ti oprano, popeglano, očišćeno, skuhano
- edo_79
#1682 Re: Sta najbolje udaje zenu?
BloooskiiiiiiiBloo wrote:edo_79 wrote: Šta ti je bolan .... nemo' se zaebavat jarane .... imal šta ljepše nego kad živiš s mamom, sve ti oprano, popeglano, očišćeno, skuhanojadna mala mama...zove se Končita i ilegalno je u BiH?
- Bloo
- Globalna šefica
#1683 Re: Sta najbolje udaje zenu?
nemoj ti meni Bluski...izrabljivaču meksikankiedo_79 wrote:BloooskiiiiiiiBloo wrote:edo_79 wrote: Šta ti je bolan .... nemo' se zaebavat jarane .... imal šta ljepše nego kad živiš s mamom, sve ti oprano, popeglano, očišćeno, skuhanojadna mala mama...zove se Končita i ilegalno je u BiH?
![]()
- edo_79
#1684 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Meksikanki ..... opet neka Marisol k'o što gledam ...... 
- sheilak
#1685 Re: Sta najbolje udaje zenu?
pa pruzanje raznih vrsta se podrazumijeva, ramzesse.Ramzess Veliki wrote:
Da objedinim ovaj tvoj post - ja sam čvrst muškarac koji postiže svoje ciljeve u životu i treba mi žena sa kojom ću imati porodicu, sretnu djecu i ostvarivati ciljeve za zajednički uspješan život. Nju ne mislim varati i posvećujem joj se, zadovoljavam na svaki način. Od nje tražim podršku i razumijevanje, te da pokazuje da joj je stalo do mene i da cijeni moj trud, kao što ću ja biti njena podrška u njenim planovima i razvoju karijere, doći ću po nju ako se zadrži duže na poslu i taj dan će je čekati izuzetna večera a dječurlija će završiti zadaće za školu.
Ti tražiš šta ono ... da on nešto pod tvojim uslovima? Pogrešno percepiraš muškarce, rekao bih da se previše družiš sa frustriranim udavačama.
Da bi nešto dobila, moraš prvo da nešto pružiš.
a ovo boldirano su tvoji uslovi recimo. ako ti ne daje podrsku i razumijevanja i ne pokazuje da joj je stalo i da te cijeni, pa neces biti s njom, zar ne? to je dakle ono sto ti od nje trazis. ja ne trazim nista drugo. i dajem jednako. ali ne zelim slabica pored sebe. ne smije pokazati slabosti koje se ne mogu iskorijeniti, poput nesposobnosti, nedostatka samopostovanja, lijenosti, oportunizma, kukavicluka (ovo je neoprostivo), nelojalnosti, baliluka (ok, ovo mene vise ne kaci, hvala Bogu), poslovnog neuspjeha (ne zbog novca toliko, koliko zbog respekta prema njemu). etc. i, naravno, ne smije biti glup. jer sta ces od zgodnog, a glupog. muz ipak ne sluzi samo za one stvari.
muskarca s kojim se odlucis na zivot (a brak nije nesto sto bi trebalo olako shvatiti) trebas gledati kao autoritet, rekla sam to vec, on treba voditi, biti stub kuce i zastitnik. ja na svog muza zelim i moram biti ponosna. a na slabica ne mozes. slabost izaziva prezir i gadjenje.
Last edited by sheilak on 28/07/2015 10:34, edited 2 times in total.
- sheilak
#1686 Re: Sta najbolje udaje zenu?
pashasolidni wrote:...shta udaje ramzesa...novva egipatska telenovelaRamzess Veliki wrote: Mislim da si sve pobrkala a upravo si napisala ispravno.![]()
Da objedinim ovaj tvoj post - ja sam čvrst muškarac koji postiže svoje ciljeve u životu i treba mi žena sa kojom ću imati porodicu, sretnu djecu i ostvarivati ciljeve za zajednički uspješan život. Nju ne mislim varati i posvećujem joj se, zadovoljavam na svaki način. Od nje tražim podršku i razumijevanje, te da pokazuje da joj je stalo do mene i da cijeni moj trud, kao što ću ja biti njena podrška u njenim planovima i razvoju karijere, doći ću po nju ako se zadrži duže na poslu i taj dan će je čekati izuzetna večera a dječurlija će završiti zadaće za školu.
pashasolidni wrote:sisa u ochajuRamzess Veliki wrote: Iz mog posta je jasno da su u pitanju sise.
jel to ono ko ljubav u zaledju?
- Bloo
- Globalna šefica
#1687 Re: Sta najbolje udaje zenu?
čvrstRamzess Veliki wrote: Mislim da si sve pobrkala a upravo si napisala ispravno.![]()
Da objedinim ovaj tvoj post - ja sam čvrst muškarac koji postiže svoje ciljeve u životu i treba mi žena sa kojom ću imati porodicu, sretnu djecu
- edo_79
#1688 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Stabilan, odlučan..... a i to na šta ti mislišBloo wrote:čvrstRamzess Veliki wrote: Mislim da si sve pobrkala a upravo si napisala ispravno.![]()
Da objedinim ovaj tvoj post - ja sam čvrst muškarac koji postiže svoje ciljeve u životu i treba mi žena sa kojom ću imati porodicu, sretnu djecu![]()
![]()
@ sheilak .... opet ti se počela hvatat za moje seoske fazone
- ho oponopono
#1689 Re: Sta najbolje udaje zenu?
...kompromis na kompromis -kompromiskuitet, pobogu...MJAU - da wrote:mislim na to u smislu da se samo budala ne mijenja i prilagođava. Dosta od mene, ode ova tema u neku dublju filozofiju, a nema potrebe za tim, samo malo normale i nekakve srodne duše.
- insomnia78
#1690 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Prorocanski, takorec'ultima_palabra wrote:Mora je voljeti takvu kakva jeste, a da bi ona njega voljela mora ispuniti uslove slicne onima za ulazak u EU. Doduse, i nick govori dosta toga
- Ramzess Veliki
#1691 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Je ... jutros sam se uvjerio.Bloo wrote:čvrstRamzess Veliki wrote: Mislim da si sve pobrkala a upravo si napisala ispravno.![]()
Da objedinim ovaj tvoj post - ja sam čvrst muškarac koji postiže svoje ciljeve u životu i treba mi žena sa kojom ću imati porodicu, sretnu djecu![]()
![]()
- ho oponopono
#1692 Re: Sta najbolje udaje zenu?
...marketing pobogu miks 4 u jednom...
...proizvod sa svim atributima i zakukuljenim zamumuljenim manama... tezina, ambalaza, bruto neto...i naravno stalni razvoj istog, manikir, pedikir, blajh, solarij, na upit o medjunozju, drugi si mi pak...
i
...onda cijena, koliko kostas lutko, treba to odrzavati...kakav ti je usud potrefi te akcija i kvalitet ili ako si kurate srece prodala ti djeva muda pod bubrege...jebiga...
...lokacija gdje ista djeva se distribuise, da li izlazi na in/ out mjesta ili ceka doma galop konja...
...komunikacija (sa tacno -umisljajem) probranom ciljnom grupom ...od oglasavanja, jadikovki, spelovanja spike na netu, uzivo, na slijepo...
...proizvod sa svim atributima i zakukuljenim zamumuljenim manama... tezina, ambalaza, bruto neto...i naravno stalni razvoj istog, manikir, pedikir, blajh, solarij, na upit o medjunozju, drugi si mi pak...
...onda cijena, koliko kostas lutko, treba to odrzavati...kakav ti je usud potrefi te akcija i kvalitet ili ako si kurate srece prodala ti djeva muda pod bubrege...jebiga...
...lokacija gdje ista djeva se distribuise, da li izlazi na in/ out mjesta ili ceka doma galop konja...
...komunikacija (sa tacno -umisljajem) probranom ciljnom grupom ...od oglasavanja, jadikovki, spelovanja spike na netu, uzivo, na slijepo...

- dale cooper
#1693 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Best of svih klasičnih generaliziranja i šupljih na lj&s forumu. Konačno jedan tvoj post koji razumijem.ho oponopono wrote:...marketing pobogu miks 4 u jednom...
...proizvod sa svim atributima i zakukuljenim zamumuljenim manama... tezina, ambalaza, bruto neto...i naravno stalni razvoj istog, manikir, pedikir, blajh, solarij, na upit o medjunozju, drugi si mi pak...i
![]()
...onda cijena, koliko kostas lutko, treba to odrzavati...kakav ti je usud potrefi te akcija i kvalitet ili ako si kurate srece prodala ti djeva muda pod bubrege...jebiga...![]()
...lokacija gdje ista djeva se distribuise, da li izlazi na in/ out mjesta ili ceka doma galop konja...![]()
Evo ti pa zapali i od mene...
- ho oponopono
#1694 Re: Sta najbolje udaje zenu?
...bice oborina...dale cooper wrote:Best of svih klasičnih generaliziranja i šupljih na lj&s forumu. Konačno jedan tvoj post koji razumijem.ho oponopono wrote:...marketing pobogu miks 4 u jednom...
...proizvod sa svim atributima i zakukuljenim zamumuljenim manama... tezina, ambalaza, bruto neto...i naravno stalni razvoj istog, manikir, pedikir, blajh, solarij, na upit o medjunozju, drugi si mi pak...i
![]()
...onda cijena, koliko kostas lutko, treba to odrzavati...kakav ti je usud potrefi te akcija i kvalitet ili ako si kurate srece prodala ti djeva muda pod bubrege...jebiga...![]()
...lokacija gdje ista djeva se distribuise, da li izlazi na in/ out mjesta ili ceka doma galop konja...![]()
...komunikacija (sa tacno -umisljajem) probranom ciljnom grupom ...od oglasavanja, jadikovki, spelovanja spike na netu, uzivo, na slijepo...![]()
Evo ti pa zapali i od mene...![]()
...hvala...
- ultima_palabra
#1695 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Hehe, genijalno
Hopono je neshvacena...
- Leo_alfa
#1696 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Sve je to nula poena bez krompiruse.
- piupiu
#1697 Re: Sta najbolje udaje zenu?
Dr ho oponopono,