Nemoj izlazit sa muškarcima kojima je problem da žena plaća. Pa danas su žene ekonomski mnogo nezavisnije i sasvim je normalno da žena plati kafu, večeru, izlazak.Ramzess Veliki wrote:Ja ocekujem da neko drugi plati.Boemica wrote:E vidiš, meni je to vječita dilema kod izlazaka sa muškarcima.triconja wrote: Nesta mi sinu, zamisli bona nadje neko potencijalnog partnera i par je puta izvede na kafu i jednom na cevape i kae kurva, samo dzaba mu pare trosi![]()
A kad treba platit kae lola neka, ja cu platit![]()
![]()
, a on stalno pravio sastanke i ugovaro kafe
![]()
![]()
Ako ne ponudim da platim, belaj, ako ponudim, neki drugi belaj.
Ne valja kako god okreneš Boga mi.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- djkurt
#1676 Re: Facebook za upoznavanje ...
- Ramzess Veliki
#1677 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne izlazim vala ni sa zenama ni sa muskarcima koji drze zmiju u novcaniku da ga ne smiju otvoriti.djkurt wrote:Nemoj izlazit sa muškarcima kojima je problem da žena plaća. Pa danas su žene ekonomski mnogo nezavisnije i sasvim je normalno da žena plati kafu, večeru, izlazak.Ramzess Veliki wrote:Ja ocekujem da neko drugi plati.
- djkurt
#1678 Re: Facebook za upoznavanje ...
Vidim da sam pogrešno quotao. Molim Vas da zanemarite ovu moju greškicu.Ramzess Veliki wrote:Ne izlazim vala ni sa zenama ni sa muskarcima koji drze zmiju u novcaniku da ga ne smiju otvoriti.djkurt wrote:Nemoj izlazit sa muškarcima kojima je problem da žena plaća. Pa danas su žene ekonomski mnogo nezavisnije i sasvim je normalno da žena plati kafu, večeru, izlazak.Ramzess Veliki wrote:Ja ocekujem da neko drugi plati.
- Boemica
#1679 Re: Facebook za upoznavanje ...
Sta ja znam sta on misli o tome, ne pitam ga prije izlaska: Eh, hoćeš li ti mene pustit da ja platim.djkurt wrote: Nemoj izlazit sa muškarcima kojima je problem da žena plaća. Pa danas su žene ekonomski mnogo nezavisnije i sasvim je normalno da žena plati kafu, večeru, izlazak.
- djkurt
#1680 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa pitaj imaš usta jelde, poenta i jest u tome da kad ga pitaš njegova reakcija će ti mnogo što šta reći, pozitivnnnog i negativnog.Boemica wrote:Sta ja znam sta on misli o tome, ne pitam ga prije izlaska: Eh, hoćeš li ti mene pustit da ja platim.djkurt wrote: Nemoj izlazit sa muškarcima kojima je problem da žena plaća. Pa danas su žene ekonomski mnogo nezavisnije i sasvim je normalno da žena plati kafu, večeru, izlazak.
Šta je to toliki problem postaviti takvo pitanje na početku potencijalne veze?
- beni-bu-man
#1681 Re: Facebook za upoznavanje ...
@Boemica hos mi platit kafu ? 
- Boemica
#1682 Re: Facebook za upoznavanje ...
Tebi? Kad god hoćešbeni-bu-man wrote:@Boemica hos mi platit kafu ?
- beni-bu-man
#1683 Re: Facebook za upoznavanje ...
Zna se kad i gdjeBoemica wrote:Tebi? Kad god hoćešbeni-bu-man wrote:@Boemica hos mi platit kafu ?
- Boemica
#1684 Re: Facebook za upoznavanje ...
Al' ja petkom radim do dvabeni-bu-man wrote:Zna se kad i gdjeBoemica wrote:Tebi? Kad god hoćešbeni-bu-man wrote:@Boemica hos mi platit kafu ?
- beni-bu-man
#1685 Re: Facebook za upoznavanje ...
Daj otkazBoemica wrote: Al' ja petkom radim do dva
- Boemica
#1686 Re: Facebook za upoznavanje ...
beni-bu-man wrote:Daj otkazBoemica wrote: Al' ja petkom radim do dva![]()
![]()
Nemoj
- Boemica
#1687 Re: Facebook za upoznavanje ...
Priznaj da hoćeš da mi iščeprkaš moncin profil 
- beni-bu-man
#1688 Re: Facebook za upoznavanje ...
Onda nemoj radit petkomBoemica wrote:beni-bu-man wrote:Daj otkazBoemica wrote: Al' ja petkom radim do dva![]()
![]()
NemojNema ni mjesec kako sam na prošlom poslu dala otkaz
![]()
- beni-bu-man
#1689 Re: Facebook za upoznavanje ...
to to, da bi je mogo dodat da bi je blokiroBoemica wrote:Priznaj da hoćeš da mi iščeprkaš moncin profil
- duminjo
#1690 Re: Facebook za upoznavanje ...
Moonca je boginja
- Ludzak
#1691 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jest, pa te onda proglase škrtim i odjebe te prije nego što kafu pihne.djkurt wrote: Nemoj izlazit sa muškarcima kojima je problem da žena plaća. Pa danas su žene ekonomski mnogo nezavisnije i sasvim je normalno da žena plati kafu, večeru, izlazak.
- MarlboroGold
#1692 Re: Facebook za upoznavanje ...
Bitno je ponuditi se... mi bismo ipak trebali prvi. Već poslije 2-3 puta i kad to "krene", onda treba malo popustiti jer drugoj strani zna često biti neugodno.
Ključno je i to da li su obje osobe zaposlene ili jedna jeste druga nije ili nijedna nije... ako ja radim i imam super platu, a ona nezaposlena, logično je da bi ja trebao u 95% slučajeva platiti... ako ne u svim. Kad/ako se u međuvremenu zaposli i to bi se promijenilo.
Ključno je i to da li su obje osobe zaposlene ili jedna jeste druga nije ili nijedna nije... ako ja radim i imam super platu, a ona nezaposlena, logično je da bi ja trebao u 95% slučajeva platiti... ako ne u svim. Kad/ako se u međuvremenu zaposli i to bi se promijenilo.
- duminjo
#1693 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja sam ko sandzaklija. Volim platit i jebiga. Možda glupo, al bi mi bilo bezveze da ne platim. Možda ne valja tako, al sta cu.MarlboroGold wrote:Bitno je ponuditi se... mi bismo ipak trebali prvi. Već poslije 2-3 puta i kad to "krene", onda treba malo popustiti jer drugoj strani zna često biti neugodno.
-
zipoo
#1694 Re: Facebook za upoznavanje ...
duminjo wrote:Ja sam ko sandzaklija. Volim platit i jebiga. Možda glupo, al bi mi bilo bezveze da ne platim. Možda ne valja tako, al sta cu.MarlboroGold wrote:Bitno je ponuditi se... mi bismo ipak trebali prvi. Već poslije 2-3 puta i kad to "krene", onda treba malo popustiti jer drugoj strani zna često biti neugodno.
- duminjo
#1695 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa dobro sad.. 
- MarlboroGold
#1696 Re: Facebook za upoznavanje ...
Društvo najviše voli takveduminjo wrote:Ja sam ko sandzaklija. Volim platit i jebiga. Možda glupo, al bi mi bilo bezveze da ne platim. Možda ne valja tako, al sta cu.MarlboroGold wrote:Bitno je ponuditi se... mi bismo ipak trebali prvi. Već poslije 2-3 puta i kad to "krene", onda treba malo popustiti jer drugoj strani zna često biti neugodno.
- superiska
#1697 Re: Facebook za upoznavanje ...
zipoo wrote:duminjo wrote:Ja sam ko sandzaklija. Volim platit i jebiga. Možda glupo, al bi mi bilo bezveze da ne platim. Možda ne valja tako, al sta cu.MarlboroGold wrote:Bitno je ponuditi se... mi bismo ipak trebali prvi. Već poslije 2-3 puta i kad to "krene", onda treba malo popustiti jer drugoj strani zna često biti neugodno.
-
zipoo
#1698 Re: Facebook za upoznavanje ...
To se furas na triconjuMarlboroGold wrote:Društvo najviše voli takveduminjo wrote:Ja sam ko sandzaklija. Volim platit i jebiga. Možda glupo, al bi mi bilo bezveze da ne platim. Možda ne valja tako, al sta cu.MarlboroGold wrote:Bitno je ponuditi se... mi bismo ipak trebali prvi. Već poslije 2-3 puta i kad to "krene", onda treba malo popustiti jer drugoj strani zna često biti neugodno.
- annoy
#1699 Re: Facebook za upoznavanje ...
Po meni trebaju placat oboje, u skladu sa svojim financijskim mogucnostima. Tko vise zarađuje cesce ce placat. U određenim situacijamaa onaj tko poziva na spoj bi trebao platit, npr. ako pozoves nekog u neki određeni restoran na veceru, ti vjerojatno znas kakve su tamo cijene, pa je logicno da platis.
Na prvom spoju mi je lijepo kad musko plati.
Najgore mi je kad placa svatko sebi, kao da smo tinejdzeri
Na prvom spoju mi je lijepo kad musko plati.
Najgore mi je kad placa svatko sebi, kao da smo tinejdzeri
- duminjo
#1700 Re: Facebook za upoznavanje ...
A Vidis.. Upozno par forumaša i to bolan zä vratove ko će platit. Bio na jednoj kafi i jeo i pio.. Krenuli, kaže konobar sve Placeno. Sve ti je kako ubodesMarlboroGold wrote: Društvo najviše voli takve