ooo,sad me razbi za adulua wrote:Jučer je curu šišao na kratko i mogu ti reći da je izgledala k'o zmaj. Na Ensara mislim.vjetropirka wrote:ok,pokušam s adomjavim rezultat
možeš li mi poslati broj tog majstora na pp ?
hvala
ooo,sad me razbi za adulua wrote:Jučer je curu šišao na kratko i mogu ti reći da je izgledala k'o zmaj. Na Ensara mislim.vjetropirka wrote:ok,pokušam s adomjavim rezultat
Evo i ja kontam da krenemEurosa wrote:Mustafa, Mustafa...ako znas na sta mislim.ema_ wrote:Mislio egipćanka?
I orestani ih hvaliti, kakva sam zapucat cu pravo u Egipat.
insomnia78 wrote:Kako majku mu silovase onolike strankinje pored tako dzentlmenskog odnosa prema zeni i dizanju iste na pijedastal
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
ema_ wrote:Ti znači na jednu stranu, ja i krvava na drugu.
Ne moras se mucitilua wrote:Oko 50 KM. Trebala bih pitati da ti kažem tačnu cifru. Ali ću to i odraditi pa ti javitiladyblue18 wrote:A koliko mu je standardno pranje, sisanje, feniranje
U kojem ba KS-u? Ja u BBI-u placam 20 maraka vec dvije god.Big Ang wrote:35 kerma kod Eldina u KS-ujaaaa prezadovoljna
Shisha na pocetku. Ja sam mu bila musterija 5-6 godina, nakon odredjenog vremena pocne fuseriti a i postao mi je preskup.Big Ang wrote:
i onaj Samir Toskić dobro šiša
ne znam gdje ti je čaršija, ali ovdje sa 15 KM ne možeš ni ući u frizerski.krvava wrote:Zene, zar su frizeri u Sa stvarno toliko skupi? Ja se ofarbam, osisam i isfeniram ovdje za 15 KM i to kod skuplje frizerke u mojoj carsiji
krvava wrote:Zene, zar su frizeri u Sa stvarno toliko skupi? Ja se ofarbam, osisam i isfeniram ovdje za 15 KM i to kod skuplje frizerke u mojoj carsiji
u SA kod mojih ima frizerka u mahali nije skupamanekenka u penziji wrote:ne znam gdje ti je čaršija, ali ovdje sa 15 KM ne možeš ni ući u frizerski.krvava wrote:Zene, zar su frizeri u Sa stvarno toliko skupi? Ja se ofarbam, osisam i isfeniram ovdje za 15 KM i to kod skuplje frizerke u mojoj carsiji
mene u mahalskom frizeraju isfenirase kad sam imala paz frizuru i naplatise mi 18 km.
sad mi je malo duža kosa i se sama feniram da ne bih morala dizati kredit za frizuru
mogla bi ja da pokusa ovaj haos na glavi da sredikrvava wrote:Kad odlucite doci zovite da vas najavim a usput se mozemo i uzivo "iskokodakat"
jesamkrvava wrote: Vidjela si moju kosu i friz...
e eto mene Elmici odma iza BAjrama akobogdakrvava wrote:Ja imam ubjedljivo najgoru i najtezu kosu za odrzavanje... Elma to radi bez greske vec 16 godina