Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vjetropirka

#1676 Re: Žene pitaju žene

Post by vjetropirka »

lua wrote:
vjetropirka wrote:ok,pokušam s adom :) javim rezultat :-D
Jučer je curu šišao na kratko i mogu ti reći da je izgledala k'o zmaj. Na Ensara mislim. :D
ooo,sad me razbi za adu :lol:
možeš li mi poslati broj tog majstora na pp ?
hvala :-D
ema_

#1677 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Vezano za mileram i pavlaku i kiselo vrhnje , mileram ima najviše masnoće - 30 % , a pavlaka i kiselo vrhnje su isto , radi se o hrvatskom i bh izrazu, na nekim proizvodima pišu oba izraza :-D .

Neko spomenu egipćane, koja se uda tamo, ako nije baš baksus da nađe izrod - fakat joj kašika upadne u med jer su prilike obrnute , ne kao ovdje, znači tamo je na muškarcu da govori "Da, draga" i što je najjače, oni uživaju u tome. Egipćanke su priča za sebe, alfe žene po temperamentu, a stoji i ovo što je say_cheese rekla o burencu, al opet muž je daleko od vođe bez obzira na sve. :roll: :lol: . I da, koliko god oni žene svoje nacije dizali u nebesa, strankinju će još duplo više, znači opet izađe da je kašika u medu njoj :D .
ema_

#1678 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Mislio egipćanka? :-D

Al to morate vidjeti, recimo kupovina kod njih, jest da nisu bogati kao kuvajćani recimo, ali i njihove žene žive za hodanje i kupovanje. I sad zamislite neku xxxxl ulicu prepunu butika, u koji god uđeš, haos od gužve, a muškarci jadni ispred sjede sa djecom :lol: :lol: , gužva i ispred i unutra :D .
Big Ang

#1679 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Eurosa wrote:
ema_ wrote:Mislio egipćanka? :-D
Mustafa, Mustafa...ako znas na sta mislim. :lol:

I orestani ih hvaliti, kakva sam zapucat cu pravo u Egipat. :roll:
Evo i ja kontam da krenem :lol:
ema_

#1680 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Znate kako je sa Egiptom - ili vam je bezveze kad ga vidite ili postanete zaluđene sa njim. Sredine nema ;-) . One koje postanu očarane sa njim više se nikad ne mogu smiriti osim tamo :srce:

Image

Nekima je ovo samo slika bezveznog Nila, a nekima poput mene srce stane odmah :cry: .
insomnia78

#1681 Re: Žene pitaju žene

Post by insomnia78 »

Kako majku mu silovase onolike strankinje pored tako dzentlmenskog odnosa prema zeni i dizanju iste na pijedastal

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
ema_

#1682 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

insomnia78 wrote:Kako majku mu silovase onolike strankinje pored tako dzentlmenskog odnosa prema zeni i dizanju iste na pijedastal

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

Navesti taj primjer je isto kad bi rekao da su maloljetnici u Sarajevu divljaci jer su ona dvojica zapalila staricu u pola dana. I još gore jer Sarajevo ima 300k stanovnika, a Kairo 20 milijuna.
sha_ba

#1683 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

e ne znam vala, ja bila, vidjela i nisam se zaljubila.... uglavnom mejsto na koje se ode jednom... nemam neke zelje ponovo, ostalo mi je jos dosta zemalja da vidim :D
ema_

#1684 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Ti znači na jednu stranu, ja i krvava na drugu :D .
ema_

#1685 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Ja sam bila tamo u vrijeme najvećih nemira nakon revolucije , kad se dešavala i Rabia i sve ostalo, i samo mogu reći da medijima ne treba vjerovati ni trun. Željni senzacije i izmišljanja, kao i uvijek. :-)
sha_ba

#1686 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

ema_ wrote:Ti znači na jednu stranu, ja i krvava na drugu :D .
:mrgreen: inace sjever Afrike me nije nesto odusevio, nekoliko puta sam bila...

ali imam osjecas da akobogda uskoro budem isla u Bejrut da cu se zaljubiti :oops: :D
inace zelim posjetiti daleki istok i mislim da se tamo ima svasta vidjeti i ne prestajati zaljubljivati :bih:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1687 Re: Žene pitaju žene

Post by ladyblue18 »

lua wrote:
ladyblue18 wrote:A koliko mu je standardno pranje, sisanje, feniranje :zoka:
Oko 50 KM. Trebala bih pitati da ti kažem tačnu cifru. Ali ću to i odraditi pa ti javiti :D
Ne moras se muciti :oops: :lol:
Big Ang wrote:35 kerma kod Eldina u KS-u :diva: jaaaa prezadovoljna
U kojem ba KS-u? Ja u BBI-u placam 20 maraka vec dvije god.
Big Ang wrote:
i onaj Samir Toskić dobro šiša :D
Shisha na pocetku. Ja sam mu bila musterija 5-6 godina, nakon odredjenog vremena pocne fuseriti a i postao mi je preskup.
sha_ba

#1688 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

Maroko je lijep, ali ici bas u razgledanja gradova, istorijskih mjesta a ne ono tipa 7 dana hotel all inclusive pa krkaj i plaza :oops:
a i jako je poskupilo odkad se po francuske naselilo dole :-?
inace za cijeli sjever Afrike vazi isto... odavde raja najvise ide na taj krkaj party :mrgreen:
Oran u Alziru je prelijep :thumbup:
Kairo je meni ok, bio mi je prvi veeeeeliki grad koji sam vidjela, davno sam bila... centar je ok, cist lijep sve 5 ali brate tuga te uhvati kad krenes samo malo na periferiju :(
a i generalno sto mi se ne svidja je sto su prljavi... ne samo egipcani i ovi ostali :oops:
manekenka u penziji

#1689 Re: Odg: Žene pitaju žene

Post by manekenka u penziji »

krvava wrote:Zene, zar su frizeri u Sa stvarno toliko skupi? Ja se ofarbam, osisam i isfeniram ovdje za 15 KM i to kod skuplje frizerke u mojoj carsiji :)
ne znam gdje ti je čaršija, ali ovdje sa 15 KM ne možeš ni ući u frizerski.
mene u mahalskom frizeraju isfenirase kad sam imala paz frizuru i naplatise mi 18 km.
sad mi je malo duža kosa i se sama feniram da ne bih morala dizati kredit za frizuru :)
Cherry-Cherry

#1690 Re: Žene pitaju žene

Post by Cherry-Cherry »

krvava wrote:Zene, zar su frizeri u Sa stvarno toliko skupi? Ja se ofarbam, osisam i isfeniram ovdje za 15 KM i to kod skuplje frizerke u mojoj carsiji :)
:shock: Koja je čaršija? Isplati se platiti i autobus ili gorivo i otići. :D
manekenka u penziji

#1691 Re: Žene pitaju žene

Odgovorila je i isplati se :)
Imam ja neke dalje familije tamo pa da odradim sve o jednom trosku :lol:
sha_ba

#1692 Re: Odg: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

manekenka u penziji wrote:
ne znam gdje ti je čaršija, ali ovdje sa 15 KM ne možeš ni ući u frizerski.
mene u mahalskom frizeraju isfenirase kad sam imala paz frizuru i naplatise mi 18 km.
sad mi je malo duža kosa i se sama feniram da ne bih morala dizati kredit za frizuru :)
u SA kod mojih ima frizerka u mahali nije skupa :D znamo se godinama, sisa sve moje, nikad mi vise od 10km nije za feniranje uzela, cesto i ne naplati :-D muske sisa za 5km i super je
mene je prosle godine osisala, ofarbala i isfenirala za nekih 25km cini mi se
ovom prilikom je pozz :kiss:
sha_ba

#1693 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

krvava wrote:Kad odlucite doci zovite da vas najavim a usput se mozemo i uzivo "iskokodakat" :)
mogla bi ja da pokusa ovaj haos na glavi da sredi :mrgreen:
ema_

#1694 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Da je bliže, i ja bih došla - nepozvana. Zadnjih dana se namjeravam fraknuti sama, nekih pola metra makar :lol: .
Last edited by ema_ on 19/06/2014 22:55, edited 1 time in total.
sha_ba

#1695 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

krvava wrote: Vidjela si moju kosu i friz... ;)
jesam :thumbup:
zato i kontam, kod mene je ludilo :-)
sha_ba

#1696 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

krvava wrote:Ja imam ubjedljivo najgoru i najtezu kosu za odrzavanje... Elma to radi bez greske vec 16 godina :)
e eto mene Elmici odma iza BAjrama akobogda :D
manekenka u penziji

#1697 Re: Žene pitaju žene

Ma ja ne znam sta to oni toliko naplaćuju. 18 KM za manje od sat vremena posla. Ljudi se polomise kopajući kanale pa nemaju toliku satnicu.
Hajde da su ti frizeri neki stručnjaci pa da makar to opravda cijenu usluge, već uvijek nešto zeznu, ili šiške, ili jedna strana bude duža od druge, ili se nadju nejednaki pramenovi ili mi kaze da ja imam vise kose na jednoj strani glave nego na drugoj pa me ne može fino srediti.
Za vjenčanje sam otišla kod,aman-zaman, nagradjivanog frizera. Došla na probnu frizuru on mi kosu nije ni dotakao, već samo rekao sta ce mi napraviti, hajde ja i sa tim zadovoljna. Na dan vjenčanja mi frizuru napravila neka njegova radnica, a on došao samo da mi naplati uslugu.
Sto se tice frizure, cura mi je fulila sve živo. Na kraju sam kosu koja je bila poludignuta raspustila, rasceslja, rasporedila prstima i tek sam onda na nešto ličila.
azurna_obala

#1698 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

Što ne idete u Šabić akademiju, ljudi džabe šišaju, feniraju, prave frizure :oops:
sheilak

#1699 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

prirodni lijek za mrsavljenje je neuredan zivot...dakle, nespavati & fizicka aktivnost. :D i u 2 sedmice izgubis skoro 3 kg. a jedes normalno, cak i vise.

o kosi, o frizuri...kako ja ne volim ici kod frizera niti da mi rade bilo kakve frizure. ili da mi je kosa svezana. :-) a niti cesljati se. :D
sha_ba

#1700 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

pa sheki jel imas kratku kosu ili? :zoka: :mrgreen:
Post Reply