alenthekiller wrote:Sutra prvi put idem avionom, jutros kad sam se prubudio naslov veliki pao avion...
Ja za vikend, a od pon. gledam aircrash emisije, i citam ova sranja, paranoja 99lvl
alenthekiller wrote:Sutra prvi put idem avionom, jutros kad sam se prubudio naslov veliki pao avion...
svaka emisija, national geografik, sekunde do katastrofe su mi kroz glavu prosle kad je poletio, al dobro je. Onda se pocnes smijati sam sebi kad letis fino na visini zadanoj, vidis da nije nista strasnokucniljubimac wrote:alenthekiller wrote:Sutra prvi put idem avionom, jutros kad sam se prubudio naslov veliki pao avion...![]()
![]()
![]()
Ja za vikend, a od pon. gledam aircrash emisije, i citam ova sranja, paranoja 99lvl
Bgm ovdje u fr kazu da ne ocekuju prezivjele, vec se izrazava saucesce porodicamagraue_maus wrote:ocekuju veliki broj zrtava , jos se nista nezna , tek su hotline osposobili .......
insomnia78 wrote:Bgm ovdje u fr kazu da ne ocekuju prezivjele, vec se izrazava saucesce porodicamagraue_maus wrote:ocekuju veliki broj zrtava , jos se nista nezna , tek su hotline osposobili .......
Ako je vjerovati ovim informacijama avion je počeo gubiti visinu već iznad obale.
JanuaryJones wrote:Ima li ko stručan da objasni zašto je ruta okolo preko Alpa a ne drito preko Lyona za Dusseldorf?
Vjerovatno postoji neki razlog...ovaj avion je počeo da gubi visinu,čim je prešao iznad mora i stupio iznad teritorije Francuske.JanuaryJones wrote:Ima li ko stručan da objasni zašto je ruta okolo preko Alpa a ne drito preko Lyona za Dusseldorf?

Nemate razmisljati o necemu ljepsem ? More, voda, trava, drvo, rostilj...?Lucky Strike wrote:
Zamisli samo ako je.......
........i zamisli jos kad je.....