Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trcicu trceci wrote:
Jesam glupan, a onda kada si tvrdio da ces popusiti svom mrtvom ocu ako Dzeko postigne vise od 5 golova za repku, tada kadi si govorio. A od tada dao 10 najmanje
trcicu trceci wrote:Cvrcak, ja retardiran, a onda kada si tvrdio da i tvoj mrtvi otac zna da je Dzeko panj, to nista?
Nisi dobar u vugla. Idi liječi se, ne zajebavam se. Nisi dobar sekunde.
Nemoj da ti nadjem postove kad si to pisao. Poklopi se.
idi prati utakmicu da nam kasnije mozes pametovati, hajde razligu
ako ga vedo vcrs ne zabije onda ozbiljno treba razmatrati i on i selektor da zavrsi sa reprezentativnom karijerom. ili bar dok se ne vrati i ako se nekad vrati u golgetersku formu. do tad vedo hvala ti za sve al jbg treba i djecu gurati malo
Last edited by insaneinthebrain on 06/09/2015 20:43, edited 1 time in total.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Safet, drugoligaš, Sušić je sjebo atmosferu u reprezentaciji sa glupostima tipa TSS, Hadžić, Svrško, Kvržić, a bogme i Vranješom. Formacijama bez lijevog beka, zadnjeg veznog, bez napadača, svaljivanjem krivice na igrače i svađe sa Džekom.
Taktička neznalica, 0 od trenera i pedagoga.
Na kraju je završio tamo gdje mu je i mjesto, u drugoj ligi Francuske. Vrlo prosto
zbog tog istog safeta smo bili u brazilu i skupljali slicice pa de odvadi malo.
Evo nema Safeta. Cudim se kako izgubismo od Belgije i sto se pribojavamo Welsa kuci?
Ponavljam, slijedece kvalifikacije ce sve pokazati
Zao mi je samo sto ce Mesa biti novo zrtveno janje.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Safet, drugoligaš, Sušić je sjebo atmosferu u reprezentaciji sa glupostima tipa TSS, Hadžić, Svrško, Kvržić, a bogme i Vranješom. Formacijama bez lijevog beka, zadnjeg veznog, bez napadača, svaljivanjem krivice na igrače i svađe sa Džekom.
Taktička neznalica, 0 od trenera i pedagoga.
Na kraju je završio tamo gdje mu je i mjesto, u drugoj ligi Francuske. Vrlo prosto
zbog tog istog safeta smo bili u brazilu i skupljali slicice pa de odvadi malo.
A jebo igrače jelde ? To što šutaju loptu ništa.
pa ako je safet i samo safet odgovoran za los pocetak kvalifikacija, onda safet i safet moze biti odgovoran za dobro odradjene prethodne kvalifikacije. logicno
ganjeta wrote:Cvrle bježi ba,nerviraš me više nego on bezze krečiš sa likom kome je Mancini top klasa trenera .
Zamijenio si me sa nekim.
Neznalico
Vidi sto pjene, kako vas lozim. A Cvrcko nema obraza da prizna kako je govorio da je Dzeko karina od igraca i da ce popusiti mrtvom ocu ako ista napravi u repki, tobejarabi koji lik zamisli to govoriti
samkoF wrote:
Pa izjasni se koji su to Meshini biseri???Jel igranje mede?
Jeste i to ga je još od samog početka utakmice stavio na teren, a ni onaj Vranješ mu nije trebao, izvođenje Kolašinca što je dovelo da Lulić ode na beka (greška zbog koje se Pape napadao) i možda ima tu još neka greška. Sada protiv Andore (velika Andora) izbacio skoro najjaču postavu, plus mu mrtvi Ibišević u napadu.
Želim da kažem da Baždarević nije nešto puno bolji trener od Papeta. Pravog selektora ćemo imati kada se malo odmaknemo od ovih domaćih.
trcicu trceci wrote:
Jesam glupan, a onda kada si tvrdio da ces popusiti svom mrtvom ocu ako Dzeko postigne vise od 5 golova za repku, tada kadi si govorio. A od tada dao 10 najmanje
trcicu trceci wrote:Cvrcak, ja retardiran, a onda kada si tvrdio da i tvoj mrtvi otac zna da je Dzeko panj, to nista?
Nisi dobar u vugla. Idi liječi se, ne zajebavam se. Nisi dobar sekunde.
Nemoj da ti nadjem postove kad si to pisao. Poklopi se.
idi prati utakmicu da nam kasnije mozes pametovati, hajde razligu
trcicu trceci wrote:
Vidi sto pjene, kako vas lozim. A Cvrcko nema obraza da prizna kako je govorio da je Dzeko karina od igraca i da ce popusiti mrtvom ocu ako ista napravi u repki, tobejarabi koji lik zamisli to govoriti
Dugo sam na forumu, bilo je svega, al ovaj je najbolesniji. Liječi se grob te jebo. Vidiš da si bolestan.