sarajlija_11 wrote:
ko je kriv za ovo?

sarajlija_11 wrote:
ko je kriv za ovo?

Na onim starijim slikama o SCC kakav bi trebao biti, ovaj ekran je izgledao premoćan,a ovaj ekran me nimalo ne oduševljava! Moram se udaljiti na kilomentar da nešto vidim,pixel im dužine 5cm,isto toliko širine jbt..odronRipicipi wrote:
slika sa ssc-a
Hahahahamali_balon wrote:
navode me na zakljucak da je citav objekat privremenog karakterasarajlija_11 wrote:
ko je kriv za ovo?
A ona iza onoga ćelavog baš liči na bivšu moderatoricu.Black swan wrote:jel ono belmić voditeljicaa tu joj je i jaranica stara forumašica
![]()
![]()
Sigurno nisi jedina. Ja sam mislio na nešto drugo...iz dna duše wrote:Nije vala ni dušmanluk ni ljubomora, ali meni se ne svidja
OKCossack wrote:Sigurno nisi jedina. Ja sam mislio na nešto drugo...iz dna duše wrote:Nije vala ni dušmanluk ni ljubomora, ali meni se ne svidja
Nemoj reći da imaju Laser Tag?i_ja_na_forumu wrote:zna li nek koliko je kuglanje ? i sta je ono pored ? nesto s laserima ?
Nije laser tag...ja mislim da je nesto kao izbjegavanje onih lasera, neka igrica....vidjao sam to negdje...Kal El wrote:Nemoj reći da imaju Laser Tag?i_ja_na_forumu wrote:zna li nek koliko je kuglanje ? i sta je ono pored ? nesto s laserima ?
jeste laser tagOldMayor wrote:Nije laser tag...ja mislim da je nesto kao izbjegavanje onih lasera, neka igrica....vidjao sam to negdje...Kal El wrote:Nemoj reći da imaju Laser Tag?i_ja_na_forumu wrote:zna li nek koliko je kuglanje ? i sta je ono pored ? nesto s laserima ?
ma pusti.seljo doso u grad pa mu sve dobro.iz dna duše wrote:Nije vala ni dušmanluk ni ljubomora, ali meni se ne svidja
Nema boljeg treninga od Laser taga!Mustang1 wrote:Ajjjjjj bio danas na Laser tag .. Koja je ono ludnica majke mi .. Steta sto nas je samo troje bilo one djevojke sto rade ne smiju.. Mi smo mokri bili nakon 14 minuta onog pucanja i letanja
Bas se uzivis
5 KM po osobi a traje 14 minuta .. Isplati se svake sekundeTvrtko II Kotromanić wrote:koliko je laser tag?