AO 2014

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked

AO osvaja

Novak Đoković
40
17%
Andy Murray
4
2%
Rafael Nadal
27
12%
Roger Federer
18
8%
Damir Džumhur
104
45%
Neko drugi
3
1%
Serena Williams
21
9%
Victoria Azarenka
6
3%
Maria Sharapova
4
2%
Agnieszka Radwańska
4
2%

Total votes: 231

radostan dan

#1676 Re: AO 2014

Post by radostan dan »

BegA_ wrote:Posto ima tema BH tenis, najbolje bi bilo da se ubuduce svi mecevi nasih tenisera prate na toj temi.
po kom osnovu? time ga spuštaš na level ispod...
čovjek igra gs turnir, sasvim zasluženo je na ovoj temi.

normalno da na istu dolaze i oni koji ne prate ili manje prate tenis, kad već njihov pulen ili zemljak ostvaruje velike rezultate...napišu komentar,daju prognozu, podjele emociju...

sve regularno.

nego, koja varijanta za berdiha smućenog?
MOSALJOZE

#1677 Re: AO 2014

Post by MOSALJOZE »

radosni ako ti ne znaš koje su varijante onda niko ne zna
a)teško graniči sa nemogućim
b)svakako dolazi u obzir
Leopold_IV

#1678 Re: AO 2014

Post by Leopold_IV »

radostan dan wrote:
BegA_ wrote:Posto ima tema BH tenis, najbolje bi bilo da se ubuduce svi mecevi nasih tenisera prate na toj temi.

normalno da na istu dolaze i oni koji ne prate ili manje prate tenis, kad već njihov pulen ili zemljak ostvaruje velike rezultate...napišu komentar,daju prognozu, podjele emociju...

sve regularno.

Udrati Berdycha sevdahom nakon svakog neparnog game-a.
ultima_palabra

#1679 Re: AO 2014

Post by ultima_palabra »

Ja bih se žrtvovao @radosni, ali nemam ženska u kući... jedino u kakvu kafanu večeras da odem, pa legnem na prvu minu :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#1680 Re: AO 2014

Post by It_is_a_Leclerc »

Brat wrote:
poostar wrote:Nakotilo se svega i svacega na ovoj temi.
Likovi koji veze nemaju o tenisu prenose svoje frustracije s politickog podforuma na ovaj.
I dalje tvrdim da kad bi danas - sutra Damiru Njemacka ponudila da igra za njih, ovaj bi to oberucke prihvatio.
A ko to nebi ? Do skoro nam je fudbalski savez bio u qrcu, i mnogi igraci nisu htjeli igrati za repku dok su Usranovic, Dominkovic & co. bili u savezu. Zbog cega onda mrznja prema Dodigu sto je izabrao igrati za susjednu drzavu koja mu je pruzila 1000000 puta bolje uslove nego BiH ?
Druga stvar je sto su Dodig + hr portal poznat nam svima,dvolicne pi**e koje nemogu podnjeti poraz.
Meni je zao malog Damira i njegove familije.
Momak ima potencijala. Kamo li srece da se rodio u nekoj normalnoj drzavi, rezultati poput ovog bi mu bili svakodnevnica.
Ne bi. Ne pričaj ono o čemu pojma nemaš. Imao je Damir priliku da igra pod drugom zastavom, mislim da se odgovor zna. :bih:
Kako misliš - nema pojma ?! Pa vidiš da čovjek ima veze o tenisu i sve zna. Pa čak i proriče budućnost. :oops:

poostar :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#1681 Re: Odg: AO 2014

shake69 wrote:
Leopold_IV wrote:
area51 wrote:Ti se malo našao u "neobranom grožđu" :wink:
Nego,živo me interesuje @nećkovo mišljenje na sve ovo,glede teferičli atnosfere na temi o GS :lol:
Ne kontam sta ti ovo grozdje znaci ali vino moze :razz:
Tema je itekako zastranila tako da Dzumhuru zelim uspjeh, a ostatku ekipe, kod kojih to nije slucaj, da zavole tenis kao sport bez obzira ko ga igra i ko sta pise o njemu.
Jest vala, glede teme. Nemam volje nis' napisati. Zajahali su danima neki padobranci tipa Leclerc &comp. i ne puSCaju!
Jel to meni zabranjeno doći na ovu temu ?! To ja seljačina, bosančina sa harmonikom, a vi uljuđena gospoda u frakovima koja se s okularom snebiva nad mojim navijanjima....

Samo mi dajete motiv da ostanem i duže od predviđenog na ovoj temi i da, u skladu s pravilima, pišem svoje mišljenje, ma koliko vas ono tragično pogađalo.
radostan dan

#1682 Re: AO 2014

Post by radostan dan »

Postao/la MOSALJOZE dana 16/01/2014 12:50

radosni ako ti ne znaš koje su varijante onda niko ne zna

e ne znam šta bi ti rekao...nemoguća misija...prvih 7-8 toliko odskače u odnosu na ostale - devetog, desetog, do dvjestadevedesetog da je to... :roll: .
a opet, tenis je čudo, dešavaju se senzacije, češće nego u ligi šampiona npr...
u tom pravcu treba razmišljati i pratiti meč.
jednostavno uživaš što imaš priliku da uživaš.
BegA_

#1683 Re: AO 2014

Post by BegA_ »

radostan dan wrote:

sve regularno.

Ma vala radosni meni je svejedno. Licno mislim da bi bilo puno preglednije da se o nasim teniserima pise na jednom temi, a o ostalima na drugoj. U ovih haman 70 stranica na ovoj temi rijetko gdje se moze procitati ime nekog drugog tenisera, sem Dzumhura. :D
Ovo govorim zbog onih koji se zale zbog navale Dzumhurovih navijaca, tj. onih koji cekaju da se ova tema ocisti da bi se prikljucili diskusiji.
Logovan

#1684 Re: AO 2014

Post by Logovan »

poostar wrote:I dalje tvrdim da kad bi danas - sutra Damiru Njemacka ponudila da igra za njih, ovaj bi to oberucke prihvatio.
A tebe neka je stid i sram zbog ovoga. :wink: Momak je već odbijao neke reprezentacije i onda ti dođeš i kažeš ovu glupost. :run:
It_is_a_Leclerc

#1685 Re: AO 2014

Izvinjavam se ne-padobrancima, ako smetam. Imam jedno pitanje: Kad zapravo počinje Damir Dž. da igra ? Ovdje neko piše oko 5, a na klixu piše 1h po centralnoevropskom vremenu i morat će malo da sačeka ?
BegA_

#1686 Re: AO 2014

Post by BegA_ »

It_is_a_Leclerc wrote:Izvinjavam se ne-padobrancima, ako smetam. Imam jedno pitanje: Kad zapravo počinje Damir Dž. da igra ? Ovdje neko piše oko 5, a na klixu piše 1h po centralnoevropskom vremenu i morat će malo da sačeka ?
Oko 5 :wink:

Cilic :lol: :lol: Imao 5:0 u trecem setu, a sad' Simon servira za set. 5:6 :D
ultima_palabra

#1687 Re: AO 2014

Post by ultima_palabra »

Koliko terena ima reflektore, čini mi se da se trenutno igra na 8 terena?
roboth

#1688 Re: AO 2014

Post by roboth »

It_is_a_Leclerc wrote:Izvinjavam se ne-padobrancima, ako smetam. Imam jedno pitanje: Kad zapravo počinje Damir Dž. da igra ? Ovdje neko piše oko 5, a na klixu piše 1h po centralnoevropskom vremenu i morat će malo da sačeka ?
Dva meca su prije njega, tako da je oko 5.
Leopold_IV

#1689 Re: AO 2014

Post by Leopold_IV »

Ukoliko sve bude po planu i u redu igra treci mec na Hisense areni poslije:
Kerrber - Riske i
Na LI - Safarova

Dakle mecevi pocinju u 1 ujutro po nasem vremenu i igra kada ova 2 meca zavrse dakle nekad oko 4-5 ujutro po nasem vremenu.
Klix se malo zajebao jer mecevi pocinju u 1 a Damirov mec je tek treci na rasporedu.
insaneinthebrain

#1690 Re: AO 2014

Post by insaneinthebrain »

shminka wrote:Izasao raspored Damir na Hisense Areni , oko 5 po nasem vremenu

http://www.ausopen.com/en_AU/scores/sch ... ule10.html
leci u deset i ustati u 4 ili 5. nema druge
radostan dan

#1691 Re: AO 2014

Post by radostan dan »

Leopold_IV wrote:
Udrati Berdycha sevdahom nakon svakog neparnog game-a.
neće to proći leo...jednom može jer je simpatično i neobično ostalim na tribinama, možda može i još jednom i to bi bilo to...svaki naredni put bi se džumhuru dodjeljivali kazneni poeni, ili bi rivali vršili pritisak na sudije da se publika udalji...što opet puca po damirovoj glavi...

Postao/la ultima_palabra dana 16/01/2014 12:53

Ja bih se žrtvovao @radosni, ali nemam ženska u kući... jedino u kakvu kafanu večeras da odem, pa legnem na prvu minu :mrgreen:
e, ima i berdih pelikana u glavi, nije on baš sastavljen najpreciznije...ne kažem, može da se desi da pokloni džumhuru dva krompira (6-0), ali šta ako mu smeta vrućina, podvila se dlaka na lijevoj mošnici u prvom setu, u trećem se upaila, ili olako uđe u meč, pa se čupa, a damir ga nervira-vezuje pertle na svaki drugi poen, pravi se mutav kad sudija neku odluku donese, razvlači se po terenu namjerno, a ovom vatra da što prije završi... :mrgreen:

ma ima modusa, nego fali iskustva...

ja ću, radi uroka, da ga malo poguramo, kao i pred drugo kolo, opet pomenuti bekera. :D
It_is_a_Leclerc

#1692 Re: AO 2014

Aha. Hvala na odgovorima. Znači, ustati u pola pet i moliti Boga da otegnu ove ženske ?

SInoć na Eurosportu gledam onog čovjeka što najavljuje mečeve. Kaže - Berdich igra u formi života, baš izgleda kao da jedva čeka da krene igrati i tako to. Hajd fino. :cry: :lol:
BegA_

#1693 Re: AO 2014

Post by BegA_ »

Murray :facepalm:
marschall

#1694 Re: AO 2014

Post by marschall »

znaci budjenje u 5
kahva i harmonika
zlajapravaraja

#1695 Re: AO 2014

Post by zlajapravaraja »

poostar wrote:I dalje tvrdim da kad bi danas - sutra Damiru Njemacka ponudila da igra za njih, ovaj bi to oberucke prihvatio.
Ma ne bi... :zjev:

Citaj
´
http://www.klix.ba/vijesti/bih/dzumhuro ... /140116050
poostar

#1696 Re: AO 2014

Post by poostar »

Logovan wrote:
A tebe neka je stid i sram zbog ovoga. :wink: Momak je već odbijao neke reprezentacije i onda ti dođeš i kažeš ovu glupost. :run:
ko mu je nudio, gdje, kad ?
BegA_

#1697 Re: AO 2014

Post by BegA_ »

poostar wrote:
Logovan wrote:
ko mu je nudio, gdje, kad ?
Hrvati, kad' je Damir postao juniorski prvak Evrope.
trcicu trceci

#1698 Re: AO 2014

Post by trcicu trceci »

e jebi ga nikako da skontam znaci veceras poslije ponoci oko 5 sati igra Damir ?
zlajapravaraja

#1699 Re: AO 2014

Post by zlajapravaraja »

Fanatikosi dobili 20% kapaciteta, ali ne sumnjam da ce biti ko recimo u Zilini. Bice i 2 bubnja da idu uz harmoniku. Pirotehnika

Berdych nece znat' sta ga je snaslo.
It_is_a_Leclerc

#1700 Re: AO 2014

trcicu trceci wrote:e jebi ga nikako da skontam znaci veceras poslije ponoci oko 5 sati igra Damir ?
Koliko sam ja skontao, nema fiksnog vremena počinjanja, već kad ove četiri ženske završe ?! Po procjeni foruma, to je oko 5.
Locked