Zbog čega si znao? Kakve veze ja imam s Ninom?_BataZiv_0809 wrote: ↑19/02/2020 22:46Znao sam da ces se ti javitExNihilo wrote: ↑19/02/2020 13:08 Kod Nine su intelekt i elokventnost, nažalost, suviše često žrtva tvrde ideološke pozicije. U tim slučajevima pretvara se u klasičnog sofistu.
Pa opet, kao takav, jedini ima šta smisleno reći u Petom danu. Nino je najbolji kada ne osjeća obavezu da stoji na desnim branicima i vrijedi ga pratiti zbog takvih momenata.ovo me podsjeca na to kad uglavnomja brani Zviza
![]()
Nino Raspudić
- ExNihilo
#1676 Re: Nino Raspudić
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- ExNihilo
#1678 Re: Nino Raspudić
Ne sjećam se fakat._BataZiv_0809 wrote: ↑19/02/2020 22:52Imali smi vec razmjenu na ovu temu prije par godina. Ono kad je Nino u PD lupao kako je smekanje zarobljenika na Golom otoku zapravo sinonim za samoupravni socijalizam.![]()
Šta sam govorio tada?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1679 Re: Nino Raspudić
Bio si na slicnom fonu. Cinjenica jeste da nam Nino smeta zbog ideoloskog narativa, cinjenica jeste da je razgovjetan i elokventan, ali
- ExNihilo
#1680 Re: Nino Raspudić
Bježi ba Bato, na trenutak sam se zabrinuo da je Alzheimer kicked in..._BataZiv_0809 wrote: ↑19/02/2020 23:03Bio si na slicnom fonu. Cinjenica jeste da nam Nino smeta zbog ideoloskog narativa, cinjenica jeste da je razgovjetan i elokventan, aliono sto mu ja zamjeram kao intelektulacu je to sto se bavi iskljucivo posljedicama kad treba dokazati neku svoju ideoloski obojenu tezu, a procese zanemaruje, a bogme i vice versa...
Ali sam onda našao da ja nisam učestvovao u toj raspravi.
nino-raspudic-t115612s1175.html#p10328450
- Hajvan
#1681 Re: Nino Raspudić
Jel’ ovo Bata misli da je Hafis altergo ExNihila?

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1682 Re: Nino Raspudić
Mozda nije na toj temi, ali nakon krace diskusije, trazio si mi link na emisiju u kojoj je sagovornik u PD, prema mojim rijecima, njim obrisao patosExNihilo wrote: ↑19/02/2020 23:13
Bježi ba Bato, na trenutak sam se zabrinuo da je Alzheimer kicked in...
Ali sam onda našao da ja nisam učestvovao u toj raspravi.![]()
nino-raspudic-t115612s1175.html#p10328450
-
TomANDJerry
#1683 Re: Nino Raspudić
Ovo sa IQ-om cu preskocit ...MaksprotivMarksa wrote: ↑19/02/2020 19:20 Tvoja analiza je analiza nekoga sa IQ-om manjim od 90. Nino uopste nije glup i neobrazovan, jako dobro zastupa sve svoje stavove u granicama moguceg, to sto ja mislim da je on klasicni primjer neokonzervativca i sto ne podrzavam taj narativ je nesto sasvim drugo, glup i neobrazovan nije.
Vecina ljudi koji ovdje kritikuju Ninu to rade sa istih ideoloakih pozicija kao i on, ali za racun drugog nacionalizma, svjetonazorski je to isti koncept, a Nino je broj jedan intelektualac konzervativne scene na ovim prostorima, Bosnjaci i Srbi nemaju svog Ninu, barem ne dovoljno kapacitiranog.
Porediti Fatmira i Ninu moze samo debil.
Njegova analiza jeste klasicni primjer neokonzervativca ,... to je ustvari s***k koji se koristi neokonzervativnim alternativnim cinjenicama .. I on jeste pametan da to radi, jer ako imas one koji te slusaju znaci da ti pobjedjujes --- nema veze sto to sto pricas veze sa realnoscu nema.
Ja i ne zelim da bilo tko ima svog Ninu, jer lik otvoreno laze da pro-bosanska strana u BiH ne zeli u EU jer bi to znacilo da valjda onda Komsic vise nebi mogao biti izabran (iako EU znaci upravo suprotno, vjerovatno bi imali 3 Komsica u predsjednistvu) --- a sa druge strane zna da to sto govori nije istina, vec je najljepsi moguci nacin na koji moze upakovati svoj neo-fasizam, koji se danas naziva neokonzervatizam.
- ExNihilo
#1684 Re: Nino Raspudić
Da, toga se sjećam. Fakat sam želio vidjeti da ga neko satre. Međutim, obično on satire sagovornike čak i kada ovi imaju zicer._BataZiv_0809 wrote: ↑19/02/2020 23:17Mozda nije na toj temi, ali nakon krace diskusije, trazio si mi link na emisiju u kojoj je sagovornik u PD, prema mojim rijecima, njim obrisao patosExNihilo wrote: ↑19/02/2020 23:13
nino-raspudic-t115612s1175.html#p10328450![]()
Recimo, prošlog petka tema emisije (op.a. Petog dana) bijaše prava LGBT parova da posvajaju djecu. Nešto na čemu bi liberali trebali relativno lako poentirati uzevši u obzir naučne studije iz tog domena, praksu razvijenih zemalja, i općenito dobrobit djeteta koja bi trebala ići ispred pitanja seksualnog opredijeljenja (i.e bolje porodica nego dom). Do kraja emisije, Nino im je sjebao svaki argument, i još su bespomoćno urlali na njega.
Ili onaj kreten Zukić na N1. Nino brani besmislenu tezu da bi se Hrvati politički pluralizirali samo kada bi im se dali institucionalni mehanizmi zaštite (tj. treći entitet ili njegov institucionalni ekvivalent). Zukić nemušto muca umjesto da ga satre pitanjem zašto se, onda, Srbi u RS nisu pluralizirali, ili Hrvati u Republici Hrvatskoj, mada imaju sve institucionalne mehanizme zaštite.
Šta hoću reći: Nino možda nije Einstein, ali je za svoje sagovornike Einstein.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1685 Re: Nino Raspudić
Ok, ali to govori da je snalazljiv i lukav i (seljacki) beskrupulozan, ali ne i da je nenadjebivi intelektualac.... samim tim ima ogromnu prednost nad i ugladjenom i profinjenom djecom zagrebackog asfalta kao sto je to slucaj u PD. Toliko ih prenerazi svojom smjelom budalstinom da se instinktivno krenu derati na njega umjesto da ga sacekaju na penal. A imaju materijala i argumenata koliko hoces, kao sto si i sam rekao.
Volio bih ga vidjeti protiv jezikaca koji takodjer ne igraju u rukavicama a la Dino Konakovic
Citao sam mu onu knjigu Kratki espreso, nista spektakularno, poprilicno suhoparno i nemastovito...
Volio bih ga vidjeti protiv jezikaca koji takodjer ne igraju u rukavicama a la Dino Konakovic
Citao sam mu onu knjigu Kratki espreso, nista spektakularno, poprilicno suhoparno i nemastovito...
- Kolinda
#1686 Re: Nino Raspudić
Ti hoćeš da kažeš da u RS i Hrvatskoj ne postoji pluralizamExNihilo wrote: ↑19/02/2020 23:45Da, toga se sjećam. Fakat sam želio vidjeti da ga neko satre. Međutim, obično on satire sagovornike čak i kada ovi imaju zicer._BataZiv_0809 wrote: ↑19/02/2020 23:17Mozda nije na toj temi, ali nakon krace diskusije, trazio si mi link na emisiju u kojoj je sagovornik u PD, prema mojim rijecima, njim obrisao patosExNihilo wrote: ↑19/02/2020 23:13
nino-raspudic-t115612s1175.html#p10328450![]()
Recimo, prošlog petka tema emisije (op.a. Petog dana) bijaše prava LGBT parova da posvajaju djecu. Nešto na čemu bi liberali trebali relativno lako poentirati uzevši u obzir naučne studije iz tog domena, praksu razvijenih zemalja, i općenito dobrobit djeteta koja bi trebala ići ispred pitanja seksualnog opredijeljenja (i.e bolje porodica nego dom). Do kraja emisije, Nino im je sjebao svaki argument, i još su bespomoćno urlali na njega.![]()
Šta hoću reći: Nino možda nije Einstein, ali je za svoje sagovornike Einstein.Ili onaj kreten Zukić na N1. Nino brani besmislenu tezu da bi se Hrvati politički pluralizirali samo kada bi im se dali institucionalni mehanizmi zaštite (tj. treći entitet ili njegov institucionalni ekvivalent). Zukić nemušto muca umjesto da ga satre pitanjem zašto se, onda, Srbi u RS nisu pluralizirali, ili Hrvati u Republici Hrvatskoj, mada imaju sve institucionalne mehanizme zaštite.
Pa sunca mu žarkog prošli ciklus pobjedio SDS a sada SNSD, u Hrvatskoj prošle izbore Kolinda i HDZ evo sad Milanović i SDP, da slučajno pluralizam ne znači nešto drugo od onoga što je do sada značilo....
- ExNihilo
#1687 Re: Nino Raspudić
Pluralizirani su i naši Hrvati. Jedni glasaju za Čovića, drugi za Komšića.Kolinda wrote: ↑20/02/2020 06:40Ti hoćeš da kažeš da u RS i Hrvatskoj ne postoji pluralizamExNihilo wrote: ↑19/02/2020 23:45Da, toga se sjećam. Fakat sam želio vidjeti da ga neko satre. Međutim, obično on satire sagovornike čak i kada ovi imaju zicer._BataZiv_0809 wrote: ↑19/02/2020 23:17
Mozda nije na toj temi, ali nakon krace diskusije, trazio si mi link na emisiju u kojoj je sagovornik u PD, prema mojim rijecima, njim obrisao patos![]()
Recimo, prošlog petka tema emisije (op.a. Petog dana) bijaše prava LGBT parova da posvajaju djecu. Nešto na čemu bi liberali trebali relativno lako poentirati uzevši u obzir naučne studije iz tog domena, praksu razvijenih zemalja, i općenito dobrobit djeteta koja bi trebala ići ispred pitanja seksualnog opredijeljenja (i.e bolje porodica nego dom). Do kraja emisije, Nino im je sjebao svaki argument, i još su bespomoćno urlali na njega.![]()
Šta hoću reći: Nino možda nije Einstein, ali je za svoje sagovornike Einstein.Ili onaj kreten Zukić na N1. Nino brani besmislenu tezu da bi se Hrvati politički pluralizirali samo kada bi im se dali institucionalni mehanizmi zaštite (tj. treći entitet ili njegov institucionalni ekvivalent). Zukić nemušto muca umjesto da ga satre pitanjem zašto se, onda, Srbi u RS nisu pluralizirali, ili Hrvati u Republici Hrvatskoj, mada imaju sve institucionalne mehanizme zaštite.![]()
Pa sunca mu žarkog prošli ciklus pobjedio SDS a sada SNSD, u Hrvatskoj prošle izbore Kolinda i HDZ evo sad Milanović i SDP, da slučajno pluralizam ne znači nešto drugo od onoga što je do sada značilo....
Ne vidim gdje je problem.
- Kolinda
#1688 Re: Nino Raspudić
Sa naglaskom na Kalesiju u BPKExNihilo wrote: ↑20/02/2020 07:36Pluralizirani su i naši Hrvati. Jedni glasaju za Čovića, drugi za Komšića.Kolinda wrote: ↑20/02/2020 06:40Ti hoćeš da kažeš da u RS i Hrvatskoj ne postoji pluralizamExNihilo wrote: ↑19/02/2020 23:45
Da, toga se sjećam. Fakat sam želio vidjeti da ga neko satre. Međutim, obično on satire sagovornike čak i kada ovi imaju zicer.
Šta hoću reći: Nino možda nije Einstein, ali je za svoje sagovornike Einstein.![]()
Ne vidim gdje je problem.
-
kakavdanakneiskustvu
#1689 Re: Nino Raspudić
ili protiv viktora ivančića npr.,koji istina ne spada u nekog koga bi nazvali jezikačom_BataZiv_0809 wrote: ↑20/02/2020 00:00 Ok, ali to govori da je snalazljiv i lukav i (seljacki) beskrupulozan, ali ne i da je nenadjebivi intelektualac.... samim tim ima ogromnu prednost nad i ugladjenom i profinjenom djecom zagrebackog asfalta kao sto je to slucaj u PD. Toliko ih prenerazi svojom smjelom budalstinom da se instinktivno krenu derati na njega umjesto da ga sacekaju na penal. A imaju materijala i argumenata koliko hoces, kao sto si i sam rekao.
-
Škobo Habu
#1690 Re: Nino Raspudić
https://www.portalnovosti.com/zato-je-glupkakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/02/2020 12:14
ili protiv viktora ivančića npr.,koji istina ne spada u nekog koga bi nazvali jezikačom
-
omar little
#1691 Re: Nino Raspudić
uh, sjecam se te kolumne. 
-
kakavdanakneiskustvu
#1692 Re: Nino Raspudić
Škobo Habu wrote: ↑20/02/2020 13:04https://www.portalnovosti.com/zato-je-glupkakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/02/2020 12:14
ili protiv viktora ivančića npr.,koji istina ne spada u nekog koga bi nazvali jezikačom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1693 Re: Nino Raspudić
Ima i od Nine gori u Petom danu....onaj Makedonac, po diskursu rekao bih da je teolog. Koja kolicina servilnosti prema hrvatskom establismentu da je to sramota za misleceg covjeka. Valjda i to govori ponesto o inkluzivnosti tamosnjeg drustva dok on osjeca potrebu da skoro svaku emisiju izvinjavajucim tonom napomene da nije etnicki Hrvat i da brani svaki vladin postupak ko da je Plenkovic licno
A djeluje pametan cova, steta...
Mada je i ona Marija pokazala raskosnost demagoskog talenta na temi o izborima kod nas, ali posto sam muska sovinisticka svinja ne uzimam je zaozbiljno
A djeluje pametan cova, steta...
Mada je i ona Marija pokazala raskosnost demagoskog talenta na temi o izborima kod nas, ali posto sam muska sovinisticka svinja ne uzimam je zaozbiljno
- ExNihilo
#1694 Re: Nino Raspudić
Makedonac kad progovori, dobijem napad. Koja god da je tema, frajer počne biflati potpuno nerelevantne podatke koje je pokupio dok je čitao Wikipediju u pripremi za emisiju. Priča se o Siriji, on uhvati drobiti šta znači ime Asad na arapskom. Priča sa o virusu, on priča koliko kineska tržnica ima kvadratnih metara.
I vrlo se brzo svi dogovore kad govore o BiH, bez obzira na poziciju na ideološkom spektru.
I vrlo se brzo svi dogovore kad govore o BiH, bez obzira na poziciju na ideološkom spektru.
- mousstapha
-
tutku
#1696 Re: Nino Raspudić
Ja nisam stekao utisak da su saglasni oko Bosne, tu primarno mislim na Lanu koja je par puta dobro reterirala Nini.
Elem sto se tice emisije, slazem se s ovim sto neko napisa - jedini i to dosta odvratniji od Nine mi je Petar makedonac. Konzervativni servilni bijednik koji na svaki nacin dokazuje da je veci katolik od pape. Pogledajte ovu zadnju emisiju vezanu za granice, kakav ima stav o izbjeglicama, jednostavno - fasizam.
Elem sto se tice emisije, slazem se s ovim sto neko napisa - jedini i to dosta odvratniji od Nine mi je Petar makedonac. Konzervativni servilni bijednik koji na svaki nacin dokazuje da je veci katolik od pape. Pogledajte ovu zadnju emisiju vezanu za granice, kakav ima stav o izbjeglicama, jednostavno - fasizam.
- spreca
#1697 Re: Nino Raspudić
Makedonac izrazito veliko govno ,cak mi pored njega i Nino izgleda normalan,tako ti je kad se vjera poroda za shaku kunatutku wrote: ↑10/03/2020 14:02 Ja nisam stekao utisak da su saglasni oko Bosne, tu primarno mislim na Lanu koja je par puta dobro reterirala Nini.
Ima i onaj jedan palestinac novinar zaboravio sam mu ime,koje je ono govedeo ja da sam bio u onoj emisiji ucesnik ja bi za gushu se uhvatio
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1698 Re: Nino Raspudić
U zadnje vrijeme pregledao/poslušao sam kao podcast uz neke druge aktivnosti dosta ovih emisija i generalno zapažanje mi je da oni manje više o svakoj temi imaju konsenzus.
Nas najviše žulja BiH, tu smo najviše investirani i emotivni pa to onda dolazi još više do izražaja, ali generalno mislim da su razlike između njih uglavnom minorne i simboličke. Što je šteta za jednu dijalošku emisiju. Naravno ne smatram da je konflikt, pa bio to i konflikt mišljenja, nužan oko svake teme, jer ako insistiramo na konfliktu onda slobodno možemo ružičastu mrlju naljepiti na čošak ekrana, ali itekako mislim da fali sagovornika koji će dati drugu perspektivu. U tom smislu me podsjećaju na Magazin Oko na RTS-u.
Na temi o danu pobjede nad fašizmom su to zorno pokazali. @ExNihilo molim da edituje post tako sto ce oznake minuta u daljem tekstu pretvoriti u linkove na tu minutu videa.
Nema nikog da na Ninin demagoško-politički i bolesno bezobrazno revizionistički traktat kako Hrvatima 9. maj 1945. nije pobjeda nad fašizmom jer je tad po njegovom mišljenju jedan totalitarizam zamjenjen drugim koji je ispirao mozgove, stvarao kult ličnosti, slao ljude u zatvor zbog mišljenja, složi konkretnu kontru, kao recimo da je u SFRJ, ako izuzmemo prvih 10 godina tog režima, ukupno izrečeno stotinjak presuda za verbalni delikt. Rasne zakone, konc logore, holokaust, kristalnu noc valjda ne treba napominjati, ali ocigledno treba bezobraznom insanu sve sasut u lice.
Tu bi možda dobro došao Tvrtko Jakovina, ali je pitanje koliko on ima ličnog bezobrazluka da se potuče sa jednom verbalnom alapačom kao što je Nino.
Nino počinje na 31:45. Zatim na 32:18 naš vrli Nino veli nemojmo zaboraviti da je Crvena armija usla u Beograd (?!) ne obrazlažući dalje šta je pod tim mislio, zatim sekundu poslije će sam otkriti kako se oslanja na samo jedan izvor i jedno autora i to ni manje ni više nego disidenta Milovana Đilasa, potpuno1 zanemarujući relevante autore na ovu temu, kao što našeg Ninu očigledno amnezija fata oko činjenice da je Crvena armija oslobodila i Beč i prepustila ga Saveznicima, kao i da je oslobodila cijeli Berlin i pola prepustila Saveznicima. Zatim na 33:00 naš intelektualac sa adresom u zagrebačkoj Trešnjevci "slobodnim svijetom" krsti jednu makartističku Ameriku (govori se o počecima Hladnog rata).
Onda Makedonac u maniri učenika 8.razreda kaže pa eto jest Crvena armija pobijedila Hitlera, ali je nju znate predvodio Staljin što nije dobro
na 35:04. Šta je Makedonče htjelo reći u rasponu od 37:28 do 37:57...nek mi neko pojasni
Pa ima li iko da ga barem upita je li on misli da je Hitlera mogao pobijediti neki Mahatma Gandi ili Jaser Arafat. Ili od realnih alternativa u to vrijeme, može li on reći ko bi bio bolji i humaniji od Staljina: Molotov, Kosigin, Beria, Andropov, Malenkov, Podgorny?
Hajde onda ide Musić koji je bio koliko toliko korektan, sprži Ninu konkretnim primjerom gdje su ustaše djecu trpale u vagone, ali onaj Čupo onda bez otpora skide gaće pred Ninom i složi se da je 1945 "jedno zlo pobijedilo drugo"
na 49:41.
A onda ponovo nastupa nas vrli Nino i u 2 minute sam sebe dematira a da na to niko u studiju nije ni trepnuo. Prvo sve zna o motivima Franje Tuđmana da se priključi partizanima na 45:40, a onda na 46:19 veli da su ljudi išli u partizane iz mnogih razloga i da se to ne može sa sigurnošću odrediti
a onda ponovo da utvrdimo da je ono čovjek jedne knjige onako autoritarno veli da samo Đilasa treba čitati na 46:49. Pa ima li iko elementarno pismen da mu kaže a što ne bismo npr. čitali i Dedijera ako već čitamo Đilasa?
Ukratko Peti dan što se mene tiče je završena priča. Hvala vam na pažnji
Nas najviše žulja BiH, tu smo najviše investirani i emotivni pa to onda dolazi još više do izražaja, ali generalno mislim da su razlike između njih uglavnom minorne i simboličke. Što je šteta za jednu dijalošku emisiju. Naravno ne smatram da je konflikt, pa bio to i konflikt mišljenja, nužan oko svake teme, jer ako insistiramo na konfliktu onda slobodno možemo ružičastu mrlju naljepiti na čošak ekrana, ali itekako mislim da fali sagovornika koji će dati drugu perspektivu. U tom smislu me podsjećaju na Magazin Oko na RTS-u.
Na temi o danu pobjede nad fašizmom su to zorno pokazali. @ExNihilo molim da edituje post tako sto ce oznake minuta u daljem tekstu pretvoriti u linkove na tu minutu videa.
Nema nikog da na Ninin demagoško-politički i bolesno bezobrazno revizionistički traktat kako Hrvatima 9. maj 1945. nije pobjeda nad fašizmom jer je tad po njegovom mišljenju jedan totalitarizam zamjenjen drugim koji je ispirao mozgove, stvarao kult ličnosti, slao ljude u zatvor zbog mišljenja, složi konkretnu kontru, kao recimo da je u SFRJ, ako izuzmemo prvih 10 godina tog režima, ukupno izrečeno stotinjak presuda za verbalni delikt. Rasne zakone, konc logore, holokaust, kristalnu noc valjda ne treba napominjati, ali ocigledno treba bezobraznom insanu sve sasut u lice.
Tu bi možda dobro došao Tvrtko Jakovina, ali je pitanje koliko on ima ličnog bezobrazluka da se potuče sa jednom verbalnom alapačom kao što je Nino.
Nino počinje na 31:45. Zatim na 32:18 naš vrli Nino veli nemojmo zaboraviti da je Crvena armija usla u Beograd (?!) ne obrazlažući dalje šta je pod tim mislio, zatim sekundu poslije će sam otkriti kako se oslanja na samo jedan izvor i jedno autora i to ni manje ni više nego disidenta Milovana Đilasa, potpuno1 zanemarujući relevante autore na ovu temu, kao što našeg Ninu očigledno amnezija fata oko činjenice da je Crvena armija oslobodila i Beč i prepustila ga Saveznicima, kao i da je oslobodila cijeli Berlin i pola prepustila Saveznicima. Zatim na 33:00 naš intelektualac sa adresom u zagrebačkoj Trešnjevci "slobodnim svijetom" krsti jednu makartističku Ameriku (govori se o počecima Hladnog rata).
Onda Makedonac u maniri učenika 8.razreda kaže pa eto jest Crvena armija pobijedila Hitlera, ali je nju znate predvodio Staljin što nije dobro
Pa ima li iko da ga barem upita je li on misli da je Hitlera mogao pobijediti neki Mahatma Gandi ili Jaser Arafat. Ili od realnih alternativa u to vrijeme, može li on reći ko bi bio bolji i humaniji od Staljina: Molotov, Kosigin, Beria, Andropov, Malenkov, Podgorny?
Hajde onda ide Musić koji je bio koliko toliko korektan, sprži Ninu konkretnim primjerom gdje su ustaše djecu trpale u vagone, ali onaj Čupo onda bez otpora skide gaće pred Ninom i složi se da je 1945 "jedno zlo pobijedilo drugo"
A onda ponovo nastupa nas vrli Nino i u 2 minute sam sebe dematira a da na to niko u studiju nije ni trepnuo. Prvo sve zna o motivima Franje Tuđmana da se priključi partizanima na 45:40, a onda na 46:19 veli da su ljudi išli u partizane iz mnogih razloga i da se to ne može sa sigurnošću odrediti
Ukratko Peti dan što se mene tiče je završena priča. Hvala vam na pažnji
-
kakavdanakneiskustvu
#1699 Re: Nino Raspudić
hrvoje klasić bi mislim dobro došao kao neko ko bi se suprostavio raspudiću u priči o WW2 i nakon WW2
-
trocadero
#1700 Re: Nino Raspudić
Da, ali u svemu drugom u emisiji je nadmašio ostale.Za razliku od samog početka kad se pojavio dosta je uznapredovao . Čak je i Nina fino poklopio u vezi komunizma i dešavanja tokom Drugog svjetskih rata na našim prostorima.mousstapha wrote: ↑10/03/2020 10:59Ovo je i meni bio jedan od nazinimljivijih momenata emisije. Cak mi je i Aleksandar Musić tada pao u ocima.
Vjerovatno je dijelom to izučio iz svog bosansko- crnogorskog porijekla.