BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#1676 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kosevo, Beograd, Lisabon, Zenica, Pariz... Sami odlucivali, pa znamo kako odlucismo. Toga je mene strah, Litvanci su kita... Jos nakon ovog sto se desilo u Grckoj, ne znam fakat. Boze na hajr, da ovo dobijemo.
-
samkoF
#1677 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
E ova ti je stvarno dobra luckyluckylaka wrote:Mislim realno da cemo izvuci bod u Litvaniji a da ce Lihtenstjan uzeti bod Grcima(vracaju im se ona dva igraca protiv grcke limar i student,sad su jaki ko beton)
-
Dead Man Walking
#1678 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ne bojim se Litvanaca, bojim se nas, suicida. Ako be bude dva razlike do 70e, zadnjih 20 cu vjerovatno gledati okacen s lustera.
- jeza u ledja
#1679 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
sve su to bile utakmice u kojima nismo bili favoriti. ne zaboravite to . litvanija je maciji kasalj u odnosu na sve ove ostale
-
cindrlimindrli
#1680 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ovo me podsjeca na onu utakmicu sa Estoncima kad smo u zadnjem kolu ganjali nas prvi baraz. Tada smo kulerski
uzeli 2-0 u gostima bez ikakve napetosti i nervoze. Nadam se istom, bolji smo od njih 300 puta, al' majku mu, malo
me strah.
uzeli 2-0 u gostima bez ikakve napetosti i nervoze. Nadam se istom, bolji smo od njih 300 puta, al' majku mu, malo
me strah.
- luckylaka
#1681 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Momci su zasluzili odmor do utorka

- DiplomataSaSela
#1682 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
palermo wrote:Svi smo mi Ćirofrngla wrote:Ćiro, jesi li to ti?emigrazione wrote:Jebat cemo im majku, zabit cemo im 5 komada...
- luckylaka
#1683 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Kakvom nasem gradu ovdje ne mozes organizovati nista da se uhljupi ne uvuku i sve sjebu.Ma bice nesto garant jer kod Grbica ce biti puno i kontam da ce onako spontano krenuti.Ja znam ABD pobijedomo da cu St.Louis obici uzduz i poprijeko specijalno ukrasensamkoF wrote:E ova ti je stvarno dobra luckyluckylaka wrote:Mislim realno da cemo izvuci bod u Litvaniji a da ce Lihtenstjan uzeti bod Grcima(vracaju im se ona dva igraca protiv grcke limar i student,sad su jaki ko beton), nego znas li da li se u nasem gradu organizuje kolektivno slavlje poslije pobjede u utorak, akobogda.Posto je Bajram i dosta raje nece raditi , vjerujem da bi se moglo nesto spontano organizovati nakon prizeljkivane pobjede , nesto mozda poput kolone autima il nesto slicno .
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1684 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Litvanija je zicer......i mislim da ne bi tu trebali imati problema....ako ništa drugo, onoj budali Ćiri se treba skinuti kapa što nas je naučio da deremo levate rutinski, smireno u prvom i onda guzeljamo do kraja.
I Pape i Miske su dobro rekli ne treba se uopće osvrtati na Grke nego odigrati svoje, a utorak neka se oni nama prilagođavaju ...dosta smo se mi njima prilagođavali
I Pape i Miske su dobro rekli ne treba se uopće osvrtati na Grke nego odigrati svoje, a utorak neka se oni nama prilagođavaju ...dosta smo se mi njima prilagođavali
- JoseMujica
#1685 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
lucky, neka St. Louis gori! 
- bingov buraz
#1686 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pripišalo mu seJanjicar wrote:Izgleda da su opet neki problemi u reprezentaciji
Ima li neko ko je bio na stadionu i vidio Spahica poslije kraja utakmice ?
Cim je odsvirao nije se ni s kim poz. nego ljutito otisao u svlacionicu.
Dzeko, Misimovic i Medunjanin stali i vikali da se vrate ostali medjutim niko nista svi otisli put svlacionice.
- PriNc_ba
#1687 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
mislim bilo bi srcanih sigurno ali samo zbog ovih grckih majmuna prizeljkujem ovakav scenarij
grcka lihtenstajn
poluvrijeme 7 0
litvanija bih
poluvrijeme 0 0 
grcka lihtenstajn kraj 13 - 0 i sudija svira kraj bez sudijskog produzetka dok je u litvaniji tek 89' i dalje je 0 0
i onda u 93' korner i begovic skace nebu pod oblake za 0 1 i smrt par nasih i dosta grka al jebaji ga
volio bih da im se desi onaj osjecaj kakav su imali navijaci uniteda kad je city osvojio titulu et...
jeste hard core ali je slatko 
grcka lihtenstajn
litvanija bih
grcka lihtenstajn kraj 13 - 0 i sudija svira kraj bez sudijskog produzetka dok je u litvaniji tek 89' i dalje je 0 0
- Paranoid
#1688 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
jeza u ledja wrote:ako dobijemo litvu 1-0, a grci lihtenstajn 19-0 ,pusha nam je.
-
lajkujMe
#1689 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
DiplomataSaSela wrote:odlucivali smo i u francuskoj pa nam svirase penal...i opet drugi odlucise o nasoj sudbini...grci ce se na sve nacine boriti...mi smo tu sudbinu trebali iskoristiti u zenici sa slovacima...BHF_Manijak wrote:Pa eto sta i da je namjestena? Mogla je Grcka i 800:0 dobili, ali MOGU QRAC PUSITI DOK GOD MI ODLUCUJEMO O VLASTITOJ SUDBINI!!!
Drugo je Francuska koja je svjetska velesila u fudbalu, a drugo je Litvanija.
Sjecam se i tada da jeste bilo sve u nasim rukama, ali u medijima i drustvu nije bilo neboluza da cemo ih pobjediti nego dati cemo sve od sebe ako moze moze ako ne moze nikom nista baraz smo osigurali.
Da ne govorim sto prije ere Cire i Susica sam mislio da je drugo mjesto u grupi to jest baraz svo bogatstvo svijeta vrijedan a prvo mjestu nije bilo mjesta ni u snovima.
- JoseMujica
#1690 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
baš bi volio gledat tekmu u kojoj će grci dat 2 gola....a 19 neće u naredna jedno 2-3 kvalifikacijska ciklusa
-
Frankyee
#1691 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Onaj Muha nam stvarno pokusava unistiti kvalifikacije, prvo je branio ko lud u Zenici a onda je lagano pustio da Grcka dobije utakmicu protiv nas. Covjek je definitivno zaradio svoje premije i ljetovanje u Grckoj.
- PriNc_ba
#1692 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
0 - 1 Begovic 93'
da pomru grci od muke

da pomru grci od muke
- Paranoid
#1693 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
..Ne zaboravi da se može desiti dosta autogolova..kolektivna amnezija svjetlećih stijena..možda bude odrona kakvog..JoseMujica wrote:baš bi volio gledat tekmu u kojoj će grci dat 2 gola....a 19 neće u naredna jedno 2-3 kvalifikacijska ciklusa
-
Frankyee
#1694 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ko bi mogao prezivjeti takvu utakmicu a osim toga u tom slucaju bi Grci dali jedno 25 golova da imaju bolju gol razliku. Nama treba da povedemo rano bar dva razlike i da onda drzimo loptu kod nas. To je najbitnije i tome se treba nadati. Ja ionako vjerovatno necu ni gledati utakmicu, treba misliti na zdravljePriNc_ba wrote:0 - 1 Begovic 93'![]()
da pomru grci od muke![]()
![]()
-
saphir_
#1695 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Evropa nam se smije zbog ove slike na BHT-u. Samo jos jermenci i mi pravimo ovakvu vrstu prijenosa. Kao da je 1970 godina
-
spacek
#1696 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ne sumnjam da ćemo biti pod pritiskom i da će biti nervoze...Utakmica će ZA NAS biti itekako teška, ne zbog protivnika, već zbog važnosti našim igračima...Hajmo reći pravi test i ispit da vidimo koliko smo zreli za velikog takmičenja. Mislim da smo ovaj put to apsolvirali i da bi se trebali znati nositi s tim. Ako smo izdržali onaj pritisak u Zenici protiv Grčke, izdržali Slovačku u Žilini poslije kiksa u Zenici...onda ne vidim razloga da i ovo ne izdržimo. Naravno, ako bude trebalo i sreće, ne vidim razloga da ne bude prvi put na našoj strani 
Sretno Zmajevi i samo hladno, polako i s vjerom u sebe!
Sretno Zmajevi i samo hladno, polako i s vjerom u sebe!
- Janjicar
#1697 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Mouce je i tobingov buraz wrote:Pripišalo mu seJanjicar wrote:Izgleda da su opet neki problemi u reprezentaciji
Ima li neko ko je bio na stadionu i vidio Spahica poslije kraja utakmice ?
Cim je odsvirao nije se ni s kim poz. nego ljutito otisao u svlacionicu.
Dzeko, Misimovic i Medunjanin stali i vikali da se vrate ostali medjutim niko nista svi otisli put svlacionice.
Ko god je bio makar dvije utakmice zna da on ostane i da svi pridju do BHF-a medjutim sada je on prvi izletio.
Al aj sve ce to poslije Litvanije biti oK
- Warashii
#1698 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
PAzi nesto, to ces jaaaako tesko vidjeti.JoseMujica wrote:baš bi volio gledat tekmu u kojoj će grci dat 2 gola....a 19 neće u naredna jedno 2-3 kvalifikacijska ciklusa
Pa jbo im ti majku eno sinoc nisu ni dali gola a pobjedili, mater im sretnu.
- JoseMujica
#1699 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
ja još kad im dodjele sudiju s KipraParanoid wrote:..Ne zaboravi da se može desiti dosta autogolova..kolektivna amnezija svjetlećih stijena..možda bude odrona kakvog..JoseMujica wrote:baš bi volio gledat tekmu u kojoj će grci dat 2 gola....a 19 neće u naredna jedno 2-3 kvalifikacijska ciklusa
- Herr Flick
#1700 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
I Litvanci imaju zašta igrati,3 mjesto je u pitanju a nije mala stvar biti 3 u kvalama za SP,tako da ne ocekujem bunker od njih sto ce nama ici u prilog.Moja prognoza 0:3 za nas