Kikibombona wrote:Roland_Of_Gilead
Dobro, malo pretjerujes, mada nije malo onih koji se uklapaju u opisani profil. Nista nije crno - bijelo, ima tu svega. Mada, u konacnici se slazem da su Arapi u dobroj mjeri nazadni. Nismo ni mi puno bolji, istina.
Meni smeta nesto drugo...
'Vi sekularisti...'... Pa covjece, sekularisti su tolerantni i otvoreni ljudi. U takvim treba traziti prijatelja.
Ako kazes, 'Mi islamisti, mi hocemo serijat'... Kod sekulariste se mogu probuditi najnize strasti, pa da se iz jedne plemenite ideologije transformise u negativnu i radikalnu. Ako ti mene hoces *ebati i nametnuti mi svoj vrijednosti, uhvatit cemo se za vratove, pa da vidimo ko ce koga. Kao sto vjerski zakoni mogu ugroziti zivot nevjernika, tako mogu i ateisticki vjernika.
Al zasto to, zasto ratovati kada se sekularizam pokazao kao najbolje rjesenje?
Jesam li ja tebi malo prije napisao kakav profil ljud glasuje za MB i slične organizacije?
To ne zna za najbolja i najgora riješenja. To zna samo za jedino rješenje. Ono koje im nameće hodža u džamiji.
Nema se smisla raspravljat sa njima sličnima. Nećeš ih ništa uvjeriti.
Jer svi su se urotili protiv njih, cijela Europa mrzi muslimane i radi protiv muslimana, cijeli svijet radi protiv muslimana.
To što ti isti muslimani bježe iz muslimanskoga raja u kjafirski pakao i tamo traže nafaku to im ništa ne znači.
Takvi se nikada ne zapitaju: Zašto nitko ne mrzi Hinduse, Kineze, Japance, Sikhe , Amiše....
Ima i njih svugdje.
Kineza 4 milijuna u Americi , pa ih nitko u toj rasističkoj zemlji ne mrzi, a ni oni sami se nešto ne žale.
Nego uvijek problem sa muslimanima gdje god se nalazili.
Jeli se takvi ikada zapitaju , da nije možda u nama muslimanima problem?