Ti stvarno nisi u mogućnosti izreći istinu.Havatar
Pusti je, naviklo to da vrijedja Bosance kad dodju u Hrvatsku na more pa sad to radi i ovdje na forumu.
hrvatska-more
- dalmatinka
#1676 Re: hrvatska-more
- Warashii
#1677 Re: hrvatska-more
Havatar jel ljetujes ti u Hrvatskoj????
Zbilja imas nekih nerjesenih stvari sam sa sobom.
- Havatar
#1678 Re: hrvatska-more
Nemam nerjesenih stvari nego ona cio dan vrijedjaWarashii wrote:Havatar jel ljetujes ti u Hrvatskoj????
-
NNNN
#1679 Re: hrvatska-more
ma pusti njega nego taman smo premuntali dalmatinku za smjestaj i jeftinu ishranu i sad je nigdje.Warashii wrote:Havatar jel ljetujes ti u Hrvatskoj????
- Warashii
#1680 Re: hrvatska-more
Pa bas procita ono sto je ona pisala a vrijedjanja nisam nigdje vidio. Jbte ako je lubenica 2 kune sto nebi mogla bit 2 kune? Al neeee mi znamo bolje ovdje, pise u Avazu.Havatar wrote:Nemam nerjesenih stvari nego ona cio dan vrijedjaWarashii wrote:Havatar jel ljetujes ti u Hrvatskoj????
- Havatar
#1681 Re: hrvatska-more
Javili su se ljudi na temi koji su rekli koliko su platili.Warashii wrote:Pa bas procita ono sto je ona pisala a vrijedjanja nisam nigdje vidio. Jbte ako je lubenica 2 kune sto nebi mogla bit 2 kune? Al neeee mi znamo bolje ovdje, pise u Avazu.Havatar wrote:Nemam nerjesenih stvari nego ona cio dan vrijedjaWarashii wrote:Havatar jel ljetujes ti u Hrvatskoj????
- Warashii
#1682 Re: hrvatska-more
Ok nije problem to, jel mora svuda da bude ta cijena?
Pa jbte ako lezis na plazi i dodje onaj ciko sa camcem sto prodaje voce pa ti naplati komad lubenice nekih 8 kuna jel automatski to mora da znaci da je cijena lubenice?
Pa jbte ako lezis na plazi i dodje onaj ciko sa camcem sto prodaje voce pa ti naplati komad lubenice nekih 8 kuna jel automatski to mora da znaci da je cijena lubenice?
-
NNNN
#1683 Re: hrvatska-more
uslikao bi cijene ali bojim se da ne izbije kakav problem sa piljarima. nemam razloga da lažem, i trenutno sam na moru tako daaaaaHavatar wrote:[
Javili su se ljudi na temi koji su rekli koliko su platili.
- Warashii
#1684 Re: hrvatska-more
Ama ne moras ti slikat, svi znamo da cijene nisu svuda iste, pokazao sam ti ja par listova kataloga, istina da je iz Lidla al pokazuje da ima jeftinih stvari, nije svuda isto jbga.
Ima skuplje ima jeftinije al nema potrebe govoriti da je sve skupo ili skuplje nego li kod nas kad nije. NEsto je skuplje nesto jeftinije al smo u pet deka ( veliki lanci trgovina ) .
Ima skuplje ima jeftinije al nema potrebe govoriti da je sve skupo ili skuplje nego li kod nas kad nije. NEsto je skuplje nesto jeftinije al smo u pet deka ( veliki lanci trgovina ) .
- LunaLati
#1685 Re: hrvatska-more
Uh što ste navalili na te lubenice......kod mene na moru ( Istra ) lubenice na štandovima između 6 i 8 kuna, Lidl,Plodine, Kaufland, Mercator itd, znači veliki trgovački centri 1,99 kuna i nije da se moraju u njima moraju čekati akcije jer su akcije svakodnevne, naročito u večernjim satima ( poslije 19 ) tako da....uostalom cijene svega, i hrane i pića su šarolike, baš kao i u Sarajevu.
- JohnnyS
#1686 Re: hrvatska-more
Havatar i ekipa bi vjerojatno bili sretni jedino da vlasnici apartmana njima plate da ljetuju, a Konzum im plati d u njih uzimaju voće 
- P308
#1687 Re: hrvatska-more
Ovdje nema niko objetivan. Ili srcano brane sve sto je u vezi s Hrvatskom, ili je toliko pljuju da pretjeruju 
- trik&trak
#1688 Re: hrvatska-more
Kontam ove godine na Peljesac, Zuljana, Sreser ili Drace. Jel' neko bio ove godine u nekom od ovih sela da moze preporuciti neki smjestaj? Neki apartman blizu mora, idem sa surugom i dvoje male djece. Hvala
- Comandini
#1689 Re: hrvatska-more
Zna li ko, da li je prelaz Crveni Grm jos funkcionalan poslije ulaska Hrvatske u EU ? Citao sam da su neke ukinuli a neki su samo ostali za lokalno stanovnistvo a konkretnih informacija nema.
- JohnnyS
#1690 Re: hrvatska-more
Comandini wrote:Zna li ko, da li je prelaz Crveni Grm jos funkcionalan poslije ulaska Hrvatske u EU ? Citao sam da su neke ukinuli a neki su samo ostali za lokalno stanovnistvo a konkretnih informacija nema.
Radi. Ali bolje ti je kad već ideš tuda, skrenuti nakon Ljubuškog lijevo na prijelaz Zvir-Prud, nikad nikoga nema, a kad prijeđeš granicu za 2 minute si u centru Metkovića
- MedenoSrce
#1691 Re: hrvatska-more
ja cu ove godine na Ciovo, odluka je pala i razmisljam da idem preko Livna do Splita (odavno hocu da posjetim Livno) pa zna li neko kakav je put?
-
damirc_sa
#1692 Re: hrvatska-more
Ja sam prosli vikend isao za Zadar i isao sam na granicni prelaz Kamensko i prosao sam dakle relacijom Bugojno, Livno Kupres i mogu reci da je put odlican, pogotovo dio preko Kupresa gdje mozes voziti i preko 120 Km/h iako je ogranicenje 80 ali sto se tice samog puta put je relativno dobar. Naravno cim predjes granicu u Kamenskom i ides prema autoputu za Split put je jos bolji sve je novi asfalt i nije krivudavo.MedenoSrce wrote:ja cu ove godine na Ciovo, odluka je pala i razmisljam da idem preko Livna do Splita (odavno hocu da posjetim Livno) pa zna li neko kakav je put?
- lazni liberal
#1693 Re: hrvatska-more
Jel to pozivas na krsenje saobracajnih propisadamirc_sa wrote:Ja sam prosli vikend isao za Zadar i isao sam na granicni prelaz Kamensko i prosao sam dakle relacijom Bugojno, Livno Kupres i mogu reci da je put odlican, pogotovo dio preko Kupresa gdje mozes voziti i preko 120 Km/h iako je ogranicenje 80 ali sto se tice samog puta put je relativno dobar. Naravno cim predjes granicu u Kamenskom i ides prema autoputu za Split put je jos bolji sve je novi asfalt i nije krivudavo.MedenoSrce wrote:ja cu ove godine na Ciovo, odluka je pala i razmisljam da idem preko Livna do Splita (odavno hocu da posjetim Livno) pa zna li neko kakav je put?
- Warashii
#1694 Re: hrvatska-more
Dobar put, zna biti malo sablasno ako se vozi nocu, nisam primjetio da ima policije ali inace kada idem na more 80-90 ne prelazim.MedenoSrce wrote:ja cu ove godine na Ciovo, odluka je pala i razmisljam da idem preko Livna do Splita (odavno hocu da posjetim Livno) pa zna li neko kakav je put?
-
damirc_sa
#1695 Re: hrvatska-more
Ma daleko od toga ali brate mili kada ti opali onaj pravac preko Kupresa grehota je muciti auto da ide samo 80 km/h.lazni liberal wrote:Jel to pozivas na krsenje saobracajnih propisadamirc_sa wrote:Ja sam prosli vikend isao za Zadar i isao sam na granicni prelaz Kamensko i prosao sam dakle relacijom Bugojno, Livno Kupres i mogu reci da je put odlican, pogotovo dio preko Kupresa gdje mozes voziti i preko 120 Km/h iako je ogranicenje 80 ali sto se tice samog puta put je relativno dobar. Naravno cim predjes granicu u Kamenskom i ides prema autoputu za Split put je jos bolji sve je novi asfalt i nije krivudavo.MedenoSrce wrote:ja cu ove godine na Ciovo, odluka je pala i razmisljam da idem preko Livna do Splita (odavno hocu da posjetim Livno) pa zna li neko kakav je put?
Slazem se sa prethodnikom da je nocna voznja ovom relacijom bas sablasna i ubitacna, ja sam vidio samo jednu patrolu i to kod Suice i vise nigdje do Travnika nisam sreo policiju. Samo se treba paziti kamera tj.radara na ulazu u Bugojno i Livno.
- dječak sa šibicama
#1696 Re: hrvatska-more
s obzirom da je to glavna dzada za Dalmatince kad idu na skijanje na Kupres, a idu masovno, mora biti dobra cesta.
- LoveIsGone
#1697 Re: hrvatska-more
NNNN wrote:uslikao bi cijene ali bojim se da ne izbije kakav problem sa piljarima. nemam razloga da lažem, i trenutno sam na moru tako daaaaaHavatar wrote:[
Javili su se ljudi na temi koji su rekli koliko su platili.
- Desnik
#1698 Re: hrvatska-more
"...prodavačica u kiosku u Makarskoj prilikom traženja novina odbrusila da mrzi Bosance..."
http://www.dw.de/gosti-iz-bih-su-dobrod ... 62-html-cb
http://www.dw.de/gosti-iz-bih-su-dobrod ... 62-html-cb
- elma89_
#1699 Re: hrvatska-more
Moji su bili i samo dobro misljenje valjda ramazan i ilazak hr u eu pa raje nema,zbog toga 
- Warashii
#1700 Re: hrvatska-more
tek sad sam dosao kuci pa nisam vidio da si me citirao,ajd sto si me citirao nego lazes ljude,i pokusavas svakom loncu bit poklopac,ne znam u cemuje fazon ali ti imas ozbiljnih problema,pokusaj to rijesit sam sa sobom.lamudan wrote: cijene su 50-300% skuplje, barem ovdje na moru.
a sto se tice hrvatske nista nisam nosio iz bosne,sve sam tamo kupovao i nista mi nije bilo skuplje nego u bosni,ama bas nista cak neke stvari sam tamo imao jeftinije,glupost bi bilo da sam nosio odavdje,i nema potrebe niko nikog ubjedjivat ni u sta,ja sam bio u puli,najcesce smo kupovali u lidlu,kauflandu,plodinama,slucajno getro ili billa,to svako moze provjerit na netu,mlijeko u bosni ja vec dugo za svoju bebu ne mogu kupit za 4,50 kn,ili hljeb 700g za 4,5 kune,da ne idem dalje
Pokusavam razumjet ovakve ljude ali ne uspijem nikako,zasto pricati svima nesto o cemu pojma nemas,kad jednostavno mozes ukucat http://www.lidl.hr samo jedan od primjera,cudne sorte ljudi postoje
A dobro mi imamo ovdje jedan osnovni problem, ima nas koji zastupaju da je jeftino tj. nije skupo, i nije, ali kada se kupuje u ovim marketima koje si ti nabrojao. A ima ova strana koja veli da je skupo, i jest, na raznoraznim pultovima uz plazu gdje cijene realno jesu vece nego li u marketima.
I jedino se tu ne razumijemo.
Ja prvi kazem da necu nista nositi jer mi je sve isto u Hrvatskoj a nesto cak jeftinije, eno ona Nutella je sad u Lidlu 8,80KM a kod nas 10,20KM ( Bingo ), to je samo jedan od primjera.
Meso jest nesto skuplje ( bataci, krilca, teletina ) ali to mi svakako i nije nesto nuzno, ni ovdje bas nisam aman za aman potrosac.